2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık yatayım devamını yarın ogleden sonraki emzirme faslında okurum sabahtan programlarım var malum iztivac falan izler oldumB)) kızında ipinle kuyuya inilmez uzun uyur derim uyumaz falan neme lazım size tatlı ruyalarrr

servan1.jpg

servan2.jpg

servan3.jpg

servan4.jpg

servan5.jpg

servan6.jpg

servan7.jpg

servan8.jpg

servan9.jpg

servan10.jpg

servan11.jpg

servan12.jpg

servan.jpg

Son düzenleme:
kızlar Servan'ın doğumdan bu yana çektiğimiz bi kaç fotosunu yolladık.
Esra saat 2:23 ve oğlum yeni uyudu.

helincim, senin servanın fotolara bak bak doyulmuyor. çeşit çeşit uyku pozları vermiş kereta. ve sen sanki küçük bir adam doğurmuşsun. bazı fotolarda liseli bir genç adam siması ve pozu var. bazılarında ise basbayağı bebek gülüşü gevrek gevrek....

PERVıN, ohhh be sen de kilo almaya başlamışsın. hihoyyyt çok kıskanıyordum valla neyse ki zorlaya zorlaya nazar değdirdim de 2 kilo almışsın sinir oluyorum valla ben öle iki basamaklı sayılarla kilo verenlere ( hala 5 kilocuk verdim ki bunun 3 kilosu zaten cerendi)

LÜTFEN SAATE DİKKAT
bugün benim kız 18:30 dan gece 1 e kadar mışıl mışıl uyudu. arada hafif ayılmalar oldu ve emzirdim sonra devam etti uyumaya. veeeee 1 den beri ayaktayız. ona göre artık sabah oldu. benimse gözümden uyku akıyor. şuan ayağımda sallıyorum ve biryandan da şu 45 sanatçının doğa için söyledikleri karadeniz türküsünü dinletiyorum hatuna başa sara sara. bizimkinin öle klasik müzikle iş olmaz. türkü seviyor hasbam. eeee tabi hamileyken sizler mozart dinlerken ben çiftetelli filan dinliyordum. ilginç bi şekilde ceren bu şarkıyla mest oluyor. gençler gerçekten güzel bir çalışma yapmış. ben de bayıldım kızım da.... beraber dinliyoruz durmadan. sakinleştiriyor kızımı. isterseniz siz de deneyin. youtube da vardır herhalde. ben facebooktan dinliyorum

PERVİN, ohhh be sen de kilo almaya başlamışsın. hihoyyyt çok kıskanıyordum valla neyse ki zorlaya zorlaya nazar değdirdim de 2 kilo almışsın sinir oluyorum valla ben öle iki basamaklı sayılarla kilo verenlere ( hala 5 kilocuk verdim ki bunun 3 kilosu zaten cerendi)

uzgunum ama ödemmiş o:ecrin_bebek: sabah uyanınca wc faslından sonra 60.1 cıktı:emir_bebek:

LÜTFEN SAATE DİKKAT
bugün benim kız 18:30 dan gece 1 e kadar mışıl mışıl uyudu. arada hafif ayılmalar oldu ve emzirdim sonra devam etti uyumaya. veeeee 1 den beri ayaktayız. ona göre artık sabah oldu. benimse gözümden uyku akıyor. şuan ayağımda sallıyorum ve biryandan da şu 45 sanatçının doğa için söyledikleri karadeniz türküsünü dinletiyorum hatuna başa sara sara. bizimkinin öle klasik müzikle iş olmaz. türkü seviyor hasbam. eeee tabi hamileyken sizler mozart dinlerken ben çiftetelli filan dinliyordum. ilginç bi şekilde ceren bu şarkıyla mest oluyor. gençler gerçekten güzel bir çalışma yapmış. ben de bayıldım kızım da.... beraber dinliyoruz durmadan. sakinleştiriyor kızımı. isterseniz siz de deneyin. youtube da vardır herhalde. ben facebooktan dinliyorum

benimkide mangada sızıo..haydi gel içelimde sızıo..aynen bende manga duman sebnem fd vs dinledim onları tanıo kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn....
bu sabah çok ama çok kızğınım akşamdan beri sinirim geçmedi herkesi parçalayasım var....

dün ben işteyken bir akrabamız gelmiş kayınvalidem bakıyor seline demiş bize gelin kayınvalidemde dün akşam olarak anlamış ama meğer bu akşam için çağırmış neyse bizimki yanlış anlamış ya biz apar topar hazırlandık selini giydirdik gittik kadın bizi görünce şaşırdı dedi ben yarın akşam demiştim ( başkalarınıda çağırdığı için ablasını falan o yüzden daha kimse yok herkes yarın gelecek dedi) tabi biz dumur olduk neyse yabancı olmadığı için bi 10 dk. oturduk... o arada kayınvalidem dediki eyvah kızından için onlarıda çağırmıştı ben onlarada söyledim arayalım hemen onlarda gelmesinler dedi neyse biz akrabanın evindeyiz aradık görümcemi yola çıkmış ama ok. geri dönüyorum dedi.... yoldada bizim akrabanın kocasıyla karşılaşmış görümcem annenler bizde git demiş neyse oda geldi... asıl olay bundan sonra başlıyor.... daha akşam oraya gitmeden öncede kayınvalideme dedim anne görümcem gelecekmi dedim evet gelecek onuda çağırdılar dedi bende onun kızı hastaydı dedim grip yani ( kızda lise 3 e gidiyor kocaman) oda dedi yok onun gribi geçti dedi bende anne daha geçen gün görümcem geldi grip olduğunu söyledi dedim oda bana oooo görümcen geleli 7 gün oluyor nerdeyse sen yanlış hatırlıyorsun grip falan kalırmı dedi bende bunun üstüne sesimi çıkartmadım.....

neyse görümcem girdi kapıdan oda gelmiş bulundu bizim akrabanın evine yanında kızıda oğluda var..... kız hasta gibi duruyor içim içime sığmıyor kuduruyorum zaten biraz dinlenip kalkacaktık yanlışlık olmuş ya bu akşam gideceğiz oturmak için.... neyse görümcemin kızı geldi selinin hemen yanına oturdu 2 dk. falan ben durumu anlamaya çalışıyorum hastamı değilmi gözle muayene ettim kızı sonra sordum sen hala iyileşmedinmi gripmisin diye oda demezmi pişkin pişkin evet yaaaa hala iyileşemedim o annn herkesi görümcemin kızının saçını başını yolasım geldi... ağlamak istiyorum ya bi insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi sen oraya senin öz yeğenin ya selininde geleceğini biliyorsun hasta kızı ne diye alıp getirirsin başka zaman ha her zaman kızını evde bırakır ama bu akşam sanki özellikle getirmiş kızını çok sinir oldum dedim anneme hadi gidiyoruz onlar geldi 5 dk. durduk hemen kalktık eve geldik bakalım bu akşam kızını da getirirse yine allah yarattı demicem milletin içinde girişeceğim görümceme yaa.... inşallah hasta olmaz selin inşallah bulaşmaz..... grip olalı 7 gün olmuş kulaçka dönemi ilk 3-4 gün imiş ozaman bulaşırmış sonra mikroplar ölürmüş ama olsun bundan ders almalı bunu düşünmeyen yarın birgün grip olduğunun ilk günü gelirse vürisler vücudundayken bulaşırsa ne olacak.... sorumsuz insanlar.... kendini bilmez..... nasıl 2 tane çocuk büyütmüş anlamıyorum.... cahil bir insanda değil 40 yaşını aşmış.....

sibelcim haklısın insanlar cok dusuncesizler maalesef ama elden bisey gelmio benim yigenim gecen sene halasının cocuklarından kaptıgı grip yuzunden hastanede yattı kardesim opmeyin gelmeyin bize diyemedi el kadar bebe hastanede yatmak zorunda kaldı

günaydın sanırım şifayı kapmışım akşamdan beri başım ağrıyor boğazım acıyor ve çok halsizim
yusuf'unda dün ne metsilini nede nurseyi verdim gece uyutmadı gazdan geldimi üst üste geliyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri bu başlığın altında ağustos bebekleri aylık boy kilo takipleri topiği açılmış dünde yazmıştım ama burda olduğunu söylemyi unutmuşum bebekelrimizin gelişimini takip için iyi fikir kızlar

sibelcim haklısın insanlar cok dusuncesizler maalesef ama elden bisey gelmio benim yigenim gecen sene halasının cocuklarından kaptıgı grip yuzunden hastanede yattı kardesim opmeyin gelmeyin bize diyemedi el kadar bebe hastanede yatmak zorunda kaldı

ayy allah korusun pervincim.... bebeklerimizi fanusun içinde yaşatmamız mümkün değil ister istemez bir yerden bir mikrop kapabilirler bunu engellememiz mümkün değil kocaman insanlar bizler hasta oluyoruz birinden kollasan diğerinden bulaşır..... aammaaa bazı insanlar bilerek bir bebeğin olduğu yere gripliyken geliyorsa yada özellikle çocuğu sokuluyorsa bu kasıtlı olarak bebeğe geçer ve bu kişilerede hadlerini bildirmek gerekiyor.... yoksa üşütür hasta olur ne bilim anlamazsın birinden yine birşey geçer hasta olur ona birşey diyemem kimseyi sorunlu tutamam......offf anne olmak ne zormuş yaa pamuklara sarmalayıp sarası geliyor insanın evladını:çok üzgünüm: evrişimin dediği gibi içimden selini alıp dağa kaçmak geliyor büyüyene kadar en azından bağışıklık sistemi tam anlamıyla oturana kadar 1 yaşına kadar kimseyle görüşmesini istemiyorum:umursamaz:

günaydın sanırım şifayı kapmışım akşamdan beri başım ağrıyor boğazım acıyor ve çok halsizim
yusuf'unda dün ne metsilini nede nurseyi verdim gece uyutmadı gazdan geldimi üst üste geliyor

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine biran önce önlemini al ıhlamur falan iç... yusufada bulaşmasın....

günaydın günaydın günaydın

benmi şe başladım işmi bana başladı hala anlayamadım. toparlanamıyorum. her işi birarada yapan kadınları tekrar tekrar kutlamak istiyorum. saçım başım dağınık ev dağınık , allahtan annem var, kızım onun ellerinde , ben sadece emziriyorum. dün annemin zoruyla emzik aldık ve inanılmaz güzel bir gün geçirdik. günde 4 kere eve gidip emzirmeme rağmen uyumakta zorlanan kızım emzikle sani,yede uykuya dalıyor, uyur uyumazda hop alıyoruz memeyi ağzından. bide karşıymışım yalancı memeye...
perişan oldum ve olduk. uyumayınca dahada huysuzlanıyor, hala fitile devam ediyoruz. gaz sancılarımızda bitiyor gibi.fitillede olsa hergün kaka yapmamıza bağlı olabilir diye düşünüyorum.

kalça usg çektirdim ankarada, sorun yok dediler. bu arada esrakom nazanım teşekkürler iyi dilekleriniz için. el kadar sıpaya kolonoskpi isteyen doktora bir daha gitmeyi düşünmüyorum. tabi gerekiyorsa yaptırılmalı ama tek bir bulguyla en kötü ihtimalden başlamak yerine üstelik böyle zor bir tetkikle , görüştüğüm iki çocuk cerrahını dinleyip sorunun sadece kabızlık olduğuna inanıyorum.

medelanın elektrikli mini süt pompasını aldım çantalı filan çok kullanışlı çokda işe yarıyor, tavsiye edenlere teşekkürler, bende tavsiye ederim. eve gittikçe emziriyorum aralarda isterse annem veriyor biberonla , günde 4 kere eve gidip asansörsüz apartmanımda 4 kat inip çıktıkça benim bakım topiğine uğramamda gerekmeyecek. bi bakmışım doğum öncesi kilomunda altına inmişim:)))

evrimcim çok geçmiş olsun canım, allah hepimize kolaylık versin. daha beterinden korusun.

mucize ve seçile çok üzüldüm. allah yardımcıları olsun. umarım çabucak iyileşirler.

helinnnn servan çok değişik bi cocuk maşallah ona çokda tatlı..

pervinim nice mutlu yıllarda eşinle prensesinle sevdiklerinle birlikte olasın. istanbul seyahatinde kolaylıklar diliyorum. umarım ecenin ilk ziyareti güzel geçer.

metalci doruk espirisinide kaçırmadım. güldüm. doruğu öperim.

aşıya gidicez bugün hiç gidesim yok ama sağlığı içinn ne yapalım acıyacak canın meleğim :KK43:(

ne biçim cümle kurdum takip edildiği derken kilo boy takibi
yoksa hafiyelik yapıp bebekleri takip etmiyoruz kaydirigubbakcemile3

X