- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
canim bizim burasi soguk oluyor kalorifr yansada gece soguk, tulumunun icine bir kat daha alt tulumu ince giydiriyorum..penye battaniyeyle ya sariyorum ya ortuyorum, ustune besiginin minik yorgani var onu ortuyotum eger kulak ve burunlari soguksa bi katta orme battaniyesi var onu ortuyorum yarim..günaydınnnn....uyumak uyumak uyumak istiyorummmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
selin sabaha kadar nerdeyse uyumadı hep kımıl kımıl kafasını bir oyana bir buyana sallıyor sesler çıkarıyor ama gözler kapalı hep bir kımıltı şeklindeydi beşinde sallamaktan kollarım tutuldu sabah okadar zor geldiki yataktan kalkmak ama iş beni bekliyor malesefklava: birde burnu tıkalı selinin serum fizyolojik kullanıyorum ama fayda etmiyor onun yerine kullansam bilemiyorum......
arkadaşlar size birkaç sorum var.....
***** bebeklerinizin gece uyurken üstüne ne örtüyorsunuz yorgan falanmı yoksa kalın bir battaniyemi ( ben polar battaniyeyi ikiye katlayıp örtüyorum ama acaba incemi geliyor diyede düşünmeden edemiyorum)
****** geceleri bebekleriniz nerde yatıyor...... yani o odasında sizde kendi yatak odanızdamı yatıyorsunuz yoksa siz onun yanındamı yatıyorsunuz...... biz selin doğduğundan beri yatak odamızda yatmayı unuttuk selin hanımın odasındaki kanepede yatıyoruz ama pek rahat olduğumuz söylenemez.....
***** gece yatarken yastık kullanıyormusunuz bebeklerinize....
***** hikaye yada masal kitabı okuyormusunuz isimleri neler vs....
şimdilik aklıma gelenler bunlar anacım daha gelirse sorarım engin fikirlerinize ihtiyacım vara.s
yastik cok cok ince bi yastigi var onu kullaniyorum ama sana bi oneri bebek yastigini yataginin altina koy boylece reflu ve kusma icin egim yapmis olursun..
teo cok kusuyor o yuzden yan yatma yastigina yatiriyorum ben..
besigi bizim odada 6. aya kadar oyle kullanicam sonra telsizle odasina yatiricam..sadece sarki ve ninni soyluyorum..cok konusuyorum birde onun ordek sarkisi var sacma sozlerden olusan:)onu soyluyorum, bayiliyor...