2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yine geldim yemekten yırttım gökhanın amcasıgil yemeğe çağırdılarr :lepi:

kızlar bu 4. ayda ek besinlere geçiliyorya 3. ay dolup 4.aydan gün alınıncamı yoksa tam 4.ay doluncamı başlanacak gerçi doktorada soracağım ama şimdi aklıma geldi bi sorayım dedim

deryammm sen ne dersen de ben sana kızarmıyım hiççç hatta bazen ben it diyorum oğluma çok sinirlendiğimde kaydirigubbakcemile3
maşallah size harika bi tabloo
bu kadar sıkıntı çekiyorsun ama bu tablo için herşeye değer değilmi
keşkeee gelsennn keşkeee
o kapı çalsa ve sen gelsen ne bomba olurdu ama kimbilir dünya küçük belki bi gün bi yerde yollarımız kesişir opuyorumnanaktan

deryammm sen ne dersen de ben sana kızarmıyım hiççç hatta bazen ben it diyorum oğluma çok sinirlendiğimde kaydirigubbakcemile3
maşallah size harika bi tabloo
bu kadar sıkıntı çekiyorsun ama bu tablo için herşeye değer değilmi
keşkeee gelsennn keşkeee
o kapı çalsa ve sen gelsen ne bomba olurdu ama kimbilir dünya küçük belki bi gün bi yerde yollarımız kesişir opuyorumnanaktan

sağol canım benim samimiyetine sığınarak yazdım ama tam sıpa bunlar ya maşallah
değilmi hele birde yusuf gece karanlılğında arada gülücük atıyor herşeyi unutuyorum
kızımda okula başladı geçen 5 yıldız almış çok mutluluk verici bunlar hamdolsun rabbime :Saruboceq:
şu gelme işi çok güzel olurdu gerçekten sizlerle aynı mekanda olmak vakit geçirmek çok güzel olsa gerek ...
ama belki birgün gerçekten buluşuruz dünya gerçekten küçük :enbuyukkk:

ben kaçar kızlar babam gelio torununu sevmeye o gelmişkem bende hazırlanırım

eeylem2007 neler çekmişssin benim sıkıntım doğum anına kadar daha çoktu birde ameliyathane hiç steril değildi nitekim enfeksiyon la uğraşmak zorunda kaldım...
şikayet konusyla hala ilgilenemedim araya taşınma filan girince kaldı ama aklımda hala. yanlız benimki zaten devlet hastanesiydi eğitim ve araştırma hastanesiydi ne kadar ilgilenirler bilemem ama seninki özelmiş hiç durma derim heleki bukadar kötü olaylara maruz kalmışsın canım ya iyiki bişey olmamış sana tekrar çok geçmiş olsun

Çok sağol canım.
:1shok:Kabus gibi:1shok:Büyük geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş. Özel hastanelerle ilgili ben de benzer şeyler duyduğum için üniversite hastansini tercih ettim doğum için. Çok acı çekmiş olmama rağmen seçimimden hiç pişman değilim

Allah kimseye yaşatmasın.
picture.php

oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim

Çok güzel bi tablo imrendim maşallah hepinize

yeter artık ya uyumuyo bu çocuk nolcak böle uyku ilacı falan yokmu bunun ya
uykusuzluktan başım ağrıyo.çok yorgunum ya anam da gelmiyo artık yardıma ew darmadağinık
üstelik sütanne oldum hastaneye gidip hergün eltimin kızına süt veriyorum.yetişemiyorum ya uf
buarada dün bayıldım nie oldu anlamadım .çok kansızlık vardı bende ondan mı acaba
neyse kötüye bişey olmaz demi ağlıyo yine ya börtü böcek işte hiç rahat vermiyo anneyemafoldumben

Merhaba,
Basur bende de olmuştu, arkadaşım bir krem getirdi, kullanmaya başladım 2 gün sonra iyileşti ama ben yine de 1 hafta devam ettim, basur gitti ve 6 aydır hiçbir şikayetim yok ::)
Markasız bişey (Pembe bir kutuda) ama internetten bulunabiliyormuş.

ya canım lüüütfen nolur ismini süle yada nasıl bulabileceğimi.çok berbat durumdayım
hiç bişey geçirmedi cevap bekliyorum

eylem çok kötü şeyler yaşamışsın ..ben o masda 1 saatten fazla kaldım doğumdan sonra artık bacaklarım tutmuyodu ..doğpumdan sonrada sürdü ağrısı 1 hafta kadar....iice içirisi boşmu dr yine temizledi ..bütün işlem bitti beni kaldırdıolar..bende yalvarıyodum nolur artık kalkım diye çok yaoruldum..ben devlet haztanesinde yaptım doğumu iikide yapmışım ...özelden korktum çünkü dr kalsydı beni günüm gelmeden ameliyata alıyodu...neyse geçti bitii..ama şikayetini yap...cezasız kalmsınlar..smear testi yaptırdınmı..yaptırmadıysan yptır derim...

burcu çok geçmiş olsun buseye..bizimde cuma günü var usg miz...normal doğumda daha çok oluyomuş kalça çıkıklığı..

pervin doğum günün kutlu olsun nice senlere sevdiklerinle inşallah sağlıkla huzrla a.s.

X