2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim, bebelere havyar, kuş sütü yedirip, kuş tüyü yataklarda yatırıp, altın kaplama oyuncaklarla oynatıyolar galiba!!!

Evrim, bebelere havyar, kuş sütü yedirip, kuş tüyü yataklarda yatırıp, altın kaplama oyuncaklarla oynatıyolar galiba!!!

Ne bilimm bacım.. havyar kırmızı havyar mı pekı, kuş tüyü gıdıktan mı?? Kuş sütü uht siz mi?? nerden bilces.. diş izlerini altın dişleterek mi alıyurlar.. ne yapıyırlar??

ciddi misin...küçük şeyler Üstün Dökmen'in değil mi. Bizim gruba göre var mıymış. Ama çok pahalı diye duymuştum. Arkadaşın samimi mi?? Sorabilir misin benim için. 1600 falan diye duydum ama

bu akşam serviste konuşurum kaç liraymış vs
kızı 18 ya da 17 aylık
ama memnun çünkü iki kızını da aynı kreşe yolluyor 18 aylık olan 2. çocuk

ESRA cim cok tesekkur ederim mesaji kacirmisim bi aksilik olmazsa kizimla gelmek istwriz sizlerle yakindan tanisma fikri heyecanlandirdi beni dogrusu.
Ozelden adresi aliyim senden

emınım cok guzel saatler gecıreceksın, guzel ınsanlar topluluguyla..

Cambaz inşallah alerji yapmaz çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun bol bol yiyebilir kuzun dilerim istediği süt ürününden...

Esrako çok geçmiş olsun. İmplant ben de yaptırmadım ama zor diye duydum. Bende köprü tarzı birşey var bir çekim olmuştu. Ama artık tavsiye etmiyorlar köprü...
Yaaa gerçekten çok zor iki çocukla uğraşmak. Sana çok hak verdim. İşte çalış ev işleri küçük çocuğun sorunu ayrı, büyüğünkü ayrı çok zor. Ama sen ve Derya gene çok iyi idare ediyorsunuz maşallah.

Evrim çok şükür yazdın birşeyler.Özlemişdik seni de...
Tusinin resimlerine hasta oldum face de maşallah...

Ayça benimki dediği olmayınca kendini yere atıyor görmezden gelmek en iyisi galiba ama kafa vurmayı da insan nasıl görmezden gelir bilmem ki...
Kreş fiyatları ne öyle abooov. Evde otursam daha ekonomik olur benim..

Son düzenleme:
Halıya geçen hafta bir bardak çay döküldü bir haftadır onu silmekle meşgulüm.

Arkadaşlar sakın dökülen sıvıya ıslak deterjanlı bezle müdahale etmeyin. Acayip leke kusuyor halı. Küçük bir leke koskoca oldu (popom kadar oldu diyebilirim ). Silidikçe büyüdü.
İnternetten de baktım ne kadar cahilmişim. Çayı önce kuru bir havluyla bastırarak halıdan emdirip. Ondan sonra deterjanlı bezle silmek gerekirmiş aklınızda olsun. Benim gibi yaparsanız leke çıkmış gibi oluyor önce. Ardından kuruyunca daha büyük bir leke ortaya beliriyor. Halı sürekli kusuyor yani lekeyi .Aman beter bir durum, acayip sinir oldum.

Evrim çok şükür yazdın birşeyler.Özlemişdik seni de...
Tusinin resimlerine hasta oldum face de maşallah...
benim..

bugun pc evde ıdı.. ondan keyıfle yazabıldım.. cogu kez arkadaslarımın bana yazdıkları cogu seyı bıle cevaplayamıyorum.. aklımda kalıyorlar.. neyse az kaldı. saol Puketim :)

aklımda kalsın.. karsılasılmayacak sey degıl.. paylasımın ıcın saol arkadasım.

ya gizmooo ben arı sütü veriyorum :44:
şimdi ne desem bilmem ki esram... doktor böle didi işte..

yok canım ben de öyle dedim de diilmiş. erken gelişim gösteren çocuklarda olabilirmiş...

Geçmiş olsun. Ben taze polen arada sırada veriyorum. Haftada bir sabah kahvaltısına bir çay kaşığı ekliyorum. Tanıdıktan alıyoruz, bir de taze olduğu acaba bişey olur mu ki..
bilemiyorum ki belmacım... hayatımda ben de yemediğim için bu konuda pek bilgim yok..

nassı yaaaa! boşuna mı çekildi diş şimdi!!!! haydaaaaa!!!! amcam implant cerrahisinde uzman diş hekimi ama ankarada maalesef esracım. yoksa gözüm kapalı git derdim.. bu arada geçmiş olsun..

bu akşam sinemaya gittik. annem burda ya ohh misss... ben de evrim gibi bir rüyadayım... yahu bu aşk tesadüfleri sever ne güzel filmmiş!!!! bayıldım bayıldım.. sonunda hüngür şakır ağladık tabii.. ama tam bizim gençliğimizin geçtiği zamanların ankarasını gösteriyor ara sıra. başrol oyuncuları da bizimle nerdeyse yaşıt. yani eskiden hep gittiğimiz yerleri, yaptığımız şeyleri izledik. nasıl keyifliydi beaa!!! çok özledim ben ankarayı çooooooooooooooooookkkkkkk!!!!!!

çok sağol halı yıkama deterjanları da mı başarısız oldu

ohh sefan olsun
demek güzeldi aşk tesadüfleri sever
bu filme gitmedim geçen cuma bir avuç deniz e gittik light bir filmdi ama sonu enterasan gerçekten

Ayça
arkadaşla konuştum
minik dehalar anaokuluymuş bahçeşehir merkezde
sabah 8 akşam 5 arasıymış
tam gün ücreti 700 tl
ama arkadaş çok memnun 2 çocuğunu da oraya gönderiyor
18 aylık kızı bebek grubu 3 bebekten oluşuyormuş şimdi

efett ben hep oyle yaparım bluzume falan birsey dokuluncede onu yaparım once kuru pecete ile emdirip iyice çektiririm ordaki sivı yı sonra silerim hatta silmem direk kosla doker biraz bekler oyle silerim genelde kusursuz çıkar tum lcay lekesi.

aycacım implant dis kayınvaldem yaptırdı geçen yaz ust dislerine çok zor tabi yani ameliyat gibi oluyor kimi tek tek disler için gerekli kok vidaları yerlestiriyor kimi ameliyathane ortamında bir seferde yapıyor
kayınvalde bir seferligi tercih etti bir hafta yemek yiyemedi agzında dikis ipleri ordan oraya oradan oraya gerilmis sekilde goruntusude korkunçtu
4 ay kadar ustune dis konmuyor 4 ay sonra disler takılıyor falan
ama komple yapılmayacak benim içinde senin bahsettigin bosluklar içinde bir iki d is den çok sorun olmaz çok okudum dunden beri forumları falan oyle aman aman bir agrı degil agrı kesici vs ile zaten hallediliyor yazmıs herkes yuzunde biraz sisme olabilirmis duzgun buz koyma islemi aparsan o da olmazmıs vs vs .
ben yaptıracagım sanırım ama isin içinde 1 hafta falan sigara içmeme olayı var onun için kendimle savasıyorum su an.

sorularım :)

1-gune geliyormusun simdi sen cambaz yani ebru :)
2-evrim hatunu kaç kilo verdin sir gibi saklayıp sonra 10 kilo verdim heyooo diye yazmak içinmi :))))
3-elif yokoldu yine nerelerde
4-ayca kac disin eksik senin ??
5-sibel araba nasıl gidiyorr :)
6-meltem yuvayamı veriyorsun ece yi 700 tl çok iyi rakam tam gun için.
7- yine ebru çay kasıgı ile mi yediriyorsun yogurt vs kusuyormu buyuk kasık verince ?
simdilik bu kadarrr :))

ayy esrakooo sabah sabah çok güldüm ya...
ayrıca berke nin sivri zekasınada bayıldım demek dün yediği için bugun meyve yemek istemiyor kurnaz ya cevaba bak.
Allah kolaylık versin sana berke eceden daha çok ugraştırıyor belliki..
ama zaten gunde de sen masada sürekli berke peynir ye berke tabagını bitir berke sundanda ye.. gibi gibi..

bende Nur u merak ediyorum gelmedi ne zamndır. umreden geldi herhalde annesi gelen giden misafirleri vardır..

evriimm ohh sefan olsun fatoş geldi sana 1 hafta tatil..yüryüş sahil deniz kum güneş..ohhh miss miss.
esrakonun dediği gibi birden 10 kilo verdim dermişsin..ozaman görunmez olursun yavyuuummm

hayır esracım yuvaya vermiyorum şimdilik ayça sordu sanırım ruzy i verecek kreşe

havalr ne kadar güzel yavvv.her sabah ve ögleden sonra sokak maceralarımız başladı. ve tabikii yaz saati uygulamasına başladı oglum.
sabah 7 deuyanmaya başladı. ama şikayetçi değilim böyle daha iyi oldu. erken kalkınca vakit çok artıyor

Fatma bana çok uzaktasın benim işyerim Fatih te
seninle tanışmayı isterdim

Fatma, hoşgeldin İstanbul'a..Ben de çooooooook uzağım sana. Hoş yakındakilerle bile buluşamadım bknz Meltem.

çok teşekkür ederim arkadaşlar. nasip olmadı görüşmek ne yazık ki.. dün öğleden sonra döndüm. bikaç defa baktım ama denk gelemedik inşallah bir sonraki sefere daha planlı programlı gelebilirsem mutlaka görüşmek isterim. nisan mayıs gibi düşünüyoruz gelmeyi mesala..

esrako esracım ya mesajını okuyunca öyle üzüldüm ki bilemezsin. çünkü ben dün sabah 9-10 civarı bir bakmıştım görememiştim. sonrasında sen yazmışsın hemen. ama ne yazık ki benim bakmaya fırsatım olmadı bi daha. gerçekten çok uygunmuş durumlar görüşmek için.. kaçırdım fırsatı

offff kış uykusundan uyandım şimdi de bahar yorgunluğu, garfield gibiyim gittim kan testi yaptırdım herşey normal. eski enerjimi geri istiyorummmm. var mı bilen nasıl kurtulunulur bu halden?

Nurdan sonuclarını alacaktı. konuşan varsa paylaşsın lütfen aklım hep onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…