- 30 Aralık 2007
- 10.035
- 223
az daha büyünce ağlamaz annesi merak etme bol bol gezersinizselam kızlar. gene buluşma hazırlıkları yapılıyor ne güzel. ben dün Didarı arabasına koyup biraz markete çıkayım dedim. daha yolu yarılamadan ağlamaya başladı, eve geri döndük akannehir Çok bunaldım 4 duvar arasında ama bir süre daha böyle kalıcaz herhalde. benneyaptımki bebişleriyle gezen annelere özeniyorum valla. Özene bezene aldığımız arabamıza binemeden büyücez galiba.
kangurun varsa ona bağla çık dışıra mışıl mışıl uyuyor
kızım bugün 2 aylık oldu ve aşılarını yaptırdık minik kuşum çok ağladı o ağladıkça içimin yağları eridi gelince emzirdim ağrı kesici şurup içirdim şimdi uyuyor.Begümümü öyle görmeye dayanamıyorum.
Kızlar benim eşimin de 8 aylık görevi çıktı bende kayınvalidemlerde kalıcam seyyah olup gezicez kızımla Balıkesir, Kütahya, Almanya arasında gidip gelicez arada Aydına ve Yalovaya da gideriz.kayınvalidemle olmak güzel çok iyi bakıyor sağolsun. ev işi derdim de yok bana bir tek yiyip içip emzirmek kalıyor birde az yiyormuşum diye fırça yiyorum o kadar :1rolleyes:yani iyiki varlar yoksa ben başedemezdim prensesimle..
allah kavuştursun turkbayragi
bu kadar değişik yerlere neden gitmek zorundasın bebekle zor olmazmı sana kafamçokkarıştı