- 3 Ekim 2009
- 2.266
- 9
evet canım resmen normal hamilelik gibi.. neyse ki bugün tedavim başladı. inşallah atlatırım tedavi ile. ameliyat noktasına gelmese...GÜLİCİM yerim ben seni allah razı olsun dualarını hissediyorum inşallah çok az kaldı hayırlısıyla sonuçlanacak güzel haberleri vereceğim size burdan...
EVRİM sağolasın kuzum geçiyor yine iyi oluyoruz yine hasta öyle böyle günler geçiyor...
FATMA dış gebelikte bi hamilelik bütün belirtiler oluyor zaten bi bebek gelişiyor dölleniyor ama rahim içinde değil tüplerde o yüzden bi yere kadar gelişiyor sonra artık gelişemeye yer kalmayınca tüplere hasar vermeye ve kanama olmaya başlıyor rabbim yardımcın olsun çok çok zor bi süreç....umarım en az sorunla atlatırsın...dualarımız seninle bu günlerde geçecek...
dün akşam kafayı yiyordum bende pazarlık gördük eve geldik aldığım meyvelerden bazısını tezgaha koydum tabağa koyup kıyayıp hazırlayım yemeğe diye düşündüm tabağı yıkarken lavabonun içine bi baktım kocaman kertenkele allahım nasıl korktum anlatamam su açıktı sudan çıkmaya çalışıyor lavabonun içinden falan bi çığlık attım eşim geldi aldı falan kaç kere lavaboyu tezgahı yıkadım bilmiyorum bi şişe cifi bitirdim...evimiz alt kat falan değil 3. kata nasıl çıktı o kertenkele bilmiyorum kapı camda açık değildi girsin aldığımız pazarlıklarlamı geldi bilmiyorum ama bütün akşam bi tedirginlikle durdum evde her an yine bir yerden karşıma kertenkele çıkacakmış gibi....selin korkunca ohoo ohhoo diye bi ses çıkartıyor benim korktuğumu görünce geldi yanıma annee ohohoho diyor ben korkmuşum onu söylüyor çok şaşırdı benim korktuğumu görünce.....
bi sorum olacak... SELİN sesli oyuncaklardan korkuyor.. hepsinden değil ama bazılarından hani şu bimden aldıklarımızdan korkmuyor, telefonu falan var şarkı söylüyor sayı sayıyor vs. ondanda korkmuyor ama böyle tavuk falan oluyor ses çıkartıp hareket ediyor öyle oyuncaklardan korkuyor onların değişik türevleri oluyor oynayan bebeklisi, askerlisi, ineklisi falan var hepsinden korkuyor...normalmi acaba bu korkusu...
öyle bir kertenkele olayı ben de geçirmiştim. lise üçtüm sanırım. aynen evde göz göze gelmiştik. bizimde üçüncü kattı evimiz. nerden gelirler bilmem. çok korkutucu soğuk bir yüzü var di mi..
selinin korkması normal bence. bazı çocuklar hassas oluyor. zamanla geçeceğini düşünüyorum.
iki kez mi geçirdin? çok geçmiş olsun. ne zor bir durum. inşallah bi daha hiç yaşamayız. hiçbrimiz de.. benim de bugün ilk doz iğneyi vurdular bakalım.ancak gördüm canım.. iki kez geçiridim ilkinde değierimartmaya devam etti.. benim çok yüksek değildi ilkinde 400 civarlarındayken ameliyat oldumikincidede değerim düşmeye başladı.. 350leden 0 a indi.. ama iğne oldum.. kendi kendini sonalrndırmış..tek tüplüyümzaten.. biri yo.. tahminen ikincide sezerynadan sonra yapışıklık oldu .. ondan oldu.. bir daha kontrole gitmedim.. başka çocuk istemiyoruz zaten.. tabi kötü birdurum(inş sende en azından ameliyat olmadan atlatırsın canım.. tekrar geçmiş olsun..
ayy çok sevindim sibelcim. hayırlı uğurlu olsun..sonunda müjdeyi veriyorum:))) bakanlıktan dosyam olumlu bi şekilde geldi yarın yeni işime başlıyorum allahın izniyle şükürler olsun 3 aylık bekleyiş sona erdi.... iş yerinde nete giremiyorum belli yerler haricinde net engelliyor artık giremeyebilirim ne faceye ne msn ye nede buraya... fırsat bulduğum heran yine sizlerle olacağım.... allaha emanet olun kuzucuklarda sizlerde öpüyorum hepinizi:))