- 22 Kasım 2008
- 1.859
- 1
- 50
Slm canlarım, iki haftadır yazamadım ama bu iki haftayı ne siz yazın ne ben anlatayım, ömrümden ömür gitti..
O kadar çok şey üst üste geldi ki...
Nihayet evimi tuttuum, şuan temizlik yapılıyor, yavaş yavaş eşya alıp döşiycez.. şuan sadece yatak odası aldık..
18 nisan ameliyat oluyorum, geçen hafta sonu izmire doktora gittik, adam biyopsi bile yapmama gerek yok çok iyi yakalanmış bu dua et dedi, 6 ay geç kalınca kanserle gelirdşn dedi.. bakalım ameliyattaki parçanın durumuna göre karar vericekler...
Bir önceki hafta sonu hani güne gidememiştim ya o iki günde deli gibi ev baktık tibetle neyse bulduk, Beykoz-Kavacıktayız artık....
süper bir çözüm buldum arkadaşlar
geceleri horultu sesinden uyuyamıyorsanız tıpkıı benim gibi size bir öneri süper işe yarıyor
vicksler varya şu iğrençç kokan burun açıcı zımbırtı kürdanın ucuna alın adamın burnuna sokun çok içeri değil tabiki delikten hafif içeri
il tepki bir anda o keskin kokunun sersemliği size gözlerini pörtleterek bakacak sonra tekrar uyuma moduna geçip horlayacaktır
yılmayın!!
sonra diğer burun deliğine aynı şekilde uygulayın
aynı tepkiyi verip söylene söylene kıçını dönüp uyuyacaktır ancak bu sefer o iğrenç koku ile temas etmemek için horlamayacaktır
BELMA yı goren var mı aranızdaaa.. MERKÜR giderken götürmeye kalkmasın arkadasımı((
FELMAAAA
FELMAAAAAAAAAAAAAAAAA NİRDESİN?????
Sana yazarken, Ozgur soruyorr.. Aaaa evrim, kuzey ne attı agzına?.. belma attı dıyorum, badem attı dıyecegımeee :))))
dün öyle kötü bir kaza atlattı ki yiğut kuzum. marketten geldik. poşetlere geldi hemen. içindekiler çıkarmaya başladı. havuçları gördü. oturdu onları çıkartıyor. mutfak dolaplarının hemen dibinde. havuç istedi benden. hiç yapmazdı bende sevindim. hemen havucu yıkadım. yiğitin bir metre kadar üzerindeki dolaplarda bıçıklar ve kesici olanlar var. oraya kaldırmıştık. ordan soyacağı alayım diye kenardan doğru açtım. yiğitte tam altında oturuyor. kesici almamla birlikte en büyük boy kocaman bıçak dik bir şekilde yiğitin üzerine düştü hızıyla. nasıl oldu anlayamadım. tutamadım bile. tam üzerine gitti ama şükürler olsun ki yiğitin yanına düştü. rabbim korudu diyorum binlerce kez ham olsun. hayatımda hiç böyle korkmamıştım daha. ben bi çığlık attım yere yığıldım. bacaklarım tutmadı. babannesi geldi o yığıldı korkusuna benim çığlıktan bişi oldu sanmış. inanamadım. bi gelseydi allah korusun halim nolurdu. çok dikkat edin nolurr..
Kızlar bu ay adetim bir hafta gecikti. Normalde günü gününe regl olan biri olarak hemen alarm durumuna geçtim. Bu gün dayanamayıp eczaneden bir hamilelik testi aldım veee sonuç pozitif.
İNANAMIYORUM. yeniden hamileyimİstediğimiz bir bebek. Kemal de çok heyecanlandı. Bu hafta doktora giderim. Aslında gözümü korkutmuyor değil. Daha yeni yeni rahatlamaya başlamışken sil baştan olacak. Ama yine de istiyoruz.
Geçmişe bakmadan sizinle paylaşmak istedim. Sizler nasılsınız bir bakayım.
Canım çok geçmiş olsun. Erken teşhis edilmesine sevindim. İnşallah sorunsuz bir operasyonla bunu da atlatırsın. Yeni evinizde güle güle oturun. Tibetin İst.da iş bakması çok iyi olmuş. Hep birlikte olun hiç ayrılmayın. Kavacık güzel bir semttir. Boğaza nazır, mis gibi oh... Toecuk nasıl, yeni fotoları var mı, uzun zamandır görmedim.
Ben de merakla okuyordum. Allah iyiliğini versin, kopardın beni.
Ferfini bilmem ama seni Felma götürse olmaz mı :)) Pamuklara sarar sarmalar bakarım.
Oyyy içime oturdu, Allah korumuş. Biz de C.tesi bir korku yaşadık ki ömrümden ömür gitti. Özdileğe gittik. Arabayı park edip inmemizle Didar fırladı elimizden ve koşmaya başladı. İki yetişkin insan arkasından yetişemedik. Hareket halindeki bir arabanın önüne doğru koşuyor, şöförün kafa sağa bakıyor, Didarı fark etmedi. Biz çığlık çığlığa Didar koşma diyoruz, bu inadına gülerek koşuyor. Son anda şöför fark etti de durdu. Ama bittim ben bittim.
Son günlerde Didar çok tutturuk bir kız olmaya başladı. İstediği birşey olmazsa veya yapılmazsa kendini yerden yere vurmaya başlıyor. Lavaboyu açıp saatlerce suyla oynamak istiyor. Tabi üstü başı heryer su içinde kalıyor. Çeşmeyi kapattığımız anda sanki etinden et koparıyorlar. Her seferinde ilgisini çekecek başka birşey icat edip çeşme başından alabiliyoruz. off..
bu arada çok geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşom inan benim kızımda aynı su hastalığı oldu çocukta çeşmeyi kapatınca çığlılk çığlığa napcaz artık bilmiyorum suyu bırakınca bu sefer diş fırçalarına saldırıyor.aynı dediğin gibi dediği olmayınca kendini yerlere atıyor birde yeni icat tükürüyor daha doğrusu tükürmeye çalışıyor ve git git diyor.
evet hatun beni gaza getirmek için sürekli çaba harcadı diyete gir zayıfla sen ne güzel hatunsun yakışıyormu sana böyle kilolar daha nelerrrr nelerrrr
benimse bir kulağımdan girip ötekinden çıkıyordu ama artık bende zayıflama kararı aldım
emzirmeyi bıraktığımdan beri 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu
pazar gününden beri karıkoca diyete başladık diyet derken çok sıkı olmasada yediklerimize çok dikkat ediyoruz sık ve az yiyorum yağlı yemiyorum kızartma hamurişi vs yok akşam sadece salata yiyorum vs
gün içinde spor yapıyorum
havalar ısınsın yürüyüşe gideceğim
hergün yeşil çay içiyorum
altın çilek zayıflama hapı aldım 6 gündür kullanıyorum
mayısta kavitasyona başlıyorum
lahana-maydanoz-limon kürü yapıyorum günlük
e daha ne olsunnnnnnnnnn
bende zayıflarım değilmiii a dostlarrrr
pztsi tartıldım 78 kgyum
haftada bir tartılacağım bakalım sonuçlar ne olacak
ticker yapmayı unuttum daha doğrusu kilo tickerı yapmadım hiç biri bana hayrına yaparsa pek bir mesud olurum
öperim hepiniziiii
Slm canlarım, iki haftadır yazamadım ama bu iki haftayı ne siz yazın ne ben anlatayım, ömrümden ömür gitti..
Nihayet evimi tuttuum, şuan temizlik yapılıyor, yavaş yavaş eşya alıp döşiycez.. şuan sadece yatak odası aldık..
18 nisan ameliyat oluyorum, geçen hafta sonu izmire doktora gittik, adam biyopsi bile yapmama gerek yok çok iyi yakalanmış bu dua et dedi, 6 ay geç kalınca kanserle gelirdşn dedi.. bakalım ameliyattaki parçanın durumuna göre karar vericekler...
Bir önceki hafta sonu hani güne gidememiştim ya o iki günde deli gibi ev baktık tibetle neyse bulduk, Beykoz-Kavacıktayız artık..güzelce bir ev, sonra salı günü Tibet izmire ben Parise gittim 4 günlüğüne, sora izmire doktora, bu hafta eşya ev ile ilgili işler derken, birde toplantılar, mesailer, Tibeti doğru düzgün görmedim, evn beyaz eşyalarını gecenin 10nunda alabildik hep sıra sıra.. Bugün Tibet gitti brüksele ameliyatıma gelicek bir daha.. İşten ayrıldı orda, burda bakıcak bişiler, hayırlısı..
Haa bu arada geçen hafta nerdeyse boşanıyorduk o ayrı konu..
Offff Kİ ne off benim bu çilem ne zaman biticek bilmiyorum..
Kızlar bu ay adetim bir hafta gecikti. Normalde günü gününe regl olan biri olarak hemen alarm durumuna geçtim. Bu gün dayanamayıp eczaneden bir hamilelik testi aldım veee sonuç pozitif.
İNANAMIYORUM. yeniden hamileyimİstediğimiz bir bebek. Kemal de çok heyecanlandı. Bu hafta doktora giderim. Aslında gözümü korkutmuyor değil. Daha yeni yeni rahatlamaya başlamışken sil baştan olacak. Ama yine de istiyoruz.
ay isteyen birinden bu haberi almak ne kadar da guzel yaaa.
ama belmacım sana tavsiyem memeden kesip emzik verme bu yastan sonra iki yasından sonra zaten emzik birıktırmak gerek biz ona baslıycaz yaza yani sen simdi emzige alıstırırsan zor
sonucta tum gec esenin memeni emerek uyumuyor emzik birakmaktan daha kolay meme birakmak anki bu anlamda.
ayy ne guzel yaa erkek mi istersiniz kizmi hayallerde ne var ?
Birden aklıma geldi, iki gündür kara kara düşünüyorum. Didarı memeden nasıl keseceğim??? :18: O kadar düşkün ki. Marketten yalancı meme aldım, gece tutturursa onu veririm kanar belki dedim. Dün gece kalktığında emziği ağzına götürdüm, eline aldı, gözleri yarı açık yarı kapalı ama hala uyur vaziyette önce elinde emziği evirdi çevirdi sonra can hıraş bir şekilde," ne-ne- bu nee- bu neee " diye bağırmaya başladı.Hemen memeye dayadık, sustu. Ay nasıl atlatacağız bu süreci Allah yardımcımız olsun. Gysim esram seni arayacağım canım. Tecrübelerine ihtiyacım var. şimdiye kadar emzik almamış kızı buna alıştırmak da zoruma gidiyor.
allah korumuş canm geçmiş olsun..dün öyle kötü bir kaza atlattı ki yiğut kuzum. marketten geldik. poşetlere geldi hemen. içindekiler çıkarmaya başladı. havuçları gördü. oturdu onları çıkartıyor. mutfak dolaplarının hemen dibinde. havuç istedi benden. hiç yapmazdı bende sevindim. hemen havucu yıkadım. yiğitin bir metre kadar üzerindeki dolaplarda bıçıklar ve kesici olanlar var. oraya kaldırmıştık. ordan soyacağı alayım diye kenardan doğru açtım. yiğitte tam altında oturuyor. kesici almamla birlikte en büyük boy kocaman bıçak dik bir şekilde yiğitin üzerine düştü hızıyla. nasıl oldu anlayamadım. tutamadım bile. tam üzerine gitti ama şükürler olsun ki yiğitin yanına düştü. rabbim korudu diyorum binlerce kez ham olsun. hayatımda hiç böyle korkmamıştım daha. ben bi çığlık attım yere yığıldım. bacaklarım tutmadı. babannesi geldi o yığıldı korkusuna benim çığlıktan bişi oldu sanmış. inanamadım. bi gelseydi allah korusun halim nolurdu. çok dikkat edin nolurr..
tülin sizede çok geçmiş olsun. bu pri<zler hakkaten çok tehliklei. çok şükür afik de yok o merak çünkü ayaklalnma döneminden beri guvenlik ler var tüm prizlerde ama allah korusun..fatma çok geçmiş olsun.allah korumuş gerçekten.benimde dün akşam felaket bişey geldi başıma sen anlatınca yazmak aklıma geldi.akşam ben mutfakta bulaşık yıkarken oturma odasında ablam kardeşim annem teyzem ve eniştem oturuyorlar çınarda onların yanında.kuduruyor falan sesini duyuyorum.oturma odasındada bizim bilgisayar var ve fişleri taktığımız uzatma kablasu 7 li düğmeli bşey.sen çınar bilgisayar masasının altına geç kaş göz arasında yerden kalem bul ve o prize sokmasıyla asfalyalar attı.koşturdum hemen oturma odasına kimse çınarın kalem soktuğunu anlamamış bir aldım kucağıma elinde kalem.çıldırıyordum allahım korudu allatantan hemen ceyranlar kedildi kesilmeseydi hepimisin gözü önünde düşünmek bile istemiyorum.
evriim evrimm Allah seni ne etsin gülmekden bi hal oldum göbeeegim zaten çatlak bide sen çatlattın.!BELMA yı goren var mı aranızdaaa.. MERKÜR giderken götürmeye kalkmasın arkadasımı((
FELMAAAA
FELMAAAAAAAAAAAAAAAAA NİRDESİN?????
Sana yazarken, Ozgur soruyorr.. Aaaa evrim, kuzey ne attı agzına?.. belma attı dıyorum, badem attı dıyecegımeee :))))
Nurcik canım ya inşallah hayırlı haberlerle ameliyat sonucunda temiz çıkar ve boylece kurtulmuş olursun.Slm canlarım, iki haftadır yazamadım ama bu iki haftayı ne siz yazın ne ben anlatayım, ömrümden ömür gitti..
Bir önceki hafta sonu hani güne gidememiştim ya o iki günde deli gibi ev baktık tibetle neyse bulduk, Beykoz-Kavacıktayız artık..güzelce bir ev, sonra salı günü Tibet izmire ben Parise gittim 4 günlüğüne, sora izmire doktora, bu hafta eşya ev ile ilgili işler derken, birde toplantılar, mesailer, Tibeti doğru düzgün görmedim, evn beyaz eşyalarını gecenin 10nunda alabildik hep sıra sıra.. Bugün Tibet gitti brüksele ameliyatıma gelicek bir daha.. İşten ayrıldı orda, burda bakıcak bişiler, hayırlısı..
Haa bu arada geçen hafta nerdeyse boşanıyorduk o ayrı konu..
Offff Kİ ne off benim bu çilem ne zaman biticek bilmiyorum..
canm ismim gülistan ama kısaca güli diyolar ayy eskiden güllü derdi bunlar bana gıcık olurdum neyhse düzelttik sonradan.Masallah Afikeee daha oncedende dedigim gibi hayraniyim onu canim benim yaa kucuk adam
Bu yaz ben de boyle bir bisiklet almayi dusunuyorum gecen sene herkesin elinde goruyordum cocuklarini gezdiriyorlardi sonradanda bisiklet oluyorlardi bazilari bu dami oyle gulegule kullansin bu arada
Herkes guli diyor sana kisaltmami cnm yazarsan sevinirim
yafff belma hayırlı olsun gözun aydın çok sevindim darısı pervinin başına kısa zamanda sonrada sıraylan işte ben minnak sibel falan..:)Birden aklıma geldi, iki gündür kara kara düşünüyorum. Didarı memeden nasıl keseceğim??? :18: O kadar düşkün ki. Marketten yalancı meme aldım, gece tutturursa onu veririm kanar belki dedim. Dün gece kalktığında emziği ağzına götürdüm, eline aldı, gözleri yarı açık yarı kapalı ama hala uyur vaziyette önce elinde emziği evirdi çevirdi sonra can hıraş bir şekilde," ne-ne- bu nee- bu neee " diye bağırmaya başladı.Hemen memeye dayadık, sustu. Ay nasıl atlatacağız bu süreci Allah yardımcımız olsun. Gysim esram seni arayacağım canım. Tecrübelerine ihtiyacım var. şimdiye kadar emzik almamış kızı buna alıştırmak da zoruma gidiyor.
off çok güzel bi dilek olmuş bu..hayırlı saglıklı olsundaEsracım teşekkürler. Erkek-kız hiç fark etmez. İkisi de çok güzel olur. Oğlum olursa bir de oğlanın tadına varırız. Kızım olursa iki kızla kendimi daha güçlü hissederim, birbirlerine de yoldaş, arkadaş olurlar. Yeterki sağlıklı, hayırlı ve ömürlü olsun.
güli yaaaaaaaaaaaa ben misafir takılmıyorummmm ankaradayken arada bir öyle giriyodum kırk tane laptop var evde hangisi denk gelirse ama burda bi ev bide iş ikisindede kayıtlıyım böbeemmm vaktimde olmuyoki hoooopp girip kaçıyorum çözemedin hala yani:))))