2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya hemen hemen aynı bakalım Allah yardımcımız olsun walla ece edepsizlesti arabaya binince basıo yaygarayı diom milletin cocugu uyuyo arabada bizimki aglıo. kazara ısıkta filan durmayalım babasının tek korkusu ece arabadayken trafige yakalanmak :))))))))

inşallah pervin bizim çocuklarımız da mutlu çocuklar olacaklar..üzmeyelim kendimizi

araba sallanıyor ya beşik etkisi yapıyor ama uçağı bilemeyeceğim..sen Batman'dan aktarmalı gelsene:)

herkese slm çok uzun süredir yazamıorum pazartesi mevlütümüz okundu çok kalabalıktı hala atlatamadım yorgunluğu bugünde yatılı misafirim gelecek geçmişe fazla göz gezdiremedim umarım bütün bebişler ve anneler iidir...

neyse yemekleri cıkardım aradan sukur rahatım bana encok batan evisi aksam yemegi ..

kızım bugün 2 aylık oldu ve aşılarını yaptırdık minik kuşum çok ağladı o ağladıkça içimin yağları eridi gelince emzirdim ağrı kesici şurup içirdim şimdi uyuyor.Begümümü öyle görmeye dayanamıyorum.

Kızlar benim eşimin de 8 aylık görevi çıktı bende kayınvalidemlerde kalıcam seyyah olup gezicez kızımla Balıkesir, Kütahya, Almanya arasında gidip gelicez arada Aydına ve Yalovaya da gideriz.kayınvalidemle olmak güzel çok iyi bakıyor sağolsun. ev işi derdim de yok bana bir tek yiyip içip emzirmek kalıyor birde az yiyormuşum diye fırça yiyorum o kadar :1rolleyes:yani iyiki varlar yoksa ben başedemezdim prensesimle..

ESRACIK nazik davetin için çok teşekkür ederim keşke gelebilsem sizlerle yüzyüze görüşmeyi tanışmayı o kadar çok isterdimki ama şartlar malesef musayit değil bunca koşturmacanın arasında bide istanbula gelemem((( şuan için face üye değilim ama en kısa zamanda üye olmayı düşünüyorum ozaman tek tek özelden isimlerinizi alırım.....

DıDE birşeymi kaçırdım sendemi gidiyorsun istanbula buluşmaya bir işiniz var onun içinmi yoksa sadece buluşma içinmi gidiyorsun bende kendimi avutuyordum nasıl olsa aşağı yukarı herkes aynı şehirde dide ben jeny falan dışardayız onlar katılamıyor diye avutuyordum ama sende gidiyormuşsun(( işin şakası tatlım bütün arkadaşlarla bulaşacağın çok iyi olmuş uçak konusu geçmiş iyi yolculuklar şimdiden sana.....

BURKU kalça çıkığınız için geçmiş olsun ama canım en azından çok çok önceden saptanması çok çok iyi bir olay o yüzden inşalah en kısa zamanda düzelir....

NORRA tatlım seninde allah yardımcın olsun hem işe başlayacaksın hemde kayınvalideyle uğraş allah kolaylık versin.... benimde kayınvalidem bakıyor ama en azından o konuda gözüm arkada değil benden bile iyi bakıyor artı eşimde şuan için çalışmadığı için yanında o yüzden özlemenin haricinde kızımı düşünmüyorum..... inşallah senin kayınvalidende senin nazarında güven sağlarda bi nebze olsa işe gönül rahatlığıyla gidersin.....

burkom burcum canım erken teşhiş hayat kurtarır umarım çok ilerlemeden atlatırsınız...

neyse yemekleri cıkardım aradan sukur rahatım bana encok batan evisi aksam yemegi ..

ooo ellerine sağlık hayatım afiyetle yiyin... haklısın çünkü en teferruatlı yemek akşam yemeği oluyor.... sabah kahvaltısının çoğunluğu hazır oluyor dolaptan alıp masaya koyuyorsun birtek kızartma falan yaparsan ekstra iş oluyor onun haricinde hazır hepsi... ama akşam yemeği çorbasız ne bilim sebze yada et yemeksiz pilavsız makarnasız olmuyor.... bir çorba, bir çeşit yemek bir çeşit pilav yapsan bile 3 çeşit şey oluyor... yada bunların yanına bir salata yapsan birde cacık bunlar bile iş yani düşün akşam yemeği kaç emek olduCADIARZU

kız dido hakkaten geliomusun. valla bravo..:) ayy inşallah hadi bakalım

selam kızlar. gene buluşma hazırlıkları yapılıyor ne güzel. ben dün Didarı arabasına koyup biraz markete çıkayım dedim. daha yolu yarılamadan ağlamaya başladı, eve geri döndük akannehir Çok bunaldım 4 duvar arasında ama bir süre daha böyle kalıcaz herhalde. benneyaptımki bebişleriyle gezen annelere özeniyorum valla. Özene bezene aldığımız arabamıza binemeden büyücez galiba.

Mehaba kizlar nasilsiniz..bebis dolayisiyla gecmisi okuyamadim ama direkt konuya gireyim..az önce kizimi yikadim..ardindan kremlerken yüz üstü yatirmistim..biranda sirt üstü kendini ati verdi..onu görünce hem sasirdim hemde cok sevindim..onun bu sekilde hergün yeni birseyler yaptigini görmek beni cok mutlu ediyor..artik onu bir dakika bile yalniz birakamam..bunlarin ne zaman ne yapacaklari belli olmuyor..

canim ilkaylar benimkide öyleydi ama simdi gezmeyi cok seviyor..ama bebek arabasinda pek yatmiyor..bu yüzden ya anakucaginda(arabaya baglanandan) ya da kanguruda gezdiriyorum..bence sende simdilik farkli yöntemler dene..muhakkak birini sevecektir..

baby doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlık huzr ve matluluk getirsin
burko geçmiş olsun canım bende daha çektirmedim bu ay çektireceğiz

bu buluşmaya bende gelmek isterdim ne güzel olurdu ya ama ne yapalım gönlümüz sizlerele bol bol foto çekin bizde onlara bakarak yetinirik gari

oğlum ve kızımla daha yeni uyanmış olarak çekilmiş resmimiz. yatakta üçümüz yuvarlanırken çekivermiştim

o kırmızı yazı link oraya tıklayıp bakabilirsin ben yazmadım y
Çocukla uçak yolculuğu zor değil!
canim bilgilendirdigin icin cok sagol..sürekli ucak yolculugu yapan biri olarak cok güzel seyler ögrendim..
ayni sorun bizde de var malesef..araba durur durmaz yaygarayi basiyoruz ama biraz gaza basildiginda aninda ses kesiliyor..onlarda biliyor rahatini...
öncelikle Allah kavustursun canim..benim kizimda pazartesi günü asi olacak..insallah ateslenipte cok fazla rahatsizlanmaz..en azindan sen kaynanasindan memnun nadir anneciklerdensin..darisi hepimizin basina..

çok geçmiş olsun öğrenince şok olmuştum ama şimdi okuyunca dahada korktum ya tekrar geçmiş olsun ...
en kısa zamnda aramızda görelim seni opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…