Yiğit kuşluktan Yiğit kuzuluğa terfı eden kuzuyu operım nanaklarından..
Yiğit kuşu da büyümüş epeydir görmüyordum.
Belmaa ben de duyduğum kadarıyla hamileyken de emzirilebiliyormuş. Ama zaten zamanı geldi yavaş yavaş kesebilirsin de. Emzik bu yaştan sonra istesen de almaz gibime geliyor, gerek de yok ki zaten..
Bugün bakıcımız başladı. Öğle arası eve bıraktım onu. İlk izlenim olarak iyiydi. Rüzgar 5 dk. kadar yabancılık yaptı sonra beraber oynadılar. Bakalım anneanne 10 üzerinden kaç puan verecek. Şimdi telefonla arayıp da soramıyorum ikisi de evde.
Eki Görüntüle 173755
bugün çektiğim bir foto. uzun zamandır yüklemiyordum. yiğit kuzum..
teşekkürler canım. ben hamileyken emzirilmez biliyordum bu arada. süt bozulur diye duymuştum. doğru değil miymiş yani? şaşırdım..Maşallah Yiğitimiz kocaman olmuş. Pek yakışıklı nazar değmesin.
Aycacım Allah yardımcınız olsun arkadasım.. evladın Allaha emanet olsun.
Nurdanum, evınız hayırlı olsun kuzum.. agzının tadı bır an once yerıne gelsın ınsallah. Dualarım senınle, bılıyorsun.
Bu arada Seda yok ne zamandır.. umarım her sey yolundadır.. olmazsa bı arayayım.
Nurcum hoşgeldın tatlım.. ıyı olmana sevındım..
Damla Hocam, terruk edıyorum emeklerınden dolayı..
Birsen arkadasım, hoşgeldın aramıza..
Dilek cıktıgın yolda Allah yardımcın olsun, her sey den once saglıgın acısından onemlı bır karar. Hamıle kalmak ıcın de verdıgın cabadan dolayı vucudun cok yıpranmıs, Esracan soylemıstı.. umarım fazla sıkıntı yasamadan atlatırsın.
Çoğu kez saglıklı bır sekılde okuyamadıgımdan hepınızden haberdarım ama anında paylasamıyorum ıste. O yuzden fırsat bu fırsat Tusı babası ıle bogusurken aklımda kalanları paylasayım ıstedım.
Aycacım Allah yardımcınız olsun arkadasım.. evladın Allaha emanet olsun.
Nurdanum, evınız hayırlı olsun kuzum.. agzının tadı bır an once yerıne gelsın ınsallah. Dualarım senınle, bılıyorsun.
Bu arada Seda yok ne zamandır.. umarım her sey yolundadır.. olmazsa bı arayayım.
Nurcum hoşgeldın tatlım.. ıyı olmana sevındım..
Damla Hocam, terruk edıyorum emeklerınden dolayı..
Birsen arkadasım, hoşgeldın aramıza..
Dilek cıktıgın yolda Allah yardımcın olsun, her sey den once saglıgın acısından onemlı bır karar. Hamıle kalmak ıcın de verdıgın cabadan dolayı vucudun cok yıpranmıs, Esracan soylemıstı.. umarım fazla sıkıntı yasamadan atlatırsın.
Çoğu kez saglıklı bır sekılde okuyamadıgımdan hepınızden haberdarım ama anında paylasamıyorum ıste. O yuzden fırsat bu fırsat Tusı babası ıle bogusurken aklımda kalanları paylasayım ıstedım.
ayakkabısını giyen şevvali sarmısaklasakdamı yesek sarmısaklamasakda mı yesek..
maşallah. bayıldım bide babaya gösterme merakları yokmu bu sıpaşarın. oyy oyyy
yiğitede kocaman maşallah. boyu uzun selvi gibi delikanlı olacak annesi. ama artık kuş demeyelim yaff koç koç..maşallah.tam erkek suratlı.hani olur ya bazı çocuklar.mesela helinin oglu servan da öyleydi.delikanlı havası vardı yuzunde..
birsens zamanla keyif alırsın diyecegim bi döneme denk gelmedin malesef.
yani artık topik zaten kalabalık olmuyormuhabbet çok nadir. eskidendi o 7/24 muhabbet paylaşım geyik. artık gunde 3-5 mj anca yazılıyor.
sen yinede hoş geldin nerdensin?çalışıyosun ya işin ne?
ismin ne?
azra diye kızın vardı sanırım dimi
bak ben güli oglum afik
yani gülistan oglum mehmet akif.
falan filan..............
:) aynen öyle canım. zaten hali tavrı da ağır abidir yani. inşallah adı gibi yiğit bir delikanlı olacak oğluşumuz.yiğitede kocaman maşallah. boyu uzun selvi gibi delikanlı olacak annesi. ama artık kuş demeyelim yaff koç koç..maşallah.tam erkek suratlı.hani olur ya bazı çocuklar.mesela helinin oglu servan da öyleydi.delikanlı havası vardı yuzunde..