bildiğiniz hamile gibiyim. midem bulanıyor, uykum geliyor, halsizim.. arada sancı şeklinde karnıma ağrı saplanıp geçiyor. kanamam devam ediyor(
yiğit kuzum ateşler içinde. ilaçlar biraz hafifletiyor sonra hemen yine çıkıyor. ve bugün dördüncü günü(
rabbim bizi böyle imtihan ediyor heralde. ailece hepimiz çok yıprandık. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.. dualarınızı bekliyorum..
Fatma gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Geçecek inşallah en kısa zamanda.Çocuk hasta oldu mu, insan kendini unutur. Aman sen unutma kendini, Allah ikinize de şifa versin en kısa zamanda.
saolasın gülistancım. tahlil yapıldı yiğite kan tahlili. viral enfeksiyon dedi zaten. duaya çok ihtiyacımız var. çok teşekkürler..fatmacım çok geçmiş olsun ne zorlu bi süreç yaşıyorsun hem kendin hem evldaın.Allah şifa versin.
okuyunca çok üzüldüm. umarım kısa zamanda atlatırsın.dualrım seninle arkadaşım.
yiğitin ateşi düşmüyorsa enefksiyon falan olmasın tahlil yapıldımı?
aynen öyle kendimi unutuyorum canım.. geçecek inşallah bekliyoruz.Fatma gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Geçecek inşallah en kısa zamanda.Çocuk hasta oldu mu, insan kendini unutur. Aman sen unutma kendini, Allah ikinize de şifa versin en kısa zamanda.
emzirmeyi bırakalı çok oldu 9 aylıkken bıraktı yiğit. yok canım yanlış anlamamıştım zaten. hiç aklıma bile gelmedi. yine de açıklaman çok ince. teşekkürler..fatma hala geçmedimi ateşi emzirmeyi bırakmıştın di mi? mutlaka aklına gelmiştir ama yinede hatırlatıyım dedim hamileyken emzirmek zararlıya zaten konuşmuştuk yakın zamanda dış gebelik ihtimal olsada oda hamilelik sonuçta
canım ya bide aklıma takıldı geçen gün sana dedimya ateş ne ki falan diye yanlış anlama yiğitin hastalığını önemsemiyomuş gibi görünmüş olabilir. Ben senin moralini yüksek tutmak için yazdım gelip geçici bir hastalık falan demek istemiştim. yazarak ifade edilince bazı söylemler yanlış anlaşılabiliyo hatta sırf bu yüzden neyse bunu yazmıyım yanlış anlaşılır dediğim çok şey var.Yiğit kuşun iyileşir inşallah bir an önce seninde inşallah ameliyata gerek kalmdan atlatabilirsin. bizide haberdar et mutlaka
inşallah evrimcim.. yarın sabah erkenden gideceğiz hastaneye. patoloji sonucum da çıkmış. tekrar kan testi yapacaklar. eve dönersem yazarım. yatacak şekilde gideceğim ama.. bakalım neler olacakFatmacım,
Iyı haberlerını beklıyoruz. Dualarım senınle.. Yıgıtkusuna da cok cok gecmıs olsun, Allah yardımcın olsun, bugunler de gececek,dediğin gibi..
FATMAA canım okuyunca nasıl kötü oldum neler yaşamışsın canım yaa rabbim biran önce feraha çıkarsın sizi yiğit kuşada çok geçmiş olsun cnm...
ancak gördüm canım.. iki kez geçiridim ilkinde değierimartmaya devam etti.. benim çok yüksek değildi ilkinde 400 civarlarındayken ameliyat oldumiki kez mi geçirdin ya çok geçmiş olsunnasıldı hcg değerlerin ilkinde ve diğerinde? inş benim de ilaçla geçer çok teşekkür ederim canım...
kürtaj başka evrim ihtimallerden biriydi sanırım. yani bozulmuş bir rahim içi gebelik. ama asıl sıkıntı dış gebelik ihtimali ve o çok yüksek bir ihtimal
teşekkürler esracım.. amin.
bilmiyorum ki derya.. ne derlerse yapıyoruz. moralim gerçekten çok bozuk
spiral bu ihtimali artırıyormuş ne yazık kiçıkarttılar zaten..