2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

................

Eklentiler

• $CIMG0262.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte.
evime gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.hepsinin ayaklarına yüreğine sağlık.
çocuklar açısından bu günde sanki anneler biraz daha rahat etti çünkü çok usluydular.
hepsi birbirinden tatlıydı. hepsi bıcır bıcır birşeyler söylemeye çalışıyorlardı.
kıvançın eceeeeee diye çığlıkları ecenin yahyaaaaaaa diye bağırması hala kulaklarımda.
çağan herzamankinden daha usluydu. afik desen o zaten çok sakin.
sürekli annesine birşeyler anlatması beni öldürüyor
maşallah hep birşeyler konuşma anlatma eğiliminde.
yahoo ayy allahım okadar usluydu ki anlatamam.
kıvanç ve berke top oynarken durmuş bir kenara onları izliyordu sessiz sessiz.
arada kendince onlara birşeyler söyleyip gülüyordu.
annesi yahyaya bir yelek giydirmiş çok şeker olmuş.
ayyy birde yahyanın eceyi dudaktan öpmesi var çok tatlı yaaa.
hele o ecenin botlarına bittim resmen.
gizem ve melek yavru kuşları getirmemişlerdi.
keşke ada ve eylülde olsaydı gözümüz onları aradı.
ece tek kızdı. kayınvalidem berkeyi anlata anlata bitiremedi. bu kadar akıllı bir çocuk görmedim çok güzel yetiştirilmiş diyor.
nurdancım malesef işlerinden dolayı aramızda olamadı.
cipsi esram kıvança hediye getirmiş tekrardan çok teşekkür ederim. çok beğendik çok yakıştı oğluma.
aslında daha bir sürü şey oldu ama şimdilik aklıma bu kadarı geliyor.

iyi aksamlar arkadaslar!!

aksam aksam hepinizin resimlerine bittim resmen..nerden nereye geldik..nasilda büyüdüler..hepside cok sevimli oldular..insallah burada genc kizlik ve delikanlilik resimlerinide görürüz..masallah ece kocaman kiz olmus..tek kiz oldugu icin günün gözdesi o!! erkekler tarafindan siki markaj altinda..
ah yaho!! o ne sactir öyle..o ne karizma..bayildim resmen..kirk bin kere masallah..

Afik ben gördügümde de annesine asik bir cocuktu hala da öyle anlasilan..helede o tatli dili yokmu tam kazanova olacak ileride eminimki..
Kivanc ve cagan tam jön olmuslar..yakisiklilik ve siklikta yarisiyorlar resmen..
Gülim sana kirmizi cok yakisiyor...hepiniz cok tatlisiniz..teker teker öpüyorum sizleri...

evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..

valla ben aptamil in çocuk sütünü veriyorum doktorlar günlük sütü mü öneriyorlar daha çok arkadaşlar

evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..

geçmiş olsun

gün resimleri yine harika
ama benim gözüm hep Melek e takıldı aman Allahım nasıl zayıflamış maşallah
Esrako sen de zayıflamışsın

Çok geçmiş olsun, lanet bir illet o hastalık. Ayaklarını dayanabileceğin kadar sıcak suya sok, bana iyi gelirdi. 20 li yaşlarda ben de çekmiştim.

Allah iyiliğini versin. Kopardın Efrimcim. :86:

Cuma akşamı kızım, eşim ve ben ilk kez gece eğlenceye gittik. Okulumuzun yemekli eğlencesi vardı. Acaba durur mu, bize yemek yedirir mi diye kaygılıydık. Hakikaten 3 saat boyunca hiç oturmadı. Bir ben bir eşim peşinde dolandık ama değdi. Çook eğlendi. Müzikle coştu, arada ben de oynadım. Zaten kapı gıcırtısına oynarım. Başka çocuklarla sarmaş dolaş oldu. Bana da Didara da çook iyi geldi. Uzun zamandır foto eklemiyorum, bu akşam inşallah ekleyeceğim.

hepinizi kocaman öptüm.

Ben kullanıyorum. Bir de Pınarın kutusunda organik yazan sütü var. İkisini kullanıyorum. Arada taze inek sütü de alıyorum. Bence de kakaolu sütten iyidir.

EVRİM ve ELİFF koptum muhabbetinize allah sizi ne etmeye nerden geliyor aklınıza böyle şeyler:)))

MUZİCEM gelmiş ve yine gitmiş iyi olmanıza sevindim... yine gel hep gel :))

AİDA süper olmuş eğlenceye gittiniz demek...

İSTANBULLU HATUNLAR çok kötüsünüz bilioyrmusunuz yapılırmı bu ya her ay her ya bize bizim günümüz yok sizi çok kıskanıyrouz bizde orda olmak istiyoruz:)) işin şakası hepiniz çok güzel çıkmışsınız çocuklar her buluşmada biraz daha kaynaşıyorlar....

SÜPÜRGE KORKUSU: kızlar ben farkında olmadan çok büyük bi hata yapmışım bu konuda sizlerden yardım istiyorum.... hafta içi malum çalışınca temizlik kısmı hafta sonuna kalıyor ve ben temizliği selinle yapamıyorum rahat vermiyor diye her temizlik yapışımda 2-3 saatliğine selini babaanneye bıraktım sonra aldım öyle böyle derken selin artık 1,5 yaşına geldi ve hasbelkader yanında süpürge çalıştıracak olursak korkuyor haliyle uzaylı görmüş gibi öyle ağlamıyor ama korkuyor kucağa gelmek istiyor kucaktan inmek istemiyor süpürge çalışırken ben şimdi bunu nasıl düzelteceğim bilemiyorum çocuk süpürge görmediki alışsın çok büyük bi hata yapmışım ((

Naçizane önerim, süpürgeyi ortalıkta bırak. Sakın çalıştırma. Oyuncak bebeklerini üstüne oturtup atçılık oynatabilirsin, "bak bebek ata binmiş dıgıdık, dıgıdık gidiyor. Ya da arabaya binmiş hınnn" vs... o ister uzaktan seyretsin, ister yaklaşmaya çalışsın sen hiç onun mesafesini kısaltmaya, yanına çekmeye falan çalışma. Gün içinde de odanın bir köşesinde dursun, görsün, zamanla dokunma ve süpürgeyle oymaya alıştırmaları yapın ama küçük küçük adımlarla ilerlemeye dikkat et. Birden bire eline süpürgeyi alması için uğraşma. Sonra senin kucağındayken süpürürsün sesine de alışması için. Mümkünse süpürgenin devrini en düşükte çalıştır o zaman daha az gürültülü çalışıyor. Aklıma gelenler bunlar canım.

AİDA sağol canım kapatıyken korkmuyor zaten elliyor falan ama yavaş yavaş şu birkaç gündür alıştırmaya çalışıyorum ne zormuş ya kapalıyken süpürgüye eline alıp süpürüyormuş gibi falan yapıyor ama iş çalışmaya gelince korkuyor...

günaydın, güneşli bir hafta olsa keşke... çok sıkıldım gri soğuk kuru havadan...

gün resimlerine baktım iç çeke çeke, çok güzel geçmiş yine.. hepiniz cok tatlısınız.

evrim o uzvu bende göremiyorum ki yavrum cülüz hariç demişsin ama dün kuaföre gittim manikürcü kız bebiş mi geliyo abla dedi o kadar yani. 3 kilo aldım hepsi göbeğimde, vücut yapım dar olduğu için sizin göbeklerden daha cok dikkat çekiyor. alp'te bana cekmiş vücut yapısı olarak dar, göbeği mini dötünden daha büyük.

Deryacım canım arayacağım aklımdasın ama her seferinde uygun mu diye düşünüyorum. yusuf zor uyuyan bi cocuk olduğu için anı yakalayamamaktan korkuyorum. O doktor bozuntusu da erkeksi tavırla söylemedi. epey yaşlıydı anlayacağın.

Bebeklere hangi sütü veriyosunuz diye kim sormuştu unuttum, ben gündüz aptamil kutu süt, gece de aptamilin gece sütünü veriyorum. kansızlık sıkıntısı cektiğimiz için direk inek sütü 3 yaşına kadar önermedi doktor. iki günde bir yoğurt mayalarken aldığımız sütten içiriyor annem sadece.

Özgül çok geçmiş olsun..

Belmacım ana kız felekten bir gece çalmışsınız ne güzel eğlenmişsiniz.

Sibelim hiç yanında çalıştırmadığın için korkar tabi, belma'nın önerisi oldukça mantıklı, öyle öyle alışır.

KORKULAR
Akşam yatağa girdik kuzuyla, nevresimin yastığında beyaz üzerinde siyah şekiller var. alp yattı sütünü içti kaldırdı başını korku korku demeye başladı dedim neden korkuyosun yastığın üzerindeki siyah şekilleri gösteriyor. çok enteresan şeylerden korkmaya başladı. acaba biz mi yanlış yapıyoruz yoksa normal mi?

Son düzenleme:
slmssss

gun den bahsedeyim biraz.
dilekcim herşey için çok saol kayınvaldene cok cok teşekkürler kadıncaz hiç oturmadı yaff valla bi benmki bi fatoş bide seninki dahada tanımamm üstne.maşallah:)

bende bi kaç resim ekliyim.tek kız eceydi prenses çok akıllı ya maşallah yahyaya oyuncak veriyor bıcır bıcır kouusyor ama gür sesli bi seslnemesi var . annesi ögretmiş sıfır bir görunce fıfırr birr diyor hatta parmaklarımla yuvarlak yaptım bu ne dedim fıfır dedi. tam sıpa maşallah
kıvançda herşeyi söylüyor biz ilk kapıdan girdik aa arkadaş dedi. yakışıklı boncuk ya annesi soruyor en buyuk kim?oda beşiktaş diyor ya maşallah kıvancı inceledim bu defa gayet guzel konusuyor maşallah.
çagan tam fırlama ya çok akıllı maşallh valla bunların hepsi cintororz nuri tipinde gözler fırfır kim nerde ne yapıyor hele yahya sanki umrunda değilmiş gibi durup sinsi sinsi izliyor herşeyi(bu tabir dogrumu bilemedim ama tam karşılık bulacak bi keleime bulamadım)
mesela ben afike bişey anlatıyorum yahya guya oyuncakla oynuyor kafayı öne egmiş arabayla oynuyor ama gözler altdanaltdan bende yani. eski mo yeleğine bayıldım kıvırcık kuzum ya yahya zeytin gözlü yakışıklı.
berke kurtarcımız yine. çok akıllı ya esra maşallah hakkaten berkee biraz afikle oyna diyorum hemen geliyor oynuyor.afik zaten abi delisi onlar giderken agladı abi abii diye..

melek varya esraylan dövcekdik onu. anam kuş kadar kalmış. ne göbek ne bel ne kalça ütü masası gibi dümdüz ya. çok güzel olmuş valla..

gülicim saol canımm anneme aradığında söleyim bacım ağustos annelerine toptan dua et die cumartesi gittiler bugün anca aradı burası çok güsel bambaşka havası var dio banada annem k.validem yiğite seneye biz bakalım siz musti ile gidin diolarda yok didim yiğit biraz büyüsün hepberaber gideriz dedim rabbim herkese nasip etsinn

efrimm bacııı yawff ben başımı eğmeden gözlerimi indirince görüomm:26: valla ama bunda 2 bebişin olmasının büyük katkısı var

esracımında saçları çok yakışmıştı valla her gun umuzde birisi saçlarıyla damgalaıyr gunumuzu. yakışmıştı esrama canım benm. ama toplu fotolarda esra hanım aga gibi ortada kollar aga gibi hehehe çok komikdi yaff..

esrakooo zayıflamış aslında kilo almış dediğine göre ama sıkılaşmış sanki.simitlerde accuk incelme vardı.

aslında ece kıvanc afikden daha konuşkanlar ama ben afiki konusturmaya çok teşvik ediyorum kendini ifade etsin diye ona sürekli soru sorarak beni yönlendirmesini ne anlatmak istediğini saglıyorum kelimeleri tam çıkaramıyor ama kıvan ve ece maşallah daha konuşkanlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…