ne güzel büyüorlar kuzular hareketlerini konuşmaya başaldık artık maşallahallah korusun canım kötü bir tecrübe olmuş.... selin pek yüzüste yatmayı sevmiyor niye bilmiyorum ama sıkılıyor hemen ağlamaya başlıyor malum anne karnında hep yüzüstü durduğu için sanırım artık sıkıldı kaydirigubbakcemile3 doğuma kadar döndüremedik kızçeyi normal baş aşağı pozisyonakafamçokkarıştı söylediğin iyi oldu artık çok dikkat etmek gerekiyor.... geceleri kendini yastıktan kaydırıyor yastığn tepesindeyken ta ucuna geliyor nasıl beceğriiyor bilmiyorum bugünde öğlen yastığın yanından inmiş bi güzel kolunun üstüne koymuş başını yatıyordu yatakta bunlar sanırım alıştırma çalışmaları yakında tamamiyle dönebilirlerkaydirigubbakcemile5
:kedi::kedi::kedi: çok utandım ama ne bilim benim aklımda kız olarak kalmış hatta evet biliyorum adını ömür koymuştu ama neyse özür dilerim kusura bakma kayracım
gözündende kaçmamış seni seni insan 2 çocuklu olunca gözden birşey kaçmıyor dimisırnaşık şey
Şenizopuyorumnanaktanmaşallah allah bağışlasın canım...
offf off.o durumu en iyi ben bilirim.10 gündür öyleyiz biz.kolay gelsin nazancım..
bana doktor ilk 6 ay verme bişey dedi,,,
allah sizi korusun deryacım...
çok geçmiş olsun canım.
çok şirin ya maşallahi
aynen bende,çok yoruluyor çok acıkıyorum...
canım hoşbulduk,15 gün oldu evime geleli,şımarık ve sinirli bir bebeğim var.sen nasılsın?
İkinciyi ben düşünüyorsam herkes de düşünebilir kanımcadelikafaduldenMalum, oldukça zor bir doğum yaptımkafamçokkarıştıKızım 17-18 aylık olunca korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Çocuğumun sağlıklı gelişimi için kardeş şart bence. Yaşım zaten 30. Fazla beklemenin alemi yok.
Çocuğu sakınma konusunda da tamamen sana katılıyorum Deryacığım. Anne sütü kadar iyi bağışılık sağlayan hiçbir şey yok. Bebeklerimiz mikropla da tanışmalı. Belki 40ı çıkmadan biraz daha dikkatli olunabilir ama mikroptan çok uzak büyütülen çocuğun bünyesi de birçok şeye karşı alerjik olur benden söylemesi.lmaz:Benim çocukluğum kedi köpek peşinde çamur içinde geçti. Çok şükür bünyem sağlamdır
Bir kere hamile kaldıktan sonra tekrar kalmak çok daha kolay oluyor. Çevremde çok örneğini gördüm. Mesela 10 sene tedavi görüp tüp bebekle hamile kalan arkadaşım korunmasız 2 sefer ilişkiye girmiş ve hamile kalmış. Adet görmedi 2 ay, hamileliği aklının ucundan geçirmiyordu. Benim zorumla gitti, 9 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Apar topar doktora gittiler eşinin sperm sayısı normale mi döndü diye ama sayı hala olması gerekenin %1iydi:1shok:Mucize gibi yani
Evet işte ben de onu görmüştüm. Ya ben fiyatını yanlış hatırlıyorum ya da o mağaza kazıklanmak için birebirmiş :) Ben şal kullanıyorum mecbur kalırsam ama onda da üstten bebeği görmek için epey debeleniyorum. Bu mycey'in önünü kavisli yapmışlar güzel olmuş :)
tskler ebrum ins bulusmada bulusuruz :))
Deme yaw kelek melekepruu bize kelek attın
taaa batmanlardan azarbaycanlardan geliniyor
gidicek zamanımı bulamadınnn arıcam senii dur seen
pervin neva da dün gece sabaha kadar uyumasının intikamını alıyor resmen 15 dk periyotlarla uyuyyor sabah 9 dan beri.şu an ayağımda zıplayıp duruyor apartmandan gelen her sese
MYCey MYPillow
benimki bu dunden bugune asık oldum mindere. sadece emzirme için deil uyutma ve ecenin kendi kendine takılması için kullandım altını degiştirirken yasladım vs vs iiki almısım tryede goturcem
yok canım bildiğin büyükçe minderlerden markası yok önce dah küçüğünde yatıyordu şimdi büyüğüne terfi etti. sen emzirme minderiyle karıştırdın galibaDİDE canım senin kızının çok sevdiği o minderin markası neee ??? yastık olaraktamı kullanıyorsun sen onu ????
anlaşılan bugün prensler ve prensesler izin vermiyor sayfada aktif olmanıza bende kaçar... mesaiyi tamamladım heh... süt iznimi olmayan ve emmeyen kızımın süt iznini akşam 1 saat erken çıkarak kullanıyorum bizimkide koklaşma izni oluyor.... bakalım bu akşam akrabamıza oturmaya gideceğiz inşallah kazasız belesız geliriz eve çünkü benim görümce grip kızını getirirse çıngar çıkartacağım.... neyse yarın görüşürüz kuzucuklara bol bol uykular..... onlar uyusunlarki anneler dinlensinler dimi ama:)))
hay allam ya yazık bizee..walla yoruldum bugun sende oylesindir eminim
bu msjdan sonra eceyi yatırdım 10dk surmedi uyandı hala uyanık emzirdim gazlarını cıkardım yok tın uykusu kacmıs kızım bugun boncuk boncuk bakıo elini emio sşrşnlik yapıo simdi yastıgına yasladım kalktım ınılıo yanlız kaldı die
MYCey MYPillow
MYCEY Annemin Emzirme Önlüğü- Thinkpink - Anneyiz.Biz | MARKET
benimki bu dunden bugune asık oldum mindere. sadece emzirme için deil uyutma ve ecenin kendi kendine takılması için kullandım altını degiştirirken yasladım vs vs iiki almısım tryede goturcem
benimki de uyandı uyurken közleme tenceresine biberleri koymuştum uyandı bir pışpışladım bir biberlere baktım öyle öyle közledim bir de zar zor çorbamı koydum şimdi uyukluyor gidip bakamyorum çorba ne halde