2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adaşşş efrim hatunu o duyumları benden aldıııı didim yaz şu kilonu merak ediliyorsun hatunun hedef bi acayip olduğu için debelnip duruyor kilo vermek için pehhh ben onun bu haline insem mankenden hallice deel bildiğin manken olurum yahuuu

ça ça ayça yanlış anlama bende sevgi derken bunları kastetmiştim çocukla çocuk olup oynamaktan ona sorular sormak gezmeye götürmek onunla ilgilenmekten seviyodur elbet ama sevgisini dışa vuramıyodur. veya onunla oyunlar oynayamıyodur belki bu yüzden onu görünce korkuyodur istemiyodur.

esrako senin tam tersin bende 6 lı rakamları görmek istemiyorum.şu an 60 kiloyum mankenden halliceyim ama göbek ah o göbek
59 kiloyum sanırım ama bende de göbek var
kocam o göbekten şikayetçiii

Cipsiiiiii, memeden sonra Yahonun uykuları nasıl oldu düzeldi mi???

2-3 gecedir ece uyanıp biberonla süt içiyor

Meltem çok sevindim emzirme işini halletmişsin.
Cipsi Esra valla çok güzel bir gün olmuş tebrük ederim ince düşencenle hazırladığın sofradan ötürü. Güzel fikirler edindim ben de . Hep pratik çabuk olsun hem de göze hoş gözüksün istiorum ben de. Öyle çok zaman harcayamıyorum sofra hazırlamaya ama çok tuttum uğur böcüklerini....:KK56:

Ayça ben de işe giderken gözükmeden çıkıyorum yada eğer sabah vaktim varsa bir markete falan götürüp ekmek vs alıp geri getiriyorum eve sonra çıkıyorum. O zaman ses çıkarmıyor gitmeme. Sabah babasını işe birlikte uğurluyoruz genelde. Bay bay yapıp çat diye kapatıyor kapıyı arkasından hadi çabuk git der gibi. Rüzgar daha hassas bir çocuk demek ki kıyamam.

adaşşş efrim hatunu o duyumları benden aldıııı didim yaz şu kilonu merak ediliyorsun hatunun hedef bi acayip olduğu için debelnip duruyor kilo vermek için pehhh ben onun bu haline insem mankenden hallice deel bildiğin manken olurum yahuuu

anladık heralde kimin yumurtladıgını bir seninle konustum bu konuyu :))) o da yazmak zorunda kaldı iyi de oldu hehe:)

Cipsiiiiii, memeden sonra Yahonun uykuları nasıl oldu düzeldi mi???
düzeldi tatlım tabii dönem dönem sıkıntı oluyor bazı geceler yine zırt pırt kalkıyor dişten vs ama genel olarak gece sadece 1 kere en fazla 2 kere kalkıyor
59 kiloyum sanırım ama bende de göbek var
kocam o göbekten şikayetçiii

2-3 gecedir ece uyanıp biberonla süt içiyor
sen cipsimisin atlamışsın sazan gibi!!

alemsin esra sen ya sazan yazmış kıza ayıp ayıp

arkadaşlar aklıma takıldı burayakilo yazıyoruz ya kilodan anlaşılmıyo bişi milletin boyu farklı sıkılığı farklı ölçüleri yazsak ben söyliyim belim ne kadar geniş görün
göğüs 88
bel 72
basen 93
basenle göğüs no problem ama bel çok fazla oda göbekten dolayı ne kadar orantısız vücudum var dimi?

anladık heralde kimin yumurtladıgını bir seninle konustum bu konuyu :))) o da yazmak zorunda kaldı iyi de oldu hehe:)

Esrako cıgerım.. boyun 1.65 cıvarında. Hedefım 52 olmak.. 52 de olayı bıtırmıs olacagım emınım.. ama Ozy artık duzenlı spor yapıyorsun bence 55 te de 52 gıbı rahat goruneceksın dıyor.. zaman gosterecek..

Bu arada bır duzeltme yapayım.. 5 hafta sonunda 3 kılo verebıldım.. yanı bır ay degıl, yazarken hem dusunup hem olmam gerekenı yazmaya calısınca karısıklık olmus, ondan yavas verıyorum demek ıstedım. Doktorun hedefı bır ayda 4 kılo ıdı.. ondan o da tutustu :))

cuma gunu de aynı sekılde kalırsam dıyet programını degıstırecek.. resmen inleyerek verıyorum desem yalan olmaz.

Yazdıklarını gordum,sorularını okumustum kuzum.. ama cevaplamama ragmen ınternetın gıtmesınden dolayı ıkı kere cevaplayamadan cıkmak zorunda kaldım.. kendımce yazdım ya sana.. yettı sanırım bana :))

Sedacıgım da yazmıs.. herkes kendıne yakısanı bılıyor.. bana da yakısan 52 ıdı.. ondan sana 60 lar harıka.. ah ben de su 50 lılerı bı gorebıleydımm :)))

düzeldi tatlım tabii dönem dönem sıkıntı oluyor bazı geceler yine zırt pırt kalkıyor dişten vs ama genel olarak gece sadece 1 kere en fazla 2 kere kalkıyor

sen cipsimisin atlamışsın sazan gibi!!

tabii ki cipsi değilim
ece de memeyi yeni bıraktığı için soruya cevap veresim geldi bee maksat bilgilendirmek insanları

Günaydın

günaydın...

geçmiş ilerlemiş burdan devam edeyim ben...

SELİNİ zaptedemiyorum dün akşam kapıdan eve girdik telefonum çaldı arkadaşım aradı onla konuşuyordum kayınvalidemgil mutfakta ben oturma odasına geçtim selinde yanımdaydı sonra çıktı odadan bende mutfağa onların yarına gitti sandım koridorun ışığı yanmıyor banyonun ışığı falanda kapalı karanlık telefonla konuşuyorken birden banyo tarafından bi ses geldi klozet kapağı sesi koştum gittim selin sokmuş kollarını klozetin içine suları yüzüne gözüne sürüyor ve ellerini yalıyor ayyy allahım düşüp bayılacaktım hemen eşimle elini yüzünü her yanını yıkadık ama inşallah mikrop falan kapmaz yalıyordu çünkü suları:KK43:((

bende hala stresli bekleyiş devam ediyor 1 ay oldu dosyalarımız dönmedi ankaradan ne olumlu nede olumsuz hiçbir haber yok gelsede rahatlasam:KK43:(

Esrako cıgerım.. boyun 1.65 cıvarında. Hedefım 52 olmak.. 52 de olayı bıtırmıs olacagım emınım.. ama Ozy artık duzenlı spor yapıyorsun bence 55 te de 52 gıbı rahat goruneceksın dıyor.. zaman gosterecek..

Bu arada bır duzeltme yapayım.. 5 hafta sonunda 3 kılo verebıldım.. yanı bır ay degıl, yazarken hem dusunup hem olmam gerekenı yazmaya calısınca karısıklık olmus, ondan yavas verıyorum demek ıstedım. Doktorun hedefı bır ayda 4 kılo ıdı.. ondan o da tutustu :))

cuma gunu de aynı sekılde kalırsam dıyet programını degıstırecek.. resmen inleyerek verıyorum desem yalan olmaz.

Yazdıklarını gordum,sorularını okumustum kuzum.. ama cevaplamama ragmen ınternetın gıtmesınden dolayı ıkı kere cevaplayamadan cıkmak zorunda kaldım.. kendımce yazdım ya sana.. yettı sanırım bana :))

Sedacıgım da yazmıs.. herkes kendıne yakısanı bılıyor.. bana da yakısan 52 ıdı.. ondan sana 60 lar harıka.. ah ben de su 50 lılerı bı gorebıleydımm :)))

hmm anladım cigerimmm
5 haftada 3 kilo çok kotu degilde diyetisyenin hedefi degil tabi . olsun olsun bu azimle durmadan yola devam ederek eminim yaza çok guzel gireceksin
ya canım tabi herkese yakısan kiloyu herkes yine kendi bilir yakın zamanda bir resmin yokki soyle boydan yorum yapalım :)

gunaydınlar

sibelcim sen sen ol klozetin kapagını her daim kapalı tut
ben oyle yapıyoum asla acık bırakmıyoruz berke acık bırakıyor pesinde surekli kapatıyorum
banyonun kapısını sıkı sıkı kapatmak istemiyorum çunku penceresi adam gibi hava vermiyor rutubet kokmasın içerisi havlular vs kotu olmasın diye o yuzden en azından klozet kapalı olursa onu acıp tek elle ttup obur elini falan içine sokması zaman alır o arada biz goruruz diyorum
ama bir arkadasımın çocuguda bunu yapmıstı hiçbisey olmadı sonrasında yani hemen olacak diye birsey yok merak etme

ayyy sibel inanmıyorum ne kadar yaramaz olmuş bu kız karanlıktanda korkmuyo banyo falan yaptırsaydınız hemen çok kötü bi durum geçekten .... nehirde karanlıktan korkmuyo ama yanlız başınada hayatta karanlık banyoya girmez

Son düzenleme:
esrako esraaa cevap bekliyorum soruma
ölçüleri alalım kilo sölemekle olmuyo bu iş

ESRAKOM ah canım klozet kapağı kapalıydı bizde de pek banyo kapısını kapatma alışkanlığı yok ama sanırım artık edinmek gerek... bende klozet kapağı sesi olunca koştum banyoya baktım selin sokmuş saniyede eline yüzüne sürüyor.... kapakta fayda etmiyor yani kaldırıp açıyor....

SERNİ sorma canım bu tarz şeylerde çok gözü kara.. ne karanlıktan korkuyor nede yüksektden düşücem birşey olacak diye korkusu yok... o korkulmayacak şeylerden korkuyor:))) yanında tansiyon ölçersek tansiyon aletinden korkuyor, bunu gibi abuk sabuk korkuları var çözemiyorum selini ben :)

bana sazan gibi atlamışsın demiş olmandan çok rahatsız oldum
daha önce de kk da kociş dedim diye olay olmuştu resmen
"gün " konusunda da biraz kırgınlığım olmuştu
neyse;

ben senin şahsına bir laf söylemiş değilim dolayısıyla senin de bana bir laf söylemeye Hakkın OLAMAZ.

artık eskisi gibi foruma sık sık girmeyeceğim

Güli senin çorap aktiviteni ben çok beğenmiştim ama Rüzgar'a pek sarmadı. Bakalım yine deniycem ilgisini çeker bu kez belki..

Diyorum ki basit ama evde yaptığımız oyunları anlatalım. Çok basit bir oyun bile insanın aklına gelmiyor.

Aktivite 1: Strapor dediğimiz bir parça köpük ve 5-10 adet kürdanla basit bir oyun kurabiliriz. Ben kürdanın sivri uçlarını makasla kestim. Kürdanları köpüğe sırayla saplıyoruz, çıkarıyoruz. 5-10 dk. ilgisini çekti ama olsun ne zaman ne kadar oynayacakları bilinmez.

Selin selin yavrusu annen ilerde anlatacak bu yaptıklarını sana. Iyyh, iğrenç diyeceksin. Şimdi hepsi nasıl da masumlar, mikrop nedir bilmezler, korkuları daha yeni yeni oluşmaya başlıyor. Ne keyifle yapmıştır o işi yavru

AYÇAM sorma hemde ne keyif... büyüyünce anlatacak o kadar çok şey varki hangi birini aklımda tutarım bilmiyorum ama karşılıklı sohbet ederken çok eğlenip güleceğimiz kesin.

GÜLİNİN çorap olayı selininde ilgisini çekmedi... bir dahada denemedim:)

oyunlara gelince pek yaratıcı değilim değişik bi oyun bilmiyorum... kutu kutu pense, saklambaç, ben kaçıyorum selin beni yakalamaya çalışıyor oda çok hoşuna gidiyor, ellerim tombik tombik şarkısını ve kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor şarkısıın söylüyoruz, müzik açıyoruz selin hopluyor dönüyor o çok hoşuna gidiyor, uzun lafın kısası birde selin için en büyük oyun bütün evi dağıtmak serbest bırak bütün mutfak dolaplarını itinayla boşaldır bundanda büyük mutluluk duyar, çekmecede çalışma notlarım vardı tomar halinde şimdi onları keşfetti eline bir sürü kağıdı alıp birden hepsini havaya saçıyor ve çok büyük keyif duyuyor...

X