bugun izinliydim yarında oyle gunduz giremem aksam artık gece yani bakarım
vize basvurusuna gittik bugun besinci sinif bir ulke oldugumuzu birkez daha hissettim yani. avrupalıların elini kolunu sallayarak girdikleri ulkemden onların ulkesine gitmek için bin tane prosedur bin tane kapris nalet sozlere maruz kalma vs vs, neyse basvurduk boynumuzu egip haftaya yanıtı bekliyoruz.
en sinir oldugum turistler geliyor bodrum marmarise vs gezip tozup kalacak otel vs begeniyorlar biz otelin rezervesini bile yapmadan vize ye basvuramıyoruz cidden çok sinir oldum bugun millyetci duygularım kabardı ama istedigim kadar kabarayım ne yazıyor(
yarında berkenin toplantısı var ogleden sonra bol iznim var kullan deyip duruyor sirket tum çok izni olanlara hatta bu sene izin durumlarına gore performans degerlendirilmesi yapılacakmıs yani izni çok olanlar olumsuz performans alacaklar o yuzden izinleri tuketmeye çalısıyorum boylelikle
yöntemine bayıldım canım :) benimki de pimpirikli. burnuna deydik mi aklı çıkıyor. en olmadı bi de bu yöntemi denerim...
burunla ilgili de alperende öyle asla pompa sokturmuyor. için kaldırırsa sende benim gibi yap. ben iki küçük deliğe dayıyorum ağzımı hüppp diye bi cekiyorum hepsi geliyo :) anlatırken biraz mide bulandırıcı ama uygularken öyle değil.
valla çok haklısın esracım. biz kendimizi bişi zannediyoruz bazen ama aslında onların gözünde pek değerimiz yok anlaşılan. inşallah bir gün bizlerde elimizi kolumuzu sallayarak dünyayı dolaşabiliriz..bugun izinliydim yarında oyle gunduz giremem aksam artık gece yani bakarım
vize basvurusuna gittik bugun besinci sinif bir ulke oldugumuzu birkez daha hissettim yani. avrupalıların elini kolunu sallayarak girdikleri ulkemden onların ulkesine gitmek için bin tane prosedur bin tane kapris nalet sozlere maruz kalma vs vs, neyse basvurduk boynumuzu egip haftaya yanıtı bekliyoruz.
en sinir oldugum turistler geliyor bodrum marmarise vs gezip tozup kalacak otel vs begeniyorlar biz otelin rezervesini bile yapmadan vize ye basvuramıyoruz cidden çok sinir oldum bugun millyetci duygularım kabardı ama istedigim kadar kabarayım ne yazıyor(
yarında berkenin toplantısı var ogleden sonra bol iznim var kullan deyip duruyor sirket tum çok izni olanlara hatta bu sene izin durumlarına gore performans degerlendirilmesi yapılacakmıs yani izni çok olanlar olumsuz performans alacaklar o yuzden izinleri tuketmeye çalısıyorum boylelikle
oyy düşünemiyorum curcunayı. baya şenlik. bilgisayar delisi, silah delisi,meme delisi hı :) bayıldım :)dün gündeydim arkadaşlarımla. allahım çeşit çeşit tür tür çoccugu bir arada gördüm
sesi çıkmayan sesi bitmeyen uslu olan yaramaz olan şiddet eğilimli olan dayak yiyen(bu biziz)
paylaşan paylaşmayan.inatçı
bilgisayar delisi silah delisi. meme delisi(biz oluyoruz bu) ayy böyleydi işteaklınıza nasıl bi tip gelirse her hlai vardı 7 aylıkdan 9 yaşa kadar. 7 anneler 13 de cocuk vardı düşünün artık..
koltuk takımım gelmedi daha..ama kendileri bunun morlu takımı orcinal sitedesinde resmi yok(Eki Görüntüle 145991
günaydın fatmacım
hiçbişeyi yakalayamıyorum bari ucundan günaydın diyimmm didimmm.
ayşin hoşgeldin.. ben de sonradan istanbullu olmuş bir annkaralıyım.. çoook da özlüyorum orayı.. hani eşim hadi dönelim dese 2 saat içinde toparlanır, arkama bile bakmam. sevmiyorum ben burayı. bu keşmekeş daraltıyor beni. annemler hala orada. haliyle sık sık gidiyoruz. daha deryayla da buluşmak nasip olmadı ama bi dahaki gelişime önceden ayarlayalım :)
ooyyy sayende selin ve yahoo yu gçrdük.. öperim onları kocaman...
günü doktor kontrolümüz vardı. aşımızı olduk bacaktan ve ağızdan. bacak biraz yumru gibi oldu ama kızarıklık 2 gün sonra geçti. o yumru da geçer heralde. 88 cm 14.700 olmuşuz. şişko şişko yani. neyse boyu da uzun onun için sorun değil dedi doktoru. 3 ayda 1 kilodan az almış zaten. aşırı hızlı da değil yani.
rutin yapılan otizm testi yaptı. yani sorduğu sorulardan ben otizm sonucunu çıkardım. testi, en yuksek puanla geçtik. sorun yok yani çok şükür.
tuvalet eğitimine yavaştan başlayın dedi. lazımlığa şimdilik sadece kıyafetleriyle otursun önce oturmayı öğrenecek dedi. aldık hemen esrakonun aldığı lağzımlıktan. pek sevdik, oturuyoruz gidip gidip.
kan testi de yaptırmıştık. herşey normal ancak tsh yine yüksek çıktı5 martta çocuk endokrincimizden randevu aldık gidicez. sanırım bu sefer ilaç başlıcak.. bunun olması bekleniyordu tabii ama çok erken tanıştı kuzum.. neyse önemli olan hemen teşhis edilebilmiş olması. çünkü doktor dedi ki, bu çocukta tiroid hastalıpı belirtisi kesinlikle yok, siz hasta olmasanız test bile yapmayız normalde, gözden kaçacaktı dedi. bizden haberler böyle işte..
[/URL][/IMG]
günaydınlar:)))
GİZEM maşallah ADA ya boyu kilosu gelişimi çok iyi.. yanlız birşeyi merak ettim yanıtlarsan sevinirim.. bu otizm testi dedin ya neler sordu merak ettim şincik:))
SELİN SELİN SELİN allahım bu çocuk beni hergün aşıyor çok haşarat çok yaramaz yetemiyorum artık.. akşam eşimle oturma odasındayız selinde yanımızdaydı koridor karanlık mutfak karanlık ışık yanmıyor gitti bu çıktı odadan dedim bu ne yapıyor nereye gidecek karanlıkta hiç korkmuyor mutfağa gitti çıktı sandalye tepesine masanın üstündeki bardağı almaya çalışıyor hiçbirşeyden korkusu yok ne düşmekten ne karanlıktan hergün aşıyor kendini...
günaydın...
1975-1990 yılları arasında doğanlara kızamık aşısı yapılmamış mı? ben geçirmedim şimdi annem aradı git yaptır bugün mutlaka dedi. bilgisi olan var mıdır?
evrim anlatım şekline bayıldım.şöyleee gözümün çnüne geldideGÜLİZZZZZZZZZZ.. ısırrırrımm seni :)) nereden buldun bu günlüğü.. alemın maymunu olmus haa..D Cok hoşuma gıttı.. keyıflendım, saolasın.
Kuzey ın asısını yaptırmadım daha.. burada bı saglık ocagı olayı yok daha.. gıdıp hastaneye yaptırmam lazım.. du bakalım Allah buyuk..
Kuzey yaramazlıgın dibine vurdu, nırvana yaptı.. doktorasını tamamladı sanırsam.. artık kızamıyorum baygın baygın bakıyorum.. emir eri necla gibi oldum.. o döküyor, ben sessizce temızlıyorum, o sacıyor ben sessızce sılıyorum, o dagıtıyor ben boynumu hafıf yana eğip topluyorum.. gunler boyle boyle beni kovalıyor.. kıza kıza uyara uyara ben yoruldum, o yapmaktan yorulmadı.. vascaydım.. ıstıfamı yazdım, ozy kabul etmıoooo
bugun izinliydim yarında oyle gunduz giremem aksam artık gece yani bakarım
Sibeel valla ben Selin'e aslan dimedim. Ayşin didi galiba. Sabah 5'te uyanmana yoruyor, gözlerinden öpüyorum...
Ayşin Ayşin hoşgeldiiiiiiiiiiin. Bana da biri hadi Ankaraya taşınalım dese 1 dk. durmam. Benim de annemler Ankara'da Bahçelievlerde oturuyorlar geçici bir süreliğine...