günaydın, güneşli bir hafta olsa keşke... çok sıkıldım gri soğuk kuru havadan...
gün resimlerine baktım iç çeke çeke, çok güzel geçmiş yine.. hepiniz cok tatlısınız.
evrim o uzvu bende göremiyorum ki yavrum cülüz hariç demişsin ama dün kuaföre gittim manikürcü kız bebiş mi geliyo abla dedi o kadar yani. 3 kilo aldım hepsi göbeğimde, vücut yapım dar olduğu için sizin göbeklerden daha cok dikkat çekiyor. alp'te bana cekmiş vücut yapısı olarak dar, göbeği mini dötünden daha büyük.
Deryacım canım arayacağım aklımdasın ama her seferinde uygun mu diye düşünüyorum. yusuf zor uyuyan bi cocuk olduğu için anı yakalayamamaktan korkuyorum. O doktor bozuntusu da erkeksi tavırla söylemedi. epey yaşlıydı anlayacağın.
Bebeklere hangi sütü veriyosunuz diye kim sormuştu unuttum, ben gündüz aptamil kutu süt, gece de aptamilin gece sütünü veriyorum. kansızlık sıkıntısı cektiğimiz için direk inek sütü 3 yaşına kadar önermedi doktor. iki günde bir yoğurt mayalarken aldığımız sütten içiriyor annem sadece.
Özgül çok geçmiş olsun..
Belmacım ana kız felekten bir gece çalmışsınız ne güzel eğlenmişsiniz.
Sibelim hiç yanında çalıştırmadığın için korkar tabi, belma'nın önerisi oldukça mantıklı, öyle öyle alışır.
KORKULAR
Akşam yatağa girdik kuzuyla, nevresimin yastığında beyaz üzerinde siyah şekiller var. alp yattı sütünü içti kaldırdı başını korku korku demeye başladı dedim neden korkuyosun yastığın üzerindeki siyah şekilleri gösteriyor. çok enteresan şeylerden korkmaya başladı. acaba biz mi yanlış yapıyoruz yoksa normal mi?