2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun izinliydim yarında oyle gunduz giremem aksam artık gece yani bakarım
vize basvurusuna gittik bugun besinci sinif bir ulke oldugumuzu birkez daha hissettim yani. avrupalıların elini kolunu sallayarak girdikleri ulkemden onların ulkesine gitmek için bin tane prosedur bin tane kapris nalet sozlere maruz kalma vs vs, neyse basvurduk boynumuzu egip haftaya yanıtı bekliyoruz.
en sinir oldugum turistler geliyor bodrum marmarise vs gezip tozup kalacak otel vs begeniyorlar biz otelin rezervesini bile yapmadan vize ye basvuramıyoruz cidden çok sinir oldum bugun millyetci duygularım kabardı ama istedigim kadar kabarayım ne yazıyor :KK43:(

yarında berkenin toplantısı var ogleden sonra bol iznim var kullan deyip duruyor sirket tum çok izni olanlara hatta bu sene izin durumlarına gore performans degerlendirilmesi yapılacakmıs yani izni çok olanlar olumsuz performans alacaklar o yuzden izinleri tuketmeye çalısıyorum boylelikle

vize işleri hem gıcık hemde sterslidir zaten..alırısnız ama ..seyahate çıkınca hepsini unutursun..

günaydın
gizmo yu ekdokrin dr una götürecekmişsin kaçırmışım geçmiş olsun
bak ece nin 18 ay kontrol kilosu 11.250
boy 87 cm
Ada gerçekten tombul kuş darısı Ece ye

yusuf paşaya maşallah çok değişmiş geldi banada. koca adam gbi yaff. bebeklikden çokdan çıkmış mnik herif olmuş bu derya

adaaa maşallah sana tombalakım benm. gizemcim tsh daq erken teşhis olmasına sevindim. ama hakkaten doktor haklı iyikide teslere bakılmış. ama kıyamam ya düşününce ayy yavrum bee..otistik soruları hmm hakkaende tespit soruları dogru..saol canm bilgiler için

evriim evriiiim nolacak bu halimiz sesine hasret kaldım yafff.halini öyle bi anlatmışsınki kakılmışmodunda yer silen boynu eğik kuzeyde sanki astım kestim aga tiplemesi..
ayy çok tatlısınız yaa.öperim siziii..

dün gündeydim arkadaşlarımla. allahım çeşit çeşit tür tür çoccugu bir arada gördüm
sesi çıkmayan sesi bitmeyen uslu olan yaramaz olan şiddet eğilimli olan dayak yiyen(bu biziz)
paylaşan paylaşmayan.inatçı
bilgisayar delisi silah delisi. meme delisi(biz oluyoruz bu) ayy böyleydi işteaklınıza nasıl bi tip gelirse her hlai vardı 7 aylıkdan 9 yaşa kadar. 7 anneler 13 de cocuk vardı düşünün artık..

sibeel selinintüm pozlara bayıldım 1 ci pozda çok hanımefendi 2cide muzur bi hali var ama esranın yorumuna koptum ya.
demek dedeye benziyor hee.
ayy ilahi hakkaten ya sizde dedeaccuk aksiydi dimee?

Nur cum cevp için teşekkür ederim ya bizim oglanın pipisinibende 6 aydan sonra farkettim sanki ne biliim küçükken vardı torbalarda çok eminim hatta bebeklik resimlerindeki çıplak hallerine baktım var. çok bariz net görünüyor çıplak resim çekmenin işe yarayacagını hiç aklımdan geçirmezdim iyiki çekmişizi.

neyhsem bakalım ürolog muayenesimi lazımmış.buarada anneler kayınvalidenler hatta tüm akarabalrın umreye gidyormuş. ne guzel Allah bizede nasip etsin annelere söyle bizede dua etsinler
ismimizi yaz kagda ver. dau istyyoruz diye.şimdiden allah kavustursun..

.

burunla ilgili de alperende öyle asla pompa sokturmuyor. için kaldırırsa sende benim gibi yap. ben iki küçük deliğe dayıyorum ağzımı hüppp diye bi cekiyorum hepsi geliyo :) anlatırken biraz mide bulandırıcı ama uygularken öyle değil.
yöntemine bayıldım canım :) benimki de pimpirikli. burnuna deydik mi aklı çıkıyor. en olmadı bi de bu yöntemi denerim..
vize basvurusuna gittik bugun besinci sinif bir ulke oldugumuzu birkez daha hissettim yani. avrupalıların elini kolunu sallayarak girdikleri ulkemden onların ulkesine gitmek için bin tane prosedur bin tane kapris nalet sozlere maruz kalma vs vs, neyse basvurduk boynumuzu egip haftaya yanıtı bekliyoruz.
en sinir oldugum turistler geliyor bodrum marmarise vs gezip tozup kalacak otel vs begeniyorlar biz otelin rezervesini bile yapmadan vize ye basvuramıyoruz cidden çok sinir oldum bugun millyetci duygularım kabardı ama istedigim kadar kabarayım ne yazıyor :KK43:(

yarında berkenin toplantısı var ogleden sonra bol iznim var kullan deyip duruyor sirket tum çok izni olanlara hatta bu sene izin durumlarına gore performans degerlendirilmesi yapılacakmıs yani izni çok olanlar olumsuz performans alacaklar o yuzden izinleri tuketmeye çalısıyorum boylelikle
valla çok haklısın esracım. biz kendimizi bişi zannediyoruz bazen ama aslında onların gözünde pek değerimiz yok anlaşılan. inşallah bir gün bizlerde elimizi kolumuzu sallayarak dünyayı dolaşabiliriz..
dün gündeydim arkadaşlarımla. allahım çeşit çeşit tür tür çoccugu bir arada gördüm
sesi çıkmayan sesi bitmeyen uslu olan yaramaz olan şiddet eğilimli olan dayak yiyen(bu biziz)
paylaşan paylaşmayan.inatçı
bilgisayar delisi silah delisi. meme delisi(biz oluyoruz bu) ayy böyleydi işteaklınıza nasıl bi tip gelirse her hlai vardı 7 aylıkdan 9 yaşa kadar. 7 anneler 13 de cocuk vardı düşünün artık..
oyy düşünemiyorum curcunayı. baya şenlik. bilgisayar delisi, silah delisi,meme delisi hı :) bayıldım :)

günaydın fatmacım

hiçbişeyi yakalayamıyorum bari ucundan günaydın diyimmm didimmm.

Oyy maşallah sana kuzum, ne kadar masum çıkmış..

koltuk takımım gelmedi daha..ama kendileri bunun morlu takımı orcinal sitedesinde resmi yok:KK43:(Eki Görüntüle 145991

Bu takım çok hoş görünüyor. Güle güle kullanın. Ama morlu hali nasıl olur pek hayal edemedim. Takımlar gelince onları da çekip koyda fikrimiz olsun :)

sn201005.jpg

sn201021.jpg

Eee hani ben göremedim resimleri??

nedir bu gençlerin hali! ya acıyorum inanın ailelerine. rabbim bizim evlatlarımızı böyle yapmasın. bir sınıf var burda. hepsi mi işe yaramaz olur. ne söylesen gülüyor, ne desen anlamıyor, bu sınıfın varlığı gereksiz. beş yıldır meslek hayatımda daha böyle bir sınıf görmemiştim. neyseki derslerine girmiyorum. tenefüste nöbette bile onlarla muhatap olmak sinirlerimi alt üst etti yaa!!

ayşin hoşgeldin.. ben de sonradan istanbullu olmuş bir annkaralıyım.. çoook da özlüyorum orayı.. hani eşim hadi dönelim dese 2 saat içinde toparlanır, arkama bile bakmam. sevmiyorum ben burayı. bu keşmekeş daraltıyor beni. annemler hala orada. haliyle sık sık gidiyoruz. daha deryayla da buluşmak nasip olmadı ama bi dahaki gelişime önceden ayarlayalım :)
ooyyy sayende selin ve yahoo yu gçrdük.. öperim onları kocaman...

Hoşbulduum çok teşekkürler :)
Bende Ankaradan İstanbula ilk gittiğim yıllarda 'bir gün mutlaka ankaraya döneceğim ' diyordum. Ama şimdi nasıl pişmanım resmen dileğim tuttu ! :)
Buluşma ayarlayalım valla, bana uyar :)

günü doktor kontrolümüz vardı. aşımızı olduk bacaktan ve ağızdan. bacak biraz yumru gibi oldu ama kızarıklık 2 gün sonra geçti. o yumru da geçer heralde. 88 cm 14.700 olmuşuz. şişko şişko yani. neyse boyu da uzun onun için sorun değil dedi doktoru. 3 ayda 1 kilodan az almış zaten. aşırı hızlı da değil yani.
rutin yapılan otizm testi yaptı. yani sorduğu sorulardan ben otizm sonucunu çıkardım. testi, en yuksek puanla geçtik. sorun yok yani çok şükür.
tuvalet eğitimine yavaştan başlayın dedi. lazımlığa şimdilik sadece kıyafetleriyle otursun önce oturmayı öğrenecek dedi. aldık hemen esrakonun aldığı lağzımlıktan. pek sevdik, oturuyoruz gidip gidip.
kan testi de yaptırmıştık. herşey normal ancak tsh yine yüksek çıktı :KK43: 5 martta çocuk endokrincimizden randevu aldık gidicez. sanırım bu sefer ilaç başlıcak.. bunun olması bekleniyordu tabii ama çok erken tanıştı kuzum.. neyse önemli olan hemen teşhis edilebilmiş olması. çünkü doktor dedi ki, bu çocukta tiroid hastalıpı belirtisi kesinlikle yok, siz hasta olmasanız test bile yapmayız normalde, gözden kaçacaktı dedi. bizden haberler böyle işte..

Ben yerim o şişkoyu :)
Otizm testini hiç duymadım..
Çok geçmiş olsun, yani TSH yüksek olunca ne oluyor demek?

Amaannin kocaman kız olmuş bu fıstık :) Pozları da pek havalı, maşallah kuzuma :)

günaydınlar:)))

GİZEM maşallah ADA ya boyu kilosu gelişimi çok iyi.. yanlız birşeyi merak ettim yanıtlarsan sevinirim.. bu otizm testi dedin ya neler sordu merak ettim şincik:))
SELİN SELİN SELİN allahım bu çocuk beni hergün aşıyor çok haşarat çok yaramaz yetemiyorum artık.. akşam eşimle oturma odasındayız selinde yanımızdaydı koridor karanlık mutfak karanlık ışık yanmıyor gitti bu çıktı odadan dedim bu ne yapıyor nereye gidecek karanlıkta hiç korkmuyor mutfağa gitti çıktı sandalye tepesine masanın üstündeki bardağı almaya çalışıyor hiçbirşeyden korkusu yok ne düşmekten ne karanlıktan hergün aşıyor kendini...

Korkusuz olacak tabi aslan burcu bu yavrular, korkarlar mı hiç birşeyden :))

günaydın...

1975-1990 yılları arasında doğanlara kızamık aşısı yapılmamış mı? ben geçirmedim şimdi annem aradı git yaptır bugün mutlaka dedi. bilgisi olan var mıdır?

Evet annem de bana söyledi, bizim zamanımızda kızamık aşısı tek doz yapılmış ama iki doz olmalıymış. Şu anda ciddi salgın varmış, bu yüzden hemen gidip aşı olmamoz gerekiyormuş.. Ben hafta sonu konuşucam doktorlar bakalım..

günaydınlar..

bugün bizim günümüz çok aydın oldu selin sabahın 5 inde uyandı ve bir daha uyumadı git gide erken kalkmaya başladı bu çocuk önceden 7 idi sonra 6 oldu bugün 5 eşim diyor yakında gece 2 de 3 de kalkıp bir daha uyumayacak diyor:))

DAMLA hocam gelmiş hoşgeldin olsun bi günaydının bile yeter yeterki yazışalım :)) iyimisin şimdi sorun yok dimi tadilat bittimi ne zaman faal olacaksın:)))ne çok soru sordum...

GÜLİ allah kolaylık versin o kadar curcuna amanın düşünemiyorum bile insan savaştan çıkmış gibi oluyor o kadar çocukla :)) hepsinin derdi sorunu ayrı malesef artıları kadar eksisi var...
Selin dedeye çekti yanında dura dura azcık dillense dedeyle çok kavga edecekleri kesin:)))

AYÇA bilemedin selin aslan burcu değil :))) gününü beklemediği için erken doğru yengeç burcunu yakaladı.. . sakin uysal duygusal evcimen biri olması lazım ama yokk benim kızım burcunun özelliklerini hiç taşımıyor.... yengeç oldu ama sanki aslan gibi az çok çekti birşeyler sanrım...

GÜLİZ yok bugün..msn de de yok cebini aradım çalıyor ama açmadı hayırdır inşallah merak ettim çok...

selam,

GÜLİZZZZZZZZZZ.. ısırrırrımm seni :)) nereden buldun bu günlüğü.. alemın maymunu olmus haa.. :KK70:D Cok hoşuma gıttı.. keyıflendım, saolasın.

Kuzey ın asısını yaptırmadım daha.. burada bı saglık ocagı olayı yok daha.. gıdıp hastaneye yaptırmam lazım.. du bakalım Allah buyuk..

Kuzey yaramazlıgın dibine vurdu, nırvana yaptı.. doktorasını tamamladı sanırsam.. artık kızamıyorum baygın baygın bakıyorum.. emir eri necla gibi oldum.. o döküyor, ben sessizce temızlıyorum, o sacıyor ben sessızce sılıyorum, o dagıtıyor ben boynumu hafıf yana eğip topluyorum.. gunler boyle boyle beni kovalıyor.. kıza kıza uyara uyara ben yoruldum, o yapmaktan yorulmadı.. vascaydım.. ıstıfamı yazdım, ozy kabul etmıoooo :KK14:
evrim anlatım şekline bayıldım.şöyleee gözümün çnüne geldide :KK66: kırıldım gülmekten

inşallah vizeniz çıkarda ağız tadıyla gezersinizz.. bu izni çok olanlara nasıl olumsuz performans verecekler ki ben anlayamadım izin almadan çalışmış işte yüksek performans olmazmı bu :44:

Sibeel valla ben Selin'e aslan dimedim. Ayşin didi galiba. Sabah 5'te uyanmana yoruyor, gözlerinden öpüyorum...

Ayşin Ayşin hoşgeldiiiiiiiiiiin. Bana da biri hadi Ankaraya taşınalım dese 1 dk. durmam. Benim de annemler Ankara'da Bahçelievlerde oturuyorlar geçici bir süreliğine...

Sibeel valla ben Selin'e aslan dimedim. Ayşin didi galiba. Sabah 5'te uyanmana yoruyor, gözlerinden öpüyorum...

Ayşin Ayşin hoşgeldiiiiiiiiiiin. Bana da biri hadi Ankaraya taşınalım dese 1 dk. durmam. Benim de annemler Ankara'da Bahçelievlerde oturuyorlar geçici bir süreliğine...

anlamışsın sen beni canım öpüyorum seni :)))

sibelim merak etmiş, belim için doktora gittim sabah. belimde düzleşme varmış yani hep varmış aslında yapısal dedi. bel düz olduğu için bel fıtığı riskim çok büyükmüş, haftaya emardan sonra netleşecek. doktor balataları yakmıştı belime baktı yapısal bir düzleşme ama cok enteresan bel çukurun şahane dedi sayko doktor.

günlüğü bende keyifle okudum gülsemenize cok sevindim okurken. bu havalar beni mahvetti artık bahar gelsin kuşlar cıvıldasın ağaçlar yeşersin nolurrrrrrrrr.

pazartesi kızamık aşımızı olacağız aykut'la birlikte. tanıdığım bir doktor vardı dahiliyeci gitmişken sordum olmalısınız dedi.

evrim gelmiş damla gelmiş ne güzel daha aktif olunsa keşke. elif te gelsin burcu da. onları da özledim.

gülizim o bel kemiği düzlügü yıllar önce bendede çıkmıştı ama benim şikayetlerim çok oluyordu.. bir iş yapmak için eğildiğimde doğrulduğum zaman tutulup kalıyordum doğrulamıyordum halada öğleyim vs. çok şikayetlerim oluyor... dr. bana ileriye doğru bel fıtığına çevirecek demişti 5-6 yıl önce sanırım artık çevirdi dr. a gitmeye korkuyorum...

aşı olayını konuştunuz demek neresi yapıor peki bi aşıları sağlık ocaklarımı...

MİNİK te gelmiyor artık... evini taşıyordu en son artık gelmesi taşınması lazım nette bağlanması lazım epey uzun zaman oldu bi sorun yoktur inşallah....

MUCİZZE bugün bizi okuyor hissine kapıldım birden hayırdır inşallah.... okuyorsan ses ver :)))

X