Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hatunlar gün yapıyorlar ne kadar gıcıklar değil mi?
belden aşağı oalbilirsenden en kısa zamanda soyunuk bır fotograf beklıyorum Elüf.. kararlıyım!!
çok ciddiyim göremiyorum kalktım ayağı denedim.görenlerin gözünü oymaya niyetliyim ayrıca manyağımşincik bi sorum var hanım bayanlara..
kim ayakta dik durdugunda kafasını eğdiğinde uzuvunu gorebiliyor.. Cülüz haric herkesten cevap beklıyorum,bel kıvrımına dahi iltifat alan kadın ne işime yarar :).. kıkırdamayınn.. ciddi olun, en son ne zaman gordunuz.. hatırlıyorsanız onu da yazın lüffen!!
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
BEN YAZARKEN 9 ZIYARETCI VARDI :))) NAMAN NALLAHIMMMM
belden aşağı oalbilir
çok ciddiyim göremiyorum kalktım ayağı denedim.görenlerin gözünü oymaya niyetliyim ayrıca manyağım
kukulaını göremediklerini farkedince kaçtılar
SEN VAR YAA.. ne dıyeyım sana yaaa.. ay gece gece kahkaha attım sayende ıkı kere... Allah razı olsun bacım..
ha bu arada kımler gorebılıyor oldukca meraktayım.. :))
yettim lannn !!!!!
direk bence kilolarını ve hangi bölgeden yağlı olduklaını soralım öyle oyalım.bu çok dolambaçlı olur.ben oyayım sen içlerine bade koy
adı üstünde misafir.sen kalktın kimler şeyini görebiliyor diye sordun.sonra da korkuyorum,tünelde kıstıracaklar felan
yok yok.. bu en temis sorma şekli.. zati sınavın burasını gecen.. oradan buradan sarkmaz..
içine bade koymayalım.. elma ıle tarcını kavurup ıcıne bol cevis koyalım.. olma mı??
............................................böğğğğğ
sen de ne diyorsa onu yap. diyet az yimek değil.bunu biliyorum en azından.çok yemek değil onu bilmiyorum galiba.
saçını başını yolarsın çok canını sıkarsa:) şişko ve paçoz bir diyetisyen bulaydın keşki