- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
askim benim..cok tatlisin herzamanki gibi..bir cocuk bu kadar mi yasindan cabuk olgunlasir..benimki ne pantolonu daha memesini zor götürüyor agzina..valla gülim agzim acik izledim..bu cocuk 5 seneye kalmaz evlenmeyede kalkar valla..ayrica tavuk yemesinede bayildim..benim bile canim cekti valla..
ESRAKO teşekkür edrim canım tekrar :))
TUĞBİŞŞ gelmiş hoşgelmiş.. dişler malesef mahfediyor çocukları uyku düzeni bozulmuş inşalah geçici bi durumdur biz her gün aynı olduğumuz için gece geç yatıp sabah erken kalkanlardan ve günüz 1 saat gibi uyumayanlardan:))
kar demek sizin orayada fazla yağmadı bizim buraya yağabildiği kadar yağdı dize yakın kar var bense çıkıp gezmeye oynamaya vaktim olmadığı için şuan bana işkence gibi geliyor karda işe gelip gitmek:))evde olsaydım sanırım bende karı dört gözle beklerdim ama sabahın köründe kar yağarken rüzgarla birlikte savutturuyor gözümü açamıyorum..
yaşasın bugün topik çok hareketli
iyiyim canim..valla bana da sanki hayal gibi geliyor..bu yaz gelecegim allahin izniyle..ve muhakkak görüsmek istiyorum..bu arada gecen ev numarani sordum ama kacirdin sanirim..alsaydim arada konusurduk..varsa bir yollayiver canim..gelisim konusunda ben de endise etmiyorum canim bu isin sakasi..zaten anormal akilli olan afik bizimkiler gayet normal yani..özgülcüm nasılsın ?aklıma geliosun zamanzaman heyyy beaa diyorum tee alamanyalardan özgüllede tanıştık nasip işte.
bu yazdatekrar görüşelim inş.
afike yaptıgın iltifatlar için saol teyzesi ama estagfırullah ya. herçocuk başka davranışlarda beceri gösteriyor hepsi birbirinden çok çok farklı biri yastıga başını koyar uyur öbürü agzını açar yemegini zahmetsizce yer. diğeri zıplar hoplar diğeri cırcır konusur gibi gibi.
sibelcim tekrar dene izlersin mutlaka. tam ekran yapma çöüznürlük zaten kötu hatta küçültebildiğin kadar küçült daha net oluyor.
Öğlen okuldan çıkmadan ilk sayfadaki mesajları okuyup bir kaç cevap yazdım ama o arada sana geçmiş olsun diyen mesajları da gördüm. Akşam boyunca aklımdan çıkmadın nurdancım. acaba ne oldu diye meraklandım. Çok geçmiş olsun, dualarım seninle. Zaten arada bir gönlüme takılıp kalıyorsun, "ne yapıyor, iyi mi, teocuk nasıl,vs..." diye (her ne kadar tanışmamış olsak da...)
: