Doruk gaz sancısı çekiyor. Gece 12'de mıçan çocuk 2'de gaz sancısı çeker mi? Çekiyor ctesiden beri... Gündüzleri melek, geceleri canavara dönüşüyor. Sabahları da yarım saat uykuda - 10 dk sancı biçiminde geçiyor. Resmen yoruluyor canım yaa... Öğleden sonra 2-4 civarı günün ilk kakasından sonra gece 12 ye kadar işler yolunda... Mecburen başladım, Nurse Harvey's aldım dün. Az önce 3. dozu verdim. İnşallah bu gece bari rahatlatır yavrumu... Gerçi biberon - kaşık hiç bir şey almıyordu, şurubu içtiğine ne kadar seviniyorum anlatamam...
Geçen hafta ne güzel, emmesi de uykusu da düzene girmişti. Bİr anda her şey alt üst oluverdi. Neşesi de kalmadı, gece çektiği sancılardan gündüz uyku sersemi oluyor hep.
Benim de boğazım acıyor, boynum tutulmuş... 2-3 günde bir, yarım saat dışarı çıkarıyorum Doruk'u, o arada mı üşüttüm bilmem... DİDO ve EVRİŞ'in önerisiyle külotlu çorap giymeye de başladık. Şu acı elma yağından da edinirsem süper olacak !
Gece gene 4.30 du ve ben ayaktaydım, Doruk'un ağlamasına Onur uyanmış, devir teslim töreni yaptırdı zorla, bugün de 7 saat dersi var. Allah yardımcısı olsun. Bİr de EMME KRİZLERİMİZ yaşanıyor haftada 1 falan. Dün gene çıldırdı Doruk. SÜrekli ama sürekli emmek istiyor. Sütüm bitmedi ama, o kadar çok emdi ki kusacak diye korktum. Emzik verdim, reçele batırdım da, fırlattı attı. Zor bir geceydi.
İlk postayı yaptı mışıl mışıl uyuyo şimdi eşek sıpası =)