2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ailecek dgunu kutladık ece herzamanki gibi suratsız cıktı fotolarda agladı foto cekilmek istemedi :)) ekliycem aktarınca... emrah baana gomlek ve sueter almıs cok şık ikiside ama kilo versem cok yakıscaklar simdi istedigim gibi olmadı M olmuyo yani. bide pasta almıs cok sevindim beraber kutladık sessiz sakince..

netten buhar mak , baskul, emzirme onlugu ve yastıgı sip vermsitim bugun geldiler. yastık cok rahat gercekten cok sevdim onlukte bakalım kullnabilcekmiyim.

baskule cıkınca 62yi gordum daha dun dr orda 60 tım ikiside digital ama aldıgımı hissediorum cunku benim kanka geldi tr den bigun o bende bigun ben onda kahvaltı oglen vs deli gibi yiyorum..simdi yine dikkat edicem baskulun geldii ii oldu

buhar mak ii guzel yere koyduk ama parkeler hep su olmus yukarı puskurtuyo havayı yumusattı sevidim

Güle güle kullan aldıklarını PErvin. Basküle takılma, hepsinde farklı çıkar. Sen farkı takip et..

Adaçayı yağı ve Nurse Harvey's ile uğraşıyoruz bakalım. GÜndüz de annemin bir ark geldi bebek tebriğine. Şu anda ıkınıyor gene Doruk. Enteresan bir şey fark ettim. Doruk silikon kaşığı almıyor, biberonu almıyor ama metal kaşıkla şapır şupur içti rezeneyi. ne tuhaf çocuk... rezene de verdim böylece... inşallah geceyi rahat geçiririz. ıyi dilekleriniz için teşekkürler...

kız dido hakkaten geliomusun. valla bravo..:) ayy inşallah hadi bakalım
beletimi almış salifo inşallah ayın 15inde esranın başına ekşiyeceğim seni de beklerim yavru

oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim
çok çok çok güzelsiniz
o gaz sancısı hep emme isteği uyandırıyor..yazı emerek sıkıntılarının geçeceğini sanıyorlar.sonuç iki kat fazla haya kırıklığı yani daha fazla gaz tam bir kısır döngü..kilotluçorap işe yarar inşallah janjanlı değilse yaramaz söyleyeyim..raconu böyle:))

diyorum bu çocukta metalci tipi var diye saçlar başlar falan.:))

ebru hoşgeldin..nasılsın? defne nasıl? buluşmaya gelsene gelsene gelllsennneeeeeeee

elifim hadi hayırlı olsun dört gözle sizi bekliyor olucaz oğlumlaaaa opuyorumnanaktan

aaaaaaaa ben epruyu unuttumm buluşma içinn
hatta bana taa bayramda msj atmıştı ona bile dönmedim
epruuu kızmadın bana dimi hep aramaya niyetlendim msj yazmaya sinir oluyorumda
haftaya cuma bizdesiniz bahane kabul etmem
zaten bizim evler yakın şekerr zemuszemus

kazasız belasız gelip dönerim inşallah..hepinizi çok merak ediyorum..epruuu da gelsi tabi..döverim gelmezse

kızı yatırdım emrah zaten yattı bende hem etrafı toplayıp hem size takılıom..yoksa sabah toplayamıorum ortalıgı..anca toparlamıp yatayım diyene kadar 1 bucuk oluyo zaten sızar sızmaz kız uynaır oyle boyle sabah oluyo işte

emzirme önlüğünü kullanan bir arkadaşım şiddetle tavsiye etmişti..ben dışardayken hep arabada emziriyorum gerçi ama bazı durumlarda lazım olabilir mesala ev oturmalarında.hem sohbet bölünmez hem meme görünmez

annyiz.biz marketten aldım 20 kusur canım bakalım kullanabilcekmiyim ama yastık super cok rahat emziriosun eller bosta bebek rahat sen rahat ilk defa cok rahat emzirdim

bizdeki durum ev dağınık..salifo nevayı ıdasında uyutmaya uğraşıyor..yine dışardaydık çok yoruldum evi toplamak yerine buraya takılıyorum

didom ben cok kanka arkadasların arasında bile memeyi acmaktan hoslanmıorum mumkun mertebe baska odaya geciorum evdeysemde yatak odasına geciorum rahat emzirebilmek icin.. o sebepten ortuyu aldım milletin icinde acmamak icin hemde sohbete devam etmek icin

ben doğumdan beri kullanıyorum emzirme minderi çok rahat cidden kamburumuz çıkmasın bi de çatladık patladık zaten de mi?

mutfak dandini simdi ora geciorum ama gelip gelip okuycam hemde yatana kadar kızı kontrol ediorum uyanır gazı gelir vs

duman olduk darma duman:) nası toplancaz bilmem tam toplancaz hadi 2.si hayat bole devam etcek iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…