Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayçam dns ayarları nasıl değiştirilebiler ki?
ayçaaaa yahoda nanne tarzı bişeyler söylüyorr bende acayip mesudummmm
milletin çocuğu bülbül gibi şakıyor biz nannelere mutlu oluyoruz
çok çok çook şeker.numaracı fıstık.saçlara ben de bayıldım.iki yandan falan toplasan sıkılıyorsa.Birkaç resim ekleyim ben de yalandan ağlamamıza da içeren. Çok maymun oldular şu dönemde, acayip yalandan ağlama huyu var bizde....
Eki Görüntüle 155280 Eki Görüntüle 155281 Eki Görüntüle 155282
ben göremdeim videoları ama eminim çok güzel beceriyordur iki iş de.ayrıca kırıksınız siz ana oğul:)gülicannnımm o nasıl tavuk yemektir yaaa erol taş halt etmiş afik taş olmuşşş hasta oldum hee
hele muntazam bi şekilde çorba içişi dökmeden özellikle dikkat ettim maşallah kocaman
oğlumda kıskandı afik gelsin iki yumruk daha atcam dedüüüü
kızım bayılıyorum ben yahoya.o saçlar o bakışlar kimde var.o ajanstakilerin yerinde olsam havada kaparım vallahiayçaaaa yahoda nanne tarzı bişeyler söylüyorr bende acayip mesudummmm
milletin çocuğu bülbül gibi şakıyor biz nannelere mutlu oluyoruz
zaten tv 5 kilo fazla gösteriyor insanı.bunu bilşiyordur çocuğum.artiz olacak formuna dikkat etmeliyaho günlerdir doğru dürüst yemek yemiyor sapıttı resmen tamam dönem dönem yaşardım ama bu sefer uzun sürdü bu durum kalıcı olmasından korkuyorum en son gülistanlarda huysuzluk yapmıştı yememişti o günden beri doğru dürüst yemiyor
off off evrim aklıma hep sen geliyosun kafayı yememk elde değil
Yaho ya maşallah büyümüş de ajanslara gitmiş. Pek güzel çıkmış resimler maşallah.
Esra çok sinir sıkıntı veren bir durum.. İnşallah iştahı yerine gelir
Ben artık bu hafta yemek işini anneme bıraktım çünkü gerçekten çok sinir oluyorum yemedikçe. Çocuğa yansıyor biraz arada sonra ben yedirmeye devam edersem daha iyi oluyor gibi geldi.
Teşekkürler saçlarımız uzadı benim de çok hoşuma gidiyor ama sanki çocukları sıkıyor uzun saç. Olsun gene de kestirmem önleri dışında
Ben de gördüm Afiği bayıldım.Maşallah.. Bizimki herşeyi isteksiz yediği için benim hayalimdeki manzara....
sağolasın.nevanın ince kas ve dil becerisi iyi ama yürüme,koşma,çeviklik çok iyi değil.ilerde beni hatırlarsanız çok sevinirim.Dido gerçekten mi diyon hiç öyle düşünmemiştim, bakalım ilerde olursa, didom vardı dediydi derim seni anarım. Ben de Barış'a sürekli Neva şöyle yapmış böyle yapmış akıllı kız diye anlatıyorum evde video falan izletiyorum.
ben de çok iştahsızmışım.şimdi de iştahım kesilsin diye uğraşıyorumCipsi, köpek dişleri çıktı mı Yahoo'nun. Ben Ruzy'nin iştahsızlığının tavan yaptığı tek bir dönem biliyorum o da köpekler malum. Ondan olabilir yani. Hoş hiçbir zaman çok iştahlı yemek yiyen bir çocuk değil ama öyle böyle yiyor yani, hiç yemiyor diyemem..
Annemin bir lafı var, 20 tane iştahlı çocuk bakarım da 1 tane iştahsız bakamam çok ama çok zordur diye. Ben iştahsızmışım çok çekmiş benden.
geçmişe bi göz attım EDA hamileymiş onu atlamışım...
çok çok üzüldüm.... evet hiçbirimizin söyleyecekleri yazacakları seni fikrini değiştirmeyecek ama peygamberimizin bi sözü var haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diye.... biz burda konuşamıyoruz sesimiz çıkmıyor ama yazılı olarak kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz....
yapma canım kıyma bu cana yada belkide çoktan kıydın((hayatta hiçbirşeyin garantisi yok şuna inanmıyorum demişsin gelen rızkıyla gelir sözüne ama cidden böyle oluoyr sen ne kadar inansanda inanmasanda... konuyu örneklerle açıklayacağım sen ister oku ister okuma..
hamile kalmak için korunmayı bırakmıştım 6 ay sonra kendiliğinden bi gebeliğim oldu malesef dış gebelikti alındı gitti ama ben hala onu unutamadım 3 ağustosta doğacaktı hala içimdedir arada aklıma gelir selininde tam doğum tarihi 11 ağustos du ama erken doğdu.. selinden 1 yıl büyük olacaktı şuan 2,5 yaşında olacaktı diye sık sık aklamı gelir...
bi arkadaşımın durumu senden daha vahim.. kadın şimdi 40 küsür yaşında bi oğlu vardı 5-6 yaşlarında sonra isteyerek hamile kaldı ve bi kızı oldu ama kızı 2-3 aylık olmadan öğrenmişki yeniden hamile çocuğuna bakacak kimsesi yoktu bakıcı bulamamıştı kayınvalidesi bakıyordu ve onla sorunlar yaşıyormuştu sonra çaresizse kimseye söylemeden kendi annesine bile kız kardeşiyle dr. a gidip aldırıyorlar aradan 20 seneye yakın zaman geçmiş ama arkadaşım hala üzülüyor şimdi kızı anne niye benim kardeşim yok deyince her seferinde aklıma geliyor keşke ozaman bana çok çaresiz gelmişti durum ama keşke yapsaymışım küçük kızımla birlikle ikisi büyüyüp giderdi diyor.. demem o ki hiçbir zaman unutulmuyor hatta pişmanlık duyuluoyr o an en doğru karar gibi gelsede....
şimdi maddi durumla ilgili örnekte kendimden... seline hamile kalmak istediğimde çok uğraştık malum dış gebelikten sonra tüplerimden biri tıkanmıştı ve yumurtlama sorunum vardı evimiz kendi evimiz eşimle bende çalışıyorduk maddi açıdan sorunumuz yoktu en sonunda hamile kaldım şükür herşey yolunda gidiyor ama hamileliğin ortalarına doğru eşimin işleri bozulmaya patronu iflas ediyordu aylarca maaşını alamadı benim maaşımla geçindik sonra bunun üstüne patronu 2 yıl önce kredi çektirmiş iflas edince onun borçlarıda bize kaldı eşim hepten işsiz kaldı bunlar olurken 6 aylık hamileyim.... doğum yapana kadar böle idare ettik selinin ihtiyaçlarını kıyafetlerini beşiğin şükür hepsini bi şekilde aldık rabbim yardım etti.. selin doğdu 50. günde işe başladım biran önce doğum paramı almam gerekiyordu oda işe başlamadan önce olmadı mecburen başladım selinin ihtiyaçları ve evin geçimi için birimizin para kazanması gerekiyordu ben işe başladım eşim 1,5 ay daha evde kaldı işsiz... sonra bu iş oldu işe girdi bu tamamen selinin şansı şimdi 1,5 senedir çalışıyor şükür... daha sonra hiç niyetimiz yokken babamda biraz yardım etti eşimin köyünden küçük bi köy evi bahçeli bi ev aldık buda bi mucize olması lazım.... yılardır kpss ye girip kazanamamıştım katiplik işini çok istiyordum olmamıştı bi şekilde ve allahın izniyle şuan oda oldu.... ve bu pazartesi kendi çapımızla arabamızıda aldık.. durumu sen belirle canım her ne kadar inanmıyorum desende çocuk kesinlikle nasibiyle geliyor.. selin doğduktan sonra bütün herşeyimiz yoluna girdi mal mülk sahibi oldk evimizin bereketi geldi... iki maaşla geçinirken tek maaşla hem selinin ihtiyaçlarını hemde evimizin ihtiyaçlarını gördük rabbim öyle bi bereketini verdiki o paranın hiçbir ihtiyacımızı ertelemedik... bunları sana anlatmamım nedeni durumu gör istedim bu çocuğu aldırmayı maddi manevi istiyorum diyorsun da bak yarın ne olacağı belli değil ben hamile kaldığımda durumumuz çok iyiyken birden tersine döndü bunu hiçbir zaman unutma... yarın planlı olarak hamile kalmak istediğinde belki şimdiki durumundan daha kötü olacak...rabbim bu canı sana naip ettiyse lütfen bunu yapma((
Birkaç resim ekleyim ben de yalandan ağlamamıza da içeren. Çok maymun oldular şu dönemde, acayip yalandan ağlama huyu var bizde....
Eki Görüntüle 155280 Eki Görüntüle 155281 Eki Görüntüle 155282
beybimmmm canımsın sen benim yaaa Allah razı olsun senden senide arayacağum ama telim kapalı yurt dışına mamiden arıcam geç olur diye istemiyorum akşam kaçta uyuyosunuz