2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür, benim de artık ağlayan - sızlayan, gece uyutmayan bir oğlum var hihoyyyt buna şükretmeme şaşırmayın :) Ööööyle balık gibi uyuyordu oğlum sürekli. :çok üzgünüm: İnsan çocuk mu doğurdum, balık mı besliyorum, diyor... 2 gecedir ne tam dalabiliyor, ne tam uyanabiliyor. o yüzden biraz huysuz, tam uyanamadığı için tam ememiyor da! Memeyi alıp hemen uykuya dalıyor, ama yatağına bırakınca uyanıyor. Gece biraz yamuluyoruz Onur'la ama olsun zevkli =) Sanırım gece - gündüz farkının fark ettirilmesi gerekiyor. Bunun için çalışmaya başladık bugünden. Bir de doğum yapınca biraz kafeine saldırmıştım, eski moduma dönsem iyi olacak =) Hatta rezene falan içeyim di mi a.s

PERVİN VE EVRİM, şu göbeklerinizi gerçekten merak ediyorum. Bu kadar dert ettiğinize değiyor mu gerçekten. 3 haftada mucize bekliyorsunuz. Durun bari 40 ınız çıksın yaf! Ne dedi Derya, 1 ay demedi mi? klava: geliyo oklava !!!
 

valla ya bu kadar olur...tanıştırmak lazım sıpaları..büyük tesadüf diyorum..


tüm bunlar bende de mevcut..terleme işi sıkmaya başladı..kıyafet değiştirmekten gına geldi..sık sık banyo yapmak da istemiyorum..artık düzeleyim yawf..

birde bisey sorucam sizin veletlerde uyku siarsinda cok gerinip hareket ediyormu, bizimki 2 sn durmuyor, habire geriniyor, kollar eller, kafa...derin uykuda bile..

evet oluyo..bir de çok sık sıçrıyo.korkutuyolar mı nedir..çok üzülüyorum..bu arada Teo çok tatlı çıkmış..artist tipli.maşallah..
 
ah yavrum ya ben ideal kiloyu hic dusunmuyorum bile 20 evrmem gerek o zaman:))60a insem yeter bana:))
bizimkide agzi acik uyuyor, eger burnu tikali olsa rahat ememez aglar emerken, rengi degisir, eger rahat emiyorsa tikali degildir..
sen Ozy yi bi eczaneye yolla bugun deniz suyu alsin bebek icin, evde bulunsun, ben aldim nolur nolmaz, acil durumda bulunsun..
yavrum onu biliyorum, anladim zati:)) ben ayaga corap giymek icin dediùm onu; socket corap bile artik fazla geliyor bana o igrenc varis coraplarindan sonra...

Nurdan, ne zaman geleceksin İzmir'e? :kedi:

canim 12-13 eylul gibi geliyouz, 3-4 ekim e kadar kalicam insallah; bebikler buyucek, bi bulusma ayarliyalim esli mesli ailecek bu sefer:))
 
bugun annem utu yapmama izin verdi, cok mutlu oldum, emzirmek disinda bi aktivitede bulunmaktan:))kedimi inekten ziyade evimin kadini gibi hissetmeye basladim:))bulasiklari da makineye koyuyorum:))normal insana donuyorum yasasin:)))
 
selam arkadaşlar. sizi okumak çok rahatlatıyor beni. her ne kadar sizlerin arasında sıkı dostluklar kurulmuş olsa da bende hiç değilse okuyarak kendimi dinlendiriyorum. annemler 1 hafta 10 gün yanımda kalıp evlerine döndükten sonra eşimin izni de bitiyor ve ben oğlumla evde yalnız başıma kalıyorum. doğru düzgün komşu da yokki etrafta arkadaş olsunlar. o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi bazen. hani kayınvalidelerden rahatsızlıklar iletiyorsunuz ya o bile tekrar düşünmemi sağlıyor çünkü benim kayınvalideler yazlıklarından dönmedi bile..sizi okuyorum ve bebeklerle ilgili aklımın takıldığı şeyleri sizinde yaşadığınızı görmek pimpirikliliğimin gereksiz olduğunu gösteriyor bi nebze de olsa rahatlıyorum. terlemeler. bebeklerin hareketleri, tuvaleti sarı mı ishalmi, çokmu kustu.. öylesine yazmak istedim. bende kendimden bişeyler anlatıyım istedim..neyse lohusalık işte..
 
bizim oğlan gece 3 te sabah 7 de öğlen 2 akşam 5 yada 7 mutlaka uyanıyor gece uyandığında emişiyoruz tekrar uyuyor gündüleri 2 saat filan uyanık duruo
 

canim hic cekinme burda herkes biseyler paylasiyor, sende paylastikca rahatlarsin.gel bize katil bize:))))
 
kızlar oğlumun altını her aldığımda bezinde hafif kan oluo..pipisinden geliyo..hastanedeyken başlamıştı dr.normal dedi yeni doğanda..ama hala geliyo az az..sizlerde de oluyomu?
 
göbekleriniz kaçıncı günde düştü?? bizim bugün 10.gün hala düşmedi..yavrumu yıkamak istiyorum artık..siliyorum sürekli ama yıkamak gibi olmaz tabiki..bi rahatlasa yavrum artık.
 
bizim göbek dün düştü - 8. gününde - zaten yıkayacaktık dün sabah bi açtım altını o plastik düşmüş çok mutlu oldukalkisalkisalkis
 
2-3 saat uyuyo uyandığında 2 saate yakın uuyanık kalıp tekrar uyuyo tüm gün böle gidiyo

bizim oğlan gece 3 te sabah 7 de öğlen 2 akşam 5 yada 7 mutlaka uyanıyor gece uyandığında emişiyoruz tekrar uyuyor gündüleri 2 saat filan uyanık duruo

kızlar benim bebişimde 6 günlk oldu bugün. sarılıktan dolayı bu kısa zamanda edindiğim doktor tavsiyelerine göre bebekler ilk 40 günleri oyunca gündüzleri 2, gceleri 3 saatte bir zorla dahi olsa uyandırılarak emzirilmeliymiş. ben öyle yapıyorum. çok şükür herşeyi daha düzenli oluyor ve hiç ağlamıyor, gazı felanda olmuyor, sütümde hergün dahada artarak geliyor :) darısı tüm annelrin başına, sağlıklı emişmeler...:)
 
selamlar herkese
oğluma kavuştum bu topiğe terfi ettim : ))
Çağan bey çok yaygaracı sütüm var çok şükür ama doymuyor 30 cc mama veriyorum sonra tekrar emziriyorum anca uyuyor sizlerinde öylemi ?

Esrako Esrako oğlumda şeker çıkmadı çok şükür bende de durumlar iyi çok ölçemedim ama
Çağanı emzirmekten halsiz kalıyorum uyuyorum hemen, siz nasıl nete girmeye fırsat buluyorsunuz?


Seçil Çağan ında bezi kanlıydı çok değil ama vardı hep bugün geçti
bebek hemşiresi normal bu korkma dedi

yazacağım size soracağım çok şey var dikişlerim yanıyor oturdukça ilk fırsatta doğum hikayemide yazıcam çok komik narkozun etkisiyle çok saçmalamışım :))
resim ekleyecektim imagesac hata verdi facebook a 1 tane ekleyebildim şimdilik
 
Seçil doktor bize herggün yıkayabilirisiniz dedi, neden yıkamıyorsun ?
dün hastanede yıkanmıştı bugün de yıkıyacaz annemler var ama Seo u bekliyorum babasıyla ikimiz yıkicaz
 
canim 12-13 eylul gibi geliyouz, 3-4 ekim e kadar kalicam insallah; bebikler buyucek, bi bulusma ayarliyalim esli mesli ailecek bu sefer:))

evet, onun için sordum zaten hihoyyyt

bugun annem utu yapmama izin verdi, cok mutlu oldum, emzirmek disinda bi aktivitede bulunmaktan:))kedimi inekten ziyade evimin kadini gibi hissetmeye basladim:))bulasiklari da makineye koyuyorum:))normal insana donuyorum yasasin:)))

aynı aynııı =) geçen gün yemek bile yaptım :lepi: evi süpürmek için sabırsızlanacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile2


badibade, sen yabancı değilsin ki :) neden öyle yazdın ? bizi okuyunca kendini iyi hissetmene sevindim, zaten hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. İnsan gerçekten rahatlıyor. Yalnız olmadığını anlıyor ! sen de katıl, sen de paylaş =) a.s.
 
nesrin bizim dr.göbeği düşünceye kadar yıkamayın dedi..düştükten 1 gün sonra yıkayın dedi..hatta batikon felan da vermedi..yumuşatmasın çabuk düşsün diye..bugün 10.gün..eli kulağında gibi, kurumuş baya..her bez değişiminde büyük bi heyecanla açıyorum.:
 
bizimki 6 gün dr nin eline düşltü ama oğluşumun ayağpından damar yolu açmışlardı hergün sabah sekiz akşam sekiz iğne vurunduğu için cuma cuma akşamı yıkadık
 
canim hic cekinme burda herkes biseyler paylasiyor, sende paylastikca rahatlarsin.gel bize katil bize:))))


sağolun arkadaşlar. öyle acitasyon yapmayı sevmem ama hakkaten kendimi kötü hissettim. bazen kendimi size gülerken buluyorum ve hoşuma gidiyor. hamileyken olmadı ama fırsat olursa buluşmalarınıza bende katılmak isterim..


benim oğluşumunda göbeği 13. gün düştü. merak etme bende çok meraklanmıştım. ilaç bana da vermemişlerdi. hatta göbeğindeki kalan parçaçıklarda göbeği düştükten 2 gün sonra banyaoda düştü.şimdi temiz şükür..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…