oyyy kimse resm yuklememişmi..
malesef bende hiç tlfdan çekmemişim aslında buldugum her makineyey bissürü resim çekdim ama.. kiminkine hangi resmiçekdim bilmemem..
esracım gypsym ciğerim yaff anlatılmaz yaşanır bu hatun,
bu dehşetengiz guzel özenli düzenli ugurböcekli butikpastalı kahvaltı sofrası için sana çok teşekkür ederim.
evsahipliğin gülen yuzun kısacası herşey için çok saol canım.
esracıgımın görsellik güzellik özen anlauyışına hayranım. mesela tereyagları buz kalıplarında özel şekillendirilmiş.domatesden ugur böceği.peynri dünyası(abartısızı dunya çeşit peynir vardı beaa) tabagı. içlerine ceviz yerleştirilmiş incirler kayısılar.
kendimi blog sayfalarındaki kahvaltı masasında zannettim bi an. süperdi ellerine kolalrına saglık fikrine zevkine kesene bereket.. hepsini yidim.ama ugur böceklerini ısırmadanyidiimm zaten çeri domatesi agzına lööööp diye atıyorsun ısırınca içere çekirdeklerin saga sola savrulması falan filan neyhse ya kısacası herşey mukememldi..
vee gunun sürpriziii esra bize pasta yapmışşşşşşşş..
ustundeki temada kahvaltımasası örtüsü servis leri fincanlar fincanların içindeki çay çaydanlık ve ortasında pasta olan bi temalı pasta .
bu zamaa kadar pastalrın hep resmini görmüştüm ama tadı çokgüzeldi ya canım benm sırf ben istedim diye fıstıklı yapmış oyy oyy eritilmiş çikolata falan.
neyhsem aramızda diyette olan ismi evrimle başlayan arkadaşlar falan vardır zaten bal kaymak falanda yedik daha fazla anlatmayayım!
yalnız kendi kahvaltı takımının aynı renklerini yapmış herşey kırmızı beyaz siyah ahengi içindeydi.
yaff anlat anlat bitmezz..
esrakooo en olman gereken sofrada yokdun kısmet ne diyelim!!!