- 30 Aralık 2007
- 10.035
- 223
a.sa.salkisalkisalkisderyam canım benim o kaynanan olucak kadının önüne kemik atsaydında yeseydi hoştmuş Allahın gerizekalısı kadın böyle tipleri ibreti aleme sallandıracan ipte
bizde erkek anası olduk ama böyle manyaklıklar yapılırmı ya
Allahından bulsun toparla kendini en önemli şey şu anda sütümüz
ne kadar moralim bozukta olsa tek korkum sütüme birşey olmasın diye kafaya takmıyorum hiçbirşeyi şükürler olsun şimdilik etkilenmedim
inşallah rabbim sütünü arttırır canımsın benim
moralini bozma takip et bakalım kilo alımı hala aynıysa mamaya başalrsın doktorunda önermiş zaten bizde hala mamayla devam ediyoruz kilomuzda gayet iyi benimi sütü emiyor uyumadan önce veriyorum tutuyor ne varsa emip uyuyor yada mama öncesi emziriyorumselamlarr
dr a gittik bugun bizim kiz hala düogum kilosuna ulasamadı bugun 18,gun ve 3880 gr ancak olmus yani 3900 dogmustubuçocuk daha aynı kiloya ulasamadı meme emiyor sutum var gorunuste akıyor gouskalkanlarına doluyor ve ece emip saatlerce uyuyabildigine gore dr doyuyor diyor doymasa asla uyumaz diyor ama niye kilo almıyor anlamadımg ittiboyu uzamıs iki cm kadar tulumlar kasmaya basladı ordanda anlıyorum ama niye kilo almıyor deli olcam
ben biraz duzgun beslenmedim uykusuzluk moral bozuklugu lohusa bunalımı falan bir kabak dolması iki kasık yogur bir dilim ekmek yiyip aksamy emegini kapatıyordum bundan dolayı kilo almamısolabirilir bir bes altı gun siz iyi beslenin bakın olmazsa mama dedi dr kasıkla verirsinizmamayıda dedi biberona alısmasın diye aykabus gibi kasıkla onca mama nası içirilirkii
mama isine girmeyi hiç istemiyorum hem sut emmez hemde ugrasmak zor mama yiyen çocuk sıkca kusar fazlasını çıkarır falan biliyorum amakilo almazsa napcam bilmem mecbur vercez
yhiç boyle olanınız varmı sut var goruntude çocuk emip uyuyor amakiloçok iyi almıyor 6 gunde 80 gr almıs mesela çok az degilmi ???
kizlar bizimki cok kusmaya basladi ya ozellikle yemegi yiyor,gaz cikarirken boghhhkk kusuyor ust bas kalmadi artik, cici picamalarimi giymiorum evde, nerde eski tisort var onu giyiyoum zaten hala hic bisi olmuyo ustume(sizinde bu kadar kusuyormu, mamaya degil ama zar zor sagip verdigim sutut kusunca icim gidiyor zaten bi gidim anne sutu aliyor, onunda yarisi disari(
bizimkide kusuyor ama gazını çıkarmadan yatırırsam öyle çok değil aynen sütümü kusarsa bende üzülüyorum kaç saatin birikimi çok canım sıkılıyoır