2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koca Antalya da ben de bunu buldum.. gözüme gözüme kadın nası olunur onu görüp görüp geliyorum.. bi ezik hıssedıyorum kendımı.. bı büzük annatamam.. kız yandakı macaronlar gibi vallaa.. mis.

fizksel anlamda taşşmış hatun.benim de iradem taştı(!)r yav.muhabbetim hoştur:))

Karadağlarda Ali diye bi karakter var.. gorunce aklıma geldı sımdı.. Pınar onu gorunce soyle demıstı.. yahu bu gordugum en güzel Ali, bunun kadar güzelini görmedim ben yaff .. :))

Migrosta huggiesin organik pamuklu ıslak havlusunda (uni yenidoğanla aynı özellikte) indirim var uni üçlü paket 11.90 huggies 7 küsür ben bol bol aldım depoladım.

yarın ılgıleneyım bu konu ıle.. mersı.

fizksel anlamda taşşmış hatun.benim de iradem taştı(!)r yav.muhabbetim hoştur:))

:KK70: Diyosunnn sulu muhallebım benım..

EN DE SENİ ÖPERİM GÖBÜŞÜNDEN.KİLODUR ALINIR VERİLİR yapacağız birşeyler artık.zor oluyor benim için herkes zayıfladın diyor du bakalım.59u bir göreyim haber edrim sana

Gizmo bir sen bir de ben buralardayız
p2260006.jpg]
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

haydi iyi uykular:KK58:

Son düzenleme:
Migrosta huggiesin organik pamuklu ıslak havlusunda (uni yenidoğanla aynı özellikte) indirim var uni üçlü paket 11.90 huggies 7 küsür ben bol bol aldım depoladım.
canım migros o indirimi sık sık yapıyor, bi ara ben de aldım uni ile aynı sanıp ama diil maalesef... içinde bisürü kimyasal var.. içerik kısmına bak.. uninin içerik kısmında sadece su ve pamuk yazıyor..

Karadağlarda Ali diye bi karakter var.. gorunce aklıma geldı sımdı.. Pınar onu gorunce soyle demıstı.. yahu bu gordugum en güzel Ali, bunun kadar güzelini görmedim ben yaff .. :))
o dizide bi arkadaşım oynuyor. ama söyle bi baktım sarmayınca seyretmedim. yani oynadığı karakterin adını bilmiyorum. korel cezayirli asıl adı..ankaradan komşumuz.. çok severim kendisini, çok iyi insandır..

evrim, bu arada sorduğun soru var ya, hah o ben diilim... :KK43:

en dıştaki karton kabında yazmıyoru.iyice baktım.ama maalesef şimdi baktım haklısın.ucuza buldum diye sevinmiştim çok da aldım.paraben var.fişi duruyorsa iade edeceğim yoksa adi işlerde kullanırım.40 tl verdim yaaaaaa offff offf ben böyle şeylerde çok dikkatliyimdir oysa.olacağı varmış.

iyi pazarlar herkeseeee
sabahın 7sinde beni kaldıran nehir şu an mışıl mışıl
kahvaltımı hazırlasam evimi toparlasam markete gidip eksiklerimi alsam yoksa geçmişi okuyup yorummu yapsam karar veremedim
ama bi soruya takıldım cevap veremeden geçemicemmm
evrimmmm bajı ben görüyommm nolcak şimdiiiiiiiiii :KK9:
amaaaaa göbeğmi içime çekmem lazım görmem için :KK43:

selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa
hiç kullanamadık. yani yiğit sevmiyor ne yazık ki. ama içmesini çok isterdim. ben faydalı olduğunu düşünüyorum canım..
bu hatunlar gün yapıyorlar ne kadar gıcıklar değil mi?
bence de:KK4:
şincik bi sorum var hanım bayanlara..

kim ayakta dik durdugunda kafasını eğdiğinde uzuvunu gorebiliyor.. Cülüz haric herkesten cevap beklıyorum,bel kıvrımına dahi iltifat alan kadın ne işime yarar :).. kıkırdamayınn.. ciddi olun, en son ne zaman gordunuz.. hatırlıyorsanız onu da yazın lüffen!!
:) hamilelikten önce görmüşümdür heralde. ilahi evrim.. nerden aklına geldi kız bu soru :)
bittim lafa :) doğrudur ama..

selam herkese
gün fotolarını 1-2 saat içinde yükleyeceğim
azcık işim var da onları halledeyim bitince hemen fotolar geleceeeeeeek...

selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa
kullanmadım..hala devam sütü veriyorum..sma pormil gold içiyoruz ..ama uht eve almıyoruz günlük süt alıyoruz..
güzel bakan güzel görür ayçam, teşekkür ederim çok iyi geldi ne yalan söylim sapık doktorun dediği bile düşün iltifata o kadar açım demek ki :) acınacak halime gülüyorum evdeki odun yüzünden. bu konularda çok eksik var.

evdeki odun senin bu kadar hoş hatun olmanı çekemiyor zati..
dr ne diyelim güzeli görünce tutamamışlkendini...

gün hatunları buluşmuşsunuz ama resimler az ..hepinizde herzamanki gibi memnun vede mutlusunuz..

en dıştaki karton kabında yazmıyoru.iyice baktım.ama maalesef şimdi baktım haklısın.ucuza buldum diye sevinmiştim çok da aldım.paraben var.fişi duruyorsa iade edeceğim yoksa adi işlerde kullanırım.40 tl verdim yaaaaaa offff offf ben böyle şeylerde çok dikkatliyimdir oysa.olacağı varmış.
üzülme... aynı haltı ben de yemiştim kutunun üzerini okuyup sadece... ama 3 paket almıştım ben, adi işlerde kullandım bitti..

günle ilgili hiçbişey yazamadım... dilekcim evini açtı bize bu sefer.. çok teşekkür ederiz sana kıvança ve kayınvaldene.. pek güzeldi. ben çocuksuzdum bu sefer. çünkü 2 haftadır o kadar bunaldım ki, accık ben sosyalleştim.. :)))

X