herkese merhaba,
geç oldu yazamadım: yine yoğun bir hafta: şuan antalya havaalanından yazıyorum uçağı beklerken: everim kulaklarını çınlattım günübirlik geldim bir toplantı için keşke vakit olsaydı görseydim seni::
neyse gelelim sonuçlara; CIN III çıktı yani kanser öncesi evre, kesin ameliyat olucam: ameliyatı izmirde olucam, önce brüksele gidicektim ama ordaki rapor burda geçmiyormuş, istanbuldada kimse yok. İzmirde bir prof buldum egeden haftaya görüşmeye gidicem.
önce rahim ağzını alıcaklar, sonrasında eğer parça hala sorunlu ise, rahimin tümünü..bunada şükür, dr şansın varmış dedi, dün kendi drumla görüşüm istanbulda,geçte kalabilirdik dedi.
bütün haftasonu teoya sarılıp ağladım... allah ona sağlık versin...dahada üzücüsü bir insanın hastalığına başka bir insan nasıl sevinir bundan mutlu olur anlamadım, ama eşimin ailesi bu kadar vicdansızmış işte...neyse o konulara hiç girmiyim.. istannbullu hatunlar bu ctsi eşim geliyor ama güne bi yarım saatliğinede olsa uğrıycam sizi çok özledim, sonra ev bakıcaz..
öpüldünüz..
güli resim çok tatlıı bayıldıım..
sibel başınız sağolsun...
çok hızlıca bakabildim canlarım, diğer tüm annişleri öpüyorum..