diye konusundaya dogru diyorsun çok dogruuu ama yani boyle 7/24 d iyet moduna bir geçemedim hep kacamak yapıyorum boyle olunca aylar geçiyor iki kilo verdiimle kalıyorum sinirim bozuluyor aslında
yapmam gerek yapıcam dun hiç aykırı birsey yemedim insalah bugunde
yaaaa yazınca nasıl utandımmmm:) hain zaten sende utanayım diye yazdın dimi ortalık yere: ))
ya ben arayana donmemezlik asla yapmam bakma ismim esra ama her esra aynı degil dimi mutlaka donerim benn :))))
cuma lavaboda faladım heralde aramıssın cuma zaten çok yogun gunum odeme gunumuz donemedim aksam falan aklımdaydı arayacaktım ha simdi ha sonra derken araya hatasonu girdi unuttumm tamamen yazını gorunce aklıma geldi kusura bakma valla kasti degil.
bim oyuncaklarınımı diycektin yane onun için aramıstın dimi ?
.ben artık senden kaptım surekli bim de neler var her hafta bakıyorum gormustum ama çok oyunca oldu koyacak yer kalmadı diye artık pek almamaya çalııyromu çok cazip birsey olmadıkca
:) çok keyifli gördüm seni..Ben döndürcem seni bana Finky bacım, az kaldı.. :)))
nurdan cım sakın!
eve temziliğe giden birisne baktırma.
yani hiç biş bulamazsam çocuk bakarım zihniyetinde olanlara asla guvenme.
bunu sanırım gizemde yaşamıştı. oda sana aynı şeyi söyler.
ben aycaya bi site vermiştim orda çocu bakımı için ücretsiz ilan veriliyor. esrakoda internetten buldu ilanla.
referanslarına bakarsın.ona göre karar verirsin.
esrako bi siteye ilan vermişti..
ayçacım hayırlı olsun bakıcınız. inşallah herşey iyi gider.Bugün bakıcımız başladı. Öğle arası eve bıraktım onu. İlk izlenim olarak iyiydi. Rüzgar 5 dk. kadar yabancılık yaptı sonra beraber oynadılar. Bakalım anneanne 10 üzerinden kaç puan verecek. Şimdi telefonla arayıp da soramıyorum ikisi de evde.
hayır canım gündüz üç saat filan uyuyor. bilmiyorum yani uzun mu sence nasıl?Fatmacım, niye o kadar geç uyuyor ya. Gündüz mü çok uzun uyuyor.
hepimizi seriliyoruz yerlere ama o cin gibi devam ediyor ya anlamadım gitti..FATMA güzdüz az uyusun lenada gündüz ne zaman çok uyusa aynı oluyor ama biz hepimiz 12 de uyusun die ışıkları kapatıp yatıyoruz bir süre sonra oda yatıp uyuyor
gülistancım çok teşekkürler. çok güzel bilgiler. denemeye çalışacağım. fakat bizim yiğit mesela bizi konuşurken dinlemez ki. kucağımızda durmaz. bizle yatmaz vs vs... yani fısıltı filan hiç ona sökmez meela. ışıkları kapattığımızda gidip açıyor. bu evin ışıklarına çok rahat yetişiyor. zaten uyurken bişi okuma filan yaptırmıyor. dinlemiyor yani bizi hiç. hep kendi bildiğinde. hala ayakta sallayarak uyutuyoruz..fatmacım,
uyku konusunda eger bi kaç gun daha böyle devam ederse siz kesin tavrınızı koymalısınız.
belli bi saatte pijamlar giyilip ışıklar kapatılsın yada uyku öncesi ne yapılıyorsa hikaye kitabı falan neyhse yani ona uyku vakti oldugunu hatırlatack unsurları tamamlayın ilk gun yada 2.ci gun bişey farketmeyebilir ama sabırla bunu bir kaç gun devam edin.
ev halkının uyması gerekn kuralmış gibi. bu saatte uyku zamanı herkes uyur mjını verin. anlamaz zannetme bir iki gun sonra bunun bir rutin oldugunu ve onunda uygulaması gerektiğini anlar ama hep aynı aşamalr ve aynı saatte. deneyin sonuç alırsınız mutlaka.baktın uyumuyor yatakda ışıklar kapalı fısıltıyla hikaye anlat en sevdiği şeyi anlat ama içinde uyku hali olsun.
ben mesela o durumlarda mahallede bi köpek vardı her markete giderken görürdü. şimdi o köpeğin sahipleri taşındı köpeğidegötürdüler afik bi kaç gundur köpeği yerinde göremiyor ve soruyor köpek nerde diye benm kurtarıcımda o köpek. köpeği gidiş hikayesini anlaıtorum ve sonunda oda uyuyor bak herkes uyumuş arkadşlarını sayıyorum bir bir,
çağan uyumuş yahya uyumuş hasan uyumuş abi uyumuş kuşlar uyumuş balıklar uyumuş gibi gibi..
send ebu örnekleri tanıdıgı kişi ve hayvanlarla çogaltabilirisin ses tonu mutlaka fısıltı olmalı ve uyumak uyku saati gbii bişeyler söyle..
aman ne çok yazmışım öyle işte! geçiçi bir durumdur merak etme. özellikle sen hamilelik döneminde sürekli gece uykusuz değildiysen(2 de 3 de değilde normal satte uyduysan) korkma gecer.