2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

molfixin yeni bezine baktım da linkten 13 kg minimum diyor. yiğit daha 12. o kadarcık farkeder mi bilmiyorum ama büyük gelir diye düşündüm. ben zaten geceleri değiştirmiyorum yiğitin bezini hiç. sabahta öyle pek ıslak olmuyor yani. prima bu arada. yine de ilerde denerim bunu da meraktan..

herkese merhaba,
geç oldu yazamadım: yine yoğun bir hafta: şuan antalya havaalanından yazıyorum uçağı beklerken: everim kulaklarını çınlattım günübirlik geldim bir toplantı için keşke vakit olsaydı görseydim seni::

neyse gelelim sonuçlara; CIN III çıktı yani kanser öncesi evre, kesin ameliyat olucam: ameliyatı izmirde olucam, önce brüksele gidicektim ama ordaki rapor burda geçmiyormuş, istanbuldada kimse yok. İzmirde bir prof buldum egeden haftaya görüşmeye gidicem.

önce rahim ağzını alıcaklar, sonrasında eğer parça hala sorunlu ise, rahimin tümünü..bunada şükür, dr şansın varmış dedi, dün kendi drumla görüşüm istanbulda,geçte kalabilirdik dedi.

bütün haftasonu teoya sarılıp ağladım... allah ona sağlık versin...dahada üzücüsü bir insanın hastalığına başka bir insan nasıl sevinir bundan mutlu olur anlamadım, ama eşimin ailesi bu kadar vicdansızmış işte...neyse o konulara hiç girmiyim.. istannbullu hatunlar bu ctsi eşim geliyor ama güne bi yarım saatliğinede olsa uğrıycam sizi çok özledim, sonra ev bakıcaz..

öpüldünüz..

güli resim çok tatlıı bayıldıım..

sibel başınız sağolsun...

çok hızlıca bakabildim canlarım, diğer tüm annişleri öpüyorum..

canım geçmiş olsun umarım sadece rahim ağzıyla kurtulursun
ya ben eşinin ailesine takıldımnasıl senin bu durumundan mutlu olurlar
insanlık mıdır bu
seni hiç sevmiyor olsalar bile insan torunu içir sever torununun annesini

Nurdancım çok çooook geçmiş olsun canım umarım tek ameliyatla kurtulursun Allah sana acil şifalar versin.. eşinin ailesinide Allah ıslah etsin diyorum başkada bir şey demiyorum.
evinide biran önce bulursun inşallah

Nurdancım Allah sağlık versin, iyi ki erken farkettin. inşallah rahim ağzı ile bitecek. tibet dönüyo mu cok sevindim artık hep birlikte olacağınız günlerde yakın. o ucube aile izmir'de değil mi? umarım öyledir de istanbul'da yeni kuracağın mutlu yuvana yaklaşamazlar.

nihayet nurdan yazmışsın sevindim çok senin sağlığın iyi olsunda varsın tümünü alsınlar teoş var çok şükür niye ağlıyorsun canım benim sevin sevin . kanser olsaydı birde tedavisi bilmem nesi allah korumuş . çok şükür.

canım esinin izin vermiyceği birsey degil aslında masaj yapanlar normalde bayana bayan yapıyor biz karı koca aynı anda yaptırınca yana birde erkek girmis oldu :) yaptırabilirsin yani
ben tuzla kaplıcalarında medikal masaj yaptırıyorum arada bir sag omzum kronik yer etmis biaz fazla kullanınca agrıyor bu biraz fazal kullanımda ece nin istahsız donemleri demek oluyor su ara o kolum kasık havada on kere git gel yapınca agrımaya baslıyor masaj iyi geliyor omzumda yeri buluyorkadın zaten burda kutllesmis diyor onu eziyor vs arahatlıyor biraz
neyse tekrar ist a gelisinde mutlaka haberim olsun hep zubeyde hn ogretmen evindemi kalacaksınız gelince ya bana çok yakın surekli gectigim yerler.

super vallab en ilk firsatta gorunce alacagım ece 13,5 kilo olur herhalde diye dusunuyorum

nurdancım allah sifalar versin insallah rahim agzı alınması ile kalır
ameliyat anındamı karar verecekler buna peki sonrasinda tahliller sonucunda bird ahamı islem olacak ?
esinin ailesini allaha havale et soylenecek soz yok insan evladısın sonucta nasıl sevinilir buna bir anneye minik bir yavrusu olan annenin bir hastalıgına ahangi insan sevinebilir insan demek ayıp olur bunlara heralde. allah buyuktur onlara oyle bir dert verirki gorurler ne demeksim sevinmek baskasının uzuntusune.

Nurdan çok geçmiş olsun inşallah operasyon başarıyla sonuçlanır. Mutlu ve tüm ailenin birlikte olacağı günlere çok az kaldı inşallah. İnsan özellikle çocuğu için ayakta kalıyor en zor zamanlarda gerçekten.. Allah yardımcın olsun.

nurdancım canım dualarımız hep seninlde daim.inşallah ilk ameliyatla güzel sonuçlar elde edilir.
şükürler olsun bunada.
aglama hemde hiç aglama. Allah teoşa sana eşine saglık sıhhat versin. kimseye muhtaç etmesin Rabbim. eşinin ailesini Allaha havale et. en güzel intikam alıcı Rabbimdir.
herşey,n sebebi belli aslında stress sıkıntı üzüntü...
tibetgelsin inşallah düzenizinz kurun burda daha mutlu hzuurlu olun bak ozaman herşey yoluna nasıl girecek inşallah. hep duamdasın hep aklımdasın.

1-gune geliyorum bi aksilik olmazsa:))
7-cay kasigi hergun arttirma olcumuz istedigim kasikla yediriyorum yaffw yeterki alerjimiz bitsin kepceyle bile yedirrim ona ben
Cay kasigi olnasinin sebebi ise birsen yuklenmemek hergun arttirarak 10cay kasigindan sonra peynire gecis yapaliyoruz sabah kahvaltisinda o da yine gidim gidim cogalacak taki kibrit kutusuna gelene dek bu arada yogurt olcu olarak peynirle beraber cogaliyor ve sut giritor devreye o da atni sekilde....
Sonrada kan testi yapilacak

Esra saol süpermiş iki diş için tek çivi:))

Nurdan, iyi ki erkenden farketmişsiniz. Çok geçmiş olsun. Kayınvaliden konusunda da "Kim karşısındaki için ne istiyorsa allah ona 2 kat fazlasını versin" demek geçiyor içimden...

Güliz ne kadar sıvı tüketiyor Alpella hayretler içinde kaldım. Güzel bişey aslında. Rüzgarla kıyasladım da, bizimki günde 300cc su zor içiyordur sanırım.

Miniş hoşgeldin özlemişim

bende canım bende,cok özlemısım...

Nurdancım
tkrar tekrar gecmıs olsun hiç üzülme,1.amelıyat iyi olman için yeterlı olacaktır inşallah.cok klişe olcak ama erken teşhis hayat kurtarır... erken farkedılmıs neysekı.
o kalpsız yürek tasımayan ınsanlarada tıka kulaklarını.senın sıkıntından nasıl mutlu olmayı becerebıldıklerıne anlam veremesemde boşver o mahlukları.
eşinle bebegınle mutlu yarınlarıızı düşün,dualarımız senınle canımmm

nurdanım canım benim cumartesi gel mutlaka görelim seni herşey çok çok güzel olacak dularımdasın

günaydın
Ayça kreşle konuştun mu kafana yattı mı??

Meltem bizim iş iyice yılan hikayesine döndü. Dün öğlen Barış aradı, senin anlattıklarını iyice düşündüm, haklısın galiba kreş için çok erken, başka çözüm yolu bulmalıyız dedi. Güldüm sadece ve gitmedik. Ben zaten istemiyordum, babası çok isteyince kreş fikri oluşur gibi olmuştu kafamda. Öyle işte.

Günaydın

günaydın,

ayçaaaaaaaaa çok sevindim. henüz çok erkendi bana göre de. kamera sistemini kurdur, profosyonel birini bul için rahat rahat git işine böylesi daha az yıpratıcı kreş şartlarına göre.

alperen cok sıvı tüketiyor, suyu nedense hiç sevmedi içirmeye başladığımızdan beri. 150 cc zor içer günde. sabah iki portakalın suyu 250-300 cc arası çıkıyor, öğlen 300 cc meyve çayı, 800 cc süt, birde 150 cc su. su haricinde aldığı diğer tüm sıvıları inleyerek içiyor o kadar cok seviyor ki.

merhabalar arkadaslar :)
gunlerin aranılan sahsiyeti berke maalesef gelemeyecek. haftabasında yazmıstım berke de ece de ateslendi hafiften diye ikiside 38 i geçmiyordu ece ninki iki uç gundur tamamen bitti baska da birsey i yok su an ama berkenin dun durumu daha kotulesti atesi yukselmeye 39,5 lara vardı gece dusuremedik ve ibo hastaneye goturdu hala hastanede serum takmıslar birkaç sise bitmis hala ates 38 in altına inmiyormus. ogleden sonra izinliyim hala çıkmamıs olursa sayethastaneye gideceğim kan tahlili vs temiz çikmis sinusler doluymus ates ondan olabilir demisler burna akmıyor aksa daha kolay olacak.

bu durumda berke gelemiyor .

ece yeni iyilesti. baska hasta bebek vs varmı gurupta niye ozellikle soruyorum geçen ctesi yazmısmıydım hatırlamıyroum ama sirketten arkadaslarla bulustuk ve bebeklerin bir kismi annelerin bir kismi hastaydı akabinde bizim iki çocukta hastalandı. ece yeni iyilesti iki gundur hiç birseyi yok sapasaglam tekrar nuksetmesinden tekrar birseyler bulasmasından odum kopuyor. en ufak gribal durumu olan bebegimiz varsa sayet ben riske atamam evdeki tablo su an korkunç uyku uyumuyoruz buyuk çocukla ugrasmak cidden daha zor aavaz avaz aglıyor bagırma oglum ece uyanacak diyoruz anlamıyor tabi o halde (((

ne zaman bir ctesi firar edip gune geleceksinn çok merak ediyorum hayır son gunlerimiz artık bitiyor gun seramonisi.

eve kamera dosetip bakıcı en iyisi ayca
ben sayet isten ayrılamasaydım tazminatımı birakmamak için bunu yapacaktım

gelene diyceksin arkadasalrımdan çok fazla boyle seyler duydum en yakınlarımdan cart curt salla beni ornek et misall kusura bakma ben sana en degerli seyimi emanet ediyorum kendine guveniyorsan zaten mesele etmessin bu evde heryerde kamera var okben izliycem vs vs.
valla vaktin olmazsa arada verirsin sifreyi ben bile goz atarım tum gun musaitim isim musait yani yanlizim sonuçta yanımda sef mudur vs yok seeve seve yaparımb. en temizi bu kamera olunca kimse birsey yapamaz sende gozunle gorursun. kres için çok kuçukler ben berkeyi 22 aylık vermek zorunda kaldım ama arkadaslarımızın kresi idi o anlamda gozum arkada degildi ama yinede çok kuçuktu karda kısta giydir soydr gotur inanılmaz hasta oluyor ilk sene kres senesi acilden çıkamıyordum sureklif buhar hava vs veriyorlar kiminiz kimseniz yokmu vermeyin bu yasta krese diyordu dr lar. yani kuçuk yasta kalabalık ortamla tanısması bagsıklıgı tam gelismeden hiç hiç iyi degil.

ve bakıcı lı hayat çok rahat
bastan herseyi konus yemek yapsın utu yapsın bak bana saltana yasıyorum krese baslayınca ece tum isler bana kalacak bakıcı parasını belki daha çogunu kres ve servis parası olarak vereceğim .

ece de çok sıvı tuketiyor
tum gun ihlamur biberonu elinde onu içyor arada su içiyor ayyaslar gibi koltuk altında hep su biberonu:))
iki içiyor iki yuruyor koyuyor kenara yine alıyor içiyor yola devam ediyor çok alem:)
ama meyjv a suyu portakal vs asala içmiyor
sut içmiyor hala içiremiyorum
ve kilosu aldı gidiyor çok alıyorsanki karnı gobegi iiyce portledi
aksam sut içmesi için kasık maması seklinde yapıyroum o da kilo yapıor sanırım nisandta kontrol var dr galiba biraz kısın karbonhidratı diyecek yani napacaz bilmioyrum sutu nasıl sevdireceğim bilmioyrum nelere koyuyorum o nesrinden aldıgım tupper bardaga koyuyorum pipetle falan banamısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…