2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya doğru diyosun fala sıkmıyorum ama öle şapur şupur öptürmemm ucaktan kucağa gezdiremem...tabi cnm havda mikrop olmas olurmu..biz önelemmizi alalımda gerisi allahtan..allahım onları korusun..

2. yi bende düşünüyorum 1.5 yaşına gelsin ozamn 16 ayda hiç korunmasız oldu eylül.çok bekledim kuzumu... yaş 30 olmadan 2. olsun isitorum..allahım sağlık huzur versin inşallah.....

neva her derdinin dermanını meme sanıyor şuursuzum benim

teşekkürler canım... 3 gündür tam fitil veriyorum bugün yarım verdim biz 5 günü geçmiştik ama şu kayısı hoşafı aklıma yattı en doğalı bu doktora soracam. üç gün bile etkiledi yapamasada her sabah ıkınıyor yavrum yapcakmış gibi ya gülsemmi ağlasammı şaşırıyorum:))) allah daha büyük ve çaresiz dertler vermesin. bunlar elbet geçecek.

kızıma başkalarının çocuklarını ellememeyi öpğreticem. anne ellemiyorsa çocukda ellemiyor . görmemişin çocuğu olmuş muamelesi yapıyorlar ama olsun yapsınlar

benim karışık kafam şimdi bu nu almadı ama tekrar tekrar okuycam çok kompleks geldi bana denemeye çalışcammmayrıca kaynatırken ertiemeyi nasıl başardığınıda çok merak ettim yahu omlet misali laelaelaelaelae

maşallah allah bağışlasın canım...

offf off.o durumu en iyi ben bilirim.10 gündür öyleyiz biz.kolay gelsin nazancım..

kızlar bu 4. ayda ek besinlere geçiliyorya 3. ay dolup 4.aydan gün alınıncamı yoksa tam 4.ay doluncamı başlanacak gerçi doktorada soracağım ama şimdi aklıma geldi bi sorayım dedim

bana doktor ilk 6 ay verme bişey dedi,,,

bende sadece anne sütü veriyorum aynen eliniemince doymadımı acaba diyorum ama refleksmiş,,,

geçmiş olsun,benimkide bozuldu 1 haftadır

oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim

allah sizi korusun deryacım...

çok geçmiş olsun canım.

ahanda belee pusuda bekliyor kalktığım an yaygarayı koparcak velet

[/URL][/IMG]

çok şirin ya maşallahi

aynen bende,çok yoruluyor çok acıkıyorum...

KAYRA canım hoşgeldin.... nasılsın bebeğin nasıl.... neler yapıyorsun.... döndünmü evine.....

canım hoşbulduk,15 gün oldu evime geleli,şımarık ve sinirli bir bebeğim var.sen nasılsın?

İkinciyi ben düşünüyorsam herkes de düşünebilir kanımcadelikafaduldenMalum, oldukça zor bir doğum yaptımkafamçokkarıştıKızım 17-18 aylık olunca korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Çocuğumun sağlıklı gelişimi için kardeş şart bence. Yaşım zaten 30. Fazla beklemenin alemi yok.

Çocuğu sakınma konusunda da tamamen sana katılıyorum Deryacığım. Anne sütü kadar iyi bağışılık sağlayan hiçbir şey yok. Bebeklerimiz mikropla da tanışmalı. Belki 40ı çıkmadan biraz daha dikkatli olunabilir ama mikroptan çok uzak büyütülen çocuğun bünyesi de birçok şeye karşı alerjik olur benden söylemesi.lmaz:Benim çocukluğum kedi köpek peşinde çamur içinde geçti. Çok şükür bünyem sağlamdır

Bir kere hamile kaldıktan sonra tekrar kalmak çok daha kolay oluyor. Çevremde çok örneğini gördüm. Mesela 10 sene tedavi görüp tüp bebekle hamile kalan arkadaşım korunmasız 2 sefer ilişkiye girmiş ve hamile kalmış. Adet görmedi 2 ay, hamileliği aklının ucundan geçirmiyordu. Benim zorumla gitti, 9 haftalık hamile olduğunu öğrendi. Apar topar doktora gittiler eşinin sperm sayısı normale mi döndü diye ama sayı hala olması gerekenin %1iydi:1shok:Mucize gibi yani

ben aptamil 1 veriyorum kabız olamadık hiç çok şükür ama ben günlük 150 cc de rezene veya su içiriyorum mutlaka hergün de kakamızı anne sütü almış gibi normal kıvamda yapıyoruz şükür ama bi yemem durumu mevcut bizdede mamayımı beğenmiyor acaba diye düşünüyorum yoksa memnunum

gelsen süper olurdu ya da ben geleyim arkandan İzmit'e özledim valla oraları..opuyorumnanaktan
BELET nedir yavrum ?? :sinifsinif:

file çorap aldım Doruk'a külotlu çorap niyetine olma mı? sırnaşık şey metalci olabiler... sakıncası yok...
belet=bilet bir arkadaşımın laz babası öyle der benim de ço hoşuma gider..amanin hayko gibi olmasın bu oğlan he
evriiiiim sen de gelsene?? harika olur atla gel hadi annem..yaparsın sen
geçmiş olsun inşallah hemencik geçer
defnem bu fitili vermesen olmuyor mu? başka hal çaresi olsa vermezdin gerçi ama..iyi değil diyorlar fitil için.
epruu bize kelek attın
taaa batmanlardan azarbaycanlardan geliniyor
gidicek zamanımı bulamadınnn arıcam senii dur seen
ara ara izmit kaçıyor muymuş? Sor bi
Esraa bakıyorum Yahyanın dötünü mumdan kurtarmak için yeni yollar arıyorsundelikafaduldenAma sana kötü bir haber vereyim mi? Öyle de kurtulmaz oCADIARZU
çok güldüm yahu paraşütle yumuşak iniş yaptıracak aklıncadelikafadulden
çok güzel olurdu
kafamçokkarıştı

tatlım bende öğlen eve gidince selinin maması kalmamış eşime milupa al dedim aptamil 1 alalım reklamlarda görüyoruz ne derece doğru bilmiyorum ama bağışıklık sistemini kuvvetlirici diyor bakalım yeniden deneyelim kabız yapacakmı olursada artık kompostolara devam....

yanlız bir şey daha sorcam bize dr. gaz ve kabızlık için rezene çayı verin dedi humananınkini aldık.... günde 2 kere 25 cc suya yarım çay kaşığı rezene katıp veriyorum onun haricendede epey su veriyoruz her seferinde 20 cc falan içiyor.... sen ne kadar rezeneye ne kadar su katıyorsun benim miktar azmı acaba yani rezene ve su miktarını arttırsam mıkine:uhm:

bide birşey daha tatlım senin 2. bebeğin sen bizden daha tecrübelisin allah korusun hani bebeğimizde hafif bir grip belirtisi olsa hemen ne yapmamız lazım ilerlemesini durdurmak için tabiki dr. götür diyeceksin ama götürmeden öncede evde denenmesi gereken birşeyler varmı:uhm: mesela direkt ıhlamur verilebilirmi bebeğe

DıDE evet çok güzel olurdu valla ben gözümü karartıp yola çıkamıyorum aslında çok uzak değil 4 saat sürüyor burdan istanbul ama ben komşuya bile selini alıp yanlız çıkamadığım için hevesim yarıda kalıyor....

geçen gün bir çiğbörek muhabbeti geçmiş buraya gelin ben hepinize bir çiğbörek ısmarlayım yada kendim yaparım hepinize:)))) hep istanbul yada izmirdemi olacak buluşma azcıkta ortada biryerde olsun :))))

illa beni yazın bozüyük'e getirteceksin yani:) esra bile gelir çiğbörek aşkına

illa beni yazın bozüyük'e getirteceksin yani:) esra bile gelir çiğbörek aşkına

ayyy ne iyi olur hepiniz gelin ne olacak yeterki gelin yani başka görüşeceğimiz yok... misafir olun gelin bana börekler açarım sizezemuszemus kendi elceğizlerimlezemuszemus valla aslında gelip geçerken bile uğrayabilirsiniz yani bilmiyorum ama tam bağlantı yeri bozüyük istanbulada ankarada eşit mesafede tam iki büyük şehrin ortasında mutlaka bizim otaraftan yolu düşen geçen vardır bi kahve molasınıda olsa beklerim hepiciğinizi:1hug:

SELıN bugün kendi kendine yastağından inmiş çok şaşırdım....

öğlen eve gittiğimde selin yatağında yatıyordu.... dedim yemek yiyeyim masaya oturduk 10 dk. birşey atıştırdım seline bir bakalım dedik odasında yastığıyla beraber yatan çocuk yastından inmiş yatağının üstünde yatıyor kolunuda altına almış allahım o kadar güzel yatıyorduki ben yatırmaya çalışsam o şekilde yatmasını sağlayamazdımm.... ama hala aklım almıyor yastıktan inip nasıl yere yatmaya başarmış dönmeyemi başladı acaba yaa.....

büyüyor annesi

Ben emzirme minderi almadım ama şu kafama yattı. En sonunda alacağım sanırım

Hepsiburada.com : CASUAL NEST ŞİŞME EMZİRME MİNDERİ | Anne & Bebek & Çocuk

aman diyim canım ben önce ondan aldım..havası iniyordu sürekli şişirmesi çok prıblem oluyor bir gün bir indi havası bir daha da şişmedi patlamış kendi kendine doğru çöpe gitti..sonra diğerini aldım işte..çok memnunum.kumaşıda iyi leke tutmuyor fermuarlı çıkabiliyor

ece sabah 8bucukta kalktı ve busaate kadar belirsiz aralıklarla toplasan 3 saat uyumadı baana dadandı kucak emme kucak vs demin altını acayım dedim daha bezi çıkarmadan zort port bosalttı sonrada zor sızdırdım kucagımda suan..cok yordu beni bugun

yapıyorlar valla benimkide yatağın üstünde çok sevdiği minde rinde yatıyor nasıl yukarı gitmişse minderden tamamen inip minderle duvar arasına sıkışmış nasıl bağırıyor..

biz her yaz eskişehirdeyiz malum belki görüşürüz ailecek..siz gelirsiniz ya da biz

dide bana yabancı gelmedi belet kelimesi bizim orda belet derler rizeliyim o bakımdan..hatta ananem morale meral diyo..meralım çok bozuk ben anlayamdım başta anane neyin bozuk dedim kızım anla işte moral da..banada ondan kalmış matraklık olsun diye hep meralım bozuk derim hep

Deme yav:1shok:Söylediğin iyi oldu. Evdeki yastıklarla devam edeyim o zaman ben. 30 küsür lira veresim yok:1shok::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…