2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım. inşallah çabucak iyileşir
çok tatlı maşallah arada benda çoban gibi giydiriyorum oğlumu napayım ama
oglumun bayram ve mevlut fotolari daha ancak ekleyebildim:)

maşallah norra çok tatlı teoda sende

gözünüz aydın sonunda sender kurtuldun şu nkırk olayından

ne güzel işte! maşallah Yahyam'a! dilini ısır sen de...

hanımın iftliği yazmışım taze buradaya benim yanlış yazmalar başladımafoldumben

seni seviyorum gadın =) a.s.

Valla ben de çıkardım eldivenleri.. 1-2 çizer, çizmemeye alışır sonra... Ayrıca külotlu çorap giydiriyorum ben de, sağlığı önemli Nurdan, erkek olduğunu biliyo mu ki sıpalar şimdi, giydir gitsin...

o zaman düzelmiş olur opuyorumnanaktan
dido seni tazeye karşı savunamam başedemem o gadınla lülülülülülü

Ahahaha =) Neden ayol, neyim varmış? Ensesine vur, lokmasını al bir insanım ben =)

ben külotlu çorap giydirmedim daha aslında tereddütteyim senin gibi soğuk olunca iki tulum giydiriyorum ama eldiven konusunda çıkarmalısın bence
emzirirken benim mememi yada elimi tutuyor böyle bi duygu yok yaaa

Katılıyorum. Hastayım o temasa...

Ovalamıycak, elin kızına gidip masaj da yapacak, çiçek de alacak, sana "aman anneee, sen ne anlarsın" da diyecek. Biz de çektiğimiz çilelerle kalıcaz, onların iki gülüşüne yakıcaz bütün gemileri. anne böyle olunuyor sanırsam...

dönence gören masum köylü değil mi bu =) kaydirigubbakcemile3 bizim de oluyor böyle bazen...

Çok geçmiş olsun, acil şifalar... dualarımız sizinle.

Dide, Kadıköy Acıbadem hastanesindeyiz.
Çok teşekkür ederim hepinize şifa dilekleriniz için, dualarınız için. İnşallah kısa sürede iyileşecek kızım..

kedici çok çok geçmiş olsun, inşallah minik kuzun biran önce sağlığına kavuşur..:Saruboceq:

canım allah sana sabır ve güç , kızına sağlık versin. dua ediyorum.

neyin etkisi olabiliyormuş burcumm ???

tazem burcum erkeklik acisindan degil saglik acisindan sordum bende giydirsemmi diye, soguk burasi usumesin popisi..erkek icin ayri satiliyormu bu kilotlu corap yoksa bebik icin olani ikiside giyiyormu?yoksa yerim ben onun erkekligini:)

yazık kız büyüynce bu resmini interntte yayınladım de çok datllu köylü güzelimiz
hayırlı olsun iyi eğelenceler

niyekine bizde hiç bişey olamdıki sizlerde neden böyle olduki

kedici çok geçmiş olsun
idrar enfeksiyonu ile ilgili HEPİNİZE BİR TİYO BEBEĞİNİZİN ALTINI AÇMADAN BEZİNDE İDRAR ÇOK KESKİN KOKUYOR VE KOYU RENKLİ İSE ENFEKSİYON YADA SUSUZ KALMA İHTİMALİ VAR DEMEKTİR ÖZELLİKLE KUSMADA BUNA EŞLİK EDİYORSA ENFEKSİYON İHTİMALİ DAHA YÜKSEK

bugun saatimiz sastı... uyansın emsin gece moduna gecsin die bekliom .. misafirim vardı bugun. bu cocuk hic misafir sevmio.. hep cırladı huzursuzluk yaptı uyudu kucagıda beni esir aldı millet gitti uyandı dolayısıyla uykusu sastı

selam kızlar oğlumu yeni uyuttum.bakalım ne kadar uyuyacak.gündüzleri uyuyyan gecede saat 3-4'e kadar yatmayan bi bebek oldu

ecede kusma oluyo gazını cıkarırken kesin kusuo bazende gun icinde.. bide bezinde 5 kg cis oluyo ozellikle kaka yapmadıgı zmanlarda..tr ye gidinc bi kontrol ettireyim bari

Allah bağışlasın..gel bize katıl bizeopuyorumnanaktan
Dide, Kadıköy Acıbadem hastanesindeyiz.
Çok teşekkür ederim hepinize şifa dilekleriniz için, dualarınız için. İnşallah kısa sürede iyileşecek kızım..
inşallah canım inşallah.Teşhis koyulamamıştı ya tam olarak o nedenle hastanenin adını sordum.Son durum nedir?
tazem burcum erkeklik acisindan degil saglik acisindan sordum bende giydirsemmi diye, soguk burasi usumesin popisi..erkek icin ayri satiliyormu bu kilotlu corap yoksa bebik icin olani ikiside giyiyormu?yoksa yerim ben onun erkekligini:)
he nurdan erkekler için takım taklavat için özel bölmelisi var biliyon mu?? yerim seni çok hoşsun senkaydirigubbakcemile3
yazık kız büyüynce bu resmini interntte yayınladım de çok datllu köylü güzelimiz
genlerinde var köylülük teşekkür ederiz teyzesi

bu bilgi çok faydalı gerçekten sağolasın

PINKY gozun aydın lohusalıktan kurtardın :) acılıs hayırlı olsun ama pek heves etme ..P

güzele ne yakışmaz.her haliyle güzel köylüde olsa Neva

çok geçmiş olsun canım.dualarım seninle canım.inşallah en kısa zamanda kesin tanı ile düzelir.bizi haberdar et canım

biz bugün gezmeye gittik.aslında amacımız kanguru almaktı.sürekli araba kullanılmıyor kanguru da gerekiyor özellikle salih yokken bir dışarıya çıkayım desem arabayı aşağı indir açmam gerekiyor bu sırada neva'yo kim tutacak gibi sorunlar.neyse kk da araştırdım chiccoyu önermişler kraftınkilere de netten baktım bir kaç marka daha vardı nette ama görerek alalım dedik gittik aldık chiccodan.evde denedik neva yüzü bana dönük durmuyor kıyameti kopardı zaten hiç sevmez etrafı görmek istiyor ya omuzda taşınacak ya yüzü dışadönük olacak.kangurunun kullanma klavuzunda ise 4 aylıkken yüzünün dışa döndürülmesi öneriliyor.dışa doğru koyduğumuzda uslu uslu duruyor.ne yapsam bilmiyorum.

bir de oyun minderi aldık çok sevdi neva hatta babası içinden kucağına aldı ağladı.işte bundan

http://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST14432BR.GIF

evet ya sırf bu kadar masumlar diye bu kadar saf ve temizler diye ve en önemlisi bizim gözümüzün nuru,ciğerparelerimiz diye her halleriyle güzeller helin

nevacık tam koylu guzeli olmus ece evde herdaim koylu guzeli..gunde kac posta degisio o ustler altlar belli deil

cok guzelmis minderi hayırlı olsun.. bende kanguru dusunuyorum simdi hele yolculukta pusetini getirmiycem kim tasıycak koy kanguruya cık rahatlık

ıstanbula gitme işi hızlandırdı benim kanguruyu almamı bir yandan valizi bir yandan neva'yı nasıl tutacağım. ama alengirli geldi bu kanguru işi de durmuyor cadı yüzü bana dönük alıştırmaya çalışacağım artık zırlaya zırlaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…