2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa bizim babaanne biraz farklı kendi annemden. Saniye yalnız bırakmıyor, sürekli yanında, çok seviyor taaa Trabzondan kalktı geldi, ama oyun kuramıyor çok fazla ve dikkatini dağıtmayı başaramıyor sanırım. Bu fazla ilgi bunaltmış olabilir mi. Sürekli düşerse başına bişey gelirse naparım endişesinde. O endişe çocuğa yansıyordur değil mi.. Bide biz yokken öyle davranmıyormuş, gayet iyiymiş.

Bana da aynısını yapıyor. Akşam eve gidiyorum sarılıyor öpüyor, yanımdan ayrılmıyor, deli oluyor. Baba benden sonra geliyor, bu kez beni itiyor, babaya gidiyor, bana gel deyince çığlığı basıyor. Anında adam satıyor yani:))

Annem daha esnek, aklına yaratıcı oyunlar geliyor, bazen serbest oynamasını sağlıyor falan. Dürüstçe söyleyeyim, babaanne anneanneden daha çok bile seviyor diyebilirim Rüzgarı. Ama annem kesinlikle daha iyi bakıyor...

Ya da artık büyüdü onu bırakacağımızı anlıyor...Oyyyyyyyyy oyyyyyyy

Son düzenleme:
Sedacım, tatlı toz kırmızı bıber var.. ona da batırılabılır.. sahsen ben acısını tercıh ederım..

Esracım,

Masadaki her sey el emeği göz nuru olmuş,ekmekler ve açmalar hariç.. arkadaslarına gösterdıgın kıymet, verdıgın deger ne kadar hoş. Çok takdir ettim seni. Çok ince detaylar, çok güzel bir sunum, ciddi bir emek.

ESRAKO BACIM :)

Kilo durumumu cok merak edıyormussun.. aldıgım haberlere gore :)

bır ayda 10 kılo verebılme ıhtımalım sıfır.. obez olsam bı nevı de.. :) bu kılo ıle zor.. 64.5 ıle basladım, su an 61 ım.. bır ay oldu baslayalı.. zor verıyorum, yavas verıyorum.. ama azmımden bır sey kaybetmıs degılım,ustume yapısan bu yaglardan kurtulana dek bana durmak yok.

Evrimcimyemiyor mu artık <rüzgar?
biz de daha deneme aşamasındayız alerjiden dolayı sende resimlerini koysana uzun zamandır gormedk yuzunu yoksa ben mi kacırdım

Evrimcimyemiyor mu artık <rüzgar?
biz de daha deneme aşamasındayız alerjiden dolayı sende resimlerini koysana uzun zamandır gormedk yuzunu yoksa ben mi kacırdım

Kuzeyın fotograflarını koyuyorum genelde, kendımınkını koymayalı uzun zaman oldu.. bı ara koyarım, su an elımde uygun bır sey ler yok. Kuzey yemıyor artık yogurt.. buradakıler bılır, Kuzey cok ıstahsız bır cocuk.. bu arada buraya nası foto ekleyecegım onu da unutmusum ıyı mı?? bır sene çatır çatır foto ekledık, onu da unuttuk :))

Kuzeyın fotograflarını koyuyorum genelde, kendımınkını koymayalı uzun zaman oldu.. bı ara koyarım, su an elımde uygun bır sey ler yok. Kuzey yemıyor artık yogurt.. buradakıler bılır, Kuzey cok ıstahsız bır cocuk.. bu arada buraya nası foto ekleyecegım onu da unutmusum ıyı mı?? bır sene çatır çatır foto ekledık, onu da unuttuk :))

evriiiiiiiiiiiiim inanmıyorum sana senmi unuttun foto eklemeyi bi ara en çok foto ekleyen hatta bebek cicileri topiği açıp oraya en çok fotoyu ekleyen hatta bi ara kk da editörlük yapan kadın foto eklemeyi unutuyo ne diyim ben sana

Anaaa ne güzel bir sofra olmuş böyle yahuu. İnsan yemek yemeye kıyamaz, bırak öyle kalsın günlerce.

Esracım geçen yazmayı unutmuşum. Kameradan izleyebilirim demiştin ya saolasın çok incesin, öyle bir sistem kurarsak senden yardım isterim:) Ben sürekli izleyemem burdan hiç uygun değilim..

Meltem meltem nasıl bıraktırdın. Hayırlı uğurlu olsun, darısı başıma.

bu ikinci denememizdi
ilkinde yara bandı yapıştırdım inanılmaz korktu uyumadı resmen inledi bana kötü birşey oldu zannetti çünkü abim ameliyat olmuştu özgür patt ayağını gösteriyordu anne pat meme diyordu abim ayağından ameliyat olmuştu
neyse meme iyileşti dedik emzirmeye tekrar devam ettim
bu sefer çok spontane oldu
eşimin yanındaydı ece ona meme demiş eşimde meme ehh oldu (pis oldu) demiş sonra kendi memesini göstermiş ecenin ki mis temiz demiş eşim sonra süt demiş eşim de var demiş sonra bana geldi meme dedi bende eehh oldu dedim baba söyledi ya sana dedim süt dedi bana da var dedim biberonda sonra razı oldu biberona biberonda içiyor
özellikle gece uyutmak zor oluyor gece uyanıyor kucağıma alıyorum süt veriyorum biberonla umarım bu alışkanlığı da bırakacak yakında

bu arada gögüsler şiş ne yapmam lazım bilen var mı
az az pompoyla sağmam mı lazım

senin fotoları da bekliyoss

esrako sağol canım

Ayşe Duru ne tatlıymış öyle. Yoğurt sevmiş yüzünden belli.

Meltem pek kolay olmuş süper. Nane koyabilirsin göğüslerine. Esra öyle yapmıştı. İyi geliyormuş.

bır ayda 10 kılo verebılme ıhtımalım sıfır.. obez olsam bı nevı de.. :) bu kılo ıle zor.. 64.5 ıle basladım, su an 61 ım.. bır ay oldu baslayalı.. zor verıyorum, yavas verıyorum.. ama azmımden bır sey kaybetmıs degılım,ustume yapısan bu yaglardan kurtulana dek bana durmak yok.

hedef kaç Evrim. 61 baya baya iyi bir rakam da o yüzden sordum.

Ben 61 olsam tığ olmuştum yaa. Her ne kadar siz bana yok daha neler desenizde şu an 66-67yim. 62 olsam bana yeter, kanat takar uçarım. Her akşam Barış'ın ne zaman zayıflayacaksın demesinden ayrıca usandım.

Selam Hatunlar!

Özlüyorum sizi, arada geç saatlerde girip okuyabiliyorum. Biz iyiyiz. Kendinize iyi bakın. öptüm.

Anaaa ne güzel bir sofra olmuş böyle yahuu. İnsan yemek yemeye kıyamaz, bırak öyle kalsın günlerce.

Esracım geçen yazmayı unutmuşum. Kameradan izleyebilirim demiştin ya saolasın çok incesin, öyle bir sistem kurarsak senden yardım isterim:) Ben sürekli izleyemem burdan hiç uygun değilim..

Meltem meltem nasıl bıraktırdın. Hayırlı uğurlu olsun, darısı başıma.

canım ne demek ben musaitim tum gun pc basındayım ciddiyim yani izlerim girip girip.

Güli, site için saol...

Arkadaşlar, işe giderken çocukları nasıl bırakıyorsunuz. Görünmeden mi kaçıyorsunuz. Bikaç haftadır biz çıkmadan uyanmış oluyor, babaanneyi gördüğü an kıyameti koparıyor, onu itiyor falan. Gizlice kaçıyoruz ama çok zor. Kaçmasak bizi çıkarken görse ortalığı yıkar eminim.
Çok üzülüyorum, ne yapayım bilmiyorum.

biz eskiden çok agladıgı donemde kacarak çıkıyorduk biryere gideceğimiz zaman yada sabah uyanıp babası ise giderken falan kaçıyordu ama bunun yanlıs oldugunu biliyorum çunku evde oldugu anlar ibo mutfaga yonelse kapı orada çıkacak gidecek diye aglamaklı pesinde kosuyordu bunu biraktık aglasada dedik ogrenmeli ve son birkaç haftadır kaçmıyor kimse mızıklanıyor biraz bazen ama genelde el sallıyor sonra içerde kalan oyalıyor ve oyle ciddi aglama yapmyor
tum gun diyorum baba nerde iste diyor abi nerde okuku diyor anne nerde diyince odada diye benim çalıstıgım odayı ve sigara içmeye çıktıgım balkonu ugosteriyor anne orda diye) yani bunları anladı artık baba ise abi okula anne odaya seklinde

Yaa bizim babaanne biraz farklı kendi annemden. Saniye yalnız bırakmıyor, sürekli yanında, çok seviyor taaa Trabzondan kalktı geldi, ama oyun kuramıyor çok fazla ve dikkatini dağıtmayı başaramıyor sanırım. Bu fazla ilgi bunaltmış olabilir mi. Sürekli düşerse başına bişey gelirse naparım endişesinde. O endişe çocuğa yansıyordur değil mi.. Bide biz yokken öyle davranmıyormuş, gayet iyiymiş.

bile seviyor diyebilirim Rüzgarı. Ama annem kesinlikle daha iyi bakıyor...

Ya da artık büyüdü onu bırakacağımızı anlıyor...Oyyyyyyyyy oyyyyyyy

eminim anneannede babannede çok seviyorlardır tabiki torunları ama oynatan daha guzel oyalayan insanları daha çok çocukların sevdigi kesin. mesela banu çok oynamıyordu oturuyordu komsu teyze hesabı o zaman ben odadan çıktıgım an bana yapısıyordu hatun yerlerde onla oynuyor tum gun ben tuvalete çıkıyorum giriyorum mutfaga gidiyorum vs pesime dusmuyor arada tabi annee diye atlıyor ama genelde onla oynamaktan mutlu oyalamak çok onemli

Ayşe Duru'nun yogurt aşkı umarım hiç bitmez....

massallahh ne guzel de yiyor kendimi yiyor bu sekilde ebru ?

hehee duyum almana gerek yok sanada yazdım burdan kaç kez ama yanıtlamayınca suprizzzz on kilo verdim diy çıkmanı bekledim tabiki bir ay sonunda degil yanıt vermeye vermeye aylar geçer ve suprizz yaparsın diye dusundum :)
bu arada senin boyun kactı ? 61 oldukca iyi geldi benimde kulagıma ama tabi herkesin kemik agırlıgı yapısı farklı ben 61 olunca mankenden hallice oluyorum tabi sarkık karnımı çıplak bakmıycan :))giysili olarak diyorum
ama ayda 3,5 kilo az degilki gayet ideal bence neden yavas verdigini dusunuyorsun ? dr un hedefi ne ki ilk ay için ?

Uploaded with ImageShack.us
Ayşe Duru Alışverişte :))
montuna bayıldım çok cicii

hedef kaç Evrim. 61 baya baya iyi bir rakam da o yüzden sordum.

Ben 61 olsam tığ olmuştum yaa. Her ne kadar siz bana yok daha neler desenizde şu an 66-67yim. 62 olsam bana yeter, kanat takar uçarım. Her akşam Barış'ın ne zaman zayıflayacaksın demesinden ayrıca usandım.

ben su an 73,4 um gıdım gıdım veriyorum çunku aralarda bozuyorum iki ileri bir geri seklinde. en kısa zamanda hedefim 6 lı rakamlar herkes bilir aylardır 6 lı rakamları gorecğim diye miyavlıyorum ama sıkı sarıldım artık bozmak yok yuruyusleri yapıyorum duzgnce kırılma noktam 75 idi takılıp kalmıstım simdi indimo nun altına hevesliyim olacak

ça ça ayça yanlış anlama bende sevgi derken bunları kastetmiştim çocukla çocuk olup oynamaktan ona sorular sormak gezmeye götürmek onunla ilgilenmekten seviyodur elbet ama sevgisini dışa vuramıyodur. veya onunla oyunlar oynayamıyodur belki bu yüzden onu görünce korkuyodur istemiyodur.

esrako senin tam tersin bende 6 lı rakamları görmek istemiyorum.şu an 60 kiloyum mankenden halliceyim ama göbek ah o göbek

Sedacım, tatlı toz kırmızı bıber var.. ona da batırılabılır.. sahsen ben acısını tercıh ederım..
aynen öyleee sedacım evrim vermiş cvbı pul biberle bizim yemek kültürümüzde acı fazlası ile olduğundan çok rahat yenilebiliyor yani
Esracım,

Masadaki her sey el emeği göz nuru olmuş,ekmekler ve açmalar hariç.. arkadaslarına gösterdıgın kıymet, verdıgın deger ne kadar hoş. Çok takdir ettim seni. Çok ince detaylar, çok güzel bir sunum, ciddi bir emek.

sağolasın bitanem e tabee ekmeklerde emek yok fırından alındı :KK70:
açmalarda dilekten

ebru kızın çok sevimli ya maşallah keşke gelebilseydin iki tane kızımız vardı kızlar çoğalmış olurdu hem erkek hakimiyeti var günde

gerek faceten gerek buradan yaptığınız güzel yorumlar için çok sağolun öperim hepinizüüüüü

X