2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

beğenir beğenir anası gibi cadı olursa daha bi beğenir çünkü benim oğlan büyük ihtimal ezik sümsük olucak bak yine sümsük dedim yani sakin bi kişilik olucak gibme geliyo

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gypsyesra, aslıcım, dide+, dnzyildizi84+, esrako+, iremce_80, norraa+, rosewind, sakaleynmaster+, telkirma+

noluyo leynnn bütün bebikler uyuyomu akannehir

benim oğlanda salonda uyudu bende salonda yatıcam bu gece yatağına taşırsam uyanır zaten hiç gidesimde yok yatakodasına yasakkelime

yatıyorum ben uykum geldi yarın olmam buralarda anama gidicem antepe gidiyolar yolcu edicem

bu kadar kişisiniz monolog yaptırıyorsunuz bana pes

okanı çekemem şimdi ben yatayım en iyisi süt içeyim ama önce.iyi geceler size.esrako da geçmişi okuyor galiba sana da iyi geceler esrako

MYCey MYPillow

benimki bu dunden bugune asık oldum mindere. sadece emzirme için deil uyutma ve ecenin kendi kendine takılması için kullandım altını degiştirirken yasladım vs vs iiki almısım tryede goturcem

bende bundan kullanıyorum hastdaneden çıkrtıgımız gun iboya git al hemen dedim hastanede bundan vardı çok rahattı jokerde 40 tl idi içime oturdu fermuuarlı kılıfı yoktu iki tane yedek kılıf diktirdim 25tl ye ettimi 65 tl ye emzirme yastıgı ama 165 olsa yine alırdım inanılmaz rahat sırt ogmuz beliniz daha degerli deil bu paralardan vallahi
hele bizim kizi dusunursekbiriki saat emdigi oluyor notr dame olurdum heralde ben almasaydım

ya massallah diyorum sana dido ya ne beceri var sendede nası yapıyorsunuz ev isi bebek bir arada annem saglosun hala burda ben oyle alıstımkı yemek falan yammayaa gittimi ne halt etcem bilmiyorum beni epeybir goremessiniz buralarda heralde

sanada bir hey massallah diyorum melek ya simdiden allah kabul etsin canım

Kuzumun tazecik bir fotosu

allahım çok tatlııı massallahh

ben nurse harveys harici sab simpleks adlı yine yabancı bir ilac kullanıyorum hos nurse nin artıkyerli kutusu falan olusmus yıllar once ogluma aldıgımızda turkce yazıbulunmuyordutamamen kacak geliyodu
bu sab hala oyle damla seklinde veriliyor
ikisini donumuslu gunde uçer kezden altı kez veriyorum surekli bir ilac verme seklinde hissediyorum kendimi
gece duzgun uyuyor ece ama dalma problemi var hemen her aksam 8-11 arası uyutma calısmam var yani emziriyroum surekli kusuyor midesi patlıycakmeleler bosalıyor sut kalmıyor aglama zırlama ama uyudumu iyi uyuyor bayılıyor artık uykusuzluktan gunduz pek uyumuyor arada bir saat iki saat belki ama genelde gunduz uykusu yok
ama gece allaha sukur 7 saat uyudugu oldu inanamadık birsey oldu çocga falan sandıkbu bir gundu genel ortalama ilk yatısta 5 saat falan
ilacları kesersem ne olur denemeye cesaretim yok acıkcası vermekten sıkıldımhani ilacsız devam etse harika ama diyorum ya dnemeye cesaret edemem
bizimki sallanmayıda sevmiyor yalancı emzigide tek derdi meme orda uyusun hep benden baskası oyuutamaz oldu dusun yani halimi tazem

tazecim zinco var ağızdan 3 damla.günde 9 damla.rezene,badem,anason,kimyon,dereotu,melisa ve ayçiçek yağından yapılmış.benim hayatımı kurtardı bir dene istersen...allah yardımcın olsun..

ya bizimde bagırsaks orunumuz oldugunda zinco verdi dr ama damlalıklı degil sizin kullandıgnızbaska bir turveimi acaba biz cay kasıgı ile veriyoruz damlalıgı falanyok agzında

nie yatırcanki anacım boynu agrır yuzu ustu kendini yatagabırakabilirmis allah korusun bogulur niye istiyorsun
tum gunkadın programları izliyorum çocukdr ları yatırmayın diyor gunduz sizin gozetiminizde birazyatsın boyun kasları gelisir diyor okadarr

bu arada ece de hiç sevmiyordu yatmayı yuz ustu aglıyorduhemen bugun keyifi yerinde iken yatırdım uç besdkdurdu dene sende iyi ikenk eyfi

evrim
acı elma yağını kullanan senmiydin?

bende kullandım canım iyi geldimi gelmedim pek ayırt edemedim
ESRAKO kesinlikle sadece sizi görmeye geliyorum..ikincil kazanç olarak esranın beni gezdirdiği kadar gezmeye ve buluşma günü yapacağınız nefis mamalardan yimeye:kedi:

supersinn vallahi elif yaptıgın buyuk cılgınlık helal sana ne diyim kendi adıma çok mutlu oldum aksam esime bahsettim arkadasımız batmandna kalkıp geliyordiye garip garip bakstı inanamadı:))) erkekler iste kadınlar arasındakı sıkıbagı ozellikle hamilelik doneminde olusanbagı anlamalarını bpek beklemiyorum zaten:)))
keske avrupa yakasında otursam esra yayakında o gunden haricte gezmelerinize katılabilsemm

a yapma nurdan çıkar eldivenleri ben herhafta duzenli kesiyorum yine koseler oluyor bazen çiziyor yuzunu ama terminatorgibi buveletler hemen iyilesiyor korkma
bizimik bgnuburnunu cizmis kanatmıshala eminim sabahkalkacım olmayacak orda cizik falan

adaş bana msj atmış saat 7 de ben şimdi gördüm yuh yanee bana
nazanlaştım bende ne msj görüyorum ne arama :1rolleyes:

ne diyim anacım telefon canavarlarısınız ikinizde:))))

mesajın yanıtını hala alamadımm

merhaba bende agustos annesıyım 17 agustosta dogdu melegım kızım sızı sureklı takıp edıyorum ama fırsatım olmuyo yazmaya hepınıze hayranım:)))
hepınızın yavrusunu allah bagıslasın cok sekerler:ecrin_bebek:

adaş uyanıkmısın sennnn hemen msjına cvp yazıyom o zaman dedim uyuyosundur msj sesine felan uyanma

demin mesaj ugeldi bu yazını okumumastım useniyordum nerden geldi geceninbusaatinde diye kalkıp bakmayasenmisssin demek kalkmama gerekkalmadı sagol adass:)

okanı çekemem şimdi ben yatayım en iyisi süt içeyim ama önce.iyi geceler size.esrako da geçmişi okuyor galiba sana da iyi geceler esrako

bir gun giremedim oyle çok yazılmıskı bugun geçmisibirseferde okuyamadım simditamamladım haftasıonu da çokgiremenmhiç bitiremem diye bitirdim simcik:))

hala burdasın ama sanada iyigecelerrrr

ne yani esra sen buluşma Batman'da olsa gelmez miydin?? çok şaşırdım şimdi:jeyyar: diğer arkadaşlar da inanmıyordur sadece buluşmaya geldiğime ama öyle.bir geyikl başladı herşey gülistan ben nasıl geleyim falan diyordu ben de geyiğine ben batmandan gelirim falan dedim salifoya anlattım git aşkım dedi.ben de yok canım daha neler dedim çok zor karar verdim salih motive etmese caymıştım da..Ama geliyrum işte deli bu kadın diyenler de vardır ve benim yaptığımı çok abes bulanlarda ama güzel bir anı olacak.bazen anı olsun diye de yaşamalı insan.Bir de esranın samimiyeti beni çok etkiledi sanki 40 yıllık arkadaşım gibi sağolsun misafir edecek beni 3 gün kadar eee misafirlik 3 günden fazla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…