günaydın günaydın günaydın
benmi şe başladım işmi bana başladı hala anlayamadım. toparlanamıyorum. her işi birarada yapan kadınları tekrar tekrar kutlamak istiyorum. saçım başım dağınık ev dağınık , allahtan annem var, kızım onun ellerinde , ben sadece emziriyorum. dün annemin zoruyla emzik aldık ve inanılmaz güzel bir gün geçirdik. günde 4 kere eve gidip emzirmeme rağmen uyumakta zorlanan kızım emzikle sani,yede uykuya dalıyor, uyur uyumazda hop alıyoruz memeyi ağzından. bide karşıymışım yalancı memeye...
perişan oldum ve olduk. uyumayınca dahada huysuzlanıyor, hala fitile devam ediyoruz. gaz sancılarımızda bitiyor gibi.fitillede olsa hergün kaka yapmamıza bağlı olabilir diye düşünüyorum.
kalça usg çektirdim ankarada, sorun yok dediler. bu arada esrakom nazanım teşekkürler iyi dilekleriniz için. el kadar sıpaya kolonoskpi isteyen doktora bir daha gitmeyi düşünmüyorum. tabi gerekiyorsa yaptırılmalı ama tek bir bulguyla en kötü ihtimalden başlamak yerine üstelik böyle zor bir tetkikle , görüştüğüm iki çocuk cerrahını dinleyip sorunun sadece kabızlık olduğuna inanıyorum.
medelanın elektrikli mini süt pompasını aldım çantalı filan çok kullanışlı çokda işe yarıyor, tavsiye edenlere teşekkürler, bende tavsiye ederim. eve gittikçe emziriyorum aralarda isterse annem veriyor biberonla , günde 4 kere eve gidip asansörsüz apartmanımda 4 kat inip çıktıkça benim bakım topiğine uğramamda gerekmeyecek. bi bakmışım doğum öncesi kilomunda altına inmişim:)))
evrimcim çok geçmiş olsun canım, allah hepimize kolaylık versin. daha beterinden korusun.
mucize ve seçile çok üzüldüm. allah yardımcıları olsun. umarım çabucak iyileşirler.
helinnnn servan çok değişik bi cocuk maşallah ona çokda tatlı..
pervinim nice mutlu yıllarda eşinle prensesinle sevdiklerinle birlikte olasın. istanbul seyahatinde kolaylıklar diliyorum. umarım ecenin ilk ziyareti güzel geçer.
metalci doruk espirisinide kaçırmadım. güldüm. doruğu öperim.