yine geldim yemekten yırttım gökhanın amcasıgil yemeğe çağırdılarr :lepi:
saol canım tşklerropuyorumnanaktanhadi geçmiş olsun hihoyyyt
iyi gezmeler alkisalkisalkis
deryammm sen ne dersen de ben sana kızarmıyım hiççç hatta bazen ben it diyorum oğluma çok sinirlendiğimde kaydirigubbakcemile3
maşallah size harika bi tabloo
bu kadar sıkıntı çekiyorsun ama bu tablo için herşeye değer değilmi
keşkeee gelsennn keşkeee
o kapı çalsa ve sen gelsen ne bomba olurdu ama kimbilir dünya küçük belki bi gün bi yerde yollarımız kesişir opuyorumnanaktan
eeylem2007 neler çekmişssin benim sıkıntım doğum anına kadar daha çoktu birde ameliyathane hiç steril değildi nitekim enfeksiyon la uğraşmak zorunda kaldım...
şikayet konusyla hala ilgilenemedim araya taşınma filan girince kaldı ama aklımda hala. yanlız benimki zaten devlet hastanesiydi eğitim ve araştırma hastanesiydi ne kadar ilgilenirler bilemem ama seninki özelmiş hiç durma derim heleki bukadar kötü olaylara maruz kalmışsın canım ya iyiki bişey olmamış sana tekrar çok geçmiş olsun
:1shok:Kabus gibi:1shok:Büyük geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş. Özel hastanelerle ilgili ben de benzer şeyler duyduğum için üniversite hastansini tercih ettim doğum için. Çok acı çekmiş olmama rağmen seçimimden hiç pişman değilim
oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim
Çok sağol canım.
Allah kimseye yaşatmasın.
Çok güzel bi tablo imrendim maşallah hepinize
Merhaba,
Basur bende de olmuştu, arkadaşım bir krem getirdi, kullanmaya başladım 2 gün sonra iyileşti ama ben yine de 1 hafta devam ettim, basur gitti ve 6 aydır hiçbir şikayetim yok ::)
Markasız bişey (Pembe bir kutuda) ama internetten bulunabiliyormuş.
kızlar bu 4. ayda ek besinlere geçiliyorya 3. ay dolup 4.aydan gün alınıncamı yoksa tam 4.ay doluncamı başlanacak gerçi doktorada soracağım ama şimdi aklıma geldi bi sorayım dedim
2009 ağustos ayı bebeklerinin boy , kilo ve baş ölçümleri... böyle bir topik açılmış kızlar bizlerde burdan bebeklerimizin gelişimlerni paylaşabiliriz