- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Nurdan canım çook geçmiş olsun...
inş. huzurlu sağlıklı mutlu günler seni bekliyor...
herşey güzel olacak...
nurdancım çok sevindim. ev filan deyince türkiyeye döndüğünden bu yana ilk kez böyle sevindim senin için. herşey güzel olacak....
Belma gözün aydın çoook sevindim. Allah sağlıklak ucapına almayı nasib etsin.
Nurdan Türkiye de yeni bir başlangıç yaparsanız eşinle ve tatlı oğlunla dilerim. Çok sevindim ev bulmuş, eşya almışsınız. Allah sağlıklı günler versin sana inşallah...
nurdan hayırlı olsun eviniz anadolu yakalı oldun yani :) kavacık hic bilmem ama sonuçta bu yaka guzel.
ameliyat basarılı geçer umarım hersey en basından yakalanmıs olur
?
Nurcik canım ya inşallah hayırlı haberlerle ameliyat sonucunda temiz çıkar ve boylece kurtulmuş olursun.
ev tutmanızada sevindim herşey birbir yoluna giriyor. kavacık ohh mis gibi hem sakin hem işine yakın hem süpper işte ne diyim!
haftasonu hidive gidersiniz zırtpırt bak mesela biz her ay mutlaka bi ziyaret ediyoruz..:)
tibetde burda çok güzel iş bulur tecrubesi dili yeter.siz hep iyi olun teoş mutlu olsun saglıklıolsun..özledim seni yaa bu ayda gune gelemezsin neyhsee mayıs olmadan görüşydik..!
Esrako bacım, Esra nın nası gumbur gumbur geldıgını bı bılsen, cok guzel hırslandı, cok sevınıyorum arkadasım adına.. daha yası genc, gupguzel kadın.. sımdı ınsan ıstedıgını gıyemeyecek, ıstedıgı gıbı bedenını sevemeyecekse 10 sene sonra olsa ne olur, olmasa ne olur.. dı mı ama? bunu anlaması benı cok mutlu ettı acıkcası.
eehh öyle olsun bakalım.
anlatsana deniz neler yapıyor.
bizde sizden kopya çekdik okula gidiyoruzya! deniz kocaman abla olmuştur
balık mevsimi bittimi hocam !
valla her balık yerken aklıma geliosun:)
...........denizle evde aktivite olayınıda abarttıkda yazamıyorum bir ara konuşuldu burdada gördüm.
oyun hamurumuzu yapıyoruz evde, yüz boyası yapıyoruz yüzümüze değişik şekiller çiziyoruz fırçayla,
. mutfakta denize ulaşabileceği bi yerde dolap düzenledik, orda tabakları bardakları kaşıkları hatta kraker bisküvi gibi atıştırmalıkları var. masayı hazırlıyoruz diyorum oda telaşla ordan malzemelerini çıkarıyo, sonrada yerleştiriyo geri:))) mutfakta su sebili var, susadığı zaman dolaptan bardağını alıyo sebildende su doldurup içiyo filan...
deniz kıyısından taşlar toplayıp insan suratları çiziyoruz. boya ve fırçayla.
mukavva üstüne renkli kağıt üstüne asetat yapıştırıp basit puzzlar yaptık, bazıları deli gibi zor olmuş onları ben bile yapamıyorum:))) kendimi kaybetmişim sanırsam o anlarda. sonra toparlamışım. elma çizdik mesela onuda üçe böldük puzzle oldu.
dahada varda aklıma gelmiyo. oh be iyi ki sordun güli yazasım varmış. demek sormuyonusss diye sus pus olmuşum ben yahu.
bide bide balkondan yoldan geçenlere ağbiii ablaaa diye bağırıp dil çıkarıp sonrada saklanıyorussss!!! geyik dimi!!! ama çok eğleniyosss...
bide tekerlemelerimiz var onları söylerken hareketlerinide yapıyoruz onlar dahada geyik, uçak uçak iki kanatlı içindeki kızlar elma yanaklı oğlanlara gelince maymun suratlı lı lı lı kocaman kafalııııı gibi bi sürü işte.
yafff belma hayırlı olsun gözun aydın çok sevindim darısı pervinin başına kısa zamanda sonrada sıraylan işte ben minnak sibel falan..:)
yeni bir hayat yeni başlangıc yeni bir nefes yeni bir dunya..
ayy aklıma evrimin dogum mesajı geldi...
"bebek sizinle nefes almaya geliyor".
off çok güzel bi dilek olmuş bu..hayırlı saglıklı olsunda
hesramm recime başlamışsın ayyy seni eski montajlanmış gibi olan resimlerindeki gibi görces desene!her pazartesi rapor istiyorum bak ona göre
gram gram kaç kilosun ne yedin kaç kaşık yedin gibi gibi..
yaza daha fit gireceksin bu kesin.
ohh topikin bu halini seviyorum dilekde başladı ee sıra bende dimi. bende dikkat etmeliyim biraz..
esrakooooooo
ya sen durmadan kaçamak yapıyosun accık hakim ol kendine süpper olacaksın ya boyda var sende.
bak kaçamk falan yapma iradeli ol 69.99 olsan bile buyuk bişey haydi bakalım.
sen esrayı kendi kilona gelmesini bekleme bence sen evrime yada bana yaklaşm kapışalım hadii.
yaff yurume bandın var vaktin var eceye bakan var. en çok verebilecek kişi sensin hadi esra ..
kalmışım yine birbaşıma...oyy oyy bu topik bu hallere gelirmiydiki.
bim deki oyuncak.
saolsun evrimciğimin haber vermesi üzerine resmen koşark üstün çaba göstererek gidip aldım
esrako cuma gunu seni bunun için aradım ama bana dönüş bile yapmadın..püüü resilll
bebeğini kucagında taşırmış hoplayarak gezermiş diye açıklayarak ögrettim ya aklına yattı o kelime kanguu diyor..:)
dogru soyluyorsun çok dogru hemde ama bunu anlatmak arkadasa zor diye ben çok ugras vermedim tebrik ediyorum seni valla bravo insalah daim olur cabaları sonuç verir de yaza birlikte ince gireriz :))Esrako bacım, Esra nın nası gumbur gumbur geldıgını bı bılsen, cok guzel hırslandı, cok sevınıyorum arkadasım adına.. daha yası genc, gupguzel kadın.. sımdı ınsan ıstedıgını gıyemeyecek, ıstedıgı gıbı bedenını sevemeyecekse 10 sene sonra olsa ne olur, olmasa ne olur.. dı mı ama? bunu anlaması benı cok mutlu ettı acıkcası.
aaa çok sevindim ya canım çok tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. birlikte büyürler arkadaş olurlar ne güzel. birkaç sene sonra hepten rahatlarsın. rahata alışınca ikinci zor gelir gibi geliyor bana. ne güzel yaa oyyhh heyecanlandım sankim :)Kızlar bu ay adetim bir hafta gecikti. Normalde günü gününe regl olan biri olarak hemen alarm durumuna geçtim. Bu gün dayanamayıp eczaneden bir hamilelik testi aldım veee sonuç pozitif.
İNANAMIYORUM. yeniden hamileyimİstediğimiz bir bebek. Kemal de çok heyecanlandı. Bu hafta doktora giderim. Aslında gözümü korkutmuyor değil. Daha yeni yeni rahatlamaya başlamışken sil baştan olacak. Ama yine de istiyoruz.
Geçmişe bakmadan sizinle paylaşmak istedim. Sizler nasılsınız bir bakayım.
oo sizi de çok geçmiş olsun ya ne kadar dikkat etsek az yani rabbime emanetler. gerçekten siz de büyük bişi atlatmışsınız yani tekrar tekrar geçmiş olsun canım.Oyyy içime oturdu, Allah korumuş. Biz de C.tesi bir korku yaşadık ki ömrümden ömür gitti. Özdileğe gittik. Arabayı park edip inmemizle Didar fırladı elimizden ve koşmaya başladı. İki yetişkin insan arkasından yetişemedik. Hareket halindeki bir arabanın önüne doğru koşuyor, şöförün kafa sağa bakıyor, Didarı fark etmedi. Biz çığlık çığlığa Didar koşma diyoruz, bu inadına gülerek koşuyor. Son anda şöför fark etti de durdu. Ama bittim ben bittim.
Son günlerde Didar çok tutturuk bir kız olmaya başladı. İstediği birşey olmazsa veya yapılmazsa kendini yerden yere vurmaya başlıyor. Lavaboyu açıp saatlerce suyla oynamak istiyor. Tabi üstü başı heryer su içinde kalıyor. Çeşmeyi kapattığımız anda sanki etinden et koparıyorlar. Her seferinde ilgisini çekecek başka birşey icat edip çeşme başından alabiliyoruz. off..
emzik alıştırma derim ben ama sen bilirsin yine de..Birden aklıma geldi, iki gündür kara kara düşünüyorum. Didarı memeden nasıl keseceğim??? :18: O kadar düşkün ki. Marketten yalancı meme aldım, gece tutturursa onu veririm kanar belki dedim. Dün gece kalktığında emziği ağzına götürdüm, eline aldı, gözleri yarı açık yarı kapalı ama hala uyur vaziyette önce elinde emziği evirdi çevirdi sonra can hıraş bir şekilde," ne-ne- bu nee- bu neee " diye bağırmaya başladı.Hemen memeye dayadık, sustu. Ay nasıl atlatacağız bu süreci Allah yardımcımız olsun. Gysim esram seni arayacağım canım. Tecrübelerine ihtiyacım var. şimdiye kadar emzik almamış kızı buna alıştırmak da zoruma gidiyor.
çok saol canım..allah korumuş canm geçmiş olsun..
evet ya ne bu soğuk nisan ortasında biz bahar bekliyoruz biran önce sokaklara parklara oynamaya götürelim diye hava tersine gidiyor anlamadım...havalar ne kadar sogudu ya. ayy kış geri geldi resmen. üşüyoruz..
çok teşekkürler. evet hiç akla gelmeyecek bişi ama oluyor işte. aman çok dikkat edelim.fatma aman okurken bile fena oldum seni tahmin edemiyorum allah korumuş resmen ya görülmez kaza işte...
rabbim bi daha göstermesin o anı resmen felç indi sandım bana öyle kötü oldum ki nurdan.Fatma allah korumuş canım ya okurken kötü oldum çok..