Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizdede oldu canım dr ürik asit kristalleri dedikızlar oğlumun altını her aldığımda bezinde hafif kan oluo..pipisinden geliyo..hastanedeyken başlamıştı dr.normal dedi yeni doğanda..ama hala geliyo az az..sizlerde de oluyomu?
bizde hiçbişey kullanmadık 13. gün düştügöbekleriniz kaçıncı günde düştü?? bizim bugün 10.gün hala düşmedi..yavrumu yıkamak istiyorum artık..siliyorum sürekli ama yıkamak gibi olmaz tabiki..bi rahatlasa yavrum artık.
saol canım idrar yollarında enfeksiyon varmış çok şükür geçti ama:Saruboceq:Geçmiş olsun, noldu ki? :1shok:
selam arkadaşlar. sizi okumak çok rahatlatıyor beni. her ne kadar sizlerin arasında sıkı dostluklar kurulmuş olsa da bende hiç değilse okuyarak kendimi dinlendiriyorum. annemler 1 hafta 10 gün yanımda kalıp evlerine döndükten sonra eşimin izni de bitiyor ve ben oğlumla evde yalnız başıma kalıyorum. doğru düzgün komşu da yokki etrafta arkadaş olsunlar. o kadar yanlız hissediyorum ki kendimi bazen. hani kayınvalidelerden rahatsızlıklar iletiyorsunuz ya o bile tekrar düşünmemi sağlıyor çünkü benim kayınvalideler yazlıklarından dönmedi bile..sizi okuyorum ve bebeklerle ilgili aklımın takıldığı şeyleri sizinde yaşadığınızı görmek pimpirikliliğimin gereksiz olduğunu gösteriyor bi nebze de olsa rahatlıyorum. terlemeler. bebeklerin hareketleri, tuvaleti sarı mı ishalmi, çokmu kustu.. öylesine yazmak istedim. bende kendimden bişeyler anlatıyım istedim..neyse lohusalık işte..
saol canım idrar yollarında enfeksiyon varmış çok şükür geçti ama:Saruboceq:
saol evrişim çok şükür geçti atlattık:1hug:Badibade arkadasım, sen yabancı mısın ki bole yazmıssın.. askolsun yaf.
cok gecmıs olsun eftelyam.. daha önümüzü yenı yenı goruyoruz, kusuruma bakmayasın.
Furcum.. senı burada onlıne goremezsem aramıyorum, uyuyorsundur dıye ya da musaıt deılsındır dıye.. ama bır gun, ınanıyorum bır gun yıne doya doya konusacagız senınle :))
Yafrum, benım gobek senden buyuktu, Babymın de benım gıbı ıdı.. yanı senınkısı gıbı degıldır emınım bızım gobekler.. yanlardan sarkmalar var,sende yoktur bu emınım..
kızlar oğlumun altını her aldığımda bezinde hafif kan oluo..pipisinden geliyo..hastanedeyken başlamıştı dr.normal dedi yeni doğanda..ama hala geliyo az az..sizlerde de oluyomu?
göbekleriniz kaçıncı günde düştü?? bizim bugün 10.gün hala düşmedi..yavrumu yıkamak istiyorum artık..siliyorum sürekli ama yıkamak gibi olmaz tabiki..bi rahatlasa yavrum artık.
Tazeee, oğluşun naapıyor? yerimseniben
Furcum.. senı burada onlıne goremezsem aramıyorum, uyuyorsundur dıye ya da musaıt deılsındır dıye.. ama bır gun, ınanıyorum bır gun yıne doya doya konusacagız senınle :))
Yafrum, benım gobek senden buyuktu, Babymın de benım gıbı ıdı.. yanı senınkısı gıbı degıldır emınım bızım gobekler.. yanlardan sarkmalar var,sende yoktur bu emınım..
arkadaşlar ii akşamlar herkese,
emzik kullanan var mı yada kullanmamız şart mı?kullanırsam nolur kullanmazsam nolur?ben daha hiç almadım.tecrubelerinizi paylaşırsanız o na gore alıcam..
günaydın güzel anneler bizden haber vereyim biraz oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuş günlerdir hiç durmuyor uyumuyordu hep ağlıyordu en sonunda seside kısıldı bu üçüncü doktorumuz ve bunda sonuç aldık çok şükür dün acile götürdük yavrumu ağlayınca sesi çıkmıkyorud çok korktuk meğerse enfeksiyondanmış geniz akıntısı ve tıkanıklıktan uyumuyormuş ilaç vermediler önermedide sevindim deniz suyu kullanıyoruz mucize gibi yavrum dünden beri normale döndü uyuyor ağalmıyor rahat rahat emiyor ama henüz geçmiş değil ateşlenirse hemen getirin dedi çok üzgünüm bukadar küçük nasıl hasta ettim anlamadım[/QUOTE
ses kısıklığı üzerine mi şüphelenip doktora götürdün sakaleyn. bizimki de arada öksürüyor. doktoruna sordum muayenede. olur öyle boğazında balgam varsa onu çıkarmaya çalışıyotdur dedi. Allahtan azaldı da o kadar sıkılmıyorum ama arada kuru kuru öksürüyor bizimki de..
çok geçmiş olsun canımgünaydın güzel anneler bizden haber vereyim biraz oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuş günlerdir hiç durmuyor uyumuyordu hep ağlıyordu en sonunda seside kısıldı bu üçüncü doktorumuz ve bunda sonuç aldık çok şükür dün acile götürdük yavrumu ağlayınca sesi çıkmıkyorud çok korktuk meğerse enfeksiyondanmış geniz akıntısı ve tıkanıklıktan uyumuyormuş ilaç vermediler önermedide sevindim deniz suyu kullanıyoruz mucize gibi yavrum dünden beri normale döndü uyuyor ağalmıyor rahat rahat emiyor ama henüz geçmiş değil ateşlenirse hemen getirin dedi çok üzgünüm bukadar küçük nasıl hasta ettim anlamadım
arkadaşlar ii akşamlar herkese,
emzik kullanan var mı yada kullanmamız şart mı?kullanırsam nolur kullanmazsam nolur?ben daha hiç almadım.tecrubelerinizi paylaşırsanız o na gore alıcam..
selamlar herkese
oğluma kavuştum bu topiğe terfi ettim : ))
Çağan bey çok yaygaracı sütüm var çok şükür ama doymuyor 30 cc mama veriyorum sonra tekrar emziriyorum anca uyuyor sizlerinde öylemi ?
Esrako Esrako oğlumda şeker çıkmadı çok şükür bende de durumlar iyi çok ölçemedim ama
Çağanı emzirmekten halsiz kalıyorum uyuyorum hemen, siz nasıl nete girmeye fırsat buluyorsunuz?
Seçil Çağan ında bezi kanlıydı çok değil ama vardı hep bugün geçti
bebek hemşiresi normal bu korkma dedi
yazacağım size soracağım çok şey var dikişlerim yanıyor oturdukça ilk fırsatta doğum hikayemide yazıcam çok komik narkozun etkisiyle çok saçmalamışım :))
resim ekleyecektim imagesac hata verdi facebook a 1 tane ekleyebildim şimdilik
Seçil doktor bize herggün yıkayabilirisiniz dedi, neden yıkamıyorsun ?
dün hastanede yıkanmıştı bugün de yıkıyacaz annemler var ama Seo u bekliyorum babasıyla ikimiz yıkicaz
bir zamanlar z.burnundaydım evlendik bıraktık mekanı sizdemi z.burnundansınız?selam sizde z.burnundamıısınız?: )
bende yok mercimekim gelmedi hiç kan filan kafamçokkarıştıkızlar oğlumun altını her aldığımda bezinde hafif kan oluo..pipisinden geliyo..hastanedeyken başlamıştı dr.normal dedi yeni doğanda..ama hala geliyo az az..sizlerde de oluyomu?
benimki 7. günde düştü tatlım her bebeğin farklı olurmuşgöbekleriniz kaçıncı günde düştü?? bizim bugün 10.gün hala düşmedi..yavrumu yıkamak istiyorum artık..siliyorum sürekli ama yıkamak gibi olmaz tabiki..bi rahatlasa yavrum artık.
oyy oyy canım benim hayırlı olsun bebişin facete baktım çok tatlı çağanımız maşallahselamlar herkese
oğluma kavuştum bu topiğe terfi ettim : ))
Çağan bey çok yaygaracı sütüm var çok şükür ama doymuyor 30 cc mama veriyorum sonra tekrar emziriyorum anca uyuyor sizlerinde öylemi ?
canım benim yaaa kimbilir ne kadar sıkıntıdasınki yazdın böyle yoksa yazmazsın sen şimdiden sorunlar başladıysa daha kötü günler yaşayablirsn gülistanım çünkü lohusayken kimseye katlanamıyorsun bırak anneyi evladın bile an geliyor çileden çıkarıyor senislm güzel anneler..
henuz bu topiğe ait olamasakda takılıyorum arada işte sıkıntıdan aslında çok uykum var ama ocakda sahur için pişen yemeği bekliyorum..pişsin hemen uyucam.
annem yanımda ama onunda dizi rahatsızlandı tutuldu resmen.. kalkamaıyor yürüyemiyor. zamanlama çok feci oldu. sizden başka bunlaraı anlatacak kimsem yok etrafda çok sıkıldım.ayyh nolur kusura bakmayın anneler topiğine bunları yazdım ama inanın canım çok sıkkın. yani takmayay çalışıyorum annemi bu yaşdan sonra değiştiremeem diyip kabullenmeye çalışsamda olmuyor ya...
geçmiş olsun yusufumuzaaa deryacım bende kullanıyorum sürekli deniz suyunu çok rahatlatıyor bazen bizimkinde ağlamaktan sesi kısılıyor çok korkuyorumgünaydın güzel anneler bizden haber vereyim biraz oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuş günlerdir hiç durmuyor uyumuyordu hep ağlıyordu en sonunda seside kısıldı