2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şincik bi sorum var hanım bayanlara..

kim ayakta dik durdugunda kafasını eğdiğinde uzuvunu gorebiliyor.. Cülüz haric herkesten cevap beklıyorum,bel kıvrımına dahi iltifat alan kadın ne işime yarar :).. kıkırdamayınn.. ciddi olun, en son ne zaman gordunuz.. hatırlıyorsanız onu da yazın lüffen!!

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

BEN YAZARKEN 9 ZIYARETCI VARDI :))) NAMAN NALLAHIMMMM :KK70:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

EvrimKuzey,

ZzZzzZzzzzzzzzzzzzzzzzz.. ben kaçar.. bu ne yaaa... tünelde yürüyorsun,arkandan bır suru gölge gelıyor gibi..

senden en kısa zamanda soyunuk bır fotograf beklıyorum Elüf.. kararlıyım!!
belden aşağı oalbilir
şincik bi sorum var hanım bayanlara..

kim ayakta dik durdugunda kafasını eğdiğinde uzuvunu gorebiliyor.. Cülüz haric herkesten cevap beklıyorum,bel kıvrımına dahi iltifat alan kadın ne işime yarar :).. kıkırdamayınn.. ciddi olun, en son ne zaman gordunuz.. hatırlıyorsanız onu da yazın lüffen!!
çok ciddiyim göremiyorum kalktım ayağı denedim.görenlerin gözünü oymaya niyetliyim ayrıca manyağım
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

BEN YAZARKEN 9 ZIYARETCI VARDI :))) NAMAN NALLAHIMMMM :KK70:

kukulaını göremediklerini farkedince kaçtılar

belden aşağı oalbilir

çok ciddiyim göremiyorum kalktım ayağı denedim.görenlerin gözünü oymaya niyetliyim ayrıca manyağım

kukulaını göremediklerini farkedince kaçtılar

SEN VAR YAA.. ne dıyeyım sana yaaa.. ay gece gece kahkaha attım sayende ıkı kere... Allah razı olsun bacım..

ha bu arada kımler gorebılıyor oldukca meraktayım.. :))

Unutmadan ekleyeyım..

içimde hiç art nıyet yok ben boyleyım.. günah çıkarmak amacım değil, söyleyeyimmm :))

SEN VAR YAA.. ne dıyeyım sana yaaa.. ay gece gece kahkaha attım sayende ıkı kere... Allah razı olsun bacım..

ha bu arada kımler gorebılıyor oldukca meraktayım.. :))
:21:
direk bence kilolarını ve hangi bölgeden yağlı olduklaını soralım öyle oyalım.bu çok dolambaçlı olur.ben oyayım sen içlerine bade koy

adı üstünde misafir.sen kalktın kimler şeyini görebiliyor diye sordun.sonra da korkuyorum,tünelde kıstıracaklar felan

:21:
direk bence kilolarını ve hangi bölgeden yağlı olduklaını soralım öyle oyalım.bu çok dolambaçlı olur.ben oyayım sen içlerine bade koy

yok yok.. bu en temis sorma şekli.. zati sınavın burasını gecen.. oradan buradan sarkmaz..

içine bade koymayalım.. elma ıle tarcını kavurup ıcıne bol cevis koyalım.. olma mı??

adı üstünde misafir.sen kalktın kimler şeyini görebiliyor diye sordun.sonra da korkuyorum,tünelde kıstıracaklar felan

şey ne yaa.. teessüüüff ederim.. uzuv dedımm annem.. ha bak kıstırma konusunda haklısınn :)) bırden patlama yasanınca halıyle kaçasım geldı :)))

yok yok.. bu en temis sorma şekli.. zati sınavın burasını gecen.. oradan buradan sarkmaz..

içine bade koymayalım.. elma ıle tarcını kavurup ıcıne bol cevis koyalım.. olma mı??

şeyini ayna vasıtasız görenler bir adım öne çıksın oyup içine tarçını kavurup bol ceviz koyacağız serdar ortaç gelip yiyicek böğğğğğ

didem didem didem.. sensis nirelere gidemm..

bu hafta dıyetısyenden azar işittim.. az yemişim, niden verdıgı her seyı yimemişimm die.. bunlar da az yıyosun dıe kızarlar.. cok yemıssın dıe kızarlar.. bızde bı garıplık var.. annadım artık.. gıymıs kıcına kadar bı kot etek.. bele kadar saclar kıvır kıvır.. sınır olmaya basladım kıza !!!

sen de ne diyorsa onu yap. diyet az yimek değil.bunu biliyorum en azından.çok yemek değil onu bilmiyorum galiba.
saçını başını yolarsın çok canını sıkarsa:) şişko ve paçoz bir diyetisyen bulaydın keşki

sen de ne diyorsa onu yap. diyet az yimek değil.bunu biliyorum en azından.çok yemek değil onu bilmiyorum galiba.
saçını başını yolarsın çok canını sıkarsa:) şişko ve paçoz bir diyetisyen bulaydın keşki

koca Antalya da ben de bunu buldum.. gözüme gözüme kadın nası olunur onu görüp görüp geliyorum.. bi ezik hıssedıyorum kendımı.. bı büzük annatamam.. kız yandakı macaronlar gibi vallaa.. mis.

Migrosta huggiesin organik pamuklu ıslak havlusunda (uni yenidoğanla aynı özellikte) indirim var uni üçlü paket 11.90 huggies 7 küsür ben bol bol aldım depoladım.

X