Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bakan güzel görür ayçam, teşekkür ederim çok iyi geldi ne yalan söylim sapık doktorun dediği bile düşün iltifata o kadar açım demek ki :) acınacak halime gülüyorum evdeki odun yüzünden. bu konularda çok eksik var.
tam da bu ara benzer bişey soracaktım ben...
Evet Rüzgar da her gün 200ml'lik küçük kutulardan az biraz içiyormuş. Pınarın sütünden. Ama onlar uzun ömürlü süt. Zararlı mıdır acaba, biz kendimiz için günlük süt kullanıyoruz normalde.
Siz ne kullanıyorsunuz arkadaşlar??
sen nasılsın diyecek olursanız yorgunum demekten başka kelime geçmiyor içimden.
bizim oğlan high need bir bebek sanırım, ilgi alaka sürekli onda olacak. diyorm acaba bu veledler ne zaman aklı başında iş yapmaya başlayacak? mesela 3 yaş bir milat mıdır? 3 yaştan sonra oturup kendi başlarına yarım saat olsun oynarlar mı merak ediyorum. uykularımız hala sorunlu. gecede 5-6 defa kalktığımız oluyor. anne sütü almaya devam ediyor. attachment parenting icabı aynı yatakta uyuyoruz dersem sakın inanmayın, bilimsel bir temeli yok sadece ayrı odada ve ayrı yatakta uyutmayı beceremediğimden böyle bir alışkanlık oldu :) ama memnunum kuzu kokusuyla uyumak güzel. diyorum nasılsa bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek. çekeyim içime çekebildiğim kadar. işte böyle.
herkese bir selam edesim birkaç söz yazasım var ama başım ağrıdı bugün tüm gün ve çok yorgunum, kalbimden geçenleri anlayın gaaari de yormayın beni :))
öpüyorum hepinizi. selamlar :) :86:
şincik bi sorum var hanım bayanlara..
kim ayakta dik durdugunda kafasını eğdiğinde uzuvunu gorebiliyor.. Cülüz haric herkesten cevap beklıyorum,bel kıvrımına dahi iltifat alan kadın ne işime yarar :).. kıkırdamayınn.. ciddi olun, en son ne zaman gordunuz.. hatırlıyorsanız onu da yazın lüffen!!
çok güzel bir gün geçirdik hep birlikte.
evime gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.hepsinin ayaklarına yüreğine sağlık.
yahoo ayy allahım okadar usluydu ki anlatamam.
kıvançgizem ve melek yavru kuşları getirmemişlerdi.
keşke ada ve eylülde olsaydı gözümüz onları aradı.
ece tek kızdı. kayınvalidem berkeyi anlata anlata bitiremedi. bu kadar akıllı bir çocuk görmedim çok güzel yetiştirilmiş diyor.
nurdancım malesef işlerinden dolayı aramızda olamadı.
cipsi esram kıvança hediye getirmiş tekrardan çok teşekkür ederim. çok beğendik çok yakıştı oğluma.
aslında daha bir sürü şey oldu ama şimdilik aklıma bu kadarı geliyor.
evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..
kıvançın eceeeeeee diye çığlıkları
[video]http://img705.imageshack.us/i/ev9w.mp4/[/video]
[video]http://img190.imageshack.us/i/k3c.mp4/[/video]
[video]http://img132.imageshack.us/i/zmp.mp4/[/video]
fişi çöpten bulup iade ettik alışveriş çeki verdiler.uninin 3lüsü kalmamış alamadık.tekli aldık pahalıya mal oldu ama olsun.köpürüyordu resmen iyiki söyledin.çok sağolüzülme... aynı haltı ben de yemiştim kutunun üzerini okuyup sadece... ama 3 paket almıştım ben, adi işlerde kullandım bitti..
çok geçmiş olsunevet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..
havalar ısınsa da hasta olmasanız artık.BİZ YİNE HASTAYIZ..(
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
ay çok tatlı çıkmıslar yaa bayıldımm
inanmıyorm ay nasıl kıkırdıyor kıvanc bir ara anlamadım kim guluyor nerden geliyor ses falan kıvancmıss berke ile ne guzel oynamıslar yahomda ordan kuzu kuzu izlemis yavrumya katılmamıs ama o da eglenerek bakmıs:) berke bayılıyorz aten çocukları guldursun oynatsın .)
gune dair soylemek istediklerim geçen gun geldigimdede ustume aynı yelegi giymisimm rezil hissettim kendimi uniforma gibi her gune aynı sueter :))))
ama ustume olan oyle az sey varki buyuk beden cinsinden :)) aslında benim bir suru giysim var yani yazma ihtiyacı hissettim ama hepsi 38-42 beden arası ben su ara 42-44 arasıyım :)) biln bilin benimde guzel giysilerim varr ama olmuyor ustumee:)))))
ikinci soylemek istedigim saat 3 de çıktık dileklerden saat 6 da evden kapıdan girdim
korkunç rezalet igrenccc birtrafik vardı indimgimde bacaklarım titriyordu artık dur kalk yapmaktan allahtan ece hemen uyudu yol boyu uyanmadı altıma yapacaktım bir ara e5 kenarına çekip yapardım erkek olsaydım keske dedigim oldu çok yorucu oldu ya bana bu sefer nesrinden donerkende çok trafik vardı ama bu kadar degildi
onun harici herkese ayrı ayrı tesekkurler çok keyifli oluyor birde yakında otursalar arkadaslar çok daha mutlu olacagım. cidden bu trafik yuzunden ikinci tur gun yaparsak katılıp katılmamakta kararsızım kabus olmaya basladı donus trafigi yada daha erken kalkacagım aksamustu olmadan. 3saat ne demek ya istanbul içinde off.
kıvanc ne kadar guleryuzlu dilek meger ne kadar konuskanmıs kendi evin de olunca farklısın dilek diger arkadaslarda pek konusmuyorsun dikkatimi çekti sessizsin genelde dimi ama kendi evinde videolar çektii resimler çekti :) dunurum benim.
aksam iboya di yorum bak besik kertigi ile ece ya ne kertigi ne sacmalıyorsunuz siz diye ofkeleniyor yaa manyak bebek ayol bunlar dedim :))
ee kız babası :))
çok geçmiş olsun canım. zordur kardeşimden bilirim. ayaklarını üşütme dikkat et. ondan çok kaynaklanıyor çünkü.evet idrar yollari enfeksiyonu olmusum..ilk kez türkiyede olmustum tam 6 ay sonra tekrar oldum...ve iki gündür mahvetti beni..gecer diye bekledim ama yok..bugün gittim doktora ve antibiyotik aldim..of cok kötü birsey bu ya..
ay ne güzel. eğlenmişsiniz. yerlerinde durmuyorlar artık zaten de önemli olan ağlamaması :)Cuma akşamı kızım, eşim ve ben ilk kez gece eğlenceye gittik. Okulumuzun yemekli eğlencesi vardı. Acaba durur mu, bize yemek yedirir mi diye kaygılıydık. Hakikaten 3 saat boyunca hiç oturmadı. Bir ben bir eşim peşinde dolandık ama değdi. Çook eğlendi. Müzikle coştu, arada ben de oynadım. Zaten kapı gıcırtısına oynarım. Başka çocuklarla sarmaş dolaş oldu. Bana da Didara da çook iyi geldi. Uzun zamandır foto eklemiyorum, bu akşam inşallah ekleyeceğim.
hepinizi kocaman öptüm.
gülizcim normal mi bilmiyorum ama çocuklarımızın hepsi farklı farklı şeylerden korkabiliyor. geçecektir diye düşünüyorum. senin tepkin önemli. o öyle yaptığında aaa burda ne varmış pislenmiş burası öö olmuş hadi temizleyelim deyip silkelesen gülerek filan. belki korkulacak birşey olmadığını anlar..KORKULAR
Akşam yatağa girdik kuzuyla, nevresimin yastığında beyaz üzerinde siyah şekiller var. alp yattı sütünü içti kaldırdı başını korku korku demeye başladı dedim neden korkuyosun yastığın üzerindeki siyah şekilleri gösteriyor. çok enteresan şeylerden korkmaya başladı. acaba biz mi yanlış yapıyoruz yoksa normal mi?
çok geçmiş olsun derya. rabbim şifalarını versin inşallah. dışarı çıkarmamaktan mıdır acaba bilemiyorum.BİZ YİNE HASTAYIZ..(
hem yusuf hem ablamız bu kış hep hasta geçti..
ikisininde boğazları kızarmış ve burunlar mümklendi öksürükte tam gaz malesef..gece bi birinin ateşi çıktı bir birisinin inanamıyorum ya...nedir bu ..yusfum sabah kadar öksürdü..ve dün akşam kadar pekmez tereyağı ..ıhalmur ayva elma suyu prospan şurub propolmar hepsinide kulanıyoruz ama cık olmuyor..deli olucam.TEK HATAM ÇOCUĞU HİÇ DIŞARI ÇIKARTMIYORUM..( bence bundan diyorum..
geçmiş olsun buket. keşke kuzuya bulaşmasaydı inşallah geçer hepinizin de biran önce.Hepinize uzun bir aradan sonra selamlar sevgiler.
Ben ağır bir gripten daha yeni iyileştim geçen hafta da raporluydum 3 gün ama yetmedi iyileşmeme kemiklerim bile ağrıdı resmen ne gripmiş devirdi beni.
En kötüsü ise Elif e de bulaşması hastalığın. O da çok fena oldu ateş öksürük hat safhada.
Üstüne bir de ağzına bir lokma koymuyor.
Şuruplar da dahil hiç bir şey veremiyorum. Çok üzülüyorum anlatamam.
Beni görünce artık kaçacak çocuk.
Eve geliyorum işte. Eee birşey yemedi, şurupları da içmed. Hadi Buket hanım uğraş dur artık. Ağlaya tepine ne kadar verebilirsem. Ama ciddi anlamda üzerimde gerginlik ve sinir var dur bakalım ne olacak.
Evrim şu uzuv görme meselesi beni bile bu halde güldürdü Allah iyiliğini versin Ben denedim ayakta dik olarak göremedim. Eğilmem gerekti.
Derya sizlere de geçmiş olsun çok zor hastalık Allah yardımcın olsun.
Gün fotoları ve videolarına baktım çok şahane maşallah hepsine.