2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didom ben cok kanka arkadasların arasında bile memeyi acmaktan hoslanmıorum mumkun mertebe baska odaya geciorum evdeysemde yatak odasına geciorum rahat emzirebilmek icin.. o sebepten ortuyu aldım milletin icinde acmamak icin hemde sohbete devam etmek icin

çok iyi yaptın sen bir dene memnun kalırsan ben de alayım

pervin ne ikincisi bir dur allasen..kilo vercez diye canımız çıkıyor..sonra yine hmişlik yine çatlaklar kilolar..şimdi düşünmek bile istemiyorum

2.mi düşüncesi bile korkunç Allah korusun

iyi geceler tatlım

pervincim kolay gelsin sanada

ben istiom 2.yi ece 1 yasına yaklasırken walla . yoksa yasım ilerlio 30 oldum bugun yumurtalar hergecengun eskio :) bakalım nasip

pervin süpersin seni teruk ediyorum heralde 2. yi bu kadar erken düşünen ilk cesaretli annemiz sensinn

galiba canım ama nasip belkide olmaz ece bile 18 ay sonra oldu bakalım artık simdik iiz boyle :)) bi normal insan olmanın tadını cıkarayım hamile gordugum sıra acıom walla

ebru hoşgeldin..nasılsın? defne nasıl? buluşmaya gelsene gelsene gelllsennneeeeeeee
Hoşbulduk Dide'eeeem.. İyiyim çok şükür ama forumdaki pasif günlerime geri döndüm. Defne'm sağolsun :) Çünkü ne zaman yazmaya niyetlensem kendileri basıyor yaygarayı. Zaten gündüz uykusu çok az hatta hemen hemen hiç uyumayan bir kızım var. üstüne bir de yattığı yerde durmuyor, devamlı bir ilgi alaka istiyor. hal böyle olunca başka hiçbirşeye bulaşamıyorum. Şimdi de uyuyor ama mıkırdanma halinde. diken üstündeyim uyandı uyanacak diye.. Buluşmayı da takip ediyorum. 16 Ekim lafı geçmişti değil mi? Hatta buraya gelemezsem Gypsy'i ararım ondan net öğrenirim diyordum ama önümüzdeki hafta ben annemlerde (İzmit'te) olucam :KK43: Halbuseeee nasıl istedimdi.. nasıl giderim diye düşünürken kendi kendime "amaaan atlarım bir taksiye öyle giderim" diyordum ama..? pöffffff....
aaaaaaaa ben epruyu unuttumm buluşma içinn
hatta bana taa bayramda msj atmıştı ona bile dönmedim
epruuu kızmadın bana dimi hep aramaya niyetlendim msj yazmaya sinir oluyorumda
haftaya cuma bizdesiniz bahane kabul etmem
zaten bizim evler yakın şekerr zemuszemus
Unut sen beni unut.. Anlamıştım zati unutulduğumu.. Buluşmayla ilgili mazeretim için yukarıda yazdım canım.. Yaaa nasıl böyle denk gelir, çok üzüldüm...

emzirme önlüğünü kullanan bir arkadaşım şiddetle tavsiye etmişti..ben dışardayken hep arabada emziriyorum gerçi ama bazı durumlarda lazım olabilir mesala ev oturmalarında.hem sohbet bölünmez hem meme görünmez
Ben de çok istedim almayı. Ama mycey mi öyle bir markanınkini görmüştüm, 40 lira gibiydi. bir bez parçasına o kadar para vermek de hiç işime gelmedi, almadım.. Daha uygunu varmıymış kiii???

annyiz.biz marketten aldım 20 kusur canım bakalım kullanabilcekmiyim ama yastık super cok rahat emziriosun eller bosta bebek rahat sen rahat ilk defa cok rahat emzirdim
Ben emzirme yastığı almadım. Şimdi fena halde sırt ağrısı çekiniyorum. Gerinirken felan feci batıyor sırtım.. Bende mi alsam acaba şu yastıklaardan. Ama bir sürü çeşitleri var bunların. Hangisi en kullanışlı acaba? Sizlerin kullandıklarının resimleri, linkleri vs var mı arkidişler???

Bu arada, hazır fırsat bulup yazmışken unutmadan, atlamadan Mercimekim Seçil'e ve Mucize'ye geçmiş olsun dilemek istiyorum. İnşallah Seçil de Mucize'nin bebişi de tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar..Dilerim çoktan iyilerdir de ben o mesajları görmemişimdir...

Doğum günün kutlu olsun PERVİİİİN. Sevdiklerinle beraber nice mutlu seneler yaşamanı dilerim..

beletimi almış salifo inşallah ayın 15inde esranın başına ekşiyeceğim seni de beklerim yavru

o gaz sancısı hep emme isteği uyandırıyor..yazı emerek sıkıntılarının geçeceğini sanıyorlar.sonuç iki kat fazla haya kırıklığı yani daha fazla gaz tam bir kısır döngü..kilotluçorap işe yarar inşallah janjanlı değilse yaramaz söyleyeyim..raconu böyle:))

diyorum bu çocukta metalci tipi var diye saçlar başlar falan.:))

BELET nedir yavrum ?? :sinifsinif:

file çorap aldım Doruk'a külotlu çorap niyetine olma mı? sırnaşık şey metalci olabiler... sakıncası yok...

EVRıŞ;im gelmiş.
Canım seni çok çok aradım. Sesini duymak istedim. Ama kimi zaman kapalıydı, kimnde cevap veren olmadı, birinde de eşin çıktı.
Çok da fazla rahatsız etmek istemedim, ne de olsa yaşadığın sıkıntıları hemen hemen hepimiz yaşadık kimimiz fazla kimimiz eksik ama aynı sıkıntılar...
Sonra da aramaktan vazgeçtim. Rahatsız etmemek babında.

Ama şu an seni burda görmek o kadar mutlu etti ki beni.
Güzel oğluşunla sağlıklı mutlu günlerin olur inşallah...

sebnemım, aradıgından haberım olmadı.. herkes bısıler yasadı,haklısın, ben 3 hafta yattım,belımden asagısı tutmadı,sınır sıstemım resmen çöktu,telefonuma neredeyse 1 ay bakamadım.. esım tum arkadaslarımla konusmus, hatırlayabıldıklerını aktardı.. ınan,bılerek,ıstenerek yapılan bır duyarsızlık degıl.. senı cok sevdıgımı en ıyı sen bılırsın.

evrişim hoş geldin yine çok güzel bilgilerle geldin
öpüyorum

ah nası geldım bı de bana sor adaş,yazdım ve cıktım apar topar.. anca bak gerı donebılıyorum..

hoş geldin bende seni merak ediyordum
trınak batması için geçmiş olsun bende yaşadım
bacakları boynun altı diz kapaklarının arkası koltuk altları kollarının kıvrınları hepsini kontrol edin oralarda pişiyor kızarıyor bebekte huysuzluğa neden olabiliyor

derya,inan zamanım olmuyor, ha sana soylenecek laf mı bu, ayıp edıyorum bılıyorum ama ben daha basaramıyorum.. 12 ye 1 e kadar kadar Kuzey le uyumaya calısıyorum.. sonra gun bıtıyor.. uyumak ta zorundayım, yoksa carpıntı sıkıntısı yasıyorum.. umarım zamanla rayına oturur.. su mesajı yazmak ıcın neredeyse 2 saatte 50 kere uyanan Kuzey le bogusarak yazmaya calısıyorum.. gece yarısı gırebıldım nete.. onda da sıpa 10 dakıkada bır uyanıyor.. :KK43:

dsc0271q.jpg

Bu da sevişme anlarımızdan...

Allah nazarlardan saklasın sizi..

Canım inşallah sütün bir an evvel artar.
Ben Alanyada yaşıyorum. Bildiğim bi otel var 2 sene çalışmıştım orda personelide otelde iyiydi ama şimdi ne durumda bilmiyorum 7 sene filan oldu çünkü ayrılalı. Eğer Alanyayı düşünüyosan sorabilirim bi kaç kişiye .

Nerelerdesin merak ettik .Kuzeyede çok geçmiş olsun ben korkudan torpilemiyorum hatta kesmesem mi bile dedim ilk kestiğimde bi baktım başparmağının kenarını kanatmışım çok kötü hissettim kendimi dikkatsizliğim yüzündende kızdım kendime bayramın 2. günü olmuştu bu kuzumun parmağının tümderisi kalktı değişti nerdeyse aman dikkat edelim.2 gün önce kestim yine bu defa bi sakarlık yapmadım şükür. Bilgiler içinde teşekkürler. Elma yağını bende duydum ama kullanmadım.

Eylem.. sürünüyorum ıste.. durumlar aynı :)

29 ekım ıÇın tatıl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bılmıyorum ama hersey dahıl Çokguzel bır tatıl koyu voyage sorgun 85 lıraya ınmmıs dah a onhce gıttım yesıllık bebekle harıka olabılcek bır tatıl koyuburası dusunenını varmı kacak kedıden baska valla super olur soyle bırkaÇ grup gıtsekk

Voyage ın her turlusu cok gusel :KK43: ama sanmam katılabılelım zannımca :KK43:

selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...

Allah yardımcın olsun.. ne kadar uzuldum bılemezsın.

Ağzımda maske, tek elim laptopta Buseyi emziriyorum:gitme:noolur geçmesin kuzuma yaaa:sinifsinif:

sen halledersın.. akıllı kadınsın, bunun da ustesınden gelırsın evvellahh

annemi severken

külotlu çorabım nasıl?? Babam," len böyle görmesinler seni, kız gibi külotlu çorap giymişsin karizman gitcek" dio ama annem beni sıcak tutsun diye giydiriyooo

bu cocuk cok karızmatık ayça.. sana hıc benzemıyor delikafadulden

aci badem yagini bende kullanmaya basladim 3 gundur baya faydali karina ve ayak tabanlarina masaj yapiyorum

Bizim ayak tirnaklarimiz batik, siz nasil tedavi ettiniz onu oyle, bizim dogustan beri oyle..bi akil verin..

Batıconla kuzum.. bır de antıboytıklı bı kremle.. arzu edersen onu da yazarım bı ara.

burdayıs pamukprenses ve cucesi

Melegımın yavrusu.. harıkasınız yıne.

terleme usume su içinde kalma hallerim devam edio sizde ne alemde

nefret edıyorum nefret edıyorummm nefret edıyorum bu halımden, resmen bıcak kemıge dayandı bu terleme ısınden.. o kadar dıyorum artık!!!

izmirlilerinde geldiğini düşünseneee
he hee :))

izmirliler yesın sisi..

cok acıklayıcı olmus yahu:))

kaydirigubbakcemile3 ssevıyorum senı..

picture.php

oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim

ya sız bır baskasınız.. nası annatsam.. sen anlamıssındır emınım benı.. a.s.

DıDO HANIM......... IZMIR DURURKEN ISTANBUL HAA... ALACAGIN OLSUN BE KADIN!! UNUTMA BU YAPTIGINI.. MALUM BEN UNUTMUYACAGIMM kötükedihüso

Pervınım dogum gunun kutlu olsun.. nıce senelere sevdıklerınle..

Kuzey efendı uyandı.. malum 10 dk doldu.. ben kendımı balkondan atmadan sıse ıyı geceler dostlar..

allahım bir ben deliyim sanıyordum gecenin bu saatinde bunca kisinin ne isi varrr :)))) benim kız 1 e dogru uyudu nasılsa ilk uyuyusu uzun olur dedim iki dk sakni sesiz su topige bakayım dedim cosmus burası:)

esrako, evriş+, helin hivda+, hırçındeniz, rosewind

evrimmm

senide gormek çok guzel ya az giriyorsun topige vakitmi ayıramıyorsun bizleri ihmalmi ediyorsun bilmiyorum hangisi ama olmuyor boylee arıyor gozlerim valahii

X