2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

FELMAAA :)

Hayırlı olsun kuzu anne.. her sey gonlunce gecsın ınsallahh.. guzel heyecanlara sil bastan tekrar baslamak.. agzının tadı daim olsun arkadasım, senın adına cok sevındım.

Esrako bacım, Esra nın nası gumbur gumbur geldıgını bı bılsen, cok guzel hırslandı, cok sevınıyorum arkadasım adına.. daha yası genc, gupguzel kadın.. sımdı ınsan ıstedıgını gıyemeyecek, ıstedıgı gıbı bedenını sevemeyecekse 10 sene sonra olsa ne olur, olmasa ne olur.. dı mı ama? bunu anlaması benı cok mutlu ettı acıkcası.

Nurdan canım çook geçmiş olsun...
inş. huzurlu sağlıklı mutlu günler seni bekliyor...
herşey güzel olacak...

nurdancım çok sevindim. ev filan deyince türkiyeye döndüğünden bu yana ilk kez böyle sevindim senin için. herşey güzel olacak....

nurdan hayırlı olsun eviniz anadolu yakalı oldun yani :) kavacık hic bilmem ama sonuçta bu yaka guzel.
ameliyat basarılı geçer umarım hersey en basından yakalanmıs olur

?

canları güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Fatma allah korumuş canım ya okurken kötü oldum çok..

Belma benimde en büyük korkum o Teoda kendi yürücekmiş fırlıyor yola alde tutmuyor, pusette durmuyor, efe adam sanki..

Gülii seni çok özledim ya, aramışsın gördüm ama araya bi sürü şey girdi geri dönemedim, muck

kıymetlim benim seviyorum seni

kuzum benim çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla huzurla bereketi ile gelsin
seni arayacağım tatlım
bugün dişimi çektirdim konuşacak halde pek değildim konuşacak hale geldiğimde saat geç oldu rahatsız etmek istemedim yarın döneceğim tatlım sana

Nurdan, çok sevindim. Herşey gönlüne göre olsun. Çekirdek aile yaşamınıza geri döneceksiniz pek yakında ne güzel..Öpüyorum seni...

eehh öyle olsun bakalım.
anlatsana deniz neler yapıyor.
bizde sizden kopya çekdik okula gidiyoruzya! deniz kocaman abla olmuştur
balık mevsimi bittimi hocam !
valla her balık yerken aklıma geliosun:)

allah iyiliğini versin bende tavuk döner görünce sibelin arkadaşını hatırlıyorum:))))

balık bu sene ayancıktan pek çıkmadı inan o zamanlarda haftada beş bilemedin yedi gün yediğimiz oluyodu şimdi sinoptan getirtiyoruz oda 2-3 gün ancak oluyor. denizede zaten çok çeşitli yemek yapmayı azalttım gibi sevdiği şeyleri yapıyorum . bulgur ve türevleri, tarhana çorbası ve balık. hatta bi tarhanalı bulgur köftesi var ki deniz için icat edilmiş o yemek, hergün ver hergün onu yer, katıksız köylü de balık ne alaka malatya çorum sentezinde onu anlayabilmiş değilim.

okullarda da 23 nisan provaları başladı , hangi okul hangi gün provada onu tespit ettik ona göre geziyoruz artık:))) daha eğlenceli oluyooo. sizde katılın..

denizle evde aktivite olayınıda abarttıkda yazamıyorum bir ara konuşuldu burdada gördüm.

oyun hamurumuzu yapıyoruz evde, yüz boyası yapıyoruz yüzümüze değişik şekiller çiziyoruz fırçayla,
. mutfakta denize ulaşabileceği bi yerde dolap düzenledik, orda tabakları bardakları kaşıkları hatta kraker bisküvi gibi atıştırmalıkları var. masayı hazırlıyoruz diyorum oda telaşla ordan malzemelerini çıkarıyo, sonrada yerleştiriyo geri:))) mutfakta su sebili var, susadığı zaman dolaptan bardağını alıyo sebildende su doldurup içiyo filan...

deniz kıyısından taşlar toplayıp insan suratları çiziyoruz. boya ve fırçayla.

mukavva üstüne renkli kağıt üstüne asetat yapıştırıp basit puzzlar yaptık, bazıları deli gibi zor olmuş onları ben bile yapamıyorum:))) kendimi kaybetmişim sanırsam o anlarda. sonra toparlamışım. elma çizdik mesela onuda üçe böldük puzzle oldu.

dahada varda aklıma gelmiyo. oh be iyi ki sordun güli yazasım varmış. demek sormuyonusss diye sus pus olmuşum ben yahu.

bide bide balkondan yoldan geçenlere ağbiii ablaaa diye bağırıp dil çıkarıp sonrada saklanıyorussss!!! geyik dimi!!! ama çok eğleniyosss...

bide tekerlemelerimiz var onları söylerken hareketlerinide yapıyoruz onlar dahada geyik, uçak uçak iki kanatlı içindeki kızlar elma yanaklı oğlanlara gelince maymun suratlı lı lı lı kocaman kafalııııı gibi bi sürü işte.

belmacııııııımmmmmmm çok sevindim!!!!!!!hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım!

nurdancım, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin...heepsi bitecek tatlım....ayrıca da bizim yakalı olmuşsun pek güzel pek!!!! kavacık çok güzel semttir...

Aktiviteleriniz çok hoş. Ben hiç tekerleme bilmiyorum nasıl yapıyorsunuz anlatır mısın? Oyun hamurunu güvenip de alamıyorum, kaşla göz arasında ağzına atar benimki.

Keşke keşke bir an önce hamile kalsanız ne güzel olur. Arayı çok açmayın.

ya dogru diyorsun çok dogruuu ama yani boyle 7/24 d iyet moduna bir geçemedim hep kacamak yapıyorum boyle olunca aylar geçiyor iki kilo verdiimle kalıyorum sinirim bozuluyor aslında
yapmam gerek yapıcam dun hiç aykırı birsey yemedim insalah bugunde

yaaaa yazınca nasıl utandımmmm:) hain zaten sende utanayım diye yazdın dimi ortalık yere: ))
ya ben arayana donmemezlik asla yapmam bakma ismim esra ama her esra aynı degil dimi mutlaka donerim benn :))))
cuma lavaboda faladım heralde aramıssın cuma zaten çok yogun gunum odeme gunumuz donemedim aksam falan aklımdaydı arayacaktım ha simdi ha sonra derken araya hatasonu girdi unuttumm tamamen yazını gorunce aklıma geldi kusura bakma valla kasti degil.
bim oyuncaklarınımı diycektin yane onun için aramıstın dimi ?

.ben artık senden kaptım surekli bim de neler var her hafta bakıyorum gormustum ama çok oyunca oldu koyacak yer kalmadı diye artık pek almamaya çalııyromu çok cazip birsey olmadıkca

dogru soyluyorsun çok dogru hemde ama bunu anlatmak arkadasa zor diye ben çok ugras vermedim tebrik ediyorum seni valla bravo insalah daim olur cabaları sonuç verir de yaza birlikte ince gireriz :))

pazar aksamı muhaet kralını ızliyorudmu konu internet oyunları sanal ortamlar vs

bir uzman adam çıktı kimdi hatırlamıyroum simdi
mesela dedi bir site adı verdi birde kadınlar klubu diye biryer var dedi. baktıgınızda gunun her saati binlerce insan online dedi:) yani insanlar buralarda buyuk zaman harcıyarlar sanal olarak vs ddi ay kendimi hastalıklı biri gibi hissettim hani konumuz masaya yatırılmıs tartısmılıyor uzmanlar tarafından gibi
iste gunde 1saatten fazal isler vs haric internette kalıyorsa o insan bagımlı demekmis bilmemne
çok kınadım yani bu tanımlamalarıda kabul etmedim bagımlımıyız biz simdi hepimiz kotu birseymi bu yahuu

belmacık bir süre daha emzirebiliyorsun benim bildiğim kadarıyla , hemen pat diye kesme, doktorunla konuş , tadında değişiklik filan olursa hem daha kolay olabilir bırakması..

belma un tuz su zeytinyağı karıştırıp evde yapıyorum hamuru, tang içecek tozlarıylada renk verebilirsin.

denizde atıyordu bende ablasıda tepki vermeyince vazgeçti yesede çok dert etmedim bir parça, ama hüseyin ayyy ayyy ayyy dediği için sadece onunla oynarken yemeğe kalkıyor!!!!

tekerlemede ayrıca yazarım mesela "anneanne uyurken" diyoruz eller yanağın altında gözlerimiz kapalı uyuyoruz
"gözlüklerini kaybetmiş" eller gözde gözlük işareti yapıyor sonrada kaybetmiş derken eller arkada

"aramış taramış sağa sola bakıyoruz

bide bakmış ki kafasının üstünde ellerimiz kafamızın üstünde

"yaşlı ya unutmuş işte" eller açık sağda solda..

kelimelerin bazılarına tekrar ediyor, yaşlı ya diyor mesela, yada unutmuş yerine unut diyor..

internetten bulduğum şeyler..

damla hocam ne güzel yazmışsın ayrıntılı sorularım olacak sana.
ama şimdi heeç musait değilim bekle beni. bugun akşam üstü soru bombardımanına tutcaM SENİ.

yaff biz zaten okula gidip abi abla delisi olmayı ilgi manyagı olmayı sizden kopya çekdiydik. 23 nisana bizzat gitme planımız var evde bayrakla provayı biz yapıyoz..
davulla gümbede gümbede..:)
deniz kız maşallah zehir zemberek akıllı. neyhsem ben kaçar

yaff sen yazmak için ismen sorumu bekliodun temaaamm yandın bundan gayrı:)

off yine dönup baktım damla yı nasıl yazmışım diyee

aaa çok sevindim ya canım çok tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. birlikte büyürler arkadaş olurlar ne güzel. birkaç sene sonra hepten rahatlarsın. rahata alışınca ikinci zor gelir gibi geliyor bana. ne güzel yaa oyyhh heyecanlandım sankim :)
oo sizi de çok geçmiş olsun ya ne kadar dikkat etsek az yani rabbime emanetler. gerçekten siz de büyük bişi atlatmışsınız yani tekrar tekrar geçmiş olsun canım.
emzik alıştırma derim ben ama sen bilirsin yine de..
allah korumuş canm geçmiş olsun..
çok saol canım..
havalar ne kadar sogudu ya. ayy kış geri geldi resmen. üşüyoruz..
evet ya ne bu soğuk nisan ortasında biz bahar bekliyoruz biran önce sokaklara parklara oynamaya götürelim diye hava tersine gidiyor anlamadım...
fatma aman okurken bile fena oldum seni tahmin edemiyorum allah korumuş resmen ya görülmez kaza işte...
çok teşekkürler. evet hiç akla gelmeyecek bişi ama oluyor işte. aman çok dikkat edelim.
Fatma allah korumuş canım ya okurken kötü oldum çok..
rabbim bi daha göstermesin o anı resmen felç indi sandım bana öyle kötü oldum ki nurdan.

yiğitin uyku düzeni hepten bozuldu. gece iki buçuk gibi yatıyor. hiç düşünmüyor annem babam sabah işe gidecek diye.. deli ediyor beni. sabah öyle zor kalkıyorum ki offf

Bugün bakıcımız başladı. Öğle arası eve bıraktım onu. İlk izlenim olarak iyiydi. Rüzgar 5 dk. kadar yabancılık yaptı sonra beraber oynadılar. Bakalım anneanne 10 üzerinden kaç puan verecek. Şimdi telefonla arayıp da soramıyorum ikisi de evde.

Belmaa ben de duyduğum kadarıyla hamileyken de emzirilebiliyormuş. Ama zaten zamanı geldi yavaş yavaş kesebilirsin de. Emzik bu yaştan sonra istesen de almaz gibime geliyor, gerek de yok ki zaten.

Fatmacım, niye o kadar geç uyuyor ya. Gündüz mü çok uzun uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…