geçmiş olsun canım. inşallah çabucak iyileşirBugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dayanamıyorum, çıldırmak üzereyim.
İlk tanı idrar yolu enfeksiyonu..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma.. mafoldumbenmafoldumben
çok tatlı maşallah arada benda çoban gibi giydiriyorum oğlumu napayım ama
maşallah norra çok tatlı teoda sende
slm bi kaç gundur nete giriyorum ama bişey yazamadan geri çıkıyorum..
bugun kırkımz çıktı çok şükür..sabahdan önce ben banyo yaptım abdestimi aldım sonrada oglumu yıkadık duasını yapdık gezmeye gittik. çok uslu durdu maşallah benm paşam. zaten eşim hep der bu çoçuk gezenti olacak evde yaygara koparan bebek dışarda suspus.
eeee anne lkarnında alıştı bebeğim gezmeye..
gunumuz güzel geçti bakalaım gecemiz nasıl lacak... kavuşma anımızı beklişyoruz sabırsızlıkla...
gerçi korkuyorum çok acıyacak diye öyle bi anlattınızki valla ilk gece bu kadar korkmamışımdır herhalde.. bakalım kısmet..
şimdi geçmişe dönüp okuyayım biraz...
bizimki günde 1 defa mıçsa yanmıştım desene bizimki zaten gazman gibi kucağa alırken osuruyo bırakırken emzirirken banyo yaparken uyurken her daim osurma halinde melodi gibi uzatıyo bide
bi kerede yıkarken mıçmıştı suyu bok olmuştu bide onu temizlemkle uğraşmıştım
işemelerini zaten saymıyorum günde bi defa illa altını temizlerken ya suratıma yada kendi üstüne işiyo
adamın içinde hiçbişey kalmıyo
hanımın iftliği yazmışım taze buradaya benim yanlış yazmalar başladımafoldumben
kizlar siz biara eldiven konusundan bahsetmissiniz birde kilotlu corap..
ben hala eldivenleri cikaramiyorum hem ciziyor hem bura soguk elleri buz gibi oluyor..napsam bilmiyorum kesif yapmasinida istyorum elleriyle..
birde erkek cocuklara da kilotlu corap giydiriyormusunuz?? ben iki alt ayakli penyeyi ustuste giyidiriyorum yada tulumun icine bir alt ayakli penye giydiriyorum..
o zaman düzelmiş olur opuyorumnanaktan
dido seni tazeye karşı savunamam başedemem o gadınla lülülülülülü
ben külotlu çorap giydirmedim daha aslında tereddütteyim senin gibi soğuk olunca iki tulum giydiriyorum ama eldiven konusunda çıkarmalısın bence
emzirirken benim mememi yada elimi tutuyor böyle bi duygu yok yaaa
bi kerede dedimki özellikle göğüs yaralarım azgın olduğu zamanlarda ben böyle çile çekicem ama evlenip gidicek elin kızına masajlar bile yapıcak acaba ben sırtımı ovala desem ovalıcakmı diye ne alakaysa -tatlicadiarzu-
Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma.. mafoldumbenmafoldumben
Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Dün okulda toplantı vardı. Ben biraz gecikince kızım çok ağlamış, evdekiler de yalancı meme vermişlerlmaz:Adamakıllı uzun emmedi dedim ya gece boyunca sık sık uyandı. Sonradan nette okudum, öyle bir etkisi olabiliyormuş
yazık kız büyüynce bu resmini interntte yayınladım de çok datllu köylü güzelimiz
hayırlı olsun iyi eğelencelerTATİL REZERVASYONU YAPTIRDIKKK
29 ekim için tatile gitsekmi vs diye gunlerdir dusunuyoruzbayram içinde boyle çokd usunmus sonunda vazgeçmistik bayrama iki gun kala ece bir iyi idi ay keske yapsaydık gitseydik falan olmustuk bu sefer geldi 29 ekim tatili ibo tutturdu gitsekmi gitmesekmi her aksam geliyor ee gidiyormuyuz dusun dusunkafayı yedik dedim ben dogum seklimebukadar dusunmedim beyin yormadım yahu neyse sonunda bugunyaptır dedim tamam daha sorma banabu soruyu yaptır basa ne gelcekse gorcez belki çok guzel gececkbelki cilelizorlu niye geldik diycez ama dsunmekten iyidir gidelim bee dedim ve gideceiz bir aksilik olmazsa
soran arkadaslar vardı antalyada guzel otel vs diye voyage sorgun dayız bekleriz;==))) d
hep yazacagım unutuyorum
bizimde acılıs oldu geçen hafta cumartesi gunu ama hazırlıkları gormeniz lazım
itina ile odanın orta yerinde yatan ece nin sepeti içinde uyuyan ece ile kaldırılıd salona tasındı vs çıt çıkarmamak için deli dikkat ettik çunku annem tek cumartesi aksamları evine gidiyor onunharici bizde ve benim iç in bu olay resmen bir is olmustu bitsinkurtulayım modu acılı agrılı diye çok duydum ve nitekim olyle oldu bir an aglayacagım falan sandım ilk gece bileboyle zor olmamıstı çok sartladım yada kendimi bilmiyorum zorduu ikincii yi istemiyorum zaten vakityok enerji yokkk ama boyle olunca istekte yok su an bakalım nolcaknormal hayatıma donmeyi çok istiyorum bu anlamda ama pervin demisti ikinci daha az sonra acı kalmıyor vsumarım oyle olur
kedici çok geçmiş olsun
idrar enfeksiyonu ile ilgili HEPİNİZE BİR TİYO BEBEĞİNİZİN ALTINI AÇMADAN BEZİNDE İDRAR ÇOK KESKİN KOKUYOR VE KOYU RENKLİ İSE ENFEKSİYON YADA SUSUZ KALMA İHTİMALİ VAR DEMEKTİR ÖZELLİKLE KUSMADA BUNA EŞLİK EDİYORSA ENFEKSİYON İHTİMALİ DAHA YÜKSEK
Allah bağışlasın..gel bize katıl bizeopuyorumnanaktanmrb.lar, yazmasamda sizleri takip ediyorum ve birçok şey öğreniyrum bu sayede. hepiniz bebişleri çok şeker Allah bağışlasın hepsinide.benimde 2.5 aylık bir oğlum var inşallah bundan sonra yazmakta nasip olur..a.s.
inşallah canım inşallah.Teşhis koyulamamıştı ya tam olarak o nedenle hastanenin adını sordum.Son durum nedir?Dide, Kadıköy Acıbadem hastanesindeyiz.
Çok teşekkür ederim hepinize şifa dilekleriniz için, dualarınız için. İnşallah kısa sürede iyileşecek kızım..
he nurdan erkekler için takım taklavat için özel bölmelisi var biliyon mu?? yerim seni çok hoşsun senkaydirigubbakcemile3tazem burcum erkeklik acisindan degil saglik acisindan sordum bende giydirsemmi diye, soguk burasi usumesin popisi..erkek icin ayri satiliyormu bu kilotlu corap yoksa bebik icin olani ikiside giyiyormu?yoksa yerim ben onun erkekligini:)
genlerinde var köylülük teşekkür ederiz teyzesiyazık kız büyüynce bu resmini interntte yayınladım de çok datllu köylü güzelimiz
kedici çok geçmiş olsun
idrar enfeksiyonu ile ilgili HEPİNİZE BİR TİYO BEBEĞİNİZİN ALTINI AÇMADAN BEZİNDE İDRAR ÇOK KESKİN KOKUYOR VE KOYU RENKLİ İSE ENFEKSİYON YADA SUSUZ KALMA İHTİMALİ VAR DEMEKTİR ÖZELLİKLE KUSMADA BUNA EŞLİK EDİYORSA ENFEKSİYON İHTİMALİ DAHA YÜKSEK
güzele ne yakışmaz.her haliyle güzel köylüde olsa Neva
çok geçmiş olsun canım.dualarım seninle canım.inşallah en kısa zamanda kesin tanı ile düzelir.bizi haberdar et canımBugün hastanedeki 4.günümüz..