2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLİCİM yerim ben seni allah razı olsun dualarını hissediyorum inşallah çok az kaldı hayırlısıyla sonuçlanacak güzel haberleri vereceğim size burdan...

EVRİM sağolasın kuzum geçiyor yine iyi oluyoruz yine hasta öyle böyle günler geçiyor...

FATMA dış gebelikte bi hamilelik bütün belirtiler oluyor zaten bi bebek gelişiyor dölleniyor ama rahim içinde değil tüplerde o yüzden bi yere kadar gelişiyor sonra artık gelişemeye yer kalmayınca tüplere hasar vermeye ve kanama olmaya başlıyor rabbim yardımcın olsun çok çok zor bi süreç....umarım en az sorunla atlatırsın...dualarımız seninle bu günlerde geçecek...

dün akşam kafayı yiyordum bende pazarlık gördük eve geldik aldığım meyvelerden bazısını tezgaha koydum tabağa koyup kıyayıp hazırlayım yemeğe diye düşündüm tabağı yıkarken lavabonun içine bi baktım kocaman kertenkele allahım nasıl korktum anlatamam su açıktı sudan çıkmaya çalışıyor lavabonun içinden falan bi çığlık attım eşim geldi aldı falan kaç kere lavaboyu tezgahı yıkadım bilmiyorum bi şişe cifi bitirdim...evimiz alt kat falan değil 3. kata nasıl çıktı o kertenkele bilmiyorum kapı camda açık değildi girsin aldığımız pazarlıklarlamı geldi bilmiyorum ama bütün akşam bi tedirginlikle durdum evde her an yine bir yerden karşıma kertenkele çıkacakmış gibi....selin korkunca ohoo ohhoo diye bi ses çıkartıyor benim korktuğumu görünce geldi yanıma annee ohohoho diyor ben korkmuşum onu söylüyor çok şaşırdı benim korktuğumu görünce.....

bi sorum olacak... SELİN sesli oyuncaklardan korkuyor.. hepsinden değil ama bazılarından hani şu bimden aldıklarımızdan korkmuyor, telefonu falan var şarkı söylüyor sayı sayıyor vs. ondanda korkmuyor ama böyle tavuk falan oluyor ses çıkartıp hareket ediyor öyle oyuncaklardan korkuyor onların değişik türevleri oluyor oynayan bebeklisi, askerlisi, ineklisi falan var hepsinden korkuyor...normalmi acaba bu korkusu...
evet canım resmen normal hamilelik gibi.. neyse ki bugün tedavim başladı. inşallah atlatırım tedavi ile. ameliyat noktasına gelmese...
öyle bir kertenkele olayı ben de geçirmiştim. lise üçtüm sanırım. aynen evde göz göze gelmiştik. bizimde üçüncü kattı evimiz. nerden gelirler bilmem. çok korkutucu soğuk bir yüzü var di mi..
selinin korkması normal bence. bazı çocuklar hassas oluyor. zamanla geçeceğini düşünüyorum.
ancak gördüm canım.. iki kez geçiridim ilkinde değierimartmaya devam etti.. benim çok yüksek değildi ilkinde 400 civarlarındayken ameliyat oldum:KK43:ikincidede değerim düşmeye başladı.. 350leden 0 a indi.. ama iğne oldum.. kendi kendini sonalrndırmış..tek tüplüyümzaten.. biri yo.. tahminen ikincide sezerynadan sonra yapışıklık oldu .. ondan oldu.. bir daha kontrole gitmedim.. başka çocuk istemiyoruz zaten.. tabi kötü birdurum:KK43:(inş sende en azından ameliyat olmadan atlatırsın canım.. tekrar geçmiş olsun..
iki kez mi geçirdin? çok geçmiş olsun. ne zor bir durum. inşallah bi daha hiç yaşamayız. hiçbrimiz de.. benim de bugün ilk doz iğneyi vurdular bakalım.
sonunda müjdeyi veriyorum:))) bakanlıktan dosyam olumlu bi şekilde geldi yarın yeni işime başlıyorum allahın izniyle şükürler olsun 3 aylık bekleyiş sona erdi.... iş yerinde nete giremiyorum belli yerler haricinde net engelliyor artık giremeyebilirim ne faceye ne msn ye nede buraya... fırsat bulduğum heran yine sizlerle olacağım.... allaha emanet olun kuzucuklarda sizlerde öpüyorum hepinizi:))
ayy çok sevindim sibelcim. hayırlı uğurlu olsun..

bugün sabah 8 de hastanedeydik. akşam 7 gibi dönebildik eve. tekrar hcg testi ve sonuc 5200 çıktı. patoloji sonucum dış gebeliği doğruladı. doktor tekrar muayene etti ve keseyi sağ tüpümde gördü. ilaç tedavisi deneyeceğim dedi. tek seferde değil 4 seferdi önerdi. ilk dozu bugün aldım. serumun içine kattılar 65 ml. yarın folik asit. ertesi gün tekrar ilaç. son gün folik asit. iki birinden, iki birinden yani. sonra bir hafta dinlenme süreci. sonra bir hafta değerlerin takibi dedi. inşallah sonuç alırız. en azındın tanı kısmı bitti tedavi süreci başladı..

selamlar

fatmacım hadi bakalım buda birseydir keseyi oyle yada boyle gormus yerini tesbit etmis olmanız
insallah igneler iyi gelir bir an evel sonlanır:KK43: ne kadar tup de olsada dıs gebelik olsada bir canlının sonlanmasını dilemek karmakarısık bir duygu yaratmıstır sende eminim. yerli yerinde olsaydı dogrurmuydum diye dusunuyosundur tabi allahyardımcın olsun

benbugun izinliydim berkenin rutin birazda zarurilesen bobrek tahlil film vs donemindeyiz sol bobreinde genisleme var nedeni yillardır bulunamadı tas var ama bu kadar bir iki tas bu genslemeyiyapmaz diyor dr lar dogumsal ureter darlıgı vs kuskusu var teshis zor
ctesi ilaclı bobrek filmi çekildi radyasyon içeren madde damardan enjekte edilerek:KK43: ardından bol su içip tuvletle atması istendi ama gel gorki su iç diyruz soyleniyor bizimki omrumu yiyor bu çocuk benim resmen hissediorum
arkasından ptesi gunu karnım agrıyor diye uyandı okula yolladım naz yapıor diye oglen hemsire aradı kotu gelin isterseniz diye gittim aldım ogle tatilinde aksama kadar agrısı surdu bir ara kustu vs aksam baası aldı hast goturudu bagırsak hareketi yok denmis lavman yapılmıs serum ilac vs nedeni belli degil birozda ibo biraz panik her karnı agrıyan çocugu ailesi hastaneyemi tasıyor dedim yok anlatamıyorum ama ertesi gun okula gitmesin demis dr boda onayladı gitmedi ve turp gibiydi dun bir gunluk mide usutmesi muhtemelen pazar gun utum gun bahcede oynadı çunku laf anlatamadık giyin et desektesıcak terliyorum vs dedi

bugunde film çekim randevusu vardı bugunku sintigraiyani bobrek fonksiyonları duzgunmu diye bakılıyor yıllardır bakılmamıstı sayet fonkmisiyonlar duzgun çikarsa yapısal boyle deyip takipe devam ama kotu çıkarsa muhtemelen ameliyatla bir acıp bakılacak darlık nerde vs tamiri yapılacak
yarın 4 de babam gidpi alacak sonucu heyecan içinde onu bekliyroum
bugun yine igne ile radyoaktif madde verildi yine su iç dedikce ben yok midem bulandı su içmekten yeter bes dk da bir su iç deme bilmemne sanki kendi yararıma ne zaman buyuycek bilmiyorum defelarca anlattık sulalecek amaistemiyrum su an içmek diyor beni hasta ediyor
sıkıntılıyım bu ara yani

tek nesem bugun tchibo pilot magazası var bizim burda normal konseptlerden evel orda iki hafta evel urunler satılıyor ordan yazlık kendime bikini plaj elbisesi canta vs aldım hepsine bayıldım bugun konsept baslıyordu oglen arası giderim diyordum ama tahlili sii olunca sabahtan gitim super oldu istedigim herseyin bedenini buldum biraz tuzluya patladı ama çok begenerek aldımm epeydir kendime birsey almıyordum kilo verdim evericem diye iste boyle
ne de uzun yazmısm yahuu:)

Fatma çok geçmiş olsun, dış gebelik hep duyarım ama nedir nasıl bişeydir hiç bilmezdim. Çok fenaymış ya. Allah yardımcın olsun. Yiğit kuşa da geçmiş olsun ayrıca.

Sibel çok sevindim. Selin ne kadar uğurlu geldi hakikaten size ya..

Berke ne olursa olsun daha çocuk aslında. Su içmesinin ne kadar önemli olduğunu kavrayamıyordur değil mi Esra. Olan sana oluyor hakikaten, Ece'den daha yorucu olduğu kesin.
Bunaltmış seni belli:)
Senin anlatımlarından çok seviyorum ben Berke'yi ya, duygusal tarafları çok hoşuma gidiyor.

Tatil planları alışverişleri ne güzel değil mi? Biz düşüncesini bile yapamıyoruz. Öyle pis bir sektör ki bizimki. Yazın en yoğun çalışılan dönem. İzin kullanmak isteğini söylesen, dalga mı geçiyorsun diye bakarlar adama. Ama çok bunaldık, Eylül gibi kesin bişeyler yapmamız gerek. Hoş Rüzgarla tatil nasıl olur orası muamma:)))

Bakayım Tshibo'da neler var konsept olarak..

Elbette Finkicim, çocuk nimet asla külfet değil. Ara sıra bunalıyoruz falan filan ama benim hayatımda en mutlu olduğum anlar hep ona ait. İyi ki doğurmuşum beeee.

Sibel kertenkele gördün demek. Ben olsam aman ne sevimli şey diye sevmeye yeltenir, evde bakabilir miyiz acaba diye düşünmeye başlardım herhalde, etrafımdakiler de zuzaylı görmüş gibi bana bakardı.
Bakma sen bana azıcık manyağımdır da. Hamam böceği denilen yaratık benden uzak olsun ama. O adı geçen böceği görünce çığlığı basıp, kendimi pencereden aşağı atabilirim, o derece seviyorum kendilerini:) Iyyk

Uzaktan kumandalı ses çıkaran araçlardan Ruzy' de çok korkuyor. Arz ederim.

ayça berkeyle ilgili hislerim oyle karısıkkı.biryandan çocuk diyorumb ir yandan su içmesi gerektii hadi tas olmasın diyeiçmeyi birak su ara radyasyon aldın bak kanser maddesi vs anlata anlata birhal oldum gunlerdir bu kadarmı anlamak istemez umursamaz bir insan ya tamam çocukta dil dokuyoruz. ne bilim uzuntum ofkeye donusuyor surekil kendimi ona bagırırken buluyorum
fiziken kotu olacak saglıgı kotuye gidecek diye endisemden ruhunu bozacagım çocugn bagrıp cagırıp tehtitler savuruyorum ama hepsi endisemeden :KK43: napim bilmem.

evlat kulfet olurmu gulican yaa nerden çıktı o tabiki buyuk nimett hemde ne biyuk allaha binlerce kere sukurler olsun.

bildiğiniz hamile gibiyim. midem bulanıyor, uykum geliyor, halsizim.. arada sancı şeklinde karnıma ağrı saplanıp geçiyor. kanamam devam ediyor :KK43:(
yiğit kuzum ateşler içinde. ilaçlar biraz hafifletiyor sonra hemen yine çıkıyor. ve bugün dördüncü günü :KK43:(
rabbim bizi böyle imtihan ediyor heralde. ailece hepimiz çok yıprandık. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.. dualarınızı bekliyorum..
Fatmacim cooook gecmis olsun arkadasim pek giremiyorum bu ara okudum sok oldum ve cok uzuldum Allah'im yardimci olsun umarim bugun daha iyisindir.neler yasamissin ne kadar yipranmissin en kisa surede sifa bulursun insallah.

e
minnak tubam nerlerde isatanbula gelecekdi yalan oldu. pofff....
yalan oldu anacımmm ya.biliyosun anlattım ama cok heveslenmıstım:KK5: neyse belkı yaza artık
Ah Gülicanım ah.. daha L dan M a transfer ettık. XS a uzun bır yol var.. o da olacak ınsallah.. ınleye ınleye olacak :)
ooo S de degıl XS maşaallah dıorum.hedef süper,12den vurursun inş.ben ıtekaka 1 kılo verebıldım anca 10 gundur!!!
benim durumum bir ay öncesine dayanıyor aslında. bir ay önce acayip midem bulanmış ve çok karnım ağrımıştı bir hafta sürmüştü. doktora gitmiştik apandisten şüphelenmişlerdi. bu hiç aklımıza gelmemişti. on üç gündür reglim bitmedi ve her gün ağrılı. bende kadın doğum hastanesine gittim. ordaki doktor alttan ultrasonla baktı ve gebelik testi istedi. sonuç pozitif çıktı. beta hcg değerim 2700. ama biliyorsunuz spiral vardı. beni acil başka hastaneye gönderdi. orda baktılar. gebe gözüküyorum ama ortada kese yok yani rahim içinde. spirali çıkarttılar ve beni acil hemen hastaneye yatırdılar. kütahyadana annemi çağırdık başımda kaldı. bir sürü kan aldılar. sürekli serum. bir sürü testler. ertesi günü hcg değirim 2850 ye çıktı. dış gebelik yüzde doksanbeş dediler. parça aldılar rahimden. ve kürtaj yaptılar. ama bayıltmadan bağırta bağırta ağlaya ağlaya... anlatamam öyle zordu ki. şimdi evdeyim. ptesi gideceğiz tekrar. dış gebelik çıkarsa ya ilaç tedavisi ya ameliyat. iç kanama geçirme riskim var. çok moralim bozuk.... dualarını esirgemeyin en kolay biçimde atlatayım bu durumu. inş dış gebelik değildir :KK43:

cook buyuk gecmıs olsunn.zor zamanalar atlatmıssın,inş bıan önce bedenen ve ruhen hemencıcık ıyıleşirsin.Yiğitte hastaymıs sanırım cok gecmıs olsun.senın stresınden etkılenmıs olabılır belkıde

ayça berkeyle ilgili hislerim oyle karısıkkı.biryandan çocuk diyorumb ir yandan su içmesi gerektii hadi tas olmasın diyeiçmeyi birak su ara radyasyon aldın bak kanser maddesi vs anlata anlata birhal oldum gunlerdir bu kadarmı anlamak istemez umursamaz bir insan ya tamam çocukta dil dokuyoruz. ne bilim uzuntum ofkeye donusuyor surekil kendimi ona bagırırken buluyorum
fiziken kotu olacak saglıgı kotuye gidecek diye endisemden ruhunu bozacagım çocugn bagrıp cagırıp tehtitler savuruyorum ama hepsi endisemeden :KK43: napim bilmem.

evlat kulfet olurmu gulican yaa nerden çıktı o tabiki buyuk nimett hemde ne biyuk allaha binlerce kere sukurler olsun.

sen onu düşündüüğn için bukadar gerılıyorsun çünkü yapmıyor söledıklerını.oda ben dogruyu bılıyorumda bıraz galıba.buyudukce ınatlarıda buyuyor dımı.kolaylık versın Rabbım.gecmıs olsun buarada.sonuclar iyi cıkar ıns Berke için.

ne külfeti güli hayırdır bir duyum karşısındamı yazdın bunu ..onlar anlatılmaz yaşanır bana göre..:KK16:

seni en iyi ben anlarım..büyükler küçükten daha yoruyor doğru..aslında berke paşayı karşına al şöle detaylı hastalığını ve yapması gerekenleri anlat bence bağrımakla anlamıyorlar..belki daha önce yaptın ama çabuk unutuyorlar..tahlil sonuçlarınız iyi çıkmıştır inşallah..

sonunda müjdeyi veriyorum:))) bakanlıktan dosyam olumlu bi şekilde geldi yarın yeni işime başlıyorum allahın izniyle şükürler olsun 3 aylık bekleyiş sona erdi.... iş yerinde nete giremiyorum belli yerler haricinde net engelliyor artık giremeyebilirim ne faceye ne msn ye nede buraya... fırsat bulduğum heran yine sizlerle olacağım.... allaha emanet olun kuzucuklarda sizlerde öpüyorum hepinizi:))

hayırlı olsun canım ..yüzün her daim gülsün artık ..bu işle hayatında çok şey iyi yönde değişir inşallah..

bugün sabah 8 de hastanedeydik. akşam 7 gibi dönebildik eve. tekrar hcg testi ve sonuc 5200 çıktı. patoloji sonucum dış gebeliği doğruladı. doktor tekrar muayene etti ve keseyi sağ tüpümde gördü. ilaç tedavisi deneyeceğim dedi. tek seferde değil 4 seferdi önerdi. ilk dozu bugün aldım. serumun içine kattılar 65 ml. yarın folik asit. ertesi gün tekrar ilaç. son gün folik asit. iki birinden, iki birinden yani. sonra bir hafta dinlenme süreci. sonra bir hafta değerlerin takibi dedi. inşallah sonuç alırız. en azındın tanı kısmı bitti tedavi süreci başladı..

inşallah kendi kendine sonlanır ..bir can için bu istenmemeli belki ama bu can başka canın canını tehlikeye sokuyorsa önce onu düşünmek gerekir..
yiğit paşayada geçmiş olsun..son gelişmelride paylaş fatma.bizi merakta bırakma..

selamlar

fatmacım hadi bakalım buda birseydir keseyi oyle yada boyle gormus yerini tesbit etmis olmanız
insallah igneler iyi gelir bir an evel sonlanır:KK43: ne kadar tup de olsada dıs gebelik olsada bir canlının sonlanmasını dilemek karmakarısık bir duygu yaratmıstır sende eminim. yerli yerinde olsaydı dogrurmuydum diye dusunuyosundur tabi allahyardımcın olsun

benbugun izinliydim berkenin rutin birazda zarurilesen bobrek tahlil film vs donemindeyiz sol bobreinde genisleme var nedeni yillardır bulunamadı tas var ama bu kadar bir iki tas bu genslemeyiyapmaz diyor dr lar dogumsal ureter darlıgı vs kuskusu var teshis zor
ctesi ilaclı bobrek filmi çekildi radyasyon içeren madde damardan enjekte edilerek:KK43: ardından bol su içip tuvletle atması istendi ama gel gorki su iç diyruz soyleniyor bizimki omrumu yiyor bu çocuk benim resmen hissediorum
arkasından ptesi gunu karnım agrıyor diye uyandı okula yolladım naz yapıor diye oglen hemsire aradı kotu gelin isterseniz diye gittim aldım ogle tatilinde aksama kadar agrısı surdu bir ara kustu vs aksam baası aldı hast goturudu bagırsak hareketi yok denmis lavman yapılmıs serum ilac vs nedeni belli degil birozda ibo biraz panik her karnı agrıyan çocugu ailesi hastaneyemi tasıyor dedim yok anlatamıyorum ama ertesi gun okula gitmesin demis dr boda onayladı gitmedi ve turp gibiydi dun bir gunluk mide usutmesi muhtemelen pazar gun utum gun bahcede oynadı çunku laf anlatamadık giyin et desektesıcak terliyorum vs dedi

bugunde film çekim randevusu vardı bugunku sintigraiyani bobrek fonksiyonları duzgunmu diye bakılıyor yıllardır bakılmamıstı sayet fonkmisiyonlar duzgun çikarsa yapısal boyle deyip takipe devam ama kotu çıkarsa muhtemelen ameliyatla bir acıp bakılacak darlık nerde vs tamiri yapılacak
yarın 4 de babam gidpi alacak sonucu heyecan içinde onu bekliyroum
bugun yine igne ile radyoaktif madde verildi yine su iç dedikce ben yok midem bulandı su içmekten yeter bes dk da bir su iç deme bilmemne sanki kendi yararıma ne zaman buyuycek bilmiyorum defelarca anlattık sulalecek amaistemiyrum su an içmek diyor beni hasta ediyor
sıkıntılıyım bu ara yani

tek nesem bugun tchibo pilot magazası var bizim burda normal konseptlerden evel orda iki hafta evel urunler satılıyor ordan yazlık kendime bikini plaj elbisesi canta vs aldım hepsine bayıldım bugun konsept baslıyordu oglen arası giderim diyordum ama tahlili sii olunca sabahtan gitim super oldu istedigim herseyin bedenini buldum biraz tuzluya patladı ama çok begenerek aldımm epeydir kendime birsey almıyordum kilo verdim evericem diye iste boyle
ne de uzun yazmısm yahuu:)
evet esracım inşallah ilaç tedavisi işe yarar. bizde öyle dua ediyoruz.. dediğin gibi onun gideceğini bilmek üzüyor. ama keşke yerinde olsaydı. gerçekten normal bir hamilelik olsaydı. çok sevinirdim. bu şekilde yaşamayacağını biliyorum. zaten kalp atışı da yok. mecbur..
berke için çok üzüldüm. büyük çocuğa da dediğini yaptırmak çok zor. keşke su içse.. bende eşin gibi paniğimdir. hele sağlık konularında. rabbim şifasını verir inşallah..
Fatma çok geçmiş olsun, dış gebelik hep duyarım ama nedir nasıl bişeydir hiç bilmezdim. Çok fenaymış ya. Allah yardımcın olsun. Yiğit kuşa da geçmiş olsun ayrıca.

Sibel çok sevindim. Selin ne kadar uğurlu geldi hakikaten size ya..
çok teşekkürler. bende pek bilmezdim. yaşayarak öğrendim gerçekten çok zormuş :KK43: rabbim hiçbirimizin başına vermesin inşallah...
Fatmacim cooook gecmis olsun arkadasim pek giremiyorum bu ara okudum sok oldum ve cok uzuldum Allah'im yardimci olsun umarim bugun daha iyisindir.neler yasamissin ne kadar yipranmissin en kisa surede sifa bulursun insallah.
amin canım. saolasın...
cook buyuk gecmıs olsunn.zor zamanalar atlatmıssın,inş bıan önce bedenen ve ruhen hemencıcık ıyıleşirsin.Yiğitte hastaymıs sanırım cok gecmıs olsun.senın stresınden etkılenmıs olabılır belkıde
öyle oldu gerçekten çok zor geçiyor. süreç uzun.. bitse artık. ama daha çok var biliyorum :KK43:
inşallah kendi kendine sonlanır ..bir can için bu istenmemeli belki ama bu can başka canın canını tehlikeye sokuyorsa önce onu düşünmek gerekir..
yiğit paşayada geçmiş olsun..son gelişmelride paylaş fatma.bizi merakta bırakma..
çok teşekkürler derya. tabi paylaşacağım. yiğit şimdi azcık daha iyi şükürler olsun..

bugün folik asit yaptılar iğne olarak. fazla uzun sürmedi. yarın yine ilacın ikinci dozunu verecekler serumla. ertesi gün yine folik asit. sonra bekleme süresi.. üç hafta rapor verecekmiş. takip edecekler. değerlerim inşallah düşer ve sıfırlanır..
yiğitimin ateşi geçti şükür. şimdi ise çok öksürüyor ve burnu akıyor hapşuruyor. peditus aldık bugün. onu da vermeye başladık. iştahi desen hiç yok :KK43:

Günaydınlar fatmacım çok sevindim yiğitin ateşin düşmesine peditus gerçekten çok iyi geliyo inşallah atlatır bir an önce
esrako çok çok geçmiş olsun berkoşa off gerçekten çok zor anlattıkların birde bebek gibi ona su içirmen gerekiyo sanki evde iki bebek varmış gibi geliyodur sana berkoş büyük bebek ecoş küçük
küçük daha mı uslu ne
ay bu arada face de yazmadım burdan yazıyım ecenin mikinisine bittim bittim manken gibi olmuş vücudu ne güzel şekillenmiş cuk diye oturmuş bikini maşşallah.. bende istiyorum nehire nerden aldınız?? C&A deme ama burda yok c&A geçen sene ordan almıştık ama bu sene napcaz bilmiyorum

Evrim hatunu izmire tatile gitmiş heralde
Millet tatile antalyaya gelir Evrim antalyadan kaçtı ee Antalya Antalya olalı böyle yağmur çamur görmedi kızcağız dayanamadı:)))

Günaydınlar fatmacım çok sevindim yiğitin ateşin düşmesine peditus gerçekten çok iyi geliyo inşallah atlatır bir an önce
esrako çok çok geçmiş olsun berkoşa off gerçekten çok zor anlattıkların birde bebek gibi ona su içirmen gerekiyo sanki evde iki bebek varmış gibi geliyodur sana berkoş büyük bebek ecoş küçük
küçük daha mı uslu ne
ay bu arada face de yazmadım burdan yazıyım ecenin mikinisine bittim bittim manken gibi olmuş vücudu ne güzel şekillenmiş cuk diye oturmuş bikini maşşallah.. bende istiyorum nehire nerden aldınız?? C&A deme ama burda yok c&A geçen sene ordan almıştık ama bu sene napcaz bilmiyorum

CANIM ÇOK SAGOL
oncelikle ece nin bikinisini tchibo dan aldım pilot mgazasından iki hafta sonra yani yaklasık 10 gun sonra internet satısı baslar internetten istedigin sehirden siparis verebilirsin haberin olsun
yanlız bedenler kalıplar çok guçuk ece ye aldıgım beden 110/116 yani 5-6 yas ama kuçucuk bikiniler bizimkininde basenler genis .

aynen oyle ece daha usul resmen daha laf dinliyor berke buyuk bebegimiz onun pesindeyiz ye iç diye sueklii

X