- 11 Mart 2009
- 308
- 0
Eceyde masallah sihhatler olsun ohhhhh misss gibi kokuyodur simdi gerci eksi koktuklari zamanda bitiyorum o kokuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-gune geliyorum bi aksilik olmazsa:))
7-cay kasigi hergun arttirma olcumuz istedigim kasikla yediriyorum yaffw yeterki alerjimiz bitsin kepceyle bile yedirrim ona ben
Cay kasigi olnasinin sebebi ise birsen yuklenmemek hergun arttirarak 10cay kasigindan sonra peynire gecis yapaliyoruz sabah kahvaltisinda o da yine gidim gidim cogalacak taki kibrit kutusuna gelene dek bu arada yogurt olcu olarak peynirle beraber cogaliyor ve sut giritor devreye o da atni sekilde....
Sonrada kan testi yapilacak
mayıs ayındaki gun disarda olacak nisan da mecidiyekoyde meleklerdeyiz insallah bekleriz canımHaklısınız, kreş konusunda aynı endişeleri taşıyordum ama babamızla öyle ters düştük ki bu konuda, asla bakıcı olmaz, kamera falan çözüm değil deyip duruyordu. Ben de tamam bir kreş araştıralım dedim, ama içten içe hiç yanaşmıyordum, neyse sonunda doğruyu gördü..
Esracım, tamam epeydir çalışıyorum bir cumartesi izin alayım artık. Son gün dışarda mı yapacaksınız nedir son durum. Durun gün topiğinden bakayım...
Selamlar,
Ayça inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun da rahat rahat gidersin işe.
Ben de seneye düşünüyorum annemlerle iş nereye kadar sürecek bilmiyiorum çok zor oluyor böyle de.
Esrako, sütten kast ettiğin inek sütü mü, devam sütü mü?
benimki de devam sütünü içmiyor artık az da olsa inek sütü içiyor. İçine biraz bal katıyorum içiyor az az. Hafif tatlandırsan işe yar mı acaba?.
Devam sütlerinin çok çeşitlerini aldım ama artık bitti bizde o olay hiçbirini istemiyor....
Esrako sen şu anki bakıcıyı İnternetten buldun değil mi? Eğer öyleyse hangi siteden buldun, aklımızda olsun yaza ben de araştıracağım.
baya oldu uğramayalı telden girip bakıodum oda kısa kısa çok yorgun hasta bi dönem geçirdim şu 15 gün içinde ne yaptım nasıl karŞılık buldum nasıl yıkıldım kırıldım bilemezsiniz neyse içimi dökmEye geldim kısacası....
bizim akrabaglar hepsi ümreye gitmişti ya burda kaynım gökhanın amcası ve oğlu birde amcasının kızı ile bi oğlu daha var onalr burda kaldılar tabii 4 gün hariç hep bende yenildi gece yarılarına kadar oturdular bi kere bile yoruldum dedim hatta yemekten sonra amcasının kızı tel sigarası alıp balkona çıkıodu ben tek topluyordum içerdekilerde yardım ettiğini düşündüler..neyse artık o kadar yoruldum ki doyurdum bana dediği laf kadın 7 uyanmış daha kahvaltı yeni hazır dedi hönk oldum yapıosun eline sağlık yok 10 gecikti die lafa bak hepsini annesine söledim millettin ne olduğunu anladım annem daha gelmedi yarın binecekler bi gelsede kanatları altına girseydim bu durumda anladım ki ELİN ELE YÜREĞİ ACIMIYOR...
yaa sen niye gidemedin bende gidemedim resimler vardır diye girdim ama yokkkAhhhhhh aklim kaldi sizlerde Esraaaa
Gelemedim ya insallah su mayis bulusmasini kacirmam kayinvalidemler hala gelmedi bu arada aksama gelirler buyuk ihtimalle yaptim hazirliklarimi kuzuyuda uyuttum banyomuda yaptim ohhhh
Resimleri bekliyenler arasinda ben de varim
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
evet ebrucum hala hastanedeyiz ates pek dusmuyor iste habire karnım agrıyor diye aglıyor vs griban karın bolgesindede lenfler varmıs onlar siser agrı yapar diyorlar demin uyandı aglayarak dr geldi baktı ishal olacak heralde vs dedi bakalım iste bekliyoruz nobette
canımm inşallah atlatırsın. okudum daha önce de ama yazamadım. içime dert olmuştu. inşallah rahim alınma aşamasına kadar gitmez durum. rabbim yardımcın olsun. evladına bağışlasın. sağlık sıhhat versin inşallah. durumları yaz.cok tesekkur ederim arkadaslarim, atlaticam insallah
off nur neler yaşamışsın. hepinize de çok geçmiş olsun. üçüncü dedin yüreğim ağzıma geldi. güzelim alsana önlemlerini sen. almıyor musun? saldım çayıra yapma. süt korumuyor biliyorsun. insanlara bu kadar yüz vermek iyi değil. sonra tepene çıkıyorlar işte. en kötüsü ise takdir edilmemek olmalı. çok kızdım çookk..baya oldu uğramayalı telden girip bakıodum oda kısa kısa çok yorgun hasta bi dönem geçirdim şu 15 gün içinde ne yaptım nasıl karŞılık buldum nasıl yıkıldım kırıldım bilemezsiniz neyse içimi dökmEye geldim kısacası....
bizim akrabaglar hepsi ümreye gitmişti ya burda kaynım gökhanın amcası ve oğlu birde amcasının kızı ile bi oğlu daha var onalr burda kaldılar tabii 4 gün hariç hep bende yenildi gece yarılarına kadar oturdular bi kere bile yoruldum dedim hatta yemekten sonra amcasının kızı tel sigarası alıp balkona çıkıodu ben tek topluyordum içerdekilerde yardım ettiğini düşündüler..neyse artık o kadar yoruldum ki milletin gelmesine 3 kala feci hastalandım önce fizik tedaviye gittim belim tutulduğu için mr girdim bel fıtığı başlıo kasların çok hassas dedi çok dikkat etmen lazım dedi ilaç veremedi emzirdiğim için neyse sonra ben bu ay regli olmadım test yaptım 3 test yapışımda çift çizgi çıktı ama bütün bir siteyi aya kaldırdım sanırım nasıl ağlıyorum yani eminizde bişi olmadığından gökhan dioki aldıracakmısın yok dedim ne aldırması millet neder dedi doğrunca dieceklerde aldırıncamı demicekler dedim neyse ben hamileyimm die geziniom ama kimseye çaktırmıom ertesi gün hemen kendi dr me gittim kan testi yaptı negatiff nasıl sevindim amaa bana söktürücü hap verdi kullandım 3 gün gitti koruma iğnesi vurundun 3 aylık derken grip oldum ama öle böle dedill yerimden kalkamıom her yerim bütün kemiklerim ağrıo bana bakacak bi allahın adamı olmadığı gibi kocam beni öle ağlaya ağlaya bıraktı ank gitti ümreden gelenleri almak için ki başkası gidebilirdi neyse halası geldi beni aldı acile gittik mustafa yapımarkete gitti yiğiti ben yanıma aldım 15 gündür ağırladığım insanlara çocuklarıma bakamadılar neyse novalgin iğne yaptılar gözümün önü açıldı resmen iikide vurunmuşum ogüm mustafa ateşlendi ama öle böle deil akşam onu acile götürdük bi ton ilaç verdi hava verdiler hastanede filan daha ileşmedi hala hasta ve yiğitin sesi kısıldı resmen ağlıo ama ses yok görüüntü var öksürüo öksürünce ağlıo gece sabaha kadar oturdu okadar yoruldumki şu ara 5 kilo verdim iğrenç bi hale büründüm dün gökhanla bi ton kavga ettik oda annesini aramış az nura yardım et die dün biraz olsun dinledim gökhanla hala konuşmuyorum konuşmayıda düşünmüyorum halası bizde kaldı 7 uyandı 8 çeyrek kala kahvaltı hazırdıki önce çocukları doyurdum bana dediği laf kadın 7 uyanmış daha kahvaltı yeni hazır dedi hönk oldum yapıosun eline sağlık yok 10 gecikti die lafa bak hepsini annesine söledim millettin ne olduğunu anladım annem daha gelmedi yarın binecekler bi gelsede kanatları altına girseydim bu durumda anladım ki ELİN ELE YÜREĞİ ACIMIYOR...
Allah Allah peki neden sebep neymis mikrobikmiymis ya cok zor obada ne kadar izdrabi var senekki tavrum tekrar cook gecmis olsun acil sifalar diliyorum
tşk ederim arkadaşlarr yorumlarınız için............canımm inşallah atlatırsın. okudum daha önce de ama yazamadım. içime dert olmuştu. inşallah rahim alınma aşamasına kadar gitmez durum. rabbim yardımcın olsun. evladına bağışlasın. sağlık sıhhat versin inşallah. durumları yaz.
off nur neler yaşamışsın. hepinize de çok geçmiş olsun. üçüncü dedin yüreğim ağzıma geldi. güzelim alsana önlemlerini sen. almıyor musun? saldım çayıra yapma. süt korumuyor biliyorsun. insanlara bu kadar yüz vermek iyi değil. sonra tepene çıkıyorlar işte. en kötüsü ise takdir edilmemek olmalı. çok kızdım çookk..