- 11 Şubat 2009
- 7.805
- 11
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah hepinize..sabah sabah esra gözümü kahvalti masasindan alamadim..helede pasta sahaneydi...ah ah...yazin görüsürsek valla bende isterim bi mamalardan...
59 kiloyum sanırım ama bende de göbek varça ça ayça yanlış anlama bende sevgi derken bunları kastetmiştim çocukla çocuk olup oynamaktan ona sorular sormak gezmeye götürmek onunla ilgilenmekten seviyodur elbet ama sevgisini dışa vuramıyodur. veya onunla oyunlar oynayamıyodur belki bu yüzden onu görünce korkuyodur istemiyodur.
esrako senin tam tersin bende 6 lı rakamları görmek istemiyorum.şu an 60 kiloyum mankenden halliceyim ama göbek ah o göbek
Cipsiiiiii, memeden sonra Yahonun uykuları nasıl oldu düzeldi mi???
adaşşş efrim hatunu o duyumları benden aldıııı didim yaz şu kilonu merak ediliyorsun hatunun hedef bi acayip olduğu için debelnip duruyor kilo vermek için pehhh ben onun bu haline insem mankenden hallice deel bildiğin manken olurum yahuuu
düzeldi tatlım tabii dönem dönem sıkıntı oluyor bazı geceler yine zırt pırt kalkıyor dişten vs ama genel olarak gece sadece 1 kere en fazla 2 kere kalkıyorCipsiiiiii, memeden sonra Yahonun uykuları nasıl oldu düzeldi mi???
sen cipsimisin atlamışsın sazan gibi!!59 kiloyum sanırım ama bende de göbek var
kocam o göbekten şikayetçiii
2-3 gecedir ece uyanıp biberonla süt içiyor
anladık heralde kimin yumurtladıgını bir seninle konustum bu konuyu :))) o da yazmak zorunda kaldı iyi de oldu hehe:)
düzeldi tatlım tabii dönem dönem sıkıntı oluyor bazı geceler yine zırt pırt kalkıyor dişten vs ama genel olarak gece sadece 1 kere en fazla 2 kere kalkıyor
sen cipsimisin atlamışsın sazan gibi!!
Esrako cıgerım.. boyun 1.65 cıvarında. Hedefım 52 olmak.. 52 de olayı bıtırmıs olacagım emınım.. ama Ozy artık duzenlı spor yapıyorsun bence 55 te de 52 gıbı rahat goruneceksın dıyor.. zaman gosterecek..
Bu arada bır duzeltme yapayım.. 5 hafta sonunda 3 kılo verebıldım.. yanı bır ay degıl, yazarken hem dusunup hem olmam gerekenı yazmaya calısınca karısıklık olmus, ondan yavas verıyorum demek ıstedım. Doktorun hedefı bır ayda 4 kılo ıdı.. ondan o da tutustu :))
cuma gunu de aynı sekılde kalırsam dıyet programını degıstırecek.. resmen inleyerek verıyorum desem yalan olmaz.
Yazdıklarını gordum,sorularını okumustum kuzum.. ama cevaplamama ragmen ınternetın gıtmesınden dolayı ıkı kere cevaplayamadan cıkmak zorunda kaldım.. kendımce yazdım ya sana.. yettı sanırım bana :))
Sedacıgım da yazmıs.. herkes kendıne yakısanı bılıyor.. bana da yakısan 52 ıdı.. ondan sana 60 lar harıka.. ah ben de su 50 lılerı bı gorebıleydımm :)))