2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar bişi sorcam...eylül jole gibi kak yapıyo..ıkıntı gibi renginde bişi yok ama...nedir bu acaba karşılaşan oldumu..yarın dr götürcem ama aklıma takıldı..

evrim benim pıtırcığım hala eldivenli olduğu için oyuncak tutmıcak..biraz daha beklemsi gerek...parmaklarına hakim olamıyo..gözünü yoluyo..çok istiyorum bana dokunsun saçımı yanlışlıkla çeksin ama..her defasonda aynı şeyi yapıyo bende hgemen eldiven giydiriyorum..tırnakları kesik törpülü onl alaksı yok yani....

keşke bu kadar yormasaydın kendini ben öle yüzeysel temizledim iikide öle yapmışım çocuklar evin içine mıçtılar valla cumartesi kadın gelip temizlicek canına yazık bebekle öle dipten temizlemeseydin keşke
evrişim ben dönenceyi takmamıştım beşiği sallarken çok sallanıo düşüo die bayramda musti ağlarken üzerimi giyemedim aklıma dönence geldi tatktım sesinide açtım allahım nasdıl sevindi onlar döndükçe bu aguladı tabi bende mustiyi seyre koyuldum ama sadece 10 dk sürdü bu zevkimiz sonra ondanda sıkıldı kuzum ii bişiler bulursan oyuncak olarak bisede süleeeegamyoncuiremsu

bizim kinin başına bende ALLAH yazısı astıktan sonra çok güzel uyumaya başladı

doğru diyosunda benim içim rahat etmiyo..öle yüzeylse diye başlıyorum bi bakmışım olayın içindeyim..olsun ne yapalım benim evim büyük diil koşuşturamıcak çocuklar..otursunlar analarının dizinin dibindelmaz: yalnız ben hala eylülekıyafet almadım mevlüt için..yarın çıkıp alcaz..öle tüllü elbiseleri sevmiyorum...inş sadee güsel bi elbise bulabilirim...

Didom demıstı.. ole olması gerekıyormus kuzum,19 tane.

hepsını sen tek basına kendın ve de bebekle mı yaptın... ınanamıyorummmm :bbo:

bizim kinin başına bende ALLAH yazısı astıktan sonra çok güzel uyumaya başladı

Deryam,nazarlıkla bırlıkte ustunde o da var.. yatak odası nası bılıo musunn :)))) 3 kur'an, bır besmele-i serıf,nazar duası, dua kıtabı :)) nazarlıklı Allah yazısı.. valla yatak odasında uygunsuz gezınmemek gerekecek neredeyse.. kaydirigubbakcemile3

FURKOCUGUM.. maşallahh kuzuna,cok şirin.. çok bebek daha.. agustos un en cücükk yavrusu o :))

evrimciğin sana bir öneri o kuranı kerimle çok yüksek bir yerlere koy asla bel hizasının aşağısında olması.mesala beşikte asılı ama sen ayaktasın o şekilde olmaz.
bizim neva'nın dönencesi dönmüyor beşiğin kendi dönencesi ama yine de ilgisini çekiyor..biz de aldık çıngıraklı dişlikli aslanlı şeyden chiccodan sadece sesi ilgisini çekiyor pek bir alakasız davranıyor işi gücü insanlarla ortamdaki herkes onunla konuşsun istiyor.konuşmazsa gözünün içine bakıp acayip sesler çıkarıyor sosyal şebeğim benim
bu da dönence görmüş masum köylü

eyvallah gözüm..bize en uyan müzik seviyor müziği.bu gün ney dinlettim hoşlandı galiba

Kuzumun tazecik bir fotosu

maşallah moncuk pambike

evrimcim besmelelerin işe yaramasına sevindim.Hadis-i şerif'te geçiyor şifa olduğu:))

helin servan cok seker ya masallah binlerce

günaydın günaydın günaydın

helinnnn servan çok değişik bi cocuk maşallah ona çokda tatlı..

servana maşallah çok tatlı

helin maşallah servana..çok tatlı ya..ben eylülden önce bbek sevmesdim hiç..şimdi nerde görsem içim içime sığmıyo..alt katta yeni doğum yapmış biri var görmek için sabırsızlanıyorum.

helin servsn çok büyümüş ve değişmiş..hint dansı modundaki uyku pozu çok hoş.maşallah yavruna
çok teşekkürler kızlar.fotolar doğduğu andab bu yana olan zaman dilimlerini kapsıyor.çok büyüdü ve değişti.

Kuzumun tazecik bir fotosu
çok tatlı maşallah

maşallah hepsi birbirinden tatlı ama su son poza bittim ben

2009 ağustos ayı bebeklerinin boy , kilo ve baş ölçümleri... böyle bir topik açılmış kızlar bizlerde burdan bebeklerimizin gelişimlerni paylaşabiliriz
çok iyi olmuş bu topik
kızlar bu 4. ayda ek besinlere geçiliyorya 3. ay dolup 4.aydan gün alınıncamı yoksa tam 4.ay doluncamı başlanacak gerçi doktorada soracağım ama şimdi aklıma geldi bi sorayım dedim
hiçbir fikrim yok ben 6. ayda geçiliyo sanıyodum ek besinlere

oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim
maşallah üçünüzede
hayırlı olsun mevlüdünüz çok tatlı mustafa maşallah
çok geçmiş oılsun
ahanda belee pusuda bekliyor kalktığım an yaygarayı koparcak velet

[/URL][/IMG]
adamım benim ya
izmirlilerinde geldiğini düşünseneee
he hee :))
kayseri çık aradan diyosun ha aşkolsun

burdayıs pamukprenses ve cucesi
maşallah ikinizede
terleme usume su içinde kalma hallerim devam edio sizde ne alemde
aynren devam

annemi severken

külotlu çorabım nasıl?? Babam," len böyle görmesinler seni, kız gibi külotlu çorap giymişsin karizman gitcek" dio ama annem beni sıcak tutsun diye giydiriyooo
çok tatlısınız
bende giydiriyorum kilotlu orap hakan annesi naptın ya erkek adam çorap mı giyer diye başıma ekşiyo
yeni yeni alıştı şimdi
geçmiş olsun canım gelince zaten hep üst üste gelir okul hastalık mafoldumben
maşallah kuzuya bende alcam bi dönence
evrimcim besmelelerin işe yaramasına sevindim.Hadis-i şerif'te geçiyor şifa olduğu:))

dide biraz açsana besmele olayını ben kaçırmışım
bizimkindede aynı dert varda :gitme:

Yavrum EVROŞ;

Ben yazayım annem.. 19 adet besmeleyi arapca sekılde yazdırıp besıge koyuyorsun.. saolsun Dıdom soyledı de yazdırdık bız de.

deli oldum hala daha uyumadı kucagımda gozu kapalı kryif yapıo sutum gitti yorgunluktan.yemediğim içmediğim kalmadı...gozu acık uyuorum resmen

Yavrum EVROŞ;

Ben yazayım annem.. 19 adet besmeleyi arapca sekılde yazdırıp besıge koyuyorsun.. saolsun Dıdom soyledı de yazdırdık bız de.

saol tatlım
özlüyoruz seni
çok gaçmi,ş olsun bu arada yle şeyler yaşadığınıu bilmiyodumepidural yüzünden mi oldu
sende hiçbişey paylaşmıyosun be annem yani sorunlarınla ilgili
bilgi paylaşımı süper sorunlarını duyup bi geçmiş olsun diyemiyoz

alın size bi şarkı

bir bağırdı odalarda inledi
anne uyandım artık sende kalk dedi vay vay
inanmazsan gel gözüme bak dedi
anne ayakta oğlu beşikte sallanır vay vay
meme emmiş dudakları ballanır vay vay

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EVRISS DIDOO benim Teo mda cok sicriyor uykusndan, cigliklarla uyaniyor bazen, hic huzurlu derin uyumuyor, cok tedirgin..bu besmeleleri arapca yazmamiz sartmi, bana biri bilgisayarda 35 kere yaz besmleyi basinin ucuna koy dedi oylede olurmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…