- 26 Temmuz 2007
- 6.410
- 5
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PERVİN, ohhh be sen de kilo almaya başlamışsın. hihoyyyt çok kıskanıyordum valla neyse ki zorlaya zorlaya nazar değdirdim de 2 kilo almışsın sinir oluyorum valla ben öle iki basamaklı sayılarla kilo verenlere ( hala 5 kilocuk verdim ki bunun 3 kilosu zaten cerendi)
LÜTFEN SAATE DİKKAT
bugün benim kız 18:30 dan gece 1 e kadar mışıl mışıl uyudu. arada hafif ayılmalar oldu ve emzirdim sonra devam etti uyumaya. veeeee 1 den beri ayaktayız. ona göre artık sabah oldu. benimse gözümden uyku akıyor. şuan ayağımda sallıyorum ve biryandan da şu 45 sanatçının doğa için söyledikleri karadeniz türküsünü dinletiyorum hatuna başa sara sara. bizimkinin öle klasik müzikle iş olmaz. türkü seviyor hasbam. eeee tabi hamileyken sizler mozart dinlerken ben çiftetelli filan dinliyordum. ilginç bi şekilde ceren bu şarkıyla mest oluyor. gençler gerçekten güzel bir çalışma yapmış. ben de bayıldım kızım da.... beraber dinliyoruz durmadan. sakinleştiriyor kızımı. isterseniz siz de deneyin. youtube da vardır herhalde. ben facebooktan dinliyorum
sibelcim haklısın insanlar cok dusuncesizler maalesef ama elden bisey gelmio benim yigenim gecen sene halasının cocuklarından kaptıgı grip yuzunden hastanede yattı kardesim opmeyin gelmeyin bize diyemedi el kadar bebe hastanede yatmak zorunda kaldı
günaydın sanırım şifayı kapmışım akşamdan beri başım ağrıyor boğazım acıyor ve çok halsizim
yusuf'unda dün ne metsilini nede nurseyi verdim gece uyutmadı gazdan geldimi üst üste geliyor