Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa
evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..
evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..
şincik bi sorum var hanım bayanlara..
kim ayakta dik durdugunda kafasını eğdiğinde uzuvunu gorebiliyor.. Cülüz haric herkesten cevap beklıyorum,bel kıvrımına dahi iltifat alan kadın ne işime yarar :).. kıkırdamayınn.. ciddi olun, en son ne zaman gordunuz.. hatırlıyorsanız onu da yazın lüffen!!
selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa
SÜPÜRGE KORKUSU: kızlar ben farkında olmadan çok büyük bi hata yapmışım bu konuda sizlerden yardım istiyorum.... hafta içi malum çalışınca temizlik kısmı hafta sonuna kalıyor ve ben temizliği selinle yapamıyorum rahat vermiyor diye her temizlik yapışımda 2-3 saatliğine selini babaanneye bıraktım sonra aldım öyle böyle derken selin artık 1,5 yaşına geldi ve hasbelkader yanında süpürge çalıştıracak olursak korkuyor haliyle uzaylı görmüş gibi öyle ağlamıyor ama korkuyor kucağa gelmek istiyor kucaktan inmek istemiyor süpürge çalışırken ben şimdi bunu nasıl düzelteceğim bilemiyorum çocuk süpürge görmediki alışsın çok büyük bi hata yapmışım ((