2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısınız, kreş konusunda aynı endişeleri taşıyordum ama babamızla öyle ters düştük ki bu konuda, asla bakıcı olmaz, kamera falan çözüm değil deyip duruyordu. Ben de tamam bir kreş araştıralım dedim, ama içten içe hiç yanaşmıyordum, neyse sonunda doğruyu gördü..

Esracım, tamam epeydir çalışıyorum bir cumartesi izin alayım artık. Son gün dışarda mı yapacaksınız nedir son durum. Durun gün topiğinden bakayım...

Esra, çok geçmiş olsun berke'ye yaa nedir bu sene hastalıklardan kurtulunamadı.

biz iyi gidiyorduk ayca ya berke de ece de pek hastalanmadı bir iki gunluk burun akıntısı basit sekilde olmustu boyle ates vs bu sene ilk yasıyoruz
cevreme bakınca aman bize gelmedi hastalık diyordum ama sonunda bulastı e hatun hastaydı ordan gelmis olabilir yada okuldan

Selamlar,
Ayça inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun da rahat rahat gidersin işe.
Ben de seneye düşünüyorum annemlerle iş nereye kadar sürecek bilmiyiorum çok zor oluyor böyle de.

Esrako, sütten kast ettiğin inek sütü mü, devam sütü mü?
benimki de devam sütünü içmiyor artık az da olsa inek sütü içiyor. İçine biraz bal katıyorum içiyor az az. Hafif tatlandırsan işe yar mı acaba?.
Devam sütlerinin çok çeşitlerini aldım ama artık bitti bizde o olay hiçbirini istemiyor....

Esrako sen şu anki bakıcıyı İnternetten buldun değil mi? Eğer öyleyse hangi siteden buldun, aklımızda olsun yaza ben de araştıracağım.

Yine hafta sonu geldi,
Ben hafta sonları daha çok yoruluyorum desem kızar mısınız bana?
Eve temizlikçi ayda bir geliyor, O nedenle genelde temizlik işi oluyor...
Valla evi düzene sok, çamaşır/ütü,yemek yap, kızla ilgilen, evin alışveriş derken, Bir de kardeşim geliyor(üniversitede okuyan) onun çamaşırları ütüsü de ekstra.
Çok şükür bu günümüze ....

Herkese iyi tatiller dilerim. Benim gibi tatil yapamayan çoktur ama neyse....

günaydınnnnn:))
herkese iyi tatiller ben yarım gün olsada çalışıyorum malesef
esracımm çok geçmiş olsun berkeye ece koloy atlatmış berkede atlatır inşallah
bugün gün var dimi kimseler uğramaz buraya artık
fotoğrafları eve gidince hemen koyunda bizde nasiplenelim:))

bugün bursadan çok samimi bir arkadaşım doğum yapıyor 7.30 da demişti acaba napıyodur şimdi doğumdamıdır çıkmışmıdır çok merak ediyorum... doğum telaşı var arayıp rahatsız etmekte istemiyorum insanları neyse bekleyip görücez.

Son düzenleme:
Yine hafta sonu geldi,
Ben hafta sonları daha çok yoruluyorum desem kızar mısınız bana?
....

Kızdım sana Buket, çok kızdım çok sinirlendim. (Rüzgar'a böyle diyorum çok gülüyor)
Ben de öyleyim, bir tek pazarım var onda da canım burnuma geliyor o kadar diyeyim yani.

baya oldu uğramayalı telden girip bakıodum oda kısa kısa çok yorgun hasta bi dönem geçirdim şu 15 gün içinde ne yaptım nasıl karŞılık buldum nasıl yıkıldım kırıldım bilemezsiniz neyse içimi dökmEye geldim kısacası....
bizim akrabaglar hepsi ümreye gitmişti ya burda kaynım gökhanın amcası ve oğlu birde amcasının kızı ile bi oğlu daha var onalr burda kaldılar tabii 4 gün hariç hep bende yenildi gece yarılarına kadar oturdular bi kere bile yoruldum dedim hatta yemekten sonra amcasının kızı tel sigarası alıp balkona çıkıodu ben tek topluyordum içerdekilerde yardım ettiğini düşündüler..neyse artık o kadar yoruldum ki milletin gelmesine 3 kala feci hastalandım önce fizik tedaviye gittim belim tutulduğu için mr girdim bel fıtığı başlıo kasların çok hassas dedi çok dikkat etmen lazım dedi ilaç veremedi emzirdiğim için neyse sonra ben bu ay regli olmadım test yaptım 3 test yapışımda çift çizgi çıktı ama bütün bir siteyi aya kaldırdım sanırım nasıl ağlıyorum yani eminizde bişi olmadığından gökhan dioki aldıracakmısın yok dedim ne aldırması millet neder dedi doğrunca dieceklerde aldırıncamı demicekler dedim neyse ben hamileyimm die geziniom ama kimseye çaktırmıom ertesi gün hemen kendi dr me gittim kan testi yaptı negatiff nasıl sevindim amaa bana söktürücü hap verdi kullandım 3 gün gitti koruma iğnesi vurundun 3 aylık derken grip oldum ama öle böle dedill yerimden kalkamıom her yerim bütün kemiklerim ağrıo bana bakacak bi allahın adamı olmadığı gibi kocam beni öle ağlaya ağlaya bıraktı ank gitti ümreden gelenleri almak için ki başkası gidebilirdi neyse halası geldi beni aldı acile gittik mustafa yapımarkete gitti yiğiti ben yanıma aldım 15 gündür ağırladığım insanlara çocuklarıma bakamadılar neyse novalgin iğne yaptılar gözümün önü açıldı resmen iikide vurunmuşum ogüm mustafa ateşlendi ama öle böle deil akşam onu acile götürdük bi ton ilaç verdi hava verdiler hastanede filan daha ileşmedi hala hasta ve yiğitin sesi kısıldı resmen ağlıo ama ses yok görüüntü var öksürüo öksürünce ağlıo gece sabaha kadar oturdu okadar yoruldumki şu ara 5 kilo verdim iğrenç bi hale büründüm dün gökhanla bi ton kavga ettik oda annesini aramış az nura yardım et die dün biraz olsun dinledim gökhanla hala konuşmuyorum konuşmayıda düşünmüyorum halası bizde kaldı 7 uyandı 8 çeyrek kala kahvaltı hazırdıki önce çocukları doyurdum bana dediği laf kadın 7 uyanmış daha kahvaltı yeni hazır dedi hönk oldum yapıosun eline sağlık yok 10 gecikti die lafa bak hepsini annesine söledim millettin ne olduğunu anladım annem daha gelmedi yarın binecekler bi gelsede kanatları altına girseydim bu durumda anladım ki ELİN ELE YÜREĞİ ACIMIYOR...

Son düzenleme:
ahh Nurcum neler yaşamışsın... tuhaf belkı ama gecen gece ruyamda senı görmüştüm ve hamıleyım dıodun.. cok enteresan oldum sımdı okuyunca.ama neysekı hamıle falan degılmıssın.cok gecmıs olsun agır bı grıp atlatmıssınsın,Mustımede coık gecmıs olsun.
ne biçim ne tuhaf varlıklarla bır arada yasıyorsun sen... sen kı 2 cocuklu 2side bebek sayılabılecek evlatlara sahıpsın,nasıl bukadar gamsız kasavetsız olabıldıklerıne anlam veremıyorum.ama sanada cok kızıyorum,çaktır bıraz,yoruldugunu söyle madem... yemek yıyıp s.çmayı bılıyosa sende tutup kolundan soksaydın mutfaga,cocuga bakcam mutfaga topla dıyıp kacsaydın muıtfaktan.
ahh Nur ahh bukadar ıyı olma,her gelenın basımın üstünde yerı var dıye başının üstüne koyma.herkeze hak ettıgı gıbı davran.bıdaha böle başına tüneyenlere yap en kötü en tuzlu yemegı 2.gun kalacak baska yer ararlar kendılerıne dert etme.

Ahhhhhh aklim kaldi sizlerde Esraaaa
Gelemedim ya insallah su mayis bulusmasini kacirmam kayinvalidemler hala gelmedi bu arada aksama gelirler buyuk ihtimalle yaptim hazirliklarimi kuzuyuda uyuttum banyomuda yaptim ohhhh
Resimleri bekliyenler arasinda ben de varim

Şevvalde cok su içiyor
su kurbagası dıyoruz bız Şevvale evde.bıde sadece ıcmıyor tabı genelde üstünü başını ıslatmak için su su su dıe gezınıyo evde.artık bıberonlada ıcmek istemıyo bızım gıbı bardakta ıcecek sıpa.
devamlı suyla oynayıp ellerını falanda yıkamak istiyo tabı
ama Şevval meyvesuyu ve bıtkı caylarını hıc sevmıyo.ıhlamur bıle cok nadır ıcıyo.portakal suyu vs kesınlıkle ıcmıyo.
bı annemın yazdan yaptıgı üzüm suyu ve vısne suyunu arada ıcıyo okadar.

çok geçmiş olsun iyi ki hamile değilsin
kim ne derse desin iş kocada bitiyor bence eğer yardımcı oluyorsa anlayış gösteriyorsa çocuk kolay büyütülüyor yardımcı olmuyorsa kadının pili bitiyor resmen

yemişim halasını da.. amcasının klızını da.. yok mısafırını de.. mıç...ım çarklarına hepsinin.. kimse kimseye bole ezıyet edemez,sen musade etmedıkce Nur!!! ıyı de olsan 3 gun konusurlar arkandan, kötu de olsa 3 gün!!!

Son düzenleme:
valla evrimcim ne bana eziyet etsinler die nede arkamdan konuşsunlar die yaptım ya dedimki şurda hep beraber yiyelim gelselerde gelmeselerde yemek pişio nede olsa dedim ama bu nietimi kullanmaları ihtiyacım olduğundaki asla bırakmam keyfi çocuklarımı hastane için bile bırakacak yer bulamam zoruna gitti amaa insan olana yapacakmışsın evrimcim bunlar 3 gün bile konuşmadı herkesin ailesi geldi işleri bitti benimle beni her öğlen arıyan kız şimdi aramıo kendi kuzeni geldi yaa akşam onlara gittik bebeklere k.validem baktı bana dioki çok şükür herkes çocuksuz geldi dio bende bir daha mustafayı özledik getirin dersinde getirmem dedim bişi diemedi

sen beni telefonda anladın dimi iiki varsın ii aradın bana inanılmaz moral oldu canım arkadaşım

Son düzenleme:
Ya brokolicim icim daraldi bunlar nasil insanlar yaaaa....insanin kendi annesi ailesi gibi yok yok yok...bir an once kavus insallahda annecigin su gibi gelir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…