burunla ilgili de alperende öyle asla pompa sokturmuyor. için kaldırırsa sende benim gibi yap. ben iki küçük deliğe dayıyorum ağzımı hüppp diye bi cekiyorum hepsi geliyo :) anlatırken biraz mide bulandırıcı ama uygularken öyle değil.
bugun izinliydim yarında oyle gunduz giremem aksam artık gece yani bakarım
vize basvurusuna gittik bugun besinci sinif bir ulke oldugumuzu birkez daha hissettim yani. avrupalıların elini kolunu sallayarak girdikleri ulkemden onların ulkesine gitmek için bin tane prosedur bin tane kapris nalet sozlere maruz kalma vs vs, neyse basvurduk boynumuzu egip haftaya yanıtı bekliyoruz.
en sinir oldugum turistler geliyor bodrum marmarise vs gezip tozup kalacak otel vs begeniyorlar biz otelin rezervesini bile yapmadan vize ye basvuramıyoruz cidden çok sinir oldum bugun millyetci duygularım kabardı ama istedigim kadar kabarayım ne yazıyor(
yarında berkenin toplantısı var ogleden sonra bol iznim var kullan deyip duruyor sirket tum çok izni olanlara hatta bu sene izin durumlarına gore performans degerlendirilmesi yapılacakmıs yani izni çok olanlar olumsuz performans alacaklar o yuzden izinleri tuketmeye çalısıyorum boylelikle
Sibeel valla ben Selin'e aslan dimedim. Ayşin didi galiba. Sabah 5'te uyanmana yoruyor, gözlerinden öpüyorum...
Ayşin Ayşin hoşgeldiiiiiiiiiiin. Bana da biri hadi Ankaraya taşınalım dese 1 dk. durmam. Benim de annemler Ankara'da Bahçelievlerde oturuyorlar geçici bir süreliğine...
canım sadece doktor sorular soruyor. matbu bişey var elinde.rutin bişeymiş. bizim başlayacağımız tiroid ilacı canım. yani doktor başlayın derse. ben tiroid hastasıyım ya hamile kalmadan önce doktorum demişti zaten kızın olursa %95 bu hastalığa hayatının bir döneminde yakalanacak diye.. çok önemli bişey değil sadece hergün ilaç alacak ve belli aralıklarla dozajı kontorl edilecek ilacın. tiroid hormonu vücuttaki birçok şeyi etkiliyor, tedavisi de çok basit. naapalım, bir derdimiz olacaksa bu olsun..
evet canım ben de tiroid hastasıyım ya genetik işte..günaydın
gizmo yu ekdokrin dr una götürecekmişsin kaçırmışım geçmiş olsun
bak ece nin 18 ay kontrol kilosu 11.250
boy 87 cm
Ada gerçekten tombul kuş darısı Ece ye
tiroid bezi yeterli tiroid hormonu üretemiyor demek. o nedenle vucudun üretemediği hormon dışardan takviye ediliyor.
selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa
ben de bir ara veriyordum ama uht onlar. o nedenle vermiyorum. günlük süt veriyorum her gün taze taze. 500 lük kutunun yarısını sabah yarısını akşam üzeri içiyor. ama ada sütü çok seviyor. o nedenle ne versem farketmez içer, pınarın tadı dediğin gibi tatlı biraz. süt sevmeyen çocuklar onu daha rahat içebilir. ama eğer süt içmesinde problem yoksa günlük pastörize süt ver bence. uhtler sağlıklı değil.selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa
gülizim o bel kemiği düzlügü yıllar önce bendede çıkmıştı ama benim şikayetlerim çok oluyordu.. bir iş yapmak için eğildiğimde doğrulduğum zaman tutulup kalıyordum doğrulamıyordum halada öğleyim vs. çok şikayetlerim oluyor... dr. bana ileriye doğru bel fıtığına çevirecek demişti 5-6 yıl önce sanırım artık çevirdi dr. a gitmeye korkuyorum...
aşı olayını konuştunuz demek neresi yapıor peki bi aşıları sağlık ocaklarımı...
MİNİK te gelmiyor artık... evini taşıyordu en son artık gelmesi taşınması lazım nette bağlanması lazım epey uzun zaman oldu bi sorun yoktur inşallah....
MUCİZZE bugün bizi okuyor hissine kapıldım birden hayırdır inşallah.... okuyorsan ses ver :)))
cnm valla beni anlatmışsın bizde bir tek aynı yatakta uyumak yok ama odasına koşmaktan bacak kasları yaptık karı koca:))sen nasılsın diyecek olursanız yorgunum demekten başka kelime geçmiyor içimden.
bizim oğlan high need bir bebek sanırım, ilgi alaka sürekli onda olacak. diyorm acaba bu veledler ne zaman aklı başında iş yapmaya başlayacak? mesela 3 yaş bir milat mıdır? 3 yaştan sonra oturup kendi başlarına yarım saat olsun oynarlar mı merak ediyorum. uykularımız hala sorunlu. gecede 5-6 defa kalktığımız oluyor. anne sütü almaya devam ediyor. attachment parenting icabı aynı yatakta uyuyoruz dersem sakın inanmayın, bilimsel bir temeli yok sadece ayrı odada ve ayrı yatakta uyutmayı beceremediğimden böyle bir alışkanlık oldu :) ama memnunum kuzu kokusuyla uyumak güzel. diyorum nasılsa bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek. çekeyim içime çekebildiğim kadar. işte böyle.
herkese bir selam edesim birkaç söz yazasım var ama başım ağrıdı bugün tüm gün ve çok yorgunum, kalbimden geçenleri anlayın gaaari de yormayın beni :))
öpüyorum hepinizi. selamlar :) :86: