2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervin neva da dün gece sabaha kadar uyumasının intikamını alıyor resmen 15 dk periyotlarla uyuyyor sabah 9 dan beri.şu an ayağımda zıplayıp duruyor apartmandan gelen her sese

MYCey MYPillow

benimki bu dunden bugune asık oldum mindere. sadece emzirme için deil uyutma ve ecenin kendi kendine takılması için kullandım altını degiştirirken yasladım vs vs iiki almısım tryede goturcem

dide bana yabancı gelmedi belet kelimesi bizim orda belet derler rizeliyim o bakımdan..hatta ananem morale meral diyo..meralım çok bozuk ben anlayamdım başta anane neyin bozuk dedim kızım anla işte moral da..banada ondan kalmış matraklık olsun diye hep meralım bozuk derim hep:KK70:
ha ha bunu da dolarım dilime artık
Deme yav:1shok:Söylediğin iyi oldu. Evdeki yastıklarla devam edeyim o zaman ben. 30 küsür lira veresim yok:1shok::umursamaz:
..

ben de istemedim salifo almış züprüz yapmış ama iyiki almış kamburum çıkıyordu o patladıktan sonra..bi düşün derim..daha ucuz vardır belki başka sitelerde

tatlım bende öğlen eve gidince selinin maması kalmamış eşime milupa al dedim aptamil 1 alalım reklamlarda görüyoruz ne derece doğru bilmiyorum ama bağışıklık sistemini kuvvetlirici diyor bakalım yeniden deneyelim kabız yapacakmı olursada artık kompostolara devam....

yanlız bir şey daha sorcam bize dr. gaz ve kabızlık için rezene çayı verin dedi humananınkini aldık.... günde 2 kere 25 cc suya yarım çay kaşığı rezene katıp veriyorum onun haricendede epey su veriyoruz her seferinde 20 cc falan içiyor.... sen ne kadar rezeneye ne kadar su katıyorsun benim miktar azmı acaba yani rezene ve su miktarını arttırsam mıkine:uhm:

bide birşey daha tatlım senin 2. bebeğin sen bizden daha tecrübelisin allah korusun hani bebeğimizde hafif bir grip belirtisi olsa hemen ne yapmamız lazım ilerlemesini durdurmak için tabiki dr. götür diyeceksin ama götürmeden öncede evde denenmesi gereken birşeyler varmı:uhm: mesela direkt ıhlamur verilebilirmi bebeğe

ben birkerede demliyorum sallama rezene biberona dolduruyorum akşama kadarda onu bitirttiriyorum...kaydirigubbakcemile3
aptamil 1 iyi bence kuzum 1 aylık filandı üşüttük yavrucağı hafif öksürük ve boğazımız bile kızarmıştı o ara emzirdiğim için 1 günde atlattık.. hihoyyyt
kızımdada milupa kullanmıştım hatta o yavru sadece 4 gün emdiydi 6 .ayına kadar hiç hasta olmamıştı taki ben emziğini uykulu bir şekilde ağzıma alıp sıpama verene kadar benden faranjit kaptı hastalandı ozamanda direk antibiyotik vermişlerdi yani anlıyacağın bebekte grip başlangıcı için bir bilgi sahibi değilim ama kızızmdan yaşını çok geçmişti balık yağı kullanmıştım birde bıldırcın yumurtası ama bebekler için olmaz ....
heh he tecrübeli anneye bak bi grip sorusununa ne yanıt vereceğini bilemedi delikafaduldenkafamçokkarıştı

kızlar bebgin kırıknda neler yaptınız kırk duası falanmı var..

biz sadece banyo yaptırcas bende gusul alıcam ve gesmeye gidices.

pervin neva da dün gece sabaha kadar uyumasının intikamını alıyor resmen 15 dk periyotlarla uyuyyor sabah 9 dan beri.şu an ayağımda zıplayıp duruyor apartmandan gelen her sese

hay allam ya yazık bizee..walla yoruldum bugun sende oylesindir eminim

yapıyorlar valla benimkide yatağın üstünde çok sevdiği minde rinde yatıyor nasıl yukarı gitmişse minderden tamamen inip minderle duvar arasına sıkışmış nasıl bağırıyor..

biz her yaz eskişehirdeyiz malum belki görüşürüz ailecek..siz gelirsiniz ya da biz

ne güzel olur vallahi geldiğinde mutlaka görüşelim... sizde gelirsiniz bizde... biz zaten heray en az 1 kere eskişehirdeyiz selinin aylık kontrolleri falan var dr. eskişehire götürüyoruz.... ayrıca sizi evimde misafir etmektende zevk duyarım..... birazdan msn adresimi özelden atayım sana...facebookum yok ama :1no2:

hay allam ya yazık bizee..walla yoruldum bugun sende oylesindir eminim
evi süpürdüm bu ilk uyuduğunda..sonra uyandı uyuttum kahvaltıya oturdum yine uyandı mama sandalyesine koydum kahvaltımı ettim tekrar uyudu sonra yine uyandı şimdi emdi uyudu ama mutfağa gittim hurma ve üzüm aldım geldim kapı sesine uyanır gibi oldu tekrar sızdı yatağına götüremiyorum uyanır diye minderin üstünde yerde.ç.yakıcam bu minderi o olacak :sinifsinif:
ne güzel olur vallahi geldiğinde mutlaka görüşelim... sizde gelirsiniz bizde... biz zaten heray en az 1 kere eskişehirdeyiz selinin aylık kontrolleri falan var dr. eskişehire götürüyoruz.... ayrıca sizi evimde misafir etmektende zevk duyarım..... birazdan msn adresimi özelden atayım sana...facebookum yok ama :1no2:

oldu canım yazın araşırız buluşuruz yemek falan yeriz dışarıda kızlarımızı gezdiririz.salifoyla eşin de tanışır

helin servsn çok büyümüş ve değişmiş..hint dansı modundaki uyku pozu çok hoş.maşallah yavruna

BABY allah kolaylık versin bu sıpaların arada uykuları herşeyleri şaşırıyor.... bizdede mevcut selin sabahtan beri uyumamış öğlen 12 de uyumuştu ama büyük ihtimal benim arkamdan uyandı neden böyle oluyor anlamıyorum havalardanmı sulardanmı.....

SKALEYNMASTER tatlım bilgilerin için çok sağol olsun başına gelmeyince nerden bileceksin ki gripte falan ne yapılacağını allah göstermesinde daha çok küçükler....

KAYRAcım maşallah sinirli ve yaramaz kızını öp benim için.... benim kızımda bir okadar keyfine düşkün, kucak delisi, yatmak istemiyor çok hareketli eller kollar hiç durmuyor, ama açlığada hiç tahammülü yok biberon ağzına girene kadar yırtıyor ortalığı.....

evi süpürdüm bu ilk uyuduğunda..sonra uyandı uyuttum kahvaltıya oturdum yine uyandı mama sandalyesine koydum kahvaltımı ettim tekrar uyudu sonra yine uyandı şimdi emdi uyudu ama mutfağa gittim hurma ve üzüm aldım geldim kapı sesine uyanır gibi oldu tekrar sızdı yatağına götüremiyorum uyanır diye minderin üstünde yerde.ç.yakıcam bu minderi o olacak :sinifsinif:

oldu canım yazın araşırız buluşuruz yemek falan yeriz dışarıda kızlarımızı gezdiririz.salifoyla eşin de tanışır

anlaştık tatlım.... eşlerimizi ve kızlarımızı alırız bir adalar turu yaparız, olmadı hamam yolu, drlar caddesi sırnaşık şey biz alışveriş yaparız kızçelerimizle malum erkekler pek sevmez alışverişi onlar bir yerde biraz otururlurken bizde alışveriş yaparız olmazsa fırsattan istifade yaza kadarda inşallah kiloları vermiş oluruz:jeyyar:

SELİN bugün kendi kendine yastağından inmiş çok şaşırdım....

öğlen eve gittiğimde selin yatağında yatıyordu.... dedim yemek yiyeyim masaya oturduk 10 dk. birşey atıştırdım seline bir bakalım dedik odasında yastığıyla beraber yatan çocuk yastından inmiş yatağının üstünde yatıyor kolunuda altına almış allahım o kadar güzel yatıyorduki ben yatırmaya çalışsam o şekilde yatmasını sağlayamazdımm.... ama hala aklım almıyor yastıktan inip nasıl yere yatmaya başarmış dönmeyemi başladı acaba yaa.....

yusufta oldu yerde dönüyor ..yüzüstü yatırınca sırt üstü dönüyor
aman dikkat benim kız ilk üç aylıkken kanepeden aşağıya düşmüştü yanlız bırakacağınız zaman önüne mutlaka bişey koyun ben pufla yastık koyup bırakıyorum
bak bunda tecrübem varmış:nazar:delikafadulden

kızlar bebgin kırıknda neler yaptınız kırk duası falanmı var..

biz sadece banyo yaptırcas bende gusul alıcam ve gesmeye gidices.

40 kere ihlas okunuyormuş ama dayanağı ne bilmiyorum ben başladım okumaya sonra karıştı gitti..abdest aldım nevayı yıkadık o kadar.zaten neva doğdu doğalı sokaklarda:))

DıDE canım senin kızının çok sevdiği o minderin markası neee ??? yastık olaraktamı kullanıyorsun sen onu ????

BABY allah kolaylık versin bu sıpaların arada uykuları herşeyleri şaşırıyor.... bizdede mevcut selin sabahtan beri uyumamış öğlen 12 de uyumuştu ama büyük ihtimal benim arkamdan uyandı neden böyle oluyor anlamıyorum havalardanmı sulardanmı.....

SKALEYNMASTER tatlım bilgilerin için çok sağol olsun başına gelmeyince nerden bileceksin ki gripte falan ne yapılacağını allah göstermesinde daha çok küçükler....

KAYRAcım maşallah sinirli ve yaramaz kızını öp benim için.... benim kızımda bir okadar keyfine düşkün, kucak delisi, yatmak istemiyor çok hareketli eller kollar hiç durmuyor, ama açlığada hiç tahammülü yok biberon ağzına girene kadar yırtıyor ortalığı.....

kayranın OĞLU VAR KIZ ADI ÖMÜR İLAHİ SENİ delikafadulden
BAK AVUKATLIĞADA SOYUNDUM naniknanikalkisalkisalkis:smiley-cool:

yusufta oldu yerde dönüyor ..yüzüstü yatırınca sırt üstü dönüyor
aman dikkat benim kız ilk üç aylıkken kanepeden aşağıya düşmüştü yanlız bırakacağınız zaman önüne mutlaka bişey koyun ben pufla yastık koyup bırakıyorum
bak bunda tecrübem varmış:nazar:delikafadulden

allah korusun canım kötü bir tecrübe olmuş.... selin pek yüzüste yatmayı sevmiyor niye bilmiyorum ama sıkılıyor hemen ağlamaya başlıyor malum anne karnında hep yüzüstü durduğu için sanırım artık sıkıldı kaydirigubbakcemile3 doğuma kadar döndüremedik kızçeyi normal baş aşağı pozisyonakafamçokkarıştı söylediğin iyi oldu artık çok dikkat etmek gerekiyor.... geceleri kendini yastıktan kaydırıyor yastığn tepesindeyken ta ucuna geliyor nasıl beceğriiyor bilmiyorum bugünde öğlen yastığın yanından inmiş bi güzel kolunun üstüne koymuş başını yatıyordu yatakta bunlar sanırım alıştırma çalışmaları yakında tamamiyle dönebilirlerkaydirigubbakcemile5

kayranın OĞLU VAR KIZ ADI ÖMÜR İLAHİ SENİ delikafadulden
BAK AVUKATLIĞADA SOYUNDUM naniknanikalkisalkisalkis:smiley-cool:

:kedi::kedi::kedi: çok utandım ama ne bilim benim aklımda kız olarak kalmış hatta evet biliyorum adını ömür koymuştu ama neyse özür dilerim kusura bakma kayracım:eek::eek::eek:

gözündende kaçmamış seni seni insan 2 çocuklu olunca gözden birşey kaçmıyor dimisırnaşık şey

heyyy TELKIRMA, ESRAKO, AıDAA nerdesiniz kızlar geçmişimi okumakla meşgulsünüz.... bugün boş vaktim olunca çeneye vurdu......

40 kere ihlas okunuyormuş ama dayanağı ne bilmiyorum ben başladım okumaya sonra karıştı gitti..abdest aldım nevayı yıkadık o kadar.zaten neva doğdu doğalı sokaklarda:))

bizde normal banyosunu yaptırdık normal bildiğim dualra okudum sonra kendim ve eşim kızım hepimiz yıkandık birde şöle bi gezmelere gitik okadar öyle taş filan toplamadım batıl inanç hepsi dinimizle alakası olmayan yani bneim düşüncem yapanalarada diyecek sözüm yok

X