EVRıŞ;im gelmiş.
Canım seni çok çok aradım. Sesini duymak istedim. Ama kimi zaman kapalıydı, kimnde cevap veren olmadı, birinde de eşin çıktı.
Çok da fazla rahatsız etmek istemedim, ne de olsa yaşadığın sıkıntıları hemen hemen hepimiz yaşadık kimimiz fazla kimimiz eksik ama aynı sıkıntılar...
Sonra da aramaktan vazgeçtim. Rahatsız etmemek babında.
Ama şu an seni burda görmek o kadar mutlu etti ki beni.
Güzel oğluşunla sağlıklı mutlu günlerin olur inşallah...
sebnemım, aradıgından haberım olmadı.. herkes bısıler yasadı,haklısın, ben 3 hafta yattım,belımden asagısı tutmadı,sınır sıstemım resmen çöktu,telefonuma neredeyse 1 ay bakamadım.. esım tum arkadaslarımla konusmus, hatırlayabıldıklerını aktardı.. ınan,bılerek,ıstenerek yapılan bır duyarsızlık degıl.. senı cok sevdıgımı en ıyı sen bılırsın.
evrişim hoş geldin yine çok güzel bilgilerle geldin
öpüyorum
ah nası geldım bı de bana sor adaş,yazdım ve cıktım apar topar.. anca bak gerı donebılıyorum..
hoş geldin bende seni merak ediyordum
trınak batması için geçmiş olsun bende yaşadım
bacakları boynun altı diz kapaklarının arkası koltuk altları kollarının kıvrınları hepsini kontrol edin oralarda pişiyor kızarıyor bebekte huysuzluğa neden olabiliyor
derya,inan zamanım olmuyor, ha sana soylenecek laf mı bu, ayıp edıyorum bılıyorum ama ben daha basaramıyorum.. 12 ye 1 e kadar kadar Kuzey le uyumaya calısıyorum.. sonra gun bıtıyor.. uyumak ta zorundayım, yoksa carpıntı sıkıntısı yasıyorum.. umarım zamanla rayına oturur.. su mesajı yazmak ıcın neredeyse 2 saatte 50 kere uyanan Kuzey le bogusarak yazmaya calısıyorum.. gece yarısı gırebıldım nete.. onda da sıpa 10 dakıkada bır uyanıyor..
Bu da sevişme anlarımızdan...
Allah nazarlardan saklasın sizi..
Canım inşallah sütün bir an evvel artar.
Ben Alanyada yaşıyorum. Bildiğim bi otel var 2 sene çalışmıştım orda personelide otelde iyiydi ama şimdi ne durumda bilmiyorum 7 sene filan oldu çünkü ayrılalı. Eğer Alanyayı düşünüyosan sorabilirim bi kaç kişiye .
Nerelerdesin merak ettik .Kuzeyede çok geçmiş olsun ben korkudan torpilemiyorum hatta kesmesem mi bile dedim ilk kestiğimde bi baktım başparmağının kenarını kanatmışım çok kötü hissettim kendimi dikkatsizliğim yüzündende kızdım kendime bayramın 2. günü olmuştu bu kuzumun parmağının tümderisi kalktı değişti nerdeyse aman dikkat edelim.2 gün önce kestim yine bu defa bi sakarlık yapmadım şükür. Bilgiler içinde teşekkürler. Elma yağını bende duydum ama kullanmadım.
Eylem.. sürünüyorum ıste.. durumlar aynı :)
29 ekım ıÇın tatıl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bılmıyorum ama hersey dahıl Çokguzel bır tatıl koyu voyage sorgun 85 lıraya ınmmıs dah a onhce gıttım yesıllık bebekle harıka olabılcek bır tatıl koyuburası dusunenını varmı kacak kedıden baska valla super olur soyle bırkaÇ grup gıtsekk
Voyage ın her turlusu cok gusel
ama sanmam katılabılelım zannımca
selam dostlar...
toparlanmaya çalışıyorum...bi müddet cep telefonu kullanmam yasak...en kısa zamanda aranıza dönmek istiyorum..spinal anestezi yüzünden olmuş bu olay...detayları daha sonra yazarım...
sizleri çok özledim...
Allah yardımcın olsun.. ne kadar uzuldum bılemezsın.
Ağzımda maske, tek elim laptopta Buseyi emziriyorum:gitme:noolur geçmesin kuzuma yaaa:sinifsinif:
sen halledersın.. akıllı kadınsın, bunun da ustesınden gelırsın evvellahh
annemi severken
külotlu çorabım nasıl?? Babam," len böyle görmesinler seni, kız gibi külotlu çorap giymişsin karizman gitcek" dio ama annem beni sıcak tutsun diye giydiriyooo
bu cocuk cok karızmatık ayça.. sana hıc benzemıyor delikafadulden
aci badem yagini bende kullanmaya basladim 3 gundur baya faydali karina ve ayak tabanlarina masaj yapiyorum
Bizim ayak tirnaklarimiz batik, siz nasil tedavi ettiniz onu oyle, bizim dogustan beri oyle..bi akil verin..
Batıconla kuzum.. bır de antıboytıklı bı kremle.. arzu edersen onu da yazarım bı ara.
burdayıs pamukprenses ve cucesi
Melegımın yavrusu.. harıkasınız yıne.
terleme usume su içinde kalma hallerim devam edio sizde ne alemde
nefret edıyorum nefret edıyorummm nefret edıyorum bu halımden, resmen bıcak kemıge dayandı bu terleme ısınden.. o kadar dıyorum artık!!!
izmirlilerinde geldiğini düşünseneee
he hee :))
izmirliler yesın sisi..
cok acıklayıcı olmus yahu:))
kaydirigubbakcemile3 ssevıyorum senı..
oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim
ya sız bır baskasınız.. nası annatsam.. sen anlamıssındır emınım benı.. a.s.
DıDO HANIM......... IZMIR DURURKEN ISTANBUL HAA... ALACAGIN OLSUN BE KADIN!! UNUTMA BU YAPTIGINI.. MALUM BEN UNUTMUYACAGIMM kötükedihüso Pervınım dogum gunun kutlu olsun.. nıce senelere sevdıklerınle.. Kuzey efendı uyandı.. malum 10 dk doldu.. ben kendımı balkondan atmadan sıse ıyı geceler dostlar..