evrim benim pıtırcığım hala eldivenli olduğu için oyuncak tutmıcak..biraz daha beklemsi gerek...parmaklarına hakim olamıyo..gözünü yoluyo..çok istiyorum bana dokunsun saçımı yanlışlıkla çeksin ama..her defasonda aynı şeyi yapıyo bende hgemen eldiven giydiriyorum..tırnakları kesik törpülü onl alaksı yok yani....
ctesi mevlü var...ptesiden beri evi temziliyorum cam ,tül,perde ,halı,,koltuk ne varsa herbişiyi yıkadım sildim süpürdüm ...bir yandan kızım viyaklıyo bir yandan yetiştirmeye çalışıyorum...çok şükür bitti bende bittim....
nazan o uyurken daha çektiğimiz o kadar ilginç pozları var ki.biz hepsini göndermedik.ara ara yeni fotolar ekleyeceğim yinehelincim, senin servanın fotolara bak bak doyulmuyor. çeşit çeşit uyku pozları vermiş kereta. ve sen sanki küçük bir adam doğurmuşsun. bazı fotolarda liseli bir genç adam siması ve pozu var. bazılarında ise basbayağı bebek gülüşü gevrek gevrek....
gelirim valla bilirsin işin ucunda yemek varsa dürüm için anteplere gitmiş adamım :roflol:illa beni yazın bozüyük'e getirteceksin yani:) esra bile gelir çiğbörek aşkına
sokak iti bizimkiler yanii adamı dışarı çıkar aç bırak o kadar düşkün sokaklara yanee40 kere ihlas okunuyormuş ama dayanağı ne bilmiyorum ben başladım okumaya sonra karıştı gitti..abdest aldım nevayı yıkadık o kadar.zaten neva doğdu doğalı sokaklarda:))
delikafadulden sırnaşık şeykayranın OĞLU VAR KIZ ADI ÖMÜR ıLAHı SENı delikafadulden
BAK AVUKATLIĞADA SOYUNDUM naniknanikalkisalkisalkis:smiley-cool:
he hee bencede kaydirigubbakcemile3Esraa bakıyorum Yahyanın dötünü mumdan kurtarmak için yeni yollar arıyorsundelikafaduldenAma sana kötü bir haber vereyim mi? Öyle de kurtulmaz oCADIARZU
sağolasın tatlım topiği bulup yazarım bendehelin maşalah oğluna buda bebekten çok koca adma modunda ya
ESRA DOĞUM SONRASI Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri ... CANIM 2009 AĞUSTOS BEBEKLERıNıN BOY KıLO BAŞ ÖLÇÜMLERı diye bir topiği açılmış
sonuna kadar katılıyor altına imzamı çakıyorumopuyorumnanaktanbizde normal banyosunu yaptırdık normal bildiğim dualra okudum sonra kendim ve eşim kızım hepimiz yıkandık birde şöle bi gezmelere gitik okadar öyle taş filan toplamadım batıl inanç hepsi dinimizle alakası olmayan yani bneim düşüncem yapanalarada diyecek sözüm yok
süpersin yerim seni şakkıdıhe eh gece uyumadımya hafiyeliğe alıştım kalibaaaa delikafadulden
karıştırabilirsin bak sana bir tiyo kimin bebeğinin cinsiyetini hatırlyamazsan kuzun yada yafrun yaz ha olmamıyerimsenibenkaydirigubbakcemile5
:roflol:Biz her daim öyleyiz.. Gündüz 2 saat uyursa kutlamaya değer bir durum bu bizim için. Genelde 15 dk sürüyor uykuları.. Bizim burada da patatescisi, domatesçisi hiç bitmiyor. ınanın "MUSLUKÇUUUUU" diye gezen satıcı bile var. Otursana be adam yerinde, musluğu bozulan arasın seni, öyle kalk git.. değil mi ama... :umursamaz:
...
ayy ne güzel anlatmışsın gözümde canlandı birden :asigim:Busemin en sevdiği yatak-yastık benim göğsümopuyorumnanaktanAşkım emmeyi bitiriyor, kafasını arkaya atıp büyük adam gibi ciddi bir pozda uyuklamaya başlıyor. Ben de kaldırıp omzuma koyuyorum. Gazını çıkarıyor, oradan kaya kaya göğsüme iniyor. Yerini buldu mu o kadar huzurlu uyuyor ki, top patlasa uyanmıyor. Kuzum benim yaaaopuyorumnanaktan
söle cingöz bebişine haftaya bizde uslu uslu uyusun sana rahat versin demammı :1closedeyes:bu msjdan sonra eceyi yatırdım 10dk surmedi uyandı hala uyanık emzirdim gazlarını cıkardım yok tın uykusu kacmıs kızım bugun boncuk boncuk bakıo elini emio sşrşnlik yapıo simdi yastıgına yasladım kalktım ınılıo yanlız kaldı die
haftaya iki taneye birden bakıcaksın ben mutfaktaykene laelaelaelaelaebenimki de uyandı uyurken közleme tenceresine biberleri koymuştum uyandı bir pışpışladım bir biberlere baktım öyle öyle közledim bir de zar zor çorbamı koydum şimdi uyukluyor gidip bakamyorum çorba ne halde
şu besmele olayı benimde kafama yattı bizim yatak odasında sadece kuranı kerim var o kadarDidomm.. 19 besmele yı yazdırdım,koydum yatagına, yatagında gercekten korkarak sıcramıyor artık, dun gece yanımda uyudu, Ozy, seyahatta ıdı, ya sana anlatamam nası korkarak uyandı, sankı cocugun bı yerını kopardım, sakınlestırmesem aklını kacırabılırdı, derecesını sen dusun artık.. cok uzuldum, cok canım sıkıldı..
Mınnacık bır bebek ruyasında ne gorurde bu kadar korkar habıre anlamıs degılım.. yatagının ucunda kur'an var, odada var, anakucagında asılı olarak var.. babannesı ne zaman kucagına alsa okuyor, rahatlatıyor o an..
O besmeleyı sanırım nerede uyursa uyusun koymalıyım basucuna.. dun geceden sonra bunu anladım
evrişim ablam bi oyuncak almış sallıyosun çakul çukul sesler çıkarıyo ağladığında onu sallıyorum hemen susuyo balık gibi böyle içinde renkli toplar var çok basit birşey ama resmen hayat kurtarıyo mesela bizim veletle arabada gidiyorum ışıklarda durduğum an arkada bağırıyor bende onu sallıyorum bi kolumu uzatıp hemen susuyor artık yolculuk çok rahat oldu o cıngıllı oyuncakla hihoyyytTavsıyelerınızı rıca edecegım oyuncak olarak???
evet bencede üstüne takmakta güzel olur ben hemen yazıcak birini bulayımevriş eylül de korarak uyanıyo anlattığın gibi sanki bi yeri acıymuş gibi ağlıyo....sarılıyorum sakin sakin konuşuyorum veya mem veriyorum öle sakinleşiyo...bende yazdırım besmele 19 olması şartmı...beşiğinde kuran -ı kerim var ama gece uyursa ğer beşikte yatıyo..hep üstünde olcak bişi bulmalıyım..besmeleyi yazdırıp üstüne takım ...
meleğim sana nacizane tavsiyem bırak çizsin yüzünü bi çiziyo iki çiziyo sonra çizmiyolar o kadar akıllılarki canları kıymetli alışsın artık çıkar bence çok kaldı eldivenle elini tanıması gerekiyor mutlakaevrim benim pıtırcığım hala eldivenli olduğu için oyuncak tutmıcak..biraz daha beklemsi gerek...parmaklarına hakim olamıyo..gözünü yoluyo..çok istiyorum bana dokunsun saçımı yanlışlıkla çeksin ama..her defasonda aynı şeyi yapıyo bende hgemen eldiven giydiriyorum..tırnakları kesik törpülü onl alaksı yok yani....
ay bişi olmass zaten paslısınız siz o pası atana kadar bebiş büyümüş olur naniknanikDeryam,nazarlıkla bırlıkte ustunde o da var.. yatak odası nası bılıo musunn :)))) 3 kur'an, bır besmele-i serıf,nazar duası, dua kıtabı :)) nazarlıklı Allah yazısı.. valla yatak odasında uygunsuz gezınmemek gerekecek neredeyse.. kaydirigubbakcemile3
)
seviyorum seni yaa koptum resmen delikafaduldenalın size bi şarkı
bir bağırdı odalarda inledi
anne uyandım artık sende kalk dedi vay vay
inanmazsan gel gözüme bak dedi
anne ayakta oğlu beşikte sallanır vay vay
meme emmiş dudakları ballanır vay vay
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende özlüyorum çok sürekli takılmayı hep birlikte olmayıı sen beni hep tombul kuşum diye severdin onu bile özlüyorum artık hiç ilgilenmiyosun benle senağlamaoff kizlar ya buraya takilmayi cok ozledim; ama buraya geldigimden beri hic firsat olmuyr, turkiyedeykende gezmekten firsat olmuyordu..
Gaz problemi yaşayanlar - yaşamış olanlar bir bakar mısınız !!!
GÜnde 4 doz Nurse şurup ve adaçayı yağı ile gaz problemimizi ağlama boyutundan çıkardım. Ama külotlu çorap - sıcak su - jimnastik destekleine rağmen günde 2-3 defa çok kuvvetli kıvranıyor yavrum. ağlamaya kalkışınca kolayca sakinleşiyorGünde 4 defa kaka yapıyor. sadece gaz çıkışı pek olmuyor. uykusu tavşan uykusu, göğsümde uyursa kesintisiz uyuyabiliyor. mecburen birlikte yatıyoruz. dün gece kesintisiz 4 saat uyudu ama göğsümde... Öncesinde de hemen dalamıyordu, 2-3 defa uyanıyordu ama pışpışlayınca dalabiliyordu.
Sorum şu: bu süreç böyle mi atlatılır ? "Öyle yapma, böyle yap" ya da "ilaveten şunuda yap" dediğiniz bir şey var mı?
Mesela DERYA sen metsil de mi kullanıyorsun, Yusuf'un durumu Doruk'tan daha mı iyi?
eylem çok kötü şeyler yaşamışsın ..ben o masda 1 saatten fazla kaldım doğumdan sonra artık bacaklarım tutmuyodu ..doğpumdan sonrada sürdü ağrısı 1 hafta kadar....iice içirisi boşmu dr yine temizledi ..bütün işlem bitti beni kaldırdıolar..bende yalvarıyodum nolur artık kalkım diye çok yaoruldum..ben devlet haztanesinde yaptım doğumu iikide yapmışım ...özelden korktum çünkü dr kalsydı beni günüm gelmeden ameliyata alıyodu...neyse geçti bitii..ama şikayetini yap...cezasız kalmsınlar..smear testi yaptırdınmı..yaptırmadıysan yptır derim...
Amanda aman maşallah kuzuya çok güsel.
Busemin en sevdiği yatak-yastık benim göğsümopuyorumnanaktanAşkım emmeyi bitiriyor, kafasını arkaya atıp büyük adam gibi ciddi bir pozda uyuklamaya başlıyor. Ben de kaldırıp omzuma koyuyorum. Gazını çıkarıyor, oradan kaya kaya göğsüme iniyor. Yerini buldu mu o kadar huzurlu uyuyor ki, top patlasa uyanmıyor. Kuzum benim yaaaopuyorumnanaktan
Kuzumun tazecik bir fotosu
bizim neva'nın dönencesi dönmüyor beşiğin kendi dönencesi ama yine de ilgisini çekiyor..biz de aldık çıngıraklı dişlikli aslanlı şeyden chiccodan sadece sesi ilgisini çekiyor pek bir alakasız davranıyor işi gücü insanlarla ortamdaki herkes onunla konuşsun istiyor.konuşmazsa gözünün içine bakıp acayip sesler çıkarıyor sosyal şebeğim benim
bu da dönence görmüş masum köylü
alın size bi şarkı
bir bağırdı odalarda inledi
anne uyandım artık sende kalk dedi vay vay
inanmazsan gel gözüme bak dedi
anne ayakta oğlu beşikte sallanır vay vay
meme emmiş dudakları ballanır vay vay
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
GÜnde 4 doz Nurse şurup ve adaçayı yağı ile gaz problemimizi ağlama boyutundan çıkardım. Ama külotlu çorap - sıcak su - jimnastik destekleine rağmen günde 2-3 defa çok kuvvetli kıvranıyor yavrum. ağlamaya kalkışınca kolayca sakinleşiyorGünde 4 defa kaka yapıyor. sadece gaz çıkışı pek olmuyor. uykusu tavşan uykusu, göğsümde uyursa kesintisiz uyuyabiliyor. mecburen birlikte yatıyoruz. dün gece kesintisiz 4 saat uyudu ama göğsümde... Öncesinde de hemen dalamıyordu, 2-3 defa uyanıyordu ama pışpışlayınca dalabiliyordu.
Sorum şu: bu süreç böyle mi atlatılır ? "Öyle yapma, böyle yap" ya da "ilaveten şunuda yap" dediğiniz bir şey var mı?
Mesela DERYA sen metsil de mi kullanıyorsun, Yusuf'un durumu Doruk'tan daha mı iyi?
servanın pozlar çok güzel yaa alıntı yapmışsınız ya zevkle bakıyorum bidaha bidaha
nevam benim köylü güzelim ne kadar kekoca bi bakış atmışsın halbuse sen cingöz gibi bakardın dönence başını döndürmüş belli sen bi gell gün sayıyorum haftaya bu saatlerde siz iki veledi uyutmuş ananla muhabbet ediyo olucaz süper yaaaaaaaaaaaaaa :1hug:
busemiz topiğimiz minişi gözlere bak yarabbim e o anadan çirkin bebekte çıkmazdı hanii