2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yani ??
Nereye geliyor çektiklerin ağzına mı ??

Esra nereye gidiyorsunuz ?

Ben dedim.
Hepsini kendim dedim, tamamen özgür irademi kullanarak dedim. Tamam geri aldım :)

Ayçacım hoşbulduk canım.
O zaman bu, sende sık sık Ankaraya geliyorsun demek mi oluyor acaba :)

Güliz yaa gerçekten mi söylüyosun dalga mı geçiyosun anlamadım :26:
Hakkaten mi böyle yapıyorsun? Yani arada bişey yokmu? Ben bir ara tülbent falan gibi birşeyler okumuştum ama..
Yani yadırgadığımdan değil yanlış anlama, sadece anlamaya çalışıyorum.
Deva'nın burun delikleri çok küçük, bebekken orti bebe aspiratöründen kullabiliyordum ama şimdi mümkün değil kullanmak. Saatlerce ağlıyor aspiratör kullanınca.
Bende çözüm arıyorum yani..

ayşin tülbent koyacak kadar vakit olmuyor ki punduna getirip dayıyorum ağzımı, ne sprey sıktırıyo ne de pompa mümkün değil uyurken bile. her mümükleri aktığında farkettim ki öksürmeye başlıyor, ağzından nefes almayı da bilmiyor sık sık uyanıyor. o zamandan beri böyle bir çözüm buldum. çok kısa sürüyor burun akıntısı. ağzını açmadan iki dudağını dayayıp çekiver.

ahhh ayşin daha neler yaptıracak bize bu sıpalar. eşimin bu konu ile iligili kabız espirisi var her yerde de anlatır rezil eder beni. kabız olduğunda da yapacak neredeyse diyor.

Evet Ayşin çok sık giderdim Ankaraya, Rüzgardan önce tabi. Çalışmaya başlamasaydım da sıpayı alıp sık sık giderdim eminim Gizmo gibi. Kısmet birgün gelirsem seni de görmeyi isterim...

Güliz günlüğe ben de bayıldım.........

Güliz geçmiş olsun bebeğim. Bel çukurunu bilmem ama şahane derecede ince bir vücudun var....Dr az bile söylemiş.

güzel bakan güzel görür ayçam, teşekkür ederim çok iyi geldi ne yalan söylim sapık doktorun dediği bile düşün iltifata o kadar açım demek ki :) acınacak halime gülüyorum evdeki odun yüzünden. bu konularda çok eksik var.

selamm .. arkadaşlar bu pınarın 1 yaş üstü vitaminli sütü hakkında ne düşünüyosunuz.. ben bi tane ufak kutu aldım denemek için pipetle içiyo ilke hafifde tatlı demir çinko vırt zırt bi sürü şey var diyo tadınıda sevdi bi ara daandığımız kakaolu sütten iyidir diye düşünüyorum.. kullanan varmı acabaa

tam da bu ara benzer bişey soracaktım ben...
Evet Rüzgar da her gün 200ml'lik küçük kutulardan az biraz içiyormuş. Pınarın sütünden. Ama onlar uzun ömürlü süt. Zararlı mıdır acaba, biz kendimiz için günlük süt kullanıyoruz normalde.

Siz ne kullanıyorsunuz arkadaşlar??

ben de bir ara veriyordum ama uht onlar. o nedenle vermiyorum. günlük süt veriyorum her gün taze taze. 500 lük kutunun yarısını sabah yarısını akşam üzeri içiyor. ama ada sütü çok seviyor. o nedenle ne versem farketmez içer, pınarın tadı dediğin gibi tatlı biraz. süt sevmeyen çocuklar onu daha rahat içebilir. ama eğer süt içmesinde problem yoksa günlük pastörize süt ver bence. uhtler sağlıklı değil.

bugün herşey çok güzeldi Dilek ve kayınvalidesine teşekkürler

hep şöyle derdim hepsi ağustosta doğdu en fırlaması bana denk geldi diye bugün yanıldıgımı anladım en fırlama Yahya, Çağan sadece uyanık : ))
günümüzden fotolar

Uploaded with ImageShack.us

Yahya balonu patlatmaya uğraşıyor

iastabul anneleri yine buluşmuşlar.ftoğraflar çok güzel.herkes birbirinden çık.bebeler müthiş.
geliyorum bakıyorum kimseler yok.ne ara yazıyorsunuz bu kadar.Bakanlık müfettişleri gelecek okula çok iş var.geçmişi gıdım gıdım okuyorum zaman zaman.özlüyorum buraları.geçe çoen hafte Eskişehirdeydim kardeşim askere gitti.Alışveriş de yaptım.Reebok da indirim vardı 38 tlye nevaya çok cici ayakkabı aldım.mother care yine uçuktu

tık tık tıık :)

milkim şeykim dün yazmışsın ama bugün okudum :)

bu arada aşı olmamaya karar verdim, sibelin bu konuda bir anlık düşündüklerini kısmen haklı buluyorum. şimdi bir de HIB virüsü çıkmış, aşıla babam aşıla, nedir ne değildir belli değil. madem 1 doz koruyucu değildi kızamığı bize niye yaptılar önceden. sağlık sistemini sağlıklı bulmuyorum. riskleri sıfıra indirmek zaten mümkün değil.

böyle oldu girişim kusura bakılmaya :)

didom kardeşine Allah kavuştursun, hayırlısıyla.

sen nasılsın diyecek olursanız yorgunum demekten başka kelime geçmiyor içimden.
bizim oğlan high need bir bebek sanırım, ilgi alaka sürekli onda olacak. diyorm acaba bu veledler ne zaman aklı başında iş yapmaya başlayacak? mesela 3 yaş bir milat mıdır? 3 yaştan sonra oturup kendi başlarına yarım saat olsun oynarlar mı merak ediyorum. uykularımız hala sorunlu. gecede 5-6 defa kalktığımız oluyor. anne sütü almaya devam ediyor. attachment parenting icabı aynı yatakta uyuyoruz dersem sakın inanmayın, bilimsel bir temeli yok sadece ayrı odada ve ayrı yatakta uyutmayı beceremediğimden böyle bir alışkanlık oldu :) ama memnunum kuzu kokusuyla uyumak güzel. diyorum nasılsa bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek. çekeyim içime çekebildiğim kadar. işte böyle.

herkese bir selam edesim birkaç söz yazasım var ama başım ağrıdı bugün tüm gün ve çok yorgunum, kalbimden geçenleri anlayın gaaari de yormayın beni :))

öpüyorum hepinizi. selamlar :) :86:

ben de buradaydım
sağolasın tatlım.ben de nevayla uyuyorum çoğunlukla.yataktan atsa da bizi güzel gerçekten.aşı olsam mı bilmiyorum.iyice şu dünyanın sonu filmleri gibi oluyor herşey virüsler kol geziyor

oooooo gercekten nerde bu millet dideyle ben mi varız :)) ben de bi girip cıkıyım dedim kimler var kimler yok die
ist.anneleri hangi ara bulustunuz bi yakalayamadımm şu buluşmalrı

cnm valla beni anlatmışsın bizde bir tek aynı yatakta uyumak yok ama odasına koşmaktan bacak kasları yaptık karı koca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…