MYCey MYPillow
benimki bu dunden bugune asık oldum mindere. sadece emzirme için deil uyutma ve ecenin kendi kendine takılması için kullandım altını degiştirirken yasladım vs vs iiki almısım tryede goturcem
bende bundan kullanıyorum hastdaneden çıkrtıgımız gun iboya git al hemen dedim hastanede bundan vardı çok rahattı jokerde 40 tl idi içime oturdu fermuuarlı kılıfı yoktu iki tane yedek kılıf diktirdim 25tl ye ettimi 65 tl ye emzirme yastıgı ama 165 olsa yine alırdım inanılmaz rahat sırt ogmuz beliniz daha degerli deil bu paralardan vallahi
hele bizim kizi dusunursekbiriki saat emdigi oluyor notr dame olurdum heralde ben almasaydım
benimki de uyandı uyurken közleme tenceresine biberleri koymuştum uyandı bir pışpışladım bir biberlere baktım öyle öyle közledim bir de zar zor çorbamı koydum şimdi uyukluyor gidip bakamyorum çorba ne halde
ya massallah diyorum sana dido ya ne beceri var sendede nası yapıyorsunuz ev isi bebek bir arada annem saglosun hala burda ben oyle alıstımkı yemek falan yammayaa gittimi ne halt etcem bilmiyorum beni epeybir goremessiniz buralarda heralde
ctesi mevlü var...ptesiden beri evi temziliyorum cam ,tül,perde ,halı,,koltuk ne varsa herbişiyi yıkadım sildim süpürdüm ...bir yandan kızım viyaklıyo bir yandan yetiştirmeye çalışıyorum...çok şükür bitti bende bittim....
sanada bir hey massallah diyorum melek ya simdiden allah kabul etsin canım
Kuzumun tazecik bir fotosu
allahım çok tatlııı massallahh
Gaz problemi yaşayanlar - yaşamış olanlar bir bakar mısınız !!!
GÜnde 4 doz Nurse şurup ve adaçayı yağı ile gaz problemimizi ağlama boyutundan çıkardım. Ama külotlu çorap - sıcak su - jimnastik destekleine rağmen günde 2-3 defa çok kuvvetli kıvranıyor yavrum. ağlamaya kalkışınca kolayca sakinleşiyor Günde 4 defa kaka yapıyor. sadece gaz çıkışı pek olmuyor. uykusu tavşan uykusu, göğsümde uyursa kesintisiz uyuyabiliyor. mecburen birlikte yatıyoruz. dün gece kesintisiz 4 saat uyudu ama göğsümde... Öncesinde de hemen dalamıyordu, 2-3 defa uyanıyordu ama pışpışlayınca dalabiliyordu.
Sorum şu: bu süreç böyle mi atlatılır ? "Öyle yapma, böyle yap" ya da "ilaveten şunuda yap" dediğiniz bir şey var mı?
Mesela DERYA sen metsil de mi kullanıyorsun, Yusuf'un durumu Doruk'tan daha mı iyi?
ben nurse harveys harici sab simpleks adlı yine yabancı bir ilac kullanıyorum hos nurse nin artıkyerli kutusu falan olusmus yıllar once ogluma aldıgımızda turkce yazıbulunmuyordutamamen kacak geliyodu
bu sab hala oyle damla seklinde veriliyor
ikisini donumuslu gunde uçer kezden altı kez veriyorum surekli bir ilac verme seklinde hissediyorum kendimi
gece duzgun uyuyor ece ama dalma problemi var hemen her aksam 8-11 arası uyutma calısmam var yani emziriyroum surekli kusuyor midesi patlıycakmeleler bosalıyor sut kalmıyor aglama zırlama ama uyudumu iyi uyuyor bayılıyor artık uykusuzluktan gunduz pek uyumuyor arada bir saat iki saat belki ama genelde gunduz uykusu yok
ama gece allaha sukur 7 saat uyudugu oldu inanamadık birsey oldu çocga falan sandıkbu bir gundu genel ortalama ilk yatısta 5 saat falan
ilacları kesersem ne olur denemeye cesaretim yok acıkcası vermekten sıkıldımhani ilacsız devam etse harika ama diyorum ya dnemeye cesaret edemem
bizimki sallanmayıda sevmiyor yalancı emzigide tek derdi meme orda uyusun hep benden baskası oyuutamaz oldu dusun yani halimi tazem
tazecim zinco var ağızdan 3 damla.günde 9 damla.rezene,badem,anason,kimyon,dereotu,melisa ve ayçiçek yağından yapılmış.benim hayatımı kurtardı bir dene istersen...allah yardımcın olsun..
ya bizimde bagırsaks orunumuz oldugunda zinco verdi dr ama damlalıklı degil sizin kullandıgnızbaska bir turveimi acaba biz cay kasıgı ile veriyoruz damlalıgı falanyok agzında
arkadaşlar hepiniz burdayken birşey sormak istiyorum.... selin yüz üstü yatmak istemiyor kafasını nasıl tutacağını tam olarak bilemiyor ağlıyor kaldırılmak istiyor onu yüz üstü yatırmaya nasıl alıştırabilirim acaba. ....
nie yatırcanki anacım boynu agrır yuzu ustu kendini yatagabırakabilirmis allah korusun bogulur niye istiyorsun
tum gunkadın programları izliyorum çocukdr ları yatırmayın diyor gunduz sizin gozetiminizde birazyatsın boyun kasları gelisir diyor okadarr
bu arada ece de hiç sevmiyordu yatmayı yuz ustu aglıyorduhemen bugun keyifi yerinde iken yatırdım uç besdkdurdu dene sende iyi ikenk eyfi
evrim
acı elma yağını kullanan senmiydin?
bende kullandım canım iyi geldimi gelmedim pek ayırt edemedim
ESRAKO kesinlikle sadece sizi görmeye geliyorum..ikincil kazanç olarak esranın beni gezdirdiği kadar gezmeye ve buluşma günü yapacağınız nefis mamalardan yimeye:kedi:
supersinn vallahi elif yaptıgın buyuk cılgınlık helal sana ne diyim kendi adıma çok mutlu oldum aksam esime bahsettim arkadasımız batmandna kalkıp geliyordiye garip garip bakstı inanamadı:))) erkekler iste kadınlar arasındakı sıkıbagı ozellikle hamilelik doneminde olusanbagı anlamalarını bpek beklemiyorum zaten:)))
keske avrupa yakasında otursam esra yayakında o gunden haricte gezmelerinize katılabilsemm
kizlar siz biara eldiven konusundan bahsetmissiniz birde kilotlu corap..
ben hala eldivenleri cikaramiyorum hem ciziyor hem bura soguk elleri buz gibi oluyor..napsam bilmiyorum kesif yapmasinida istyorum elleriyle..
birde erkek cocuklara da kilotlu corap giydiriyormusunuz?? ben iki alt ayakli penyeyi ustuste giyidiriyorum yada tulumun icine bir alt ayakli penye giydiriyorum..
a yapma nurdan çıkar eldivenleri ben herhafta duzenli kesiyorum yine koseler oluyor bazen çiziyor yuzunu ama terminatorgibi buveletler hemen iyilesiyor korkma
bizimik bgnuburnunu cizmis kanatmıshala eminim sabahkalkacım olmayacak orda cizik falan
adaş bana msj atmış saat 7 de ben şimdi gördüm yuh yanee bana
nazanlaştım bende ne msj görüyorum ne arama :1rolleyes:
ne diyim anacım telefon canavarlarısınız ikinizde:))))
mesajın yanıtını hala alamadımm