2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde cnm tüm vücudum ağrıyo kırgınlık var üzerimde böyle keyifszim aslında.canım birde aşı hepatit a 2 yaşın da yapılıyor bizede doktorumuz söyledi.
dün ilk defa soğuk kola içtim ama yemek yanında yani yudum yudum. hemen boğazlar gitmiş. yazın ne yapacam ben of yaa
fatmacım ası takvimlerindede yazıyor netten bak istersen hepatit a pekistirme asısı var sanırım 2 yasında

evet gordugum uzre kimi çocuk yaparken saklanıyor tuvaleteni kimi saklanmıyor dogru demekki bu tez
en son birbuçuk yaş aşılarını olduk ya esracım o zaman aşı kartımıza bişi yazmadılar bizim. acaba oldu mu ki o aşıyı?
anlaşılan yiğit yavaştan hazır gibi eğitime. fakat son paragraf dikkatimi çekti benim. erken olursa sonra sorun olabiliyormuş di mi ben öyle anladım..

fatmacım 18 ay asısı karma ası 2 yas asısını erken yapmıs olamazlar zaten. dedigim gibi nettende arastır istersen benbaktım hepatit a asısı var dr um da onayladı

onun haricinde tuvalet egitimine zorlamak çocuk isteksiz ve hazır dgilken ilerde evet psiko sorunlara yol acabiliyormus

maşallah eceye doktordan güzel haberlerle gelmişsiniz..
bu beslenme düzenini geçen aya kadar bizde iyi kötü oturtmuştuk ama ilginçtir yusuf ekim ayından beri kilo almıyor..ki biizm extra gece biberon maması içiyor hala..kız erkek farkı sanırım..
şu andada soğuk algınlığıyla uğraşıyoruz kavitasyona giderken çocuk üşüttü.1 haftadır perişan olduk..iştah gitti ve kilo vermiş sıpam ..((

canım bu aşı özel bir aşı sağlık ocağında yaptırdıysan onlar bu aşı hakkında bişey sölemiyorlar.

belmacım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına.

ayça çok şükür buldun kafana göre bir bakıcı umarım sonuna kadar aynı kişi ile devam edersin.umarım rüzgar için hayırlısı olur.
belma bende hamile iken emzirilmez diye biliyorum annemler öyle der sütü bozulurmuş.

bende çok istiyorum ikinciyi ama bende ayça gibi eğer belediye işim olursa hemen istiyorum.
özgülcüm hayırlısı olsun kreşiniz inşallah hayat alışır.kayınvalidenlerin gelmeside iyi olmu kafa dağıtırsınız ne güzel

esra maşşallah eceye .çınarda 14 kilo boyu 87 cm.bencede boyu ve kilosu orantılı.allah sağlık versin onlara.biz hepatit a aşısını 18 .ayımızda yani aralıkta yaptırıdk.şimdi haziranda 2. dozu var.

Herkese Günaydın,

Dün doktora gittim. 6 haftalık hamileyim. Kalp atışını duyduk. Herşey yolunda gözüküyor. Amaaa ben kafama ne diyeyim bilemiyorum, ah kafam ahh. Bebeği görünce o kadar heyecanlandım ki, soracağım herşeyi unuttum. Hastane kapısına çıkınca "aaaa" dedim kaldım. Bugün telefon açacağım, meme sorunsalı hakkında görüşeceğim.

Esrako eceye maşallah. Gelişimi çok güzel. WC eğitimi ile ilgili ben havaların ısınmasını bekliyorum hatta yaz tatili gibi başlayacağım. Kaka yaparken bizimki saklanıyor, yanında kimse istemiyor. wc ye girdiğinde çişşş diyor ama tuvalete oturtulduğunda yapmıyor. bir süre oturup kalkıyor. yarı yarıya hazır gibi :)

Belma çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, sağlıkla gelir meleğin inşallah...

Bugün çok güzel bir söz buldum internette hemen paylaşayım:
Bütün dünyada "bir tek güzel" çocuk vardır.... Bütün anneler de "ona" sahiptir. .. Çin atasözü

Son düzenleme:
okudukça gözümde canlandı. ne güzeldi o ilk kalp atışlarını duymak.. canım inşallah herşey yolunda gider ve rahat bir hamilelik geçirirsin.. soruları unutman doğal :) ben de öyleydim :)

bende kiskandım seni bir anlık tabi bende iki tane çocuk oldugundan tabi sadece ay ne guzel seklinde. o heyecanlar hamilelik vs çok guzeldi benim için ne mutlu sana terar yasayacaksın aynı guzellikleri
allah saglıkla kucagna almayı nasip etsin.

Selamlarrrr
uzun bi zamandır şirket yoğunluğundan dolayı giremiyordum bugün den itibaren bitti şükürler olsun gelecek ay başına kadar rahatım.
en son yazdığımda nehir ateşlenmişti ateşi 39.5 e kadar çıktı çok kütüydü sürekli mızmızlık ağzına bi şey koymama Allahtan 2 3 gün gibi atlattık olayı
belmacım hayırlı olsun yeni bebiş geliyomuş ne güzel tekrar o heycanları yaşamak
en güzel zamanlarımızdı o zamanlar çok özlüyorum ben kalp atışı cinsiyet öğrenme sürekli ilgi alaka sürekli uyku hali ay ne güzeldi yaaa
insan kilo alıyorum diye sevinirmi biz seviniyoduk:))
Behiye esenn adını aşşağıda gördüm nerlerdesin sen bi ses ver neler yapıyosun bebişin ne yapıyo

Son düzenleme:
bu arada çağla mevsimi ya aklıma burası geliyo ne çok çağla yemiştik
bana herkes aynı espiriyi yapıyodu.''adını Çağla koyarsın artık'' :))))))))
3 lira olmuş burda iş çıkışı alıcam

kilom azaldıkça işler dahada zorlaşıyo bi türlü veremiyorum düzenli besleniyorum yürüyorum.ama yok gitmiyo bir iki gün önce 59.3 ü gördüm.ama devamı gelirmi bilmiyorum.kışlık kıyafelerle tartınıyodum bu sefer daha inceydi üstüm onunda etkisi olabilir.

bu arada ballı sirke çıkmış. marketlerde şişe halinde satılıyo. sirke bende işe yaramıştı. bi daha deniyim diyorum.

bu arada ballı sirke çıkmış. marketlerde şişe halinde satılıyo. sirke bende işe yaramıştı. bi daha deniyim diyorum.

hadı yaa :)) onu da yaptılar en sonunda.. ben de sırke bıraz benı zorlamıstıı.. balla ıcmeme ragmen mıdem cok agrımıstı, tansıyonumu oynatmıstı, o yuzden bır daha denemeye korkarım.. sana basarılar cıgerım.

öslemmm evrim sizide yakaladım.
kaçamazsınız

gordugun zamanlarda telefondan gırıyorum, cok zor da kalınmadıkca yazmıyorum, ezıyet cunku.. ya da bana zor gelıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…