2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra çok geçmiş olsun canım. berke şimdi daha iyiymiş. sevindim. inşallah bugün çıkarsınız..

oyyy kimse resm yuklememişmi..
malesef bende hiç tlfdan çekmemişim aslında buldugum her makineyey bissürü resim çekdim ama.. kiminkine hangi resmiçekdim bilmemem..

esracım gypsym ciğerim yaff anlatılmaz yaşanır bu hatun,
bu dehşetengiz guzel özenli düzenli ugurböcekli butikpastalı kahvaltı sofrası için sana çok teşekkür ederim.
evsahipliğin gülen yuzun kısacası herşey için çok saol canım.

esracıgımın görsellik güzellik özen anlauyışına hayranım. mesela tereyagları buz kalıplarında özel şekillendirilmiş.domatesden ugur böceği.peynri dünyası(abartısızı dunya çeşit peynir vardı beaa) tabagı. içlerine ceviz yerleştirilmiş incirler kayısılar.
kendimi blog sayfalarındaki kahvaltı masasında zannettim bi an. süperdi ellerine kolalrına saglık fikrine zevkine kesene bereket.. hepsini yidim.ama ugur böceklerini ısırmadanyidiimm zaten çeri domatesi agzına lööööp diye atıyorsun ısırınca içere çekirdeklerin saga sola savrulması falan filan neyhse ya kısacası herşey mukememldi..
vee gunun sürpriziii esra bize pasta yapmışşşşşşşş..
ustundeki temada kahvaltımasası örtüsü servis leri fincanlar fincanların içindeki çay çaydanlık ve ortasında pasta olan bi temalı pasta .
bu zamaa kadar pastalrın hep resmini görmüştüm ama tadı çokgüzeldi ya canım benm sırf ben istedim diye fıstıklı yapmış oyy oyy eritilmiş çikolata falan.
neyhsem aramızda diyette olan ismi evrimle başlayan arkadaşlar falan vardır zaten bal kaymak falanda yedik daha fazla anlatmayayım!
yalnız kendi kahvaltı takımının aynı renklerini yapmış herşey kırmızı beyaz siyah ahengi içindeydi.
yaff anlat anlat bitmezz..
esrakooo en olman gereken sofrada yokdun kısmet ne diyelim!!!

Son düzenleme:
çoooook güzel bir gün geçirdik.
esraya ve annesine herşey için çok teşekkür ederiz.
ellerine kollarına sağlık.herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.
çok güzel bir masaydı çok emek vermiş esram.
hele pastaya diyecek söz bulamıyorum. o kadar lezzetli o kadar hafif o kadar güzeldi ki mmmmmmm.
ortam sakindi. benim oğlum biraz mızmızlık yaptı.
yahooooyu allahım bir göreceksiniz hiçbirşeyini vermiyor almaya çalışanlara da tekme tokat girişiyor herkesi dövdü desem yeri var ama en çok ada kızımıza taktı.
akifte sus pusluktan çıkmış:)) o da dövmeyi karşılık vermeyi öğrenmiş oğlumla epey bir atıştılar
bilirsiniz klasik oyuncak kavgası:)
çağan sanki bu defa daha sakindi oyuncaklarla oynadı sürekli.
eylül kızımız çok narin bir görseniz manken gibi maşallah duru bir güzelliği var
ada adacık ayy bir elbise örmüş anneannesi ona çok yakışmış boyu uzamış çok şeker olmuş.
herşey çok güzeldi
gülinin dediği gibi en olman gereken gündü esrakocuğum.
ama kısmet tabi önemli olan sağlık berkeyede çok geçmiş olsun
evlatlarımızın sağlığı yerinde olsun yeter

gün ahalisi afiyet olsun hepinize bende masayı merak ettim doğrusu
esrako geçmiş olsun hala hastanedemisiniz
umarım çıkarsınız bir an önce
bu arada ecenin saçlarının ön tarafını azıcık kesmiştik gözüne gelmesin diye yoksa özellikle kahkül yapmadık

ah gülimm canım benim nasılda anlatmış sofrayı yaa yirim seni çok sağol tatlım,senin hakkını ödeyemem bana yardım ettin elim kolum oldun iyiki varsın
dilekcim gizmocum sizede çok tşkler güzel yorumlarınız için
aslında masa aman aman değildi bu hatunlar abartıyor birazda tabii özendim uyuma vs ama ben takıntılıyım biraz bu uyum konusunda görsellik konusunda
mesela pastam çok daha farklı olacaktı ancak zaman kısıtlı olduğunda o şekilde yapabildim
ben severim özenli masalar hazırlamayı misafirler ağırlamayı
adaşcım keşke gelebilseydin ama kısmet yokluğunuz belliydi yani berkeme çok geçmiş olsun
gelen tüm arkadaşlarımında ayaklarına sağlık
gizmom yahoma aldığın ciciler çok güzel kesene bereket renkler tam bize göre öpüyorum seni ve adayı
eylül hiç gelmedi yahuu minikken daha yakındı yabani olmuş biraz anasına çekmemiş hiççç melek senide arayacağım kaç kez aramışsın beni

sn201066.jpg

sn201067.jpg

X