2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esraaa butun resimler çıkmış ama pastanın resmi görünmooooooooooooorrrrrrrr

günaydın
gün fotoları yüklenmiş. yumurcaklar her fotoğrafta ayrı tatlı çıkmışlar. hanımlar güzel, pastalar börekler güzel, daha ne olsun :) gelemeyenlerin yani bizlerin yerine de sohbetin dibine vurun yiyin için gülün eğlenin.. :)

masallah hepinize..sabah sabah esra gözümü kahvalti masasindan alamadim..helede pasta sahaneydi...ah ah...yazin görüsürsek valla bende isterim bi mamalardan...:KK34:

nurdan gecmis olsun canim..insallah erken teshisle bu hastaliktan kurtulacaksin..senin hakkinda kötülük düsünenleride hic takma cünkü bu kötü düsünceleri bir gün gelip ayaklarina dolanacaktir..iyi haberlerini bekliyorum canim..kendine de teo yada iyi bak..

ben sana ne diyeyim canim..valla Allahim sana akil fikir versin..senin hicmi kendine aciman yok ya...ne isin var senin amca yenge...vs..insanlarla..birak artik ya..esinede söyle o da biraz uzak dursun artik..valla ben de 2 sene birlikte yasadigim icin esimin ailesiyle oradan biliyorumki yaranamazsin..o yüzden bende esimde biraktik bu görüsmeleri..eger biraz vaktin varsa onu birbiriniz ve cocuklariniz icin harcayin..sizi düsünen kendisi agirlasin sizi..hayatini yasa valla...yipratma bu denli kendini..

Gypsyesra Esracimtek kelimeyle harika, emek sarfedilmis bir masa,kuzulariniz ve siz mukemmel gozukuyorsunuz.
Tekrar soyluyorum icim gittiiiii nasil gelemrdim tanisamadim sizlerle...resimler harika ama tam olarak kimin kim oldugunu bilemedim kuzularini kucaklarina alanlar az cok tahmin ettim.Ama biri bana anlatsa:))

gün fotoları süper Allah sindirsin masa harika olmuş eline sağlık esra
meltem hadi gözün aydın sorunsuz atlatırsın bugünleri inşallah ben sizlere çok özeniyorum ya ne güzel bu zamana kadar emzirdiniz ben 14 ay emzirebildim.sütüm anca yetti esra diyoduya emzirmeyi bırkırken göğsüm doldu ateş yaptı diye hayret ettim. benim hiç dolmamıştı bom boş sünger gibiydi. zaten 6. 7. aydan sonrada hiç dolmadı.

esra ya bide bi şi merak ettim şu patates toplarının kırmızımsı gözüküne neli birisi havuçlu birisi maydozlu da o diğerini anlayamadım??

nur yazılarını hayretle okudum ne insanlar var ya Allah sana sabır versin
benimde başıma senin anlattığın tarzda bi şi gelmişti. şu şekilde başa çıkmıştım.
gelmek istedikleri zaman çok yorgunum yemek yapamadım çocuk hiç durmadı ev darmadağın falan de
sonra aradan bi kaç gün geçtikten sonrada ara size gelmek istiyoruz müsaitmisiniz de yemek zamanı git sen de ye iç otur ve hiç birşeye yardım etme sadece çocuklarla ilgilen bak bidaha yapıyorlarmı aramaya bile çekiniyolar. biraz fyüzsüzce bi yöntem ama onlar yüzsüz olunca sende yüzsüz oluyosun

benim bi tanıdığım evinde balık yapmaz hep balık yemeye bize gelir. zaten misafiride sevmez ama bize gelince yenilsin içilsin çok hoşuna gider. ben bi kaçkere dışardayız balık alıp size gelelim sizde yeriz falan dedim. bidaha balık lafı konuşulmadı. gelmek istediği zaman da ya ev dağınık temizlik yapıyorum yada dışardayım geçerken ben uğrarım size diyodum .baya bi işe yaramıştı.

bu arada yanlış anlaşılmasın misafiri çok severim yenilsin içilsin hoşuma gider misafir eve bereket getirir. ama kullanıldığmı hissettiğimde işler değişir.

Son düzenleme:
Hayirli olsun fasulyeko,kuzu nasil alisabildimi?zor olsa gerek ben boyle bisi yasayamadim cok hevesim vardi ama Duru 6ay o da zorla emdi maalesef

sağol canım alıştım sayılır ama biraz dolgunluk oldu bugün
gece ve öğlen uyutması biraz zor oluyor ama dayanıyorum
eşimde artık emzirmeyi bırakmamı istediği için yardımcı oluyor
son zamanlarda önce biberonla süt veriyordum sonra emzirip uyutuyordum yetmiyordu yani

gün fotoları süper Allah sindirsin masa harika olmuş eline sağlık esra
meltem hadi gözün aydın sorunsuz atlatırsın bugünleri inşallah ben sizlere çok özeniyorum ya ne güzel bu zamana kadar emzirdiniz ben 14 ay emzirebildim.sütüm anca yetti esra diyoduya emzirmeyi bırkırken göğsüm doldu ateş yaptı diye hayret ettim. benim hiç dolmamıştı bom boş sünger gibiydi. zaten 6. 7. aydan sonrada hiç dolmadı.

19,5 ay artık belim kopuyordu kucağımda emzirmekten
bir de her yerde meme diyordu sıkılmıştım iyice

esra ya bide bi şi merak ettim şu patates toplarının kırmızımsı gözüküne neli birisi havuçlu birisi maydozlu da o diğerini anlayamadım??

portakal ağacı sitesinden patatesli toplar tarifi bu
pul biberli olması lazım

meltem kolay değil gerçekten 19.5 ay emzirmek ama ileride hatırladığında keşke demiceksin hep iyiki emzirmişim diye düşüneceksin.bırakmak içinde zamanı zaten hiç erkenmi bıraktım acaba diye bi düşüncen olmayacak.
portakal ağacı sitesine baktım çok güzel tarifler var daha doğrusu bildiğim ama hep aklımdan çıkan tarifleri gördüm.
patatesli topların maydonozla havuçlusu lezetli oluyo gerçekten ama pul biberlisi çok acı olmazmı ki? (gündekilere sormak lazım)

gün resimleri harikaaaa
en olmak istedigim evlerden birinde yoktum
o eve en son ece 2 aylıkken gitmistim ve surekli emzirme modundaydım iki lafı zor etmistim benim için oyle anlamı olacaktiki ece buyumus hepsi buyumus birlikte oyun oynuyorlar falan çok istemistim olamadı maalesef neyse saglık olsun kilo alacaktım orda deli gibi yiyip ordan yırttım :) fistikli pastaları lupletenler dusunsun yendi bitti gitti kalorileri noldu acebaa :))))

esra manyaksın sen ne o renkli toplar ugur bocekleri falan hiçmi usenmiyorsunnn
sen yemek uzerine bir is yapmalısın kesinlikle master chef e katılsaydın keske bak o tam senlik bir yarısmaydı.

resimlere berke ile baktık simdi keske gitseydin simdi uzulmezdin anne deyip durdu oglum dedim ne isim var sen hastanedeyken
iboda defalarca git dedi aslında berke hastanede ibo yanında idi çogcu zaman ben ece yi yedirmeye uyutmaya vs eeve gelip gittim sonuçta bolusmek zorundayız ben ece ile ibo berke ile oldu genelde ece ile evde olmusum yada gelmisim çok farketmezdi ama gonlum el vermedi oglusum hastanede yatarken. bir sonrakinde insallah gorusmek uzere

yahoma hevesle aldıgım hediyemi veremedim ama ben buyukk aldım nasılsa bekletmemin sakıncası yok

ecenin matarısını bir an evel kullanmak için cçok heves etmistim onuda almak kismet olmadı gizemcim almıs sagolsun haftasonu insalah gorusup alırım ondan.

demek birbirlerini pataklamaya basladı bizim veletler :) ece olsa yaho nun hakkından gelirdi alır ada arkadasının intikamını :)) kıvırcıgım ya çok guzel çikmis resimlerde sırıtık surat.

meltem birakmıssın emzirmeyi hadi hayırlısı allah tamamına kesin bitisinemi erdirsin derler ne derler :)
gozun aydın
baska varmı aramızda emziren diycem nesrin var guli var sanırım hala emziren

nesrin pek guzel çıkmıs resimlerde kası gozu yahuu massallah gittikce guzellesiyor bu kiz .)

melegin evi mecidiyekoydeydi dimi allahım çok sukur uzak degil :)

Anaaa ne güzel bir sofra olmuş böyle yahuu. İnsan yemek yemeye kıyamaz, bırak öyle kalsın günlerce.

Esracım geçen yazmayı unutmuşum. Kameradan izleyebilirim demiştin ya saolasın çok incesin, öyle bir sistem kurarsak senden yardım isterim:) Ben sürekli izleyemem burdan hiç uygun değilim..

Meltem meltem nasıl bıraktırdın. Hayırlı uğurlu olsun, darısı başıma.

Güli, site için saol...

Arkadaşlar, işe giderken çocukları nasıl bırakıyorsunuz. Görünmeden mi kaçıyorsunuz. Bikaç haftadır biz çıkmadan uyanmış oluyor, babaanneyi gördüğü an kıyameti koparıyor, onu itiyor falan. Gizlice kaçıyoruz ama çok zor. Kaçmasak bizi çıkarken görse ortalığı yıkar eminim.

Çok agresifleşti, netten bakıyorum da 2 yaş sendromu belirtileri baş göstermeye başlamış bizimkinde. İnanılmaz moralim bozuk.

Geçen bizim odada tshirtümü görmüş almış, nanne nanne demiş, hırsla yere atmış, bağırmış, sonra kafasını bilerek yere vurmuş, ağlamaya başlamış. Sinirlendiğinde kafasını ya duvara ya yere vurmaya yelteniyor, dikkatini dağıtıp engelliyoruz tabi.

Çok üzülüyorum, ne yapayım bilmiyorum.

Fotolar çok hoş yaa, Gizemle Ada ne güzel sarılmışlar öyle, Çingenem sürmüş kırmızıları, Nesrin o fotoda çok hoş sahiden, bir de boy fotosu var ince görünüyor, bebeler hep güzel zaten.. Sofra zaten şahane olmuş. Afik'e dikkat ettim, gün geçtikçe Güliye daha çok benzemeye başladı. Eylül'ün saçları kesilmiş mi, kısacık hala. Çağan mama sandalyesinde oturuyor mu?? Biz o devri kapatalı öyle çok oldu ki:KK43:((
Yaho'nun saçlar tam reklamlık.

ayçacım agresiflik bizdede var ama babaneyi görünce kıyameti koparıyor demişsin bence bu hiç iyi bi şey değil çünkü onunla ilgilenen onu seven birisi olsa bunları yapmaz.nehir den örnek veriyim annemi gördüğü anda seviçten çıldırıyo annem nehiri almaya bize geliyo hemen kucağına atlıyo bizde bay bay diye gidiyo.
ben işe sabah erken gittiğim için annem geliyo biraz havanın düzelmesini bekliyo ben de sessizce çıkıyorum.beni çıkarken görürse o da çıkmak istiyo.ama şimdi havLar biraz düzeldi onlarda benimle çıkıo veya benden önce çıkıyolar o yüzden problem olmuyo

X