- 30 Aralık 2007
- 10.035
- 223
ne güzel büyüorlar kuzular hareketlerini konuşmaya başaldık artık maşallahallah korusun canım kötü bir tecrübe olmuş.... selin pek yüzüste yatmayı sevmiyor niye bilmiyorum ama sıkılıyor hemen ağlamaya başlıyor malum anne karnında hep yüzüstü durduğu için sanırım artık sıkıldı kaydirigubbakcemile3 doğuma kadar döndüremedik kızçeyi normal baş aşağı pozisyonakafamçokkarıştı söylediğin iyi oldu artık çok dikkat etmek gerekiyor.... geceleri kendini yastıktan kaydırıyor yastığn tepesindeyken ta ucuna geliyor nasıl beceğriiyor bilmiyorum bugünde öğlen yastığın yanından inmiş bi güzel kolunun üstüne koymuş başını yatıyordu yatakta bunlar sanırım alıştırma çalışmaları yakında tamamiyle dönebilirlerkaydirigubbakcemile5
:kedi::kedi::kedi: çok utandım ama ne bilim benim aklımda kız olarak kalmış hatta evet biliyorum adını ömür koymuştu ama neyse özür dilerim kusura bakma kayracım
gözündende kaçmamış seni seni insan 2 çocuklu olunca gözden birşey kaçmıyor dimisırnaşık şey
he eh gece uyumadımya hafiyeliğe alıştım kalibaaaa delikafadulden
karıştırabilirsin bak sana bir tiyo kimin bebeğinin cinsiyetini hatırlyamazsan kuzun yada yafrun yaz ha olmamıyerimsenibenkaydirigubbakcemile5