2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allahım yardımcın olsun.güçlü ol.zor ve ağır bir süreç senin için ama o miniğin sana ihtiyacı var.devana deva ol annesi.dualarım devayla...

günaydın canım hayırdır uyutmadımı bebiş

uyumuyor,ramak kaldı çıldırcam...

teonun basi bagli be yavrum, buseyi kerttik ya benim oglum sozune sagdiktir..
ama en basta dedim zati ben tursusunu kurucam diye..
:lepi:Şeniz

Ah canım:teselli:Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Dualarımız Devacıkla. İnşallah çabucak atlatır yavrum:Saruboceq:

canim cok cok gecmis olsun, minigin sifasina kavussun biran once...dualarim sizinle..

ya bu gece uuma caylarini kaciniz denedi, memnn musunuz..ben haftaya ise basliycam ve artik duzene girsin istiyorum denesemmi, icinde neler var??

ya bu gece uuma caylarini kaciniz denedi, memnn musunuz..ben haftaya ise basliycam ve artik duzene girsin istiyorum denesemmi, icinde neler var??

canım ben 2 gecedir deniyorm memnunum furkan birtek emişirken uyuyodu.bırakınca açıyodu gözlerini hemen.geceleride 15 dk arayla uyanıyodu.şimdi uyuyabiliyo artık.

humana iyi geceler bitki çayı nı kullanıyorm.içinde melisa,ebegümeci,ıhlamur,kekik,laktoz,var.
ben anason çayını aradım uyusun die ama üretimden kalkmış sonra bunu denedim.

özlem bırak uyusun salonda sen yayıla yayıla yat işte kızınla yatakta daha ne istiyon

cnm ama ben korkarım gece ışıkları söndürüyorum artık özde alışsın diye gece gündüz farkına ama ben karanlıktan korkarım yanımda birinin yatması lazım özdeyide beşiğine alıştırdım yanımda yatırmamaya özen gösteriyorum bu bünyeyle allah korusun ezersem çocuğu :kedi: eşim öyle diyor yani :kedi:
aslıcım daha çok yaz tanışalım kaynaşalım.

sütümü içerken biraz daha takıldım yatmaya korkuyorum neva uyanacak diye.çünkü ben ne zaman yatsam o kalkar.ayrıca ne zaman sofraya otursam da:)

aynı özde özellikle kahvaltı zamanı ee haklı kızım anne az ye obez olacaksın diyor kaydirigubbakcemile3 senin neva çok şirin çıkmış.. bu kız demedi deme çok açıkgöz olacak
çok geçmiş olsun cnm inş. en kısa zamanda iyileşir meleğin :Saruboceq:

benim memeye yapışık kızım geçen gce yine eme eme doymadı ve o gün mideme fena kramplar giriyordu verdim babasına salonda ayağında sallıyordu ben uyumaya gittim..
1 saat sonra bizim odaya gelmişler beşiğinde sallamaya devam ediyor ama bizimki meme arıyor uyumuyor ağlyor babası uyutmak için ne kadar direndiyse o da uyumamak için direndi ve sonunda eşim bir hışımla kucağıma bıraktı kızına da al em işte obez ol sonra bize suç bulma dedi cokacimcoook

gece uykusu tam oturdu derken bozuluyor işte sağı solu belli olmuyor bebişlerin..

mercimekim nasıl oldun ? geçmiş olsun tekrar..

benim memeye yapışık kızım geçen gce yine eme eme doymadı ve o gün mideme fena kramplar giriyordu verdim babasına salonda ayağında sallıyordu ben uyumaya gittim..
1 saat sonra bizim odaya gelmişler beşiğinde sallamaya devam ediyor ama bizimki meme arıyor uyumuyor ağlyor babası uyutmak için ne kadar direndiyse o da uyumamak için direndi ve sonunda eşim bir hışımla kucağıma bıraktı kızına da al em işte obez ol sonra bize suç bulma dedi

özlemcm senin bebişin nekadarlık ayakta sallamak için sordum furkan 2aylık oldu alıştırsammı acaba
rahat edrmiyim acaba

cnm sağlığı açısında ne kadar zararlı bilmem uzmanlara göre değişiyor bazıları zararlı bazıları yararlı olduğunu savunuyor benimkide 8 ağustos doğumlu 1 aya yakın ayağımda sallıyorum yeter ki ağlamasın diye gazsancısı yüzünde çok ağladı göbek fıtığı başlangıcı olunca doktoru ağlatmayın dedi susması için her yolu denedim geceleri sadece emzirip yatağına bırakınca uyuyor ama gündüzleri sallıyorum...

en azından tv karşısında salladığımda tv izlemek için zaman ayırmış oluyorum kendime başka işim gücüm yok nasıl olsa...

en azından tv karşısında salladığımda tv izlemek için zaman ayırmış oluyorum kendime başka işim gücüm yok nasıl olsa...

bende anakucağında sallıyodum ama alışınca çok zor oldu bir elimle yemek yerken diğer elimle onu sallıyodum şimdi ayağima almak istiyorm en azından iki elimle yemek yiyebilirim:teytey:

kedici cok gecmiş olsun devaya cok uzuldum gercekten...

rosewind neden baygılık gecirdin uykusuzluktanmı

ESRAKO tatil planınız hayırlı olsun cnm cpk sevindim. eceyle basbasa tatil olcak belki yanlız kalma fobini atlatırsın

GYPSY yahyam nie ezik olsun ya su cocugu yerlerde surundurmelmaz:

ben otururken dizlerimde sallıorum ayagıın altınada yastık koyuyorum ii oluyo

Canım sen karıştırdın galiba. Benimki oğluş değil kız, ayrıca 37+1 2,460 gram doğdu minik kuşum. Ben öyle demiş olamam yanlış okudun galiba. Önemli değil olur böyle yanlışlıklar...
Ayrıca verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim. Neyse madem bilmiyorsun biz bi araştırırız artık ben sizlerden bilen varsa diye sormuştum. Yoksa kendini yormanı istemem. Çok teşekkürler bitanem... Kuşunu öp yerime...a.s.

mrb.lar, yazmasamda sizleri takip ediyorum ve birçok şey öğreniyrum bu sayede. hepiniz bebişleri çok şeker Allah bağışlasın hepsinide. benimde 2.5 aylık bir oğlum var inşallah bundan sonra yazmakta nasip olur..a.s.

canım neden olduğunu bilmiyorum aslında doktora gitmem gerekiyo ama bakalım

merhba canım arada takıl bize rahatlarsın

slm bi kaç gundur nete giriyorum ama bişey yazamadan geri çıkıyorum..

bugun kırkımz çıktı çok şükür..sabahdan önce ben banyo yaptım abdestimi aldım sonrada oglumu yıkadık duasını yapdık gezmeye gittik. çok uslu durdu maşallah benm paşam. zaten eşim hep der bu çoçuk gezenti olacak evde yaygara koparan bebek dışarda suspus.
eeee anne lkarnında alıştı bebeğim gezmeye..

gunumuz güzel geçti bakalaım gecemiz nasıl lacak... kavuşma anımızı beklişyoruz sabırsızlıkla...

gerçi korkuyorum çok acıyacak diye öyle bi anlattınızki valla ilk gece bu kadar korkmamışımdır herhalde.. bakalım kısmet..

şimdi geçmişe dönüp okuyayım biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…