2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okanı çekemem şimdi ben yatayım en iyisi süt içeyim ama önce.iyi geceler size.esrako da geçmişi okuyor galiba sana da iyi geceler esrako

aa iyi hatirlattin bende iceyim sut; hadi iyi geceler sana bizimki ikinma sikilmalara basladi uyanir, ben hala bekliyom..

aslıcım daha çok yaz tanışalım kaynaşalım.

sütümü içerken biraz daha takıldım yatmaya korkuyorum neva uyanacak diye.çünkü ben ne zaman yatsam o kalkar.ayrıca ne zaman sofraya otursam da:)

valla dido bende olsam gidebilirdim hani bebek çokkuçuk olunca insan dusunur onunharici hiçyuzun gormedigim insanlarabende kalkıp gidebilirdim ki esra hakkındakiyorum çokkdogruuu
eminim giderken istanbuldan aynıhislerde olacaksın iyiki gelmisim diyeceksin adasımseni eminim çok iyi agırlayacakk kendisini sahsen birkaç kez gordumm on numara diyorum ki zaten sende anlamıssın
e sen anlamayacaksında benmi anlayacagım kitabını okumussun bu isin :))

TATıL REZERVASYONU YAPTIRDIKKK

29 ekim için tatile gitsekmi vs diye gunlerdir dusunuyoruzbayram içinde boyle çokd usunmus sonunda vazgeçmistik bayrama iki gun kala ece bir iyi idi ay keske yapsaydık gitseydik falan olmustuk bu sefer geldi 29 ekim tatili ibo tutturdu gitsekmi gitmesekmi her aksam geliyor ee gidiyormuyuz dusun dusunkafayı yedik dedim ben dogum seklimebukadar dusunmedim beyin yormadım yahu neyse sonunda bugunyaptır dedim tamam daha sorma banabu soruyu yaptır basa ne gelcekse gorcez belki çok guzel gececkbelki cilelizorlu niye geldik diycez ama dsunmekten iyidir gidelim bee dedim ve gideceiz bir aksilik olmazsa

soran arkadaslar vardı antalyada guzel otel vs diye voyage sorgun dayız bekleriz;==))) d

hep yazacagım unutuyorum
bizimde acılıs oldu geçen hafta cumartesi gunu ama hazırlıkları gormeniz lazım

itina ile odanın orta yerinde yatan ece nin sepeti içinde uyuyan ece ile kaldırılıd salona tasındı vs çıt çıkarmamak için deli dikkat ettik çunku annem tek cumartesi aksamları evine gidiyor onunharici bizde ve benim iç in bu olay resmen bir is olmustu bitsinkurtulayım modu acılı agrılı diye çok duydum ve nitekim olyle oldu bir an aglayacagım falan sandım ilk gece bileboyle zor olmamıstı çok sartladım yada kendimi bilmiyorum zorduu ikincii yi istemiyorum zaten vakityok enerji yokkk ama boyle olunca istekte yok su an bakalım nolcaknormal hayatıma donmeyi çok istiyorum bu anlamda ama pervin demisti ikinci daha az sonra acı kalmıyor vsumarım oyle olur

bu arada topigimizin bebeklerinden birini bulusma oncesi goreceğim insallahhhh

ceren ii

carsamba gunu verem asısı için cagırdılar nazan da bizim çocukdr una basladı çunku verem asısımalum topluyapılıyor aynı gune tumbebekleri cagırıyorlar muaynaneden ve pes pese randevularımız ilk karsılasma carssamba olacak bakalım iki laf etme imkanımız olacakmı cadı kızlarımızdan :))

merhaba bende agustos annesıyım 17 agustosta dogdu melegım kızım sızı sureklı takıp edıyorum ama fırsatım olmuyo yazmaya hepınıze hayranım:)))
hepınızın yavrusunu allah bagıslasın cok sekerler:ecrin_bebek:

canım hoşgeldin güzel vakit geçirmen dileğiyle benim bebişim de 19 ağustosta doğdu günlerimiz yakınmış kızını merak ettim bi ara atarsın foto sunu

günaydııın dün gece bir ilki yaşadık oğlum 5buçuk saat kesintisiz uyudualkisalkisalkis
şu iyi geceler çayı alıp içirdim ondan sanırım son günlerde hiç uyumuyodu.gozleri kızarmıştı uykusuzluktan .neyse düzeldi.bugün evde kimse yoktu sabah yine baygınlık geçirdim.olduğum yere yığıldım nezaman düzelcem bilmiyorum ama keşke yanımda annem olsa kendime gelememekten korkuyorum

aslıcım daha çok yaz tanışalım kaynaşalım.

sütümü içerken biraz daha takıldım yatmaya korkuyorum neva uyanacak diye.çünkü ben ne zaman yatsam o kalkar.ayrıca ne zaman sofraya otursam da:)

dıde helal olsun sana valla bıdahakı sefere belkıde bende adanadan katılırım 1shok: ne hos olur dımı tum turkıyeden:) delikafadulden

yav tüm alıntılarım yazdıklarım gitti benim akıllı kocam nevanın ayaklarını klavyeye bastırdı..sinir oldum çok.
neyse esra iyi yapmışsın tatil planlarını hayata geçirmekle.dediğim gibi benim tek endişem uçak yolculuğu.gerçi bayram tatilinde tam gidiş -geliş 26 saat yollardaydık.hava değişimi olacak bir de ama.Değer diye düşünüyorum.sizleri be bebişleri göreceğim için çok heyecanlıyım.
Aslıcım bizim topik gerçekten çok farklı ve özel insanların biraraya geldiği bir yer olmuş.sanki seçilmiş herkes :)

günaydın kızlar.kabus gibi bir gece yaşadım.zombi olarak aranızdayım...

Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dayanamıyorum, çıldırmak üzereyim.
İlk tanı idrar yolu enfeksiyonu..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma..
mafoldumbenmafoldumben

ayşin çok büyük geçmiş olsun inan çok üzüldüm.inşallah kesin bir teşhiskonur da ona göre tedavi edilir devacık.hangi hastanedesiniz

Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dayanamıyorum, çıldırmak üzereyim.
İlk tanı idrar yolu enfeksiyonu..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma..
mafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun ya üzüldüm ama güçlü ol minik kızının sana ihtiyacı var.dualarımdasın inşallah önemli bişey değildir.daha onlar büyüyene kadar neler çekicez dayanıklı olmalıyız.:Saruboceq:

rosewind gelebilirsen sen de gel gelmişken hepinizi tanımak isterim

ayşin dualarım seninle ve Devayla iyi olacak inşallah

rosewind gelebilirsen sen de gel gelmişken hepinizi tanımak isterim

ya valla çok merak ediyorum hepinizi kocamdan nasıl izin alcam bilmiyorum
şey ben ona hiç izin vermezdimdedelikafadulden:uhm:şimdi kapana sıkıştım neyse bir şirinlik yapıp kandırmaya çalışcam artık.

X