Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın günaydın günaydın
benmi şe başladım işmi bana başladı hala anlayamadım. toparlanamıyorum. her işi birarada yapan kadınları tekrar tekrar kutlamak istiyorum. saçım başım dağınık ev dağınık , allahtan annem var, kızım onun ellerinde , ben sadece emziriyorum. dün annemin zoruyla emzik aldık ve inanılmaz güzel bir gün geçirdik. günde 4 kere eve gidip emzirmeme rağmen uyumakta zorlanan kızım emzikle sani,yede uykuya dalıyor, uyur uyumazda hop alıyoruz memeyi ağzından. bide karşıymışım yalancı memeye...
perişan oldum ve olduk. uyumayınca dahada huysuzlanıyor, hala fitile devam ediyoruz. gaz sancılarımızda bitiyor gibi.fitillede olsa hergün kaka yapmamıza bağlı olabilir diye düşünüyorum.
kalça usg çektirdim ankarada, sorun yok dediler. bu arada esrakom nazanım teşekkürler iyi dilekleriniz için. el kadar sıpaya kolonoskpi isteyen doktora bir daha gitmeyi düşünmüyorum. tabi gerekiyorsa yaptırılmalı ama tek bir bulguyla en kötü ihtimalden başlamak yerine üstelik böyle zor bir tetkikle , görüştüğüm iki çocuk cerrahını dinleyip sorunun sadece kabızlık olduğuna inanıyorum.
medelanın elektrikli mini süt pompasını aldım çantalı filan çok kullanışlı çokda işe yarıyor, tavsiye edenlere teşekkürler, bende tavsiye ederim. eve gittikçe emziriyorum aralarda isterse annem veriyor biberonla , günde 4 kere eve gidip asansörsüz apartmanımda 4 kat inip çıktıkça benim bakım topiğine uğramamda gerekmeyecek. bi bakmışım doğum öncesi kilomunda altına inmişim:)))
evrimcim çok geçmiş olsun canım, allah hepimize kolaylık versin. daha beterinden korusun.
mucize ve seçile çok üzüldüm. allah yardımcıları olsun. umarım çabucak iyileşirler.
helinnnn servan çok değişik bi cocuk maşallah ona çokda tatlı..
pervinim nice mutlu yıllarda eşinle prensesinle sevdiklerinle birlikte olasın. istanbul seyahatinde kolaylıklar diliyorum. umarım ecenin ilk ziyareti güzel geçer.
metalci doruk espirisinide kaçırmadım. güldüm. doruğu öperim.
günaydın kızlar,
dün gece 1 den 6:20 ye kadar uyumadık kızımla. evi tavaf ettik. sabah 1 saat kadar dalmışım ceren oyunparkında oynarken. o bile iyi geldi valla. şimdi 3 dilim ekmek üzerine kaymak ve bal boca ettim yedim ki enerji olsun. ama tabi enerjinin fazlası da löp löp yağ oluyor. 3 dilim yetmedi valla şimdi gidip bir iki dilim daha hazırlayacağım. ben galiba şu zayıflama topiğine uzun bir süre takılamayacağım.
epruu bize kelek attın
taaa batmanlardan azarbaycanlardan geliniyor
gidicek zamanımı bulamadınnn arıcam senii dur seen
ayy allah korusun pervincim.... bebeklerimizi fanusun içinde yaşatmamız mümkün değil ister istemez bir yerden bir mikrop kapabilirler bunu engellememiz mümkün değil kocaman insanlar bizler hasta oluyoruz birinden kollasan diğerinden bulaşır..... aammaaa bazı insanlar bilerek bir bebeğin olduğu yere gripliyken geliyorsa yada özellikle çocuğu sokuluyorsa bu kasıtlı olarak bebeğe geçer ve bu kişilerede hadlerini bildirmek gerekiyor.... yoksa üşütür hasta olur ne bilim anlamazsın birinden yine birşey geçer hasta olur ona birşey diyemem kimseyi sorunlu tutamam......offf anne olmak ne zormuş yaa pamuklara sarmalayıp sarası geliyor insanın evladını:çok üzgünüm: evrişimin dediği gibi içimden selini alıp dağa kaçmak geliyor büyüyene kadar en azından bağışıklık sistemi tam anlamıyla oturana kadar 1 yaşına kadar kimseyle görüşmesini istemiyorum:umursamaz:
medelanın elektrikli mini süt pompasını aldım çantalı filan çok kullanışlı çokda işe yarıyor, tavsiye edenlere teşekkürler, bende tavsiye ederim. eve gittikçe emziriyorum aralarda isterse annem veriyor biberonla , günde 4 kere eve gidip asansörsüz apartmanımda 4 kat inip çıktıkça benim bakım topiğine uğramamda gerekmeyecek. bi bakmışım doğum öncesi kilomunda altına inmişim:)))
dağa kaçma fikri çok güsel..bende geçen gün eşime sölemiştim biz eylülü allım dağa çıkalım kimse görmesin bizi..ne mikrop ne nazar oh rahat olurus..bizdede aynısı oldu görümcm geldi kızyla gripti kızına habire kızım yaklaşma bebğe sokulma yanına bende diyorum yaklaşma öpme elini uzajk dur e ben diyince batıyo...umrumda diil valla...madem hsta gelme nolur iileşsin öle gel..tabi bende eylülde şifayı kaptık..geçen günde eşinin yengesi eylülün elini elleriyle dışardan geldi elini yıkamdı yenge dedim ne yapıyosun elini ağzına sokcak sonra elin yıka öle elle elliceksen ..sonra kafasını sevmeye çalıştı kucağımdaydı eylül uzakşaltım yanında ..biz hiç büyütmedik de dedi bana hiç bişi demdim..ya sabır dedim anlayna...çok kızardım elkletmeyen öptürmeyen annlere..ben aynısı oldum...bi kaynanma güveniyorum eylülü ..geçen kırk için bi yere gittik orda 13-14 yaşında bi kız çocuğu var nolur alım nolur alım diye yalvarıyo teyzesine kucağına almak istiyo eylülü teyzeside annesi kızar dedi olmas..yok cnm ne kızcam ama olmas dedim o daha çok küçük..öle kaldı..geöen akşamdan üst kattaki şuursuz kadın geldi fena hasta bi türlü atlatamadı öksürüğü bağaz fena gelmiş tansiyonmu ölçsün melek bende salonda emziriyorum eylülü eşimde tmm abla ben ölçim burda otur holde oturmasını söledi geldi salona yanımıza uzakta ama içim gitti bide benle sohpet ediyo..tabi o gitti heryeri dezenfekte ettik eşimle ..ya insanlar neden böle ...bizde büyüttük demeleri beni deli ediyo zati...
medelanın elektrikli pompasından ben de çok memnundum. taaa ki emmelisine geçene kadar. bilmem yazmış mıydım size ama ben medelanın pompasını kaynatırken eritince (aynı omlet gibi görünüyordu tencerenin dibinde) gidip yedek aparat aldık. sadece 33 tl ydi yedek aparatı ve içinde de "swing" modeline ait bi uzatma kablo var. o da plastik. ben önce anlamamıştım o zımbırtının ne olduğunu çünkü bendeki modelin öle bi aparatı yoktu. eşim de dedi ki "bunun bi ucunu pompaya takıyorsun bir ucunun da ağzına alıp vakum yapıyorsun." emiyorsun yani bildiğin işte. ben de denedim çok memnun kaldım. elektriklisi çok ses çıkarıyordu tv izlerken ya da ceren uyurken sağamıyordum. baktım bu hem sessiz hem de daha hızlı çekebiliyorum kendi ağzımla. bayıldım, dedim "ne iyi düşünmüşler" sonra eşim girdi odaya ben sağarken görünce beni o halde çok güldü. meğer dalga geçmiş. o pipet gibi şey swing modelinin uzatma kablosuymuş. ama olsun ben çok memnun kaldım, artık hep o şekilde sağıyorum. sessiz ve hızlı. sizlere tavsiye ederim. bence yedek aparatını da alın. hatta henüz pompayı almamış olanlar direk gidin ve sadece yedek aparatı alın, o tek başına yeterli.
bağışıklık sistemleri dağda gelişmez canlarım kalabalıkta vucür virüsü tanıdıkça kendidini sağlama alırmış daha geçen bununla ilgili belgesel izledim muhteşem bir yapıoya sahibiz bu kadar korkmayınayy allah korusun pervincim.... bebeklerimizi fanusun içinde yaşatmamız mümkün değil ister istemez bir yerden bir mikrop kapabilirler bunu engellememiz mümkün değil kocaman insanlar bizler hasta oluyoruz birinden kollasan diğerinden bulaşır..... aammaaa bazı insanlar bilerek bir bebeğin olduğu yere gripliyken geliyorsa yada özellikle çocuğu sokuluyorsa bu kasıtlı olarak bebeğe geçer ve bu kişilerede hadlerini bildirmek gerekiyor.... yoksa üşütür hasta olur ne bilim anlamazsın birinden yine birşey geçer hasta olur ona birşey diyemem kimseyi sorunlu tutamam......offf anne olmak ne zormuş yaa pamuklara sarmalayıp sarası geliyor insanın evladını:çok üzgünüm: evrişimin dediği gibi içimden selini alıp dağa kaçmak geliyor büyüyene kadar en azından bağışıklık sistemi tam anlamıyla oturana kadar 1 yaşına kadar kimseyle görüşmesini istemiyorum:umursamaz:
sağol canım ablamız okula başladıya artık nasıl olur bilmem geçen yavrum okuldan mikrop kaptı 3 gün yattı ishal ateş kışında griple mücadele edeceğiz bıldırcın yumurtasına tekrar başlayacağım hiç hasta olmuyor o zamangeçmiş olsun canım aman dikkat et kendine biran önce önlemini al ıhlamur falan iç... yusufada bulaşmasın....
aşıya gidicez bugün hiç gidesim yok ama sağlığı içinn ne yapalım acıyacak canın meleğim (
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis valla dahiyane bir fikir nazanım seni tebrik ediyorum hakikaten yapılabilir neden olmasın dediğin gibi elektirikli makine sağarken çok ses çıkartıyor tırıl tırıl bir ses hem daha hızlı bir emiş olur hemde sessiz.... ama bu fikri keşke daha önce duysamdım denemek isterdim ama artık benim sütüm yokmafoldumben tamamen mamayla besliyoruz artık selini:gitme:
ikinci bebek düşünenler arayı fazla uzatmayın derim pervin akıllılık ediyor bence korkamyın ikincisi daha rahat bakılıyor ama arası fazla olması iyi değil biz sefilleri oynuyoruz hele okul maceramız süper bi yandan yusuf ağlıyor uymak yada mama istiyor ama vakit yok çocuğu giydirip beslenme hazırlıyorum yusuf bekelemk zorunda arada koşup onu susturuyorum sonra tekrar hele birde uyuyorsa kuzum mecbur sarı sarmalayıp alıyorum kanguruya falan filan ikside küçük olsa doyur yatır biri bebek biri okul çocuğu olması zormuş
bebeklerinizi korumak kollamak güzelde bu kadar korkmayın onlar bizden güçlüler aslında heleki emziren anneler hiç korkmayın tamam anlayışssız insan dolu etraf ama ne yapacaksınız havada virüs dolaşıyor onu görebiliyormusunuz ..örneğin çiçek virüsü hasta olan birisi geçtiği yerde 2 saat canlı kalıyormuş sadece soluyorak geçiyor bunu görebiliyormusunuz bu kadar pimpirikli olmayın taze anneler
NAZAN ceren uyumamış arada düzenleri bozuluyor artık 1saatlik uykuya bile şükreder olduk değilmi
bede sadece mamayla besliyorum göğüs pompası almadığıma pişman oldum ama ne yapalım sen ne kullanıyorsun hangi mamayı